Анонс туру R-Cup Futsal IV, ​Анонс туру., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

09.06.2023

Анонс туру R-Cup Futsal IV

09.06.2023

Анонс туру R-Cup Futsal IV

Вища ліга

ФК ПБК – Террикон

Duzain-Fasad – МХП

FC Паляниця – OnlyFans Team

Аутсайдери таблиці зіграють між собою. Відчуваючи труднощі зі збором на матчі, Террикон має 2 очки й знаходиться на останній сходинці. ФК ПБК зіграв на матч більше й випереджає на 2 залікові бали. Команди проведуть дві очних гри, можливо, якійсь вдасться дістатися до п’ятого місця.

Для Duzain-Fasad і МХП очна гра є найважливішою в поточному розіграші. Команди розіграють між собою перше-друге місця в таблиці. МХП достатньо нічиєї, щоб продовжити лідирувати, тоді як «дизайнери» мають здобути лише максимум очок, щоб вийти на першу сходинку після звітного туру. Duzain-Fasad і МХП настільки рівні між собою, що забили по 32 голи після 9 зіграних матчів.

FC Паляниця і OnlyFans Team проведуть між собою перший очний матч. Не виключаємо, що команда, яка буде успішнішою в цих зустрічах, фінішує в топ-3. Важливість гри неможливо переоцінити. FC Паляниця має гру в запасі й випереджає OnlyFans Team на одне очко.

Перша ліга

Мустанг Таксі – Konteyner Bar

ФК Експрес – FC Myshelovka

FC Kyiv – KARCHER-Binotel

AFC Footballers – Kentasy

Мустанг Таксі, можливо, й не фінішує в топ-3, бо конкуренти мають кілька матчів у запасі, та наприкінці поточного розіграшу поміряється силами з командою, яка зараз перебуває серед трійки лідерів. Однак це не означає, що Konteyner Bar стовідсотково забронював за собою місце в топ-3. Згодом грати ще з лідером, тому в звітному турі необхідно здобути максимальний результат.

ФК Експрес готується зустрітися з лідером таблиці FC Myshelovka, який крокує до золотих нагород. Клас гравців дозволяє продовжити рухатися в обраному ритмі, та в матчі з ФК Експрес усе може складатися непросто, бо команда має своїх лідерів, які роблять різницю.

FC Kyiv спробує піднятися з останньої сходинки таблиці в заключних матчах. Для початку необхідно здобути 3 очки в грі з «сусідом» KARCHER-Binotel, який провів на 2 матчі більше. FC Kyiv і KARCHER-Binotel мають однакову й водночас найбільшу в Першій лізі кількість пропущених м’ячів.

Хотіли б побачити від AFC Footballers хороший збір на матч у звітному турі. 3 поразки поспіль значно зменшили шанси «футбольорів» фінішувати високо, та залишається провести, в тому числі, 2 гри з командою з топ-3 Kentasy, який виграв одного разу в останніх п’яти матчах.

Пресслужба R-Cup