Анонс туру R-Cup Futsal IV, Анонс туру., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

26.05.2023

Анонс туру R-Cup Futsal IV

26.05.2023

Анонс туру R-Cup Futsal IV

Вища ліга

МХП – ФК ПБК

OnlyFans Team – Duzain-Fasad

Generals – FC Паляниця

МХП готується показати найкращу результативність у матчі з одним із аутсайдерів таблиці, та гра з ФК ПБК буде непростою. ФК ПБК минулого туру набрав перші 3 очки в поточному розіграші, піднявся в таблиці й налаштовується продовжити цю серію.

OnlyFans Team перервав серію з трьох матчів, у яких не набрав жодного очка. Команда має особливу мотивацію на гру з одним із лідерів таблиці. Duzain-Fasad має 19 очок і ділить першу-другу сходинки. OnlyFans Team старатиметься показати кращий збір і максимальний результат.

Generals знову має можливість піднятися в топ-3. Для цього необхідно обіграти FC Паляниця, який іде третім. FC Паляниця випереджає на 2 очки. В першому колі гра між цими командами вийшла результативною й FC Паляниця набрав 3 залікові бали.

Перша ліга

Kentasy – Мустанг Таксі

KARCHER-Binotel – AFC Footballers

FC Myshelovka – FC Kyiv

Kentasy поступається лідеру таблиці двома очками, та мало хто прогнозує те, що команда знову стане першою. Потрібно здобувати максимальний результат щотуру. Kentasy це точно до снаги. В звітному турі суперником стане Мустанг Таксі, який не набирає очок у чотирьох матчах поспіль.

KARCHER-Binotel протиставить свої найкращі якості амбіціям AFC Footballers увійти в топ-3. «Футбольори» йшли до цього, та в минулому турі, не маючи збору на матч, поступилися. Команда хоче постати іншою в звітному турі, такою ж амбітною й конкурентною.

FC Myshelovka зіграє з аутсайдером таблиці FC Kyiv, який минулого туру скористався неоптимальним збором суперника й набрав 3 очки. FC Myshelovka в поточному розіграші показує хороший збір і ще й підсилилася. Наразі команда лідирує й має 20 очок після восьми зіграних матчів.

Пресслужба R-Cup