Як Легіон потрапив до УПЛ, ювілей для FC Yuzhbor та перша перемога Неизбежности!, Огляд туру, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

16.03.2021

Як Легіон потрапив до УПЛ, ювілей для FC Yuzhbor та перша перемога Неизбежности!

16.03.2021

Як Легіон потрапив до УПЛ, ювілей для FC Yuzhbor та перша перемога Неизбежности!

Platinum Division

VBA - MBZ – 3:4

ФК Легіон - SKY KYIV – 0:9

SimStore-Fiskars - Rejo – 4:3

Скиф - AZ-41 – 2:6                    

Trident - BetonEnergo – 3:4

Perun - Hell Energy – 3:2

Мир Футбола – BetonEnergo – 4:5

Не будемо приховувати, що найбільша увага в цьому турі була прикута до матчу SimStore-Fiskars – Rejo. Між собою грали команди, які посідали перші місця і, звичайно, цей матч був особливим. Відзначимо, що ключову, як нам здається, роль у перемозі SimStore-Fiscars відіграв Костя Іванкевич. Саме він на другій хвилині віддав ідеальну передачу під результативний удар Літвінова, а потім, вже через хвилину, розпочав другу гольову атаку, яку завершив Мітленко. Rejo, звичайно, не той колектив, що буде здаватися без бою, тому відзначимо, що хлопцям навіть вдалося рахунок зрівняти. Проте перемога все одно була за SimStore-Fiskars, адже гол+пас від Солонини допоміг здобути перемогу і вийти на першу сходину в турнірній таблиці.

На першу сходинку, але не одноосібно. Адже Perun, завдяки дублю від Косьміни здобув перемогу 3:2, перегравши Hell Energy. В контексті цього матчу хочеться зробити дві ремарки. Перша – як же вчасно Косьміна провів свій найкращий матч в сезоні! Дмитро забив рівно стільки, скільки за одну гру, у попередніх восьми матчах. Друга ремарка – це респект команді «енергетиків». Просто слухайте: 2:3 від SKY, 1:2 від SimStore і от тепер 2:3 від Perun. Ми до чого!? ЦЕ були круті матчі проти команд, які реально претендують на золотом. Тому, хлопці, наразі ваша 11 позиція абсолютно не відповідає вашим можливостям! Тільки вперед!

«На манеже – все те же». Це ми про лідерів MBZ у матчі проти VBA. Ми не хочемо зменшувати досягнень усієї команди, але саме Іващик і Кучерук зробили результат у звітному матчі. Перший – рахунок відкрив. На рахунку другого – гол+пас. Тим не менш, VBA провів дуже непоганий матч і цілком міг розраховувати на залікові бали, однак вийшло інакше. А все тому, що голкіпер Мартиненко підключився до атаки MBZ в останні секунди, заробив на собі шостий фол, а потім самостійно його реалізував. Чим не герой останніх секунд?

Легіон потрапив в УПЛ! Це не жарт, адже подивіться на прізвища гравців команди SKY, які забивали у ворота «легіонерів». Іщенко (екс-Шахтар) забив тричі і оформив асист. Кривошеєнко (екс-Ворскла) записав на свій рахунок гол і два асиста. Ну, а Романчук (екс-Динамо) відзначився дублем і асистом. Ну чим не УПЛ? Звичайно, з такими майстрами у «легіонерів» шансів було не багато. «Небесні», в свою чергу, здобувають 6 перемогу поспіль.

А далі ми поговоримо про команду, яку схоже прорвало! Звичайно, про AZ-41! Цей колектив не міг виграти 4 матчі поспіль, а потім Андрій Нестеренко надивився на Холанда і Мбаппе в Лізі Чемпіонів та відвантажив покер у ворота «скіфів». Звичайно, від «скіфів» ми очікували більшого, але враховуючи колосальні проблеми в захисті (21 гол в трьох останніх матчах), результат виглядає закономірним.

