​ ФІНАЛ ВІДБУВСЯ!, Огляд останнього туру, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

13.04.2021

​ ФІНАЛ ВІДБУВСЯ!

13.04.2021

​ ФІНАЛ ВІДБУВСЯ!

Platinum Division

SimStore-Fiskars - AZ-41 – 3:0 ТП

VBA - Мир Футбола – 4:1

SimStore заслужено став чемпіоном, адже в очній боротьбі команда здолала SKY Kyiv з рахунком 7:3, а в останньому турі хлопці отримали технічну перемогу в матчі, що не відбувся, проти AZ-41. Можемо лише привітати цей колектив, який приміряє золоті медалі!

VBA відносно легко переграв Мир Футбола, який приїхав на цю гру далеко не в оптимальному складі. Більше того, справу було вирішено за перші 9 хвилин після голу і асиста від Кебкала – 2:0. Наприкінці ж тайму якесь фантастичне невезіння впало на Кармаліту, адже спочатку Дмитро зрізав м’яч у власні ворота після прострілу з правого флангу, а потім від нього м’яч залетів у ворота команди після сейву голкіпера – 4:0. У другому таймі Мир Футбола один гол відіграв, але перемога була за VBA, який закінчив сезон 7-м. Мир Футбола, в свою чергу, здатен на більше. Ми в цьому впевнені!

Gold Division

ФК Неизбежность - Трудовые резервы – 2:3

Неизбежность змогла гучно грюкнути дверима наприкінці чемпіонату. Хлопці, які грали проти немотивованих «Резервів», вигравали 2:0 вже на 22-й хвилині матчу. Здавалося, що вдасться завершити чемпіонат на мажорній ноті, проте Бобін, Малюк і Лотоцький за 10 хвилин перевернули все і здобули перемогу для своєї команди – 2:3. Чубу, до речі, забити не вдалося, тому Олександр закінчив гонку бомбардирів на 3-й позиції.

Silver Division

3й Тайм - Falcons Youth – 6:4

Magnis Income - INTER – 0:3

Soborna Team-2 - Falcons Youth – 4:4

FC Bilux - Karcher – 3:1

Magnis Income - Denon – 0:3

Рейнджерс - ФК Сейм Путивль – 4:5

Просто-таки фантастична розв’язка у Срібному дивізіоні. Розпочнемо з того, що дві технічні поразки отримав Magnis Income в матчах проти колективі INTER та Denon.

Далі поговоримо про 3й Тайм і Falcons Youth, матч, який за великим рахунком вирішив долю чемпіонства. Окремо хочеться поговорити про Валентина Прокопчука, який прямо вплинув на розташування команд в дивізіоні. Валентин у матчі проти Falcons Youth не просто оформив хет-трик, а також відзначився двома гольовими передачами. Таким чином, він зробив усе, аби його команда мала шанси закінчити сезон на 4-й позиції, але залишилося дочекатися матчу ФК Сейм Путивль. Ви розумієте, що ця поразка в якійсь мірі стала фатальною для Falcons Youth, але про це згодом…

Сейм Путивль провів один з найпотужніших матчів в сезоні, що допомогло здолати непоступливих Рейнджерів. Цікаво, що до перших чотирьох голів в цьому матчі доклав зусиль Ігор Юрченко. На 8-й хвилині матчу він відзначився автоголом, але потім швидко реабілітувався, оформивши два асисти і гол за 10 хвилин. Зробив він це в дуеті зі Страшенко, адже Максим відзначився дублем і результативною передачею. З іншого боку, Андрій Андрєєв намагався бодай якось врятувати гру для своєї команди і навіть відзначився двома результативними передачами і голом, проте гол+пас від Малюка розставив все по своїх місцях – 4:5. Сейм Путивль закінчує сезон четвертим!

Матч між FC Bilux та Karcher взагалі став справжнім трилером. За великим рахунком ця гра нічого не вирішувала, але емоції били через край. Цікаво, що усі голи були забиті в останні десять хвилин. Гол+пас від Дараганова за дві хвилини допоміг  FC Bilux оформити комфортну перевагу у два голи, проте майже одразу Кіряков один м’яч відіграв – 2:1. Далі – більше! Дубушевський і Дубовой вирішили з’ясувати стосунки між собою і отримали по червоній картці, а дискваліфікація автоматично перейде на наступний сезон. Це прикро. Ну і головною розв’язкою матчу став автогол Петльованого на 39-й хвилині гри, який фактично і підсумував перемогу для FC Bilux, який виграв два останні матчі в сезоні.

