Складна дуель для Задорожного, два матчі поспіль для Трудових Резервів і центральний матч в Бронзі!, Анонс туру, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

18.03.2021

Складна дуель для Задорожного, два матчі поспіль для Трудових Резервів і центральний матч в Бронзі!

18.03.2021

Складна дуель для Задорожного, два матчі поспіль для Трудових Резервів і центральний матч в Бронзі!

Platinum Division

VBA - Rejo

ФК Легіон - SimStore-Faskars

Hell Energy - MBZ

Perun - Скиф

SKY KYIV - BetonEnergo

Trident - SKY KYIV

Доволі цікави тур в контексті того, що деякі лідери таблиці зіграють проти команд з нижньої частини чемпіонату, а хтось зіграє між собою, можливо, ключові матчі, результати яких будуть вкрай важливі на фініші сезону.

Rejo, який в минулому турі вперше програв (3:4 від SimStore Fiscars), буде екзаменувати VBA. Цей колектив в останніх 5 матчах виграв лише раз, здолавши Легіон 3:2. Звичайно, VBA дограє сезон без якихось конкретних цілей (до того ж команда буде грати без дискваліфікованого Шинкарюка), а от Rejo необхідно якось закінчити свою серію, яка налічує два матчі без перемог, адже шансів на чемпіонство стає дедалі менше. У Rejo доволі комфортні опоненти в останніх трьох турах, то ж потрібно брати 9 з 9 можливих очок.

Легіону буде ще важче, адже команда програла усі 8 своїх матчів, тому, враховуючи той факт, що SimStore-Faskars зараз перебуває на першому місці і веде боротьбу за чемпіонство, то фаворит звітного матчу очевидний. Відзначимо, що SimStore-Faskars останні свої три матчі виграв з мінімальною перевагою у рахунку. А ось Легіон в останніх двох іграх отримав 17 голів у власні ворота.

Hell Energy, який останні три матчі грав проти претендентів на медалі, програвши усі з мінімальною різницею у рахунку, спробує дати бій MBZ. Ми вважаємо, що це цілком реальна історія, тому що «енергетики» реально доводять в цьому сезоні, що незважаючи на місце в нижній частині турнірної таблиці, можуть дати бій абсолютно кожній команді. Але з іншого боку, MBZ, що програв 4 матчі в сезоні, поступався лише командам, які ведуть боротьбу за чемпіонство. З іншими опонентами були лише перемоги.

Perun - Скиф  - мабуть, центральний матч у звітному дивізіоні. «Скіфи» навряд чи зможуть зачепитися за медалі, проте в цьому сезоні декілька разів вже робили неприємні сюрпризи, наприклад, для міцних MBZ чи колективу «Мир Футбола». З іншого боку, «скіфи» програли два матчів поспіль, причому отримали в них 15 голів у власні ворота. Perun, в свою чергу, точно очки втрачати не збирається, адже команда ділить першу сходинку з SimStore Fiscars, а попереду її ще очікує протистояння з SKY Kyiv!

Власне кажучи, свою розповідь про цей дивізіон ми закінчимо якраз двома матчами «небесних». За пропущеними іграми ця команда посідає першу сходинку, а в цей вікенд зіграє одразу два матчі. Цікавим протистоянням буде матч BetonEnergo і SKY Kyiv. В першу чергу тому, що ці колективи тренує один і той самий тренер – Євген Задорожний. Більше того, за «будівельників» Женя ще й виступає в якості гравця. Як він буде розриватися у цьому протистоянні? Дууууже цікаво подивитися.

Після «будівельників» «небесні» зіграють з Trident, який незважаючи на передостаннє місце, є далеко не найприємнішим опонентом. Цей колектив змусив нормально попітніти BetonEnergo, СКІФ і Мир Футбола, тому враховуючи можливу втому «небесних» після першого матчу, може на рівних протистояти головному фавориту сезону.

Gold Division

Smile Development - IFL

Радар ВС - FC Energo

Энергетик - ФК Неизбежность

Трудовые резервы - Adidas

Трудовые резервы - SC Favorit

FC Svyatosh - ФК Атлетик

Енергетик, Радар або Трудові Резерви? Хто стане чемпіоном? Ці команди претендують на золото і зіграють у звітному турі.

Незважаючи на десяту позицію, FC Energo точно не буде простим суперником для Радара. Доведено колективами Smile Development і Adidas, які отримали від гравців цієї команди 9 голів. З іншого боку, Радар забиває найбільше в лізі – вже 48 голів, 18 з яких на рахунку дуету Федірець – Мольчиць. Чи вдасться спинити опонента, який веде відчайдушну боротьбу за чемпіонство?

