SimStore-Fiskars чи Rejo, битва Королів камбеків у Бронзі та інші інтриги туру!, Анонс туру, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

11.03.2021

SimStore-Fiskars чи Rejo, битва Королів камбеків у Бронзі та інші інтриги туру!

11.03.2021

SimStore-Fiskars чи Rejo, битва Королів камбеків у Бронзі та інші інтриги туру!

Platinum Division

VBA - MBZ

ФК Легіон - SKY KYIV

SimStore-Fiskars - Rejo

Скиф - AZ-41

Trident - BetonEnergo

Perun - Hell Energy

Мир Футбола - BetonEnergo

Нарешті ми побачимо повноцінний тур найвищого дивізіону нашого чемпіонату.

Будемо відверті, що MBZ фаворит у матчі проти VBA. Так, ми пам’ятаємо, що цей колектив програв три з останніх 5 матчів, але команда грала проти колективів з ТОП-6, причому в кожному матчі дала лідерам бій. Ну і не забувайте, що MBZ наразі має другий найкращий напад ліги (36 забитих), тому VBA буде непросто. Ще й тому, що команда забила найменше в лізі – всього 11 голів у ворота своїх опонентів. Якби колектив зміг поправити цей компонент, то апріорі розташувався б вище в турнірній таблиці.

Легіон програв усі сім матчів в чемпіонаті і, схоже, програє восьмий. Тут не має ніякої неповаги до звітного колективу, адже ми бачимо, як хлопці намагаються ставати краще. Інше питання, що грати доведеться проти SKY KYIV, колективу, який виграв 5 матчів поспіль, а вдвох матчах минулого вікенду забив одразу 14 голів в двох матчах у ворота своїх опонентів.

SimStore-Fiskars - Rejo – матч, який ми чекаємо більше, аніж битви наших команд в Лізі Європи! Друга команда проти першої! Команди, які на двох у 16 матчах поступилися лише раз! Міславський і Розка проти Плешакова та Іванкевича! Битва титанів і грандів найвищого дивізіону! Тут можна сказати банальне: нехай переможе сильніший!

«Скіфи» в останніх трьох турах двічі програв прямим конкурентам за місце «під сонцем», тому втрачати очки проти AZ-41 заборонено. Інше питання, що AZ зараз сам перебуває в кризі, адже команда за чотири матчі набрала лише один заліковий бал, в грі проти Trident, який наразі має найгірший захист в лізі. Додайте сюди дискваліфікацію лідера команди Швеця і отримаєте ситуацію, яка дуже нагадує катастрофу.

Trident, хоча і перебуває на передостанній позиції, на відміну від своїх опонентів з BetonEnergo, які посідають восьму сходинку, але в останніх чотирьох матчах набрав більше очок, ніж їх майбутні опоненти. Але справа в тому, що «будівельники» в останніх трьох матчах зіграли проти команд з ТОП-5, тому до результатів цього колективу потрібно відноситися з розумінням. Враховуючи фігуру Задорожного, який є граючим тренером «будівельників», ми вважаємо саме цей колектив фаворитом гри.

Perun буде грати проти Hell Energy, який посідає 11 позицію. Цей колектив просто забов’язаний скористатися тим фактом, що їх опоненти з Rejo і  SimStore-Fiskars грають між собою і одна з команд точно втратить очки. Для цієї місії Hell Energy виглядає непоганим суперником, адже в останніх чотирьох матчах команда програла тричі, здолавши лише Легіон, який йде останнім. Perun, нагадаємо, буде грати без свого лідера Харабари, який продовжує відбувати дискваліфікацію, яка, до речі, була зменшена за рішенням КДК.

Останнім матчем в нашому списку буде бій між колективами Мир Футбола і BetonEnergo. Для «будівельників» це буде другий матч за вікенд, тому потрібно правильно розподілити свої сили. Мир Футбола в останніх трьох матчах здобув 7 з 9 можливих очок. Більше того, команда забила одразу 17 голів у ворота своїх опонентів і, схоже, знайшла джокера. Мова йде про Степана Качура, який в минулому турі доволі неочікуванно оформив хет-трик!

