МХП став чемпіоном Вищої ліги R-Cup Futsal IV, FC Myshelovka здобув золоті нагороди в Першій лізі, МХП обіграв Duzain-Fasad, «дизайнери» фінішують другими, FC Паляниця замкне трійку лідерів. FC Myshelovka став чемпіоном Першої ліги. Підсумки туру R-Cup Futsal IV., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

28.06.2023

МХП став чемпіоном Вищої ліги R-Cup Futsal IV, FC Myshelovka здобув золоті нагороди в Першій лізі

28.06.2023

МХП став чемпіоном Вищої ліги R-Cup Futsal IV, FC Myshelovka здобув золоті нагороди в Першій лізі

Вища ліга

Generals 0 – 5 ТП Террикон

МХП 5 – 2 Duzain-Fasad

OnlyFans Team 1 – 5 FC Паляниця

МХП обіграв Duzain-Fasad і став володарем золотих нагород Вищої ліги за тур до кінця поточного розіграшу. У номінальних господарів був широкий збір: 10 польових гравців і 2 голкіпери. «Дизайнери» мали 2 четвірки, та грали без головного творця успіху Маркітана. Перевагу в 1 м’яч після першого тайму МХП розвинув до трьох голів до середини другого тайму. Савенко зробив рахунок 4:0. Всього в грі оформив дубль і віддав асист. «Дизайнери» відіграли 2 м’ячі за рахунку 0:5 зусиллями Заверюхи й Розки.

FC Паляниця обіграв OnlyFans Team і фінішує третім у таблиці. Після того як провів очний матч унічию в першому колі, звітного туру FC Паляниця домінував. Кирпенко й Чернявський зробили по 2 результативні дії. Номінальні господарі відіграли 1 гол за рахунку 0:4. FC Паляниця забере бронзові нагороди, а, можливо, й хтось із гравців позмагається за індивідуальну нагороду за підсумком розіграшу.  

Перша ліга

FC Myshelovka 0 – 2 Konteyner Bar

Konteyner Bar 1 – 7 ФК Експрес

KARCHER-Binotel 5 – 2 FC Kyiv

Kentasy 4 – 0 AFC Footballers

FC Myshelovka з двома четвірками, та без Бакума поступився Konteyner Bar. Тим не менше, FC Myshelovka гарантував собі перше місце й міг постати навіть експериментальним складом. Konteyner Bar ще змагається за топ-3, тому був відповідно налаштований. В складі Konteyner Bar по голу забили Клюшніченко й Прожейко.

У своєму другому матчі Konteyner Bar поступився ФК Експрес. Номінальні господарі відкрили рахунок на 18 хв зусиллями Уманця. Зі стартом другого тайму ФК Експрес зрівняв і створив комфортну перевагу. Суровцев зробив 3 результативні дії, Зінгель оформив свій третій дубль за команду в чотирьох матчах.

KARCHER-Binotel відігрався з 1:2 в другому таймі й обіграв FC Kyiv. Номінальні гості відповіли голами Греська й Петренка на м’яч Самуся в першому таймі. В другій половині матчу забивав лише KARCHER-Binotel. Дубишевський, Мельник і Павлюк зробили по 2 результативні дії.

Котляр із Kentasy оформив хет-трик і приніс команді 3 очки в матчі з AFC Footballers. Щоб претендувати на фініш у топ-3 команда повинна була здобути лише максимальний результат. 3 результативні дії в складі Kentasy також зробив Смольняков. Аби зайняти підсумкове місце серед трійки лідерів, в заключному турі Kentasy потрібні осічки конкурентів.

Пресслужба R-Cup