Ну а тепер про битву за чемпіонство! Falcons Youth був явно під впливом поразки від 3-го тайму, адже команда виглядала зовсім не так, як у своїй переможній ході чемпіонатом. Вже на 2-й хвилині матчу Тарануха влаштував сольний прорив лівим флангом і точно пробив у дальній кут – 1:0. На цьому проблеми Falcons Youth не закінчилися, адже вже на 6-й хвилині матчу Нестеров виконав ідеальну передачу на Дмитренка, який переправив м’яч у ворота – 2:0. Віддамо належне Falcons Youth, який зусиллями Овічіннікова, який виконав ідеальний стандарт, один гол відіграв. Проте фінальне слово у першому таймі було за Soborna Team-2, адже Горовенко класно зіграв на добиванні і зробив рахунок 3:1. Коли на 33-й хвилині він оформив дубль, а рахунок став 4:1, здавалося, що інтрига померла остаточно, проте Falcons Youth майже зробив неможливе! За дві хвилини хлопці відіграли три голи, а рахунок став рівним – 4:4. Напруга буквально відчувалася у повітрі, але Соборна втримала необхідний результат і заслужено стала чемпіоном! Браво, хлопці!

Bronze Division

Dnipro-M - Tech United – 6:3

WOD - Nishcheta – 7:3

WOD - Дружба – 9:6

Дружба - Unknown FC – 8:6

Славутич - ФК Венеция – 0:2

ФК Фокус - FC Valkyrie – 5:1

Пробіжимося, звичайно, і по матчам бронзового дивізіону. І тут є про що розказати.

Розпочнемо, мабуть, з колективу WOD, який перевиконав завдання взяти три очки. Команда взагалі провела дуже вдалий ігровий день: дві перемоги, 16 голів у ворота суперника і звання найкращого снайпера для Борискова. Сашку потрібно було забити 6 голів за два матчі, аби перегнати Федірця з FC Young Boys і, забігаючи наперед, йому це зробити вдалося.

Проти колективу Nishcheta гра складалася непросто до 24-ї хвилини матчу. На цей час WOD двічі знаходився у статусі наздоганяючого колективу, а Давид Оксак встиг оформити дубль. Але потім в механізмі Nishcheta щось пішло не так: з 24-ї по 39-ти хвилини матчу хлопці пропустили 5 голів у власні ворота і втратили шанс закінчити сезон на 5-й позиції. У підсумку – 8 місце. Борисков, нагадаємо, в цьому матчі забив всього раз.

А ось проти Дружби гра виявилася ще більш важкою. В першу чергу, через втому у попередньому матчі. Хоча і Муляр з Ільченко зробили все, аби створити проблеми своїм опонентам. Вони синхронно оформили дубль, проте підтримки від інших гравців команди трішки не вистачило. З іншого боку, головною людиною цього матчу став Борисков. Сашко оформив пента-трик та оформив асист на останніх секундах матчу, що допомогло його команді не тільки перемогти, а й зробили Борискова кращим снайпером дивізіону.

Dnipro-M закінчив сезон з показниками у 51 пропущений і забитий гол. Це класно характеризує цей колектив, який дійсно завжди намагався битися на рівних проти будь-якого опонента. Tech United у підсумку програв 8-й матч поспіль, хоча і намагався на рівних битися проти «дніпрян». Проте капітан цієї команди Приходько в цьому матчі був, так би мовити, on fire! Два голи і асист стали запорукою успіху його команди. Проте забивати про 1+1 від Жиліховського і Ткаченка також не варто!

Дружба, в свою чергу, повинна грати у новому сезоні так, як у матчі проти Unknown FC і тоді ми обов’язково побачим команду серед лідерів турнірної таблиці! При всій повазі до Unknown FC, їх опоненти дійсно були єдиним колективом у цьому матчі, про що свідчить і той факт, що одразу 7 гравців відзначилися результативними діями у цьому матчі. Unknown FC тричі зрівнював рахунок у першому таймі, але Дружба завжди була на крок попереду, тому цілком логічно, що цій команді вдалося здобути перемогу, першу з другого туру!

Венеція – дивовижна команда. Якби хлопці на початку сезону грали так, як зараз, то точно були б в медалях. «Італійці» здобули четверту перемогу поспіль, хоча Славутич виглядав дуже достойно. Однак бажання більше було у «італійців», адже Ємець і Просіхін забили два голи в останні 10 хвилин матчу!

ФК Фокус продемонстрував дуууже командну гру. Акцентуємо увагу на слові «командну». З 9 гравців, які були в заявці на матч проти FC Valkyrie, результативними діями відзначилися одразу 7! FC Valkyrie знову програв і завершив сезон з 75 пропущеними голами, нажаль, найгіршим результатом в сезоні серед команд цієї ліги.

Пресслужба R-Cup