Gold Division

Smile Development - FC Energo

IFL - SC Favorit

FC Svyatosh - Радар ВС

Adidas - ФК Атлетик

Duzain-Fasad - ФК Неизбежность

Энергетик - YBC

IFL і SC Favorit – команди, які абсолютно протилежно йдуть по сезону. Перші – класно розпочали, але зараз мають серію з чотирьох поразок поспіль. А другі, в свою чергу, просто жахливо розпочали з чотирьох поразок,  а зараз виграли 4 з 5 останніх матчів і увірвалися у ТОП-6! В цьому величезна заслуга тріо Захарчук – Кондрук – Українець, які на трьох забили 9 голів. У IFL є один яскравий лідер – Лавренюк, який вже забив 16 голів. Саме від нього і буде залежати гра команди в цьому матчі.

Smile Development в минулому турі перервав свою серію з чотирьох матчів без поразок, отримавши 6 голів від «дизайнерів». Цей результат здивував, тому назвати цей колектив однозначним фаворитам у грі з «енергетикам» ми не можемо. До того ж, «енергетики», обидва своїх матчів вигравали у команд, які були фаворитами (Svyatosh і Adidas). Тому ця команда у будь-який момент може зробити неприємний сюрприз своїм опонентам.

Лише перемога у матчі проти Радару може повернути FC Svyatosh у боротьбу за бронзові нагороди. Наразі цей колектив відстає від третього місця на шість очок. Якщо «святі» зможуть нейтралізувати дует Федірець – Мольчиць (16 голів і 6 асистів), то шанси на позитивний результат, безумовно, будуть. А ще краще зіграти так, як проти YBC (3:1), коли на команду ніхто не ставив, а вона взяла і обіграла лідера!

 Adidas, навіть незважаючи на серію з трьох матчів без перемог, продовжує залишатися у ТОП-5. Тут потрібно завдячувати конкурентам, які також регулярно втрачають залікові бали. Враховуючи той факт, що «спортсмени» зіграють проти Атлетіка, який пропустив найбільше за інших в лізі (39 голів), то потрібно максимально скористатися цією ситуацією і спробувати відірватися від опонентів. Тим не менш, згадуючи, як Атлетік бився проти Енергетика (2:3), у «спортсменів» можуть бути певні проблеми.

Про матч Duzain-Fasad - ФК Неизбежность хочеться сказати наступне. Перед початком сезону журналісти нашого турніру очікували, що обидві команди будуть знаходитися у верхній частині турнірної таблиці. Але наразі маємо 8 місце «дизайнерів» (при 10-ти зіграних матчах) і останнє для Неизбежности. Насправді, головною інтригою матчу залишається питання, чи зможе Неизбежность здобути першу перемогу в сезоні?

Энергетик - YBC – це однозначно центральний матч звітної ліги.  «Бізнесмени» зіграли на один матч більше і відстають від «енергетиків», які розташувалися на першій позиції на два бали. Будемо відверті, що за 2,5 тури до завершення чемпіонату, лише перемога в очній зустрічі залишає шанси на чемпіонство. Однак одна перемога в 5 останніх матчах, залишає великі питання, щодо можливостей «бізнесменів». «Енергетику» перемога потрібна не тільки для того, аби відчепити одного з конкурентів за золото, а й для того, аби залишитися на першому місці. Адже Трудовые Резервы мають один матч в запасі.

 

Silver Division

Magnis Income - 3й Тайм

Karcher - ATL

Karcher - Soborna Team

ФКА - ФК Сейм Путивль

INTER - Denon

FC Rabona - FC Bilux

Новая Жизнь - Falcons Youth

Рейнджерс - ATL

Найбільша кількість матчів відбудеться саме у звітному дивізіоні! Розпочнемо, мабуть, з тих команд, що зіграють по два матчі за вікенд.