Відзначимо, що BetonEnergo виграв обидва своїх матчі і увірвався в ТОП-6. Тут окремої уваги заслуговує Тростянський. Влад буквально ураганом пройшовся по захисту своїх опонентів, забивши 5 голів в двох матчах. Якщо Trident постійно зрівнював рахунок в матчі, то Мир Футбола вигравав 2:0 і, здавалося, впевнено йшов до перемоги, однак доволі швидко втратив свою перевагу і отримав 5 поразку в сезоні, яка відкинула хлопців на 8 сходинку.

Gold Division

Smile Development - FC Energo – 0:3

IFL - SC Favorit – 3:1

FC Svyatosh - Радар ВС – 1:4

Adidas - ФК Атлетик – 2:5

Duzain-Fasad - ФК Неизбежность – 2:3

Энергетик - YBC – 5:1

Smile Development приїхав на матч проти «енергетиків» без своїх лідерів, Голоднікова і Барабаша, та отримав три «сухі» голи у власні ворота. Тут, до речі, потрібно віддати належне Чайковському, який проводячи всього третій матч за «енергетиків» в турнірі, оформив дубль за перші 13 хвилин матчу, що в підсумку і дозволило його колективу святкувати перемогу.

Чотири поразки поспіль буквально тисли на гравців команди IFL. Колективу, який має класний підбір виконавців, якби не виграв свій матч, а конкуренти змогли здобути звитяги, опустився б на 9-ту позицію. Тим не менш, зібрався з думками, і завдяки дублю Брильова здобув перемогу! «Фаворити», в свою чергу, перервали свою серію з трьох перемог поспіль.

Радар продовжує наздоганяти Енергетик, а також робить усе, аби не дати Резервам піднятися вище третьої позиції. Дубль Мокриця виявився дуже доречним в матчі проти FC Svyatosh, який, нажаль, останні два матчі розчаровую нас не стільки результатом, а більше грою. Адже ця команда здатна демонструвати набагато більш яскравий футбол.

Якби Adidas переміг Атлетік, то зміг би теоретично увімкнутися у боротьбу за ТОП-4. Проте, якщо програвати команді, яка перед початком туру займала передостанню сходинку, то про що може йти мова?! Це не те щоб критика, це констатація факту. Більше того, «спортсмени» програли в трьох з 4 останніх матчів. Відзначимо, що Атлетік в цьому матчі продемонстрував класну командну взаємодію, адже Лошак, Приходько і Фуцур синхронно заробили гол+пас. Коваль, в свою чергу, відзначився дублем.

НЕИЗБЕЖНОСТЬ! НАРЕШТІ! МИ ТАК ДОВГО ЦЬОГО ЧЕКАЛИ! Команда Галицького здобула першу перемогу в сезоні! Матч проти «дизайнерів» вийшов просто космічним! Два вилучення, 5 голів і вирішальний результативний удар на останніх секундах матчу! В цій грі ніхто не хотів поступатися! Це була справжня битва! Однак наприкінці матчу голкіпер «дизайнерів» втратив м’яч на чужій половині поля, а Рудишин втік у стрімку контратаку, завершивши її даром у породні ворота – 3:2!!!!

YBC провалив другу половину сезону. «Бізнесмени», яких ми вважали головними претендентами на чемпіонство, без шансів поступилися Енергетику, отримавши три голи у власні ворота за перші 23 хвлини матчу. На цьому гру було зроблено, проте Остафійчук ще встиг оформити дубль наприкінці матчу. І лише після цього Чечель забив гол престижу. Наразі «бізнесмени» четверті і, схоже, вище вже піднятися не зможуть…

Silver Division

Magnis Income - 3й Тайм – 3:3

Karcher - ATL – 2:1

Karcher - Soborna Team – 2:5

ФКА - ФК Сейм Путивль – 4:3

INTER - Denon – 6:3

FC Rabona - FC Bilux – 3:0

Новая Жизнь - Falcons Youth – 2:6

Рейнджерс - ATL – 2:7

3-й Тайм забив всього один гол у ворота Magnis Income, але зіграв внічию 3:3. Справа в тому, що їх опоненти двічі зрізали м’яч у власні ворота. Мабуть, буде доречно говорити, що саме Magnis Income втратив два залікові бали, адже цей колектив двічі виходив вперед, вигравав навіть 2:0 і, як ви пам’ятаєте, забив два голи у власні ворота. 3-й тайм – унікальна команда. Не виграючи вже три матчі поспіль, хлопці залишаються 4-й позиції.

Далі поговоримо про два матчі колективу Karcher, результат яких вийшов доволі прогнозованим. Але з невеликими ремарками. ATL, який посідає останню сходинку, апріорі був андердогом в цій парі, однак Костишин відкрив рахунок вже на 11-й хвилині матчу, створивши безліч проблем опоненту. Однак найкорисніший гравець Karcher Дубишевський швидко рахунок зрівняв, а Микола Свірєпов, за 5 хвилин до кінця матчу, вирвав перемогу для своєї команди.

В другому матчі для Karcher все було не так райдужно. Soborna Team мала в своєму активі 8 перемог поспіль, тому відкрила рахунок вже на 2-й хвилині матчу Дем’янчук відкрив рахунок. А потім настав «бенефіс» Дубишевського. Слухайте: гол у ворота Soborna Team, гол в свої ворота, жовтка картка, другий гол у чужі ворота і вилучення. Це джекпот, друзі! Soborna Team, в свою чергу змогла перемогти за рахунок дублю Грачова і двом асистам від Нестерова!

Аристократи двічі виходили вперед у матчі проти ФК Сейм Путивль, однак все одно програли. Програли не тільки через свої помилки чи погану реалізацію моментів. Головним фактором у перемозі ФК Сейм Путивль, як нам здається, став Євдощук. Дмитро забив за один матч рівно стільки ж, скільки за 5 попередніх матчів. Діма оформив хет-трик за 15 хвилин і саме це стало ключовим у звітному матчі.

Denon не може виграти вже 4 матчі поспіль. Чому так відбувається? В першу чергу через те, що команді банально не вистачає зіграності і майстерності. Більше того, до гри опонентів варто було підійти більш сконцентровано. Ми вже неодноразово згадували у своїх матеріалах Горелика і Назаренко, але саме вони 4 голи у ворота своїх опонентів на двох і відзначилися 3 асистами. ЦЕ футзал – тут залежність від одного-двох гравців може вирішити долю матчу. Інтер, до речі, мчить у ТОП-5.

FC Bilux, який наразі має найгірший напад в сезоні (всього 17 забитих) вперше у звітному чемпіонаті не забив у ворота своїх опонентів. FC Rabona, в свою чергу, вперше не пропустила. Цей колектив зіграв, що називається, на досвіді. По-перше, Циганок забив перший гол вже на 2-й хвилині матчу. А потім дуже доречно наприкінці гри відбувся гол+пас від Лаврика.

Новая Жизнь вже на 11-й позиції через другу поразку поспіль. А все тому, що у складі Falcons Youth є свій Роналду-Мессі-Мбаппе в одній людині. Мова, звичайно, про Шевчука. Олексій забив в усіх з 8 матчах своєї команди в сезоні, причому в кожній грі він забивав не менше 2 голів. Цього разу на рахунку Шевчука покер!

Завершувати свою розповідь про цей дивізіон будемо перемогою ATL! ATL! ATL! ATL! Це ми скандуємо назву цього колективу на честь його першої перемоги в сезоні. Хлопці, без жартів, реально вітаємо! Ви заслужили цю перемогу. Але є питання: чому Адарич і Баликін ховали свій талант? Хлопці не забили жодного голу і не зробили жодного асисту в попередніх матчах сезону, а у звітній грі з Рейнджерами вони на двох забили 3 голи і зробили 4 асисти! Просто браво! Рейнджери, а пам’ятаєте, як все класно починалось у сезоні? Дві перемоги поспіль і відмінні перспективи. А зараз поразка від колективу, який до цього у 9 матчах набрав 1 бал…

Bronze Division

Tech United - FC Yuzhbor – 2:4

Unknown FC - Young Boys – 2:6

WOD - FC Valkyrie – 9:4

Дружба - Dnipro-M – 5:7

ФК Венеция - ФК Фокус – 1:4

Sporting Kyiv - Nishcheta – 4:2

Славутич - Шулявка Юнайтед – 2:4

Tech United програв 5 матч поспіль. Хлопці, ну що з вами? Звичайно, коли ми говоримо про FC Yuzhbor, який виграв усі свої матчі, то можна знайти певне виправдання. Але, мабуть, не в цій ситуації. Тому що «технарі» провели дуже гідні 30 хвилин, двічі зрівнювали рахунок, проте Гненюк і Кравчук в останні десять хвилин схилили шальки терезів на користь FC Yuzhbor, який здобув ювілейну 10 ювілейну перемогу в сезоні.

Young Boys виграв один з найважливіших, на нашу думку, матчів сезону. Адже хлопцям вдалося відірватися від головного переслідувача в контексті боротьби за третю позицію. А ось Сергій Федірець взагалі унікальна людина. Цей гравець з’являється на матчах команди раз на півтора місяці, а точніше провів всього три матчі в сезоні і, що цікаво, встиг забити вже 14 голів. У звітній грі проти Unknown FC, який програв другий матч поспіль, Федірець оформив пента-трик!

WOD, в свою чергу, вийшов на першу позицію… На першу позицію за кількістю забитих голів в сезоні. Адже тепер цей колектив має 61 результативний удар. Взагалі не можна сказати, що гра проти FC Valkyrie була простою. Відзначаємо, що WOD відкрив рахунок вже на 4-й хвилині матчу, завдяки автоголу Потапенка. Однак майже одразу Курач і все той же Потапенко не тільки відіграли відставання в рахунку, а й допомогли вийти своїй команді вперед. А вже далі, як нам здається, був ключовий відрізок матчу. Адже за шість хвилин гравцям WOD вдалося забити тричі і завершити перший тайм з рахунком 4:2. Далі, як то кажуть, була справа техніки. А з технікою у гравців цього колективу повний порядок. Особливо це стосується Квашука, який записав на свій рахунок 3 асисти.

Dnipro-M здобув другу перемогу поспіль, а також у другому матчі поспіль пропустив у свої ворота 5 голів. Відзначимо топ-дует Куянов-Ткаченко. Перший – зробив три асисти. Другий – забив три голи. Дружба, в свою чергу, як часто буває з цим колективом, почала відмінно, забивши вже на 3-й хвилині матчу, а потім поплила і випливти у підсумку не змогла.

Фокус вперше переміг за чотири тури. І тут, по-перше, потрібно віддати належне гравцям Фокусу, які відмінно реалізовували свої моменти, забивши три голи за перші 11 хвилин. По-друге, є величезні питання до «італійців», які, схоже, почали грати лише з другого тайму, в якому намагалися хоч якось дати бій своїм опонентам.

«Португальці» продовжують залишатися на другій позиції, а це для них – тепер найголовніша мотивація в сезоні, адже до першого місця дууууже далеко. Гра проти колективу Nishcheta вийшла нервовою і непростою, про що свідчать дві червоні картки. Найцікавіше це те, що як тільки Петросяну і Бондаренку вдалося забити у ворота своїх опонентів, вони потім отримували червоні картки. Звичайно, героєм зустрічі став Гутник, на рахунку якого дубль і асист.

Про горбилі в маті Славутича і Шулявки розкажемо наприкінці. Горбилі полягають в тому, що Славутич не забив жодного голу у ворота своїх опонентів, але підсумковий рахунок зустрічі 4:2. Справа в тому, що обидва голи Славутича – це автоголи від Джуса і Литвіна. Більше того, саме ці гравці потім і встигли забити у ворота своїх опонентів, перервавши переможну серію Славутича, яка нараховувала 3 матчі поспіль.

Пресслужба Rejo