Що тут казати, то бачити треба!, Анонс туру , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

01.04.2021

Що тут казати, то бачити треба!

01.04.2021

Що тут казати, то бачити треба!

Platinum Division

AZ-41 - Hell Energy

Trident - Perun

BetonEnergo - VBA

Скиф - ФК Легіон

Perun - SKY KYIV

Насправді в цьому дивізіоні дуже заплутана ситуація. В пріоритеті в битві за чемпіонство SimStore-Fiscars, який, якщо виграє свій останній матч, гарантовано візьме золото. Але якщо цього не станеться (теоретично), ситуація може бути наступна: Perun має 23 залікові бали та два матчі до кінця сезону. В цьому турі битва проти SKY, який точно перебуває не в найкращому настрої після поразки SimStore-Fiscars в минулому турі. Таким чином, думаємо, що «небесні» будуть грати на максимум своїх можливостей аби взяти хоча б срібло.

Проте! Якщо «небесні» програють, то можуть опинитися на 4-й позиції. Адже у колективу Perun ще буде матч проти Trident, який за весь чемпіонат виграв один матч.

Більше того, у Rejo, який не грає в ці вихідні, також в запасі матч проти Trident і доволі висока вірогідність перемоги. Тому розв’язка буде дуже цікавою.

Що стосується команд, які не ведуть боротьбу за медалі, ситуація теж цікава. СКІФ, який нещодавно програв три матчі поспіль і втратив шанси на медалі, в минулому турі здолав VBA (5:4), а в разі перемоги над Легіоном, який в сезоні пропустив 50 голів та не виграв жодної гри. Але, давайте припустимо, що Легіон переможе (хоча б теоретично), тоді вже у AZ-41 буде шанс на шосту позицію. Наразі хлопці відстають від «скіфів» на три бали, але мають ще матч в запасі та перемогу в особистій зустрічі. Якщо перемога над «енергетиками» виглядає реально (хоча, нагадаємо, що в минулому турі хлопці відвантажили 10 голів у ворота Trident), то в наступному матчі AZ-41 очікує супер мотивований SimStore-Fiscars…

Більше того, навіть VBA, якщо все складеться, може теж закінчити шостим. У команди є дві гри, причому проти суперників, які розташовуються поруч в турнірній таблиці. Тим не менш, перший їх опонент BetonEnergo є, мабуть, найбільш непоступливою командою в лізі. Тому давайте просто дочекаємося звітного туру, який розставить все по своїх місцях.

Gold Division

IFL - Трудовые резервы

ФК Атлетик - ФК Неизбежность

В Золотому дивізіоні все також вирішиться не на цих вихідних. Трудовые Резервы, якщо виграють обидва своїх матчі, то обійдуть Енергетик в битві за чемпіонство. «Енергетикам» в цій ситуації залишається лише чекати, адже хлопці всі свої матчі зіграли. З іншого боку, ми впевнені, що «Резервам» буде непросто в матчі проти IFL, який виграв два останніх матчі на характері і захоче закінчити сезон на мажорній ноті.

Матч між Атлетіком і Неизбежностью з одного боку не несе турнірної мотивації для обох команд. Але з іншої сторони тут є крута інтрига. Неизбежность наразі остання, проте має гру в запасі і відстає від Атлетіка всього на один бал. Таким чином, це гра за право не посісти останнє місце. Атлетік забиває вдвічі більше, ніж їх опоненти, проте Неизбежность пропускає в два рази менше. Буде цікаво!

Silver Division

FC Rabona - Karcher

INTER - Karcher

Soborna Team-2 - INTER

ФКА - 3й Тайм

FC Bilux - Новая Жизнь

ФК Сейм Путивль - ATL

Falcons Youth - Magnis Income

Рейнджерс - Denon

В цьому дивізіоні буде одразу вісім матчів. Причому давайте відзначимо винахідливість організаторів нашого турніру, які залишили матч за чемпіонство між Soborna Team-2 і Falcons Youth під кінець сезону. Однак аби цей матч відбувся, колективу Soborna Team-2 потрібно переграти Inter, який під кінець сезону вирішив переграти FC Rabona (5:3), поставивши під сумнів бронзові нагороди для цієї команди. З іншого боку, Inter не відзначається міцним захистом, а їх майбутні опоненти забили 60 голів в сезоні.

Falcons Youth, в свою чергу, зіграє проти дуже непростого суперника - Magnis Income. Цей колектив в останніх шести матчах здобув 4 перемоги, один раз зіграв внічию та лише раз поступився. Причому дав справжній бій Soborna Team-2 (1:3). Звичайно, ми не забуваємо про фактор Шевчука, який точно захоче остаточно закріпитися на першій сходинці в гонці бомбардирів (наразі у нього 24 голи). Однак, якщо Баселкевич знову буде on fire (наразі 19 голів в сезоні), то битва буде вкрай спекотною!