Karcher зіграє дві гри за дві години. Непростий графік, але що поробиш. Непростий він ще й тому, бо команда зараз перебуває далеко не в найкращому стані, про що свідчать 2 залікові бали в 4 матчах. Karcher класно почав сезон, але потім щось пішло не так. ATL, відверто кажучи, виглядає прохідним суперником, адже цей колектив здобув лише 1 бал у восьми матчах. З іншого боку, ця команда заробила свій перший бал у минулому турі і тепер може грати, що називається, на куражі. Тим не менш, 52 пропущених голи говорять саме за себе, тому гравця такого калібру, як Кіряков (8+4) просто повинні скористатися проблемами суперника в обороні.

У другому матчі на Karcher чекає супер складне випробовування. Soborna Team-2 забиває в середньому по 6 голів в кожному матчі, а пропускає 1,25 гола за матч. Більше того, команда мчить до чемпіонства і не втратила жодного балу. Здається, тут якісь прогнози зайві…

ATL після матчу з Karcher у наступний день зіграє проти Рейнджерів. Проти команди, в матчах за участі якої забивається найбільше голів в лізі: в середньому по 8,5 результативних ударів. Не забуваємо про найкращого бомбардира цієї команди Романчука, який вже забив 12, але також нагадуємо про феномен Мірка, який в двох матчах за Рейнджерів забив 8 голів!

Матч між ФКА і ФК Сейм Путивль буде важливий для обох команд зі стратегічної точки зору. Аристократи випереджають своїх опонентів на 3 бали, проте зіграли на один матч більше. Взагалі Аристократи виграли 3 з 4 останніх матчів, доволі неочікуванно (з огляду на попередні результати) опинившись в ТОП-5. В кожній команді, як нам здається, є по три надважливих гравці. У Сейму це Бобін, Мокренко і Євдощук, які забили 12 голів команди, а у Аристократів це, безумовно, Ісмакаєв, Пономаренко і Гарасюта – 18 голів. Саме від гри цих тріо буде залежати результат звітного матчу.

INTER, здається, знову у кризі: 2 бали в 3 останні матчах. У Denon ситуація гірше не тільки в контексті набраних балів, а ще й тому, що команда багато пропускає: 20 голів в трьох останніх матчах. Звичайно, така гра в обороні не дозволяє розраховувати на місця у верхній частині турнірної таблиці, хоча за бажанням цей колектив є одним з найперспективніших в турнірі. Головне – тримати Горелика, бо його 10 голів в сезоні, як ми вважаємо, ще не межа можливої результативності цього  гравця.

FC Rabona відмінно грає проти команд, які розташовані нижче першої шістки, але програє усім колективам з ТОП-6 (окрім Аристократів). FC Bilux наразі посідає передостанню сходинку і це пов’язано, як нам здається, не тільки з рівнем гри команди, а й певними психологічними проблемами. Команда розпочала сезон з двох болючих поразок і нічиї і далі просто не може прийти до тями. Одна перемога, тим паче проти команди рівня  FC Rabona, може змінити все. З іншого боку зупинити найрезультативніший колектив ліги (49 забитих) буде вкрай важко! Невеликий бонус для Bilux - найрезультативніший гравець усього чемпіонату Василенко (18 голів) пропускає гру через перебір жовтих.

 В минулому турі закінчилася переможна хода колективу Новая Жизнь, який виграв до цього три матчі поспіль. В грі проти Аристократів щось не пішло з самого початку, тому потрібно зробити певні висновки і зіграти максимально сконцентровано, адже Falcons Youth і забивний Шевчук (17 голів) схоже, налаштовані в цьому сезоні боротися лише за чемпіонство, про що свідчать сім перемог у семи матчах.

 Гра між Magnis Income і колективом 3й Тайм перетворюється у статус центральної, адже для обох команд перемога потрібна, як повітря. 3-й Тайм програв два матчі поспіль і хоча залишається на 4-й позиції, проте ще одна втрата очок може вимкнути колектив з боротьби за бронзу. Та й четверту позицію ще потрібно зберегти, адже Magnis Income, хоча і відстає на чотири бали, зіграв на два матчі менше, тому ще матиме шанс все виправити. В останніх двох матчах ця команда здобула дві перемоги, забиваючи в кожній грі по 8 голів. Особливої уваги заслуговують Знайда (3+4 в двох матчах) і, звичайно, Баселкевич, який в останній грі забив одразу 7 голів!!!

