Підсумки туру R-Cup Futsal IV, ​Підсумки туру., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

31.05.2023

Підсумки туру R-Cup Futsal IV

31.05.2023

Підсумки туру R-Cup Futsal IV

Вища ліга

МХП 7 – 2 ФК ПБК

OnlyFans Team 3 – 3 Duzain-Fasad

Generals 3 – 4 FC Паляниця

МХП обіграв ФК ПБК і став одноосібним лідером таблиці. Конкурент допустив осічку, а гру з ФК ПБК МХП довів до завершення на свою користь. Савчук оформив 2+2 за системою гол+пас. По 2 результативні дії зробили Кучинський, Джафаров і Чепорнюк. У складі ФК ПБК гол забив Намовлюк.

OnlyFans Team і Duzain-Fasad зіграли внічию в матчі з результативною кінцівкою. Номінальні господарі налаштовувалися на гру з одним із лідерів таблиці та були готовими показати свої найкращі якості й клас. Косяков із Duzain-Fasad оформив дубль до 9 хв. На цій же 9 хв Каминін відіграв 1 гол. Пугач зрівняв рахунок всередині другого тайму. Наприкінці матчу Каминін оформив дубль у складі OnlyFans Team. Третій гол «дизайнерів» забив Маркітан.

FC Паляниця обіграв конкурента Generals і залишився на третій сходинці в таблиці. Кирпенко відкрив рахунок, однак Generals відповів двома голами. Номінальні гості зробили камбек у другому таймі та створили перевагу в 2 м’ячі. У складі Generals дубль оформив Барановський. У складі FC Паляниця 3 результативні дії зробив Чернявський.

Перша ліга

Kentasy 2 – 4 Мустанг Таксі

KARCHER-Binotel 5 – 3 AFC Footballers

FC Myshelovka 5 – 0 FC Kyiv

Мустанг Таксі перервав свою шестиматчеву безвиграшну серію. В звітному турі команда обіграла другий у таблиці Kentasy. Мустанг Таксі вів 2:0, та Kentasy зробив камбек у другому таймі. Проте Кацарський двічі забив у порожні ворота й приніс номінальним гостям 3 очки. Всього в матчі Кацарський забив 3 голи.

KARCHER-Binotel обіграв AFC Footballers. Номінальні господарі отримали шанс зачепитися за очки й скористалися ним. «Футбольори» грали без замін, але двічі виходили вперед у першому таймі. KARCHER-Binotel зрівняв рахунок у першому таймі. В другій половині гри команда розвинула свою перевагу. Мельник і Самусь у складі KARCHER-Binotel зробили по 2 результативні дії. В складі AFC Footballers 3 результативні дії зробив Савинський.

Чеберяк зробив 4 результативні дії в складі FC Myshelovka в матчі FC Kyiv. Результативність Чеберяка підтримали партнери по команді. Побежко оформив 1+2 за системою гол+пас, Погорілько зробив дубль. У таблиці лідер FC Myshelovka збільшив свій відрив від другого місця до п’яти очок.

Пресслужба R-Cup