У Енергетика, здається, суперник простіший. Але ключове тут слово «здається». Можливо, ви подумаєте, що журналісти турніру абсолютно дарма вірять у потенціал Неизбежности, яка займає останню сходинку, проте перемога над «дизайнерами», здобута на останніх секундах і нічия проти «бізнесменів», дають певний оптимізм. Але Енергетик має найкращий захист, пропустивши всього 12 голів. Більше того, команда зараз перебуває на першому місці, тому апріорі буде фаворитом гри. Ну і не забувайте, що цю гру через дискваліфікацію пропустять дуже важливі для Неизбежности Осіюк і Галицький.

Що стосується колективу Трудові Резерви, то хлопці проведуть одразу два матчі за вікенд. Adidas і Фаворит – команди, які набрали по 12 балів і розташувалися поряд у турнірній таблиці. Більше того, ці команди в минулому турі синхронно програли. Відзначимо, що головною проблемою «фаворитів» є гра у нападі, адже наразі команда посідає другу позицію з кінця в контексті кількості забитих голів (всього 20). Adidas дуже залежний від Козіна, який забив вже 12 голів в сезоні. Трудові Резерви, звичайно виглядають більш ідеально, ніж їх опоненти, проти останні три матчі, в яких команда набрала 7 очок не були для хлопців легкими. Ми ведемо до того, що відчутної переваги перед опонентами не було, тому два матчі поспіль зіграти буде дуже важко.

Коли в середині сезону Smile Development провів 4 матчі без поразок, ми почали вважати цю команду серйозним претендентом на медалі. Але потім були дві поразки поспіль з шістьма пропущеними голами від «дизайнерів» і одним забитим у ворота не найнадійнішого FC Energo. IFL, в свою чергу, точно не є стабільною командою і командою, яку якось можна зрозуміти. Перед минулим туром у хлопців було чотири поразки поспіль, а потім вони переграли «фаворитів», які до цього виграли три матчі поспіль. Головною ударною силою цієї команди, безумовно, є Брильов, але акцентувати увагу лише на одному гравці буде не правильно.

 FC Svyatosh поступився в двох останніх матчах, а ми знайшли ось яку цікавинку. Команда відмінно проводила перші 15 хвилин в тих зустрічах (тричі виходили вперед на цей час проти «фаворитів» і грали внічию проти Радару), але у підсумку поступалася. Атлетік, в свою чергу, як нам здається, в минулому турі провів свій найкращий матч, здолавши Adidas 5:2, а команда продемонструвала просто неймовірне порозуміння на полі. Буде цікава битва!

Silver Division

Тайм - Karcher

Magnis Income - ФК Сейм Путивль

Magnis Income - FC Bilux

Новая Жизнь - ATL

Falcons Youth - INTER

FC Rabona - Soborna Team-2

ФКА - Denon

З чотирьох матчах, що залишилися у Soborna Team-2, її очікує два найважливіших протистояння у сезоні. В цьому турі буде супер цікава битва проти FC Rabona. «Рабона», звичайно, за чемпіонство вже боротися не буде, але зберегти третю позицію просто необхідно. Команди з нижньої частини таблиці хлопці просто не помічають, але у матчах з рівними (3-тайм і Falcons Youth) отримали 10 голів у власні ворота. Soborna Team виграла усі матчі і забила 53 голи. Гра на контратаках – це те, що може подарувати «Рабоні» шанс на позитивний результат.

Falcons Youth в цьому турі очікує все ж таки простіший опонент. INTER, хоча і взяв 5 очок в останніх трьох турах, але грав проти команд, які посідають три останні місця в турнірній таблиці. Звичайно, х точки зору кількості очок це непоганий результат, але у звітному турі хлопцям буде протистояти команда, яка виграла усі свої матчі і пропустила лише 12 голів.

Відзначимо, що одразу два матчі зіграє Magnis Income. Враховуючи той факт, що команда зіграла всього 7 матчів і має 11 очок, суто теоретично, якщо хлопці виграють усі 6 матчів, то можуть і на бронзу претендувати. Але це все лише теорія. У будь-якому випадку взяти 6 очок в матчі проти FC Bilux реально, адже цей колектив відверто провалив сезон, а в останніх 5 матчах здобув лише один бал і заьив всього лише 7 голів у ворота опонентів.

Фк Сейм Путивль – трішки інша історія. По-перше, команда веде відчайдушну боротьбу за четверту позицію проти 3-го Тайму. А, по-друге, цей колектив виграв три матчі поспіль, здолавши міцний 3-й тайм і Аристократів і, більше того, завершивши кожен цей матч з рахунком 4:3. Добре, що проти цього колективу Magnis Income зіграє першим.