Bronze Division

Tech United - FC Yuzhbor

Unknown FC - Young Boys

WOD - FC Valkyrie

Дружба - Dnipro-M

ФК Венеция - ФК Фокус

Sporting Kyiv - Nishcheta

Славутич - Шулявка Юнайтед

Не можемо позаздрити Tech United, адже команда програла чотири матчі поспіль, а тут ще й доведеться грати проти FC Yuzhbor, який, на секундочку, виграв усі 9 матчів, забив найбільше голів (55), пропустив найменше у власні ворота (19), а Гненюк і Невінський на двох забили 20 в сезоні! Як грати проти такого опоненту? Банально сконцентровано, надійно і, звичайно, з бажанням довести власний рівень. В іншому випадку шансів буде мало.

Unknown FC - Young Boys – це битва двох сусідів по турнірній таблиці. Команди, які в останніх 5 матчах синхронно виграли 3 матчі і два програли. Команди, які мають дуууже схожі статистичні показники. Більше того, навіть найкращі бомбардири цих команд Палійчук і Лотоцький забили по 10 голів. Фух, тут реально важко зробити прогноз, тому краще дочекаємося матчу! Єдина різниця, що Unknown FC відстає на два бали, але має один матч в запасі.

WOD начебто є абсолютно логічним фаворитом у матчі проти FC Valkyrie, адже WOD посідає третю позицію, а FC Valkyrie дванадцяту, маючи одну з найгірших захисних ліній в сезоні (35 пропущених). З іншого боку, після того, як в минулому турі WOD вигравав у Дніпро-М з рахунком 5:1, а у підсумку поступився 5:6, ми не будемо настільки впевнені у результаті. До того ж, Потапенко і Українець вдвох фактично здобули перемогу для FC Valkyrie у минулому турі, забивши по 3 і 2 голи, відповідно.

О! А тепер до Dnipro-M! Цей колектив до початку минулого туру не міг виграти у шести матчах поспіль. А потім ви вже читали, що хлопці програвали 1:5 лідеру і здобули перемогу 6:5. І тепер історія Дружби! Команда програвала 1:5 Шулявці і…. ОПА! 5:5! Схожа історія, правда? Ільченко ми вже називали королем Дружби, адже в минулому турі він забив 4 голи. Тут, схоже, нас очікує битва королів камбеків!

ФК Венеция - ФК Фокус – це битва команд з нижньої частини турнірної таблиці, а такі протистояння зазвичай є дуже цікавими. Враховуючи останній матчі «італійців», ризикнемо поставити на цю команду. Спочатку хлопці здобули дві перемоги поспіль, а потім ледь не камбенули у грі проти FC Yuzhbor (3:5). З іншого боку, ФК Фокус вже одного разу продемонстрував, що вміє робити неприємні сюрпризи опонентам, так як у матчі проти FC Unknown (4:3)!

Ми дуже сподіваємося, що колектив Nishcheta зробив певні і головне правильні висновки після фіаско у грі з Yuzhbor (1:11). З «португальцями», які розташувалися на другій позиції, простіше точно не буде. Ця команда фактично припинила боротьбу за чемпіонство, але на срібні медалі має, як мінімум, трьох конкурентів, тому втрачати очки не бажано. Бондаренко і Остапик, які на двох забили 16 голів можуть поповнити свій бомбардирський запас, проте недооцінювати суперника точно не варто!

Славутич виграв останні три матчі поспіль, тому зараз на повному ході, здається, увімкнувся у боротьбу за медалі. Звичайно, це історія суто теоретична, адже для здобуття медалей, як мінімум, потрібно виграти усі матчі, що залишились. Шулявка Юнайтед, в свою чергу, потрапило до вирію невдалих матчів, не виграючи вже три тури поспіль. Більше того, доволі міцна оборона Шулявки пропустила 20 голів за три матчі, тому це може стати додатковою перевагою Славутича перед звітним матчем.

Пресслужба Rejo