Чи буде завершена боротьба за чемпіонство в дивізіоні Platinum та інші інтриги туру!, Анонс туру, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

25.03.2021

Чи буде завершена боротьба за чемпіонство в дивізіоні Platinum та інші інтриги туру!

25.03.2021

Чи буде завершена боротьба за чемпіонство в дивізіоні Platinum та інші інтриги туру!

Platinum Division

VBA - AZ-41

BetonEnergo - Rejo

Trident - Hell Energy

SimStore-Fiskars - SKY KYIV

Скиф - VBA

MBZ - ФК Легион

Уже на цих вихідних відбудеться один з ключових матчів за чемпіонство. П’