Доволі різна доля у команд 3-й тайм і Karcher. Перші – програли всього раз у перших 7 матчах, а другі – виграли лише раз за останні шість матчів. Якби 3-й Тайм не набрав би один бал в останніх трьох матчах, то команда б вела відчайдушну боротьбу за бронзу, а зараз, принаймні нам так здається, хлопці повинні відстояти в першу чергу четверту позицію. В останніх шести матчах Kacher зміг обіграти лише ATL з рахунком 2:1, тому команда явно зараз перебуває у кризі. Також, звичайно, варто зазначити відсутність головного бомбардира цієї команди Дубишевського, який в минулому турі отримав червону картку.

 Новая Жизнь - ATL – це битва команд з нижньої частини турнірної таблиці, яка обіцяє бути доволі цікавою. Ігри між командами, які йдуть вкінці, як правило, доволі відкриті, результативні і емоціональні. Більше того, враховуючи той факт, що ATL в минулому турі здобув перемогу, яка стала для них першою в сезоні, хлопці будуть діяти з подвійною енергією.

ФКА без Ісмакаєва (перебір карток) спробує переграти кризовий Denon. Номінальні гості пропустили вже 55 голів у цьому сезоні (другий найгірший результат в лізі), хоча і грають хлопці натхненно. Однак одного бажання в матчі проти Аристократів буде мало, тому що цей колектив ще має теоретичні шанси на четверте місце за підсумками сезону.

Bronze Division

Young Boys - WOD

Шулявка Юнайтед - ФК Венеция 

FC Valkyrie - Дружба

Nishcheta - Unknown FC

Sporting Kyiv - Tech United

FC Yuzhbor - Славутич

Dnipro-M - ФК Фокус

Що по бронзі? Young Boys - WOD  - однозначно центральний матч звітної ліги. Обидві команди мають рівну кількість балів (21), але WOD зіграв на один матч менше (тим не менш, команда не зможе розраховувати на дискваліфікованого Цися). З іншого боку, якщо «юні хлопці» візьмуть три очки, то вже вони будуть у пріоритетній позиції, за рахунок особистих зустрічей. Друзі, беріть попкорн і приєднуйтесь до онлайн трансляції матчу. Це буде ТОП!

Штомпель, Кондисюк (обидва вже по 7 голів забили) та інші гравці Шулявки будуть здобувати три очки проти «італійців». Теоретичні шанси на 5-ту позицію за підсумками сезону цей колектив зберігає, проте Венеція може здивувати. Навіть, незважаючи на дві поразки в останніх матчах, цей колектив дуже додав по ходу сезону.

FC Valkyrie - Дружба – це матч, якому ми б дали назву «битва за престиж». Суть в тому, що саме ці колективи займають передостаннє та останнє місця, відповідно. FC Valkyrie випереджає своїх опонентів на один бал, але перемога дозволить Дружбі піднятися вище. Віталій Потапенко, який забив 12 голів за FC Valkyrie, буде протистояти Євгену Ільченко, який є головним мотором Дружби! Буде бій!

Nishcheta без Гонтаря і Петросяна (дискваліфікації) зіграє проти Unknown FC. Для колективу Unknown FC це остання можливість врятувати сезон, який розпочався дуже непогано, але дві поразки в двох останніх матчах фактично залишають команду без бронзи. Шанси все виправити є, але для цього потрібно переграти колектив Nishcheta, який в останніх трьох турах не здобув жодного балу, програвши командам з першого по четверте місця.

І хоча «португальці» будуть грати проти «технарів», які програли останні 5 матчів, в яких пропустили у власні ворота 22 результативних ужари, проте і у них є проблема. Одна і велика. Мова йде про відсутність Ярослава Бондаренка, який в цьому сезоні забив 10 голів і зробив 4 асисти, але він дискваліфікований. Чи зможе Nishcheta скористатися цим і перервати свою невдалу серію? І чи зможуть «португальці» впоратися з опонентами без свого лідера?

Момент істини для FC Yuzhbor. Саме у звітному турі команда офіційно може стати чемпіоном свого дивізіону. Для цього необхідно зіграти внічию зі Славутичем, який в минулому турі перерва свою серію з трьох перемог поспіль, програвши Шулявці. Звичайно, FC Yuzhbor не уде грати на нічию, а навпаки спробує ефектно оформити золоті медалі, тому гравцям Славутича, відверто кажучи, не позаздриш!

Dnipro-M, завдяки двом яскравим перемогам в останніх двох турах, в яких команда забила одразу 13 голів у ворота своїх опонентів, має теоретичні шанси на місце в ТОП-5 за підсумками чемпіонату. Для цього потрібно спочатку обіграти Фокус, який в минулому турі, нам здається, провів свій найкращий матч в сезоні, обігравши Венецію з рахунком 4:1. Обидва колективи зараз на моральному підйомі, тому цікаво буде спостерігати за цією грою!

Пресслужба Rejo