Більше того, на матч проти лідера Inter буде виходити вже втомленим. Справа в тому, що перед звітним матчем «журналісти» зіграють проти Karcher, який є однією з найбільш загадкових команд турніру. Зіграти в нічию проти Denon? Будь-ласка! Переграти 3-й тайм, який веде боротьбу за медалі? Легко! Звичайно, дует Кіряков-Дубишевський виглядає вкрай потужно, тому в захисті «журналістам» потрібно зіграти обережно.

Але і тут є нюанс. Karcher спочатку зіграє проти FC Rabona і якщо ця команда втратить залікові бали, то відкриє команді 3-й тайм шлях до бронзових нагород. В останніх чотирьох матчах FC Rabona виграла лише один раз, тому нам здається, що цей колектив зараз перебуває не в найкращій фізичній і, можливо, психологічній формі.

Рухаємося далі. 3-й тайм, про який ми згадували в контексті боротьби за чемпіонство, проведе матч проти ФКА, «Аристократи», які мають дійсно непоганий склад, в цьому сезоні грають дуже нестабільно. Яскравим підтвердженням цих слів є поразка від Denon (1:6) та важка перемога над Bilux (3:2), який перебуває на останній сходинці. До того ж, команда Олександра Михайлошина буде вкрай мотивованою.

FC Bilux ще може завершити сезон не на останній сходинці. Для цього потрібно виграти обидва матчі, що залишилися в цьому сезоні. Для початку – здолати колектив Новая Жизнь. Ця команда наразі пропустила найбільше голів в сезоні (68 голів). Але Bilux вкрай мало забиває – всього лише 22 голи. Більше того, обидва колективи синхронно програли чотири матчі поспіль. Резюємо, що битва буде цікавою.

Суто теоретично ФК Сейм Путивль може закінчити сезон і п’ятим і навіть четвертим. Календар, так би мовити, позитивний. На цих вихідних гра проти ATL. Який посідає передостанню сходинку, однак з цим колективом не все так просто. Справа в тому, що ATL нещодавно переграв Новую Жизнь та Рейнджерів, забивши у ворота своїх опонентів 13 голів. Потім, правда, хлопці отримали 7 від Denon, тому про стабільність команди говорити не доводиться.

Насправді дуже сумно, шо такий колектив, як Рейнджери перебуває в нижній частині турнірної таблиці. Романчук, Швець, Джуган, Мірко – гравці, які можуть боротися за медалі, проте в останніх 5 матчах цей колектив виграв лише раз…  Denon, в свою чергу, під кінець сезону додав так, що за два останніх матчі забив у ворота своїх опонентів 13 голів! Ну що, чекаємо на яскравий матч?!

Bronze Division

ФК Венеция - Sporting Kyiv

Yuzhbor - Unknown FC

FC Valkyrie - Шулявка Юнайтед

Nishcheta - Дружба

Young Boys - ФК Фокус

«Португальці» можуть завершити сезон другими, третіми і навіть четвертими. Якщо хлопці виграють матч проти Венеції, то, як мінімум, гарантують собі бронзу. Пояснимо: WOD, який відстає на два бали від своїх опонентів, має ще матч в запасі, тому, якщо ця команда виграє обидва (а календар дозволяє це зробити), то «португальці» будуть максимум третіми. Переграти Венецію цілком реально, враховуючи відмінну форму Sporting Kyiv, проте від «італійців», які виграли два останні матчі, можна очікувати чого завгодно.

Yuzhbor вже чемпіон. Тому матч проти Unknown FC стає для них простою формальністю. Цей колектив, відверто кажучи, посипався в кінці сезону, адже в останніх чотирьох матчах цей колектив взяв лише один бал. А якби команда виграла хоча б три з 4 матчів, то могла б боротися за медалі. Але маємо те, що маємо. Поки що не бачимо за рахунок чого Unknown FC зможе взяти залікові бали.

Шулявка Юнайтед – найбільш бескомпромісний колектив, адже хлопці мають 41 пропущений і забитий гол в цьому сезоні. В останньому турі просто-таки розірвав захист опонентів Терещенко, який забив гол і оформив два асисти. FC Valkyrie, в свою чергу, FC Valkyrie пропустив найбільше в сезоні (61 гол), а в останніх трьох матчах не виграв жодного матчу. Та й забиває команда небагато – всього 27 голів в сезоні.

Якщо Nishcheta виграє два матчі, що залишилися в сезоні, то гарантує місце в ТОП-5 (якщо Unknown також не виграє два матчі, адже у них є перевага особистої зустрічі). Дружба в останній раз вигравала ще у 2 турі, тому, звичайно, цей колектив буде андердогом матчу. З іншого боку, команда постійно дає бій будь-якому опоненту.

Young Boys теоретично може бути третім, але для цього точно потрібно перемагати ФК Фокус, а потім розраховувати на втрату очок від опонентів. Чи зможе Стусський (4+7) і компанія дати бій претенденту на медалі?

Пресслужба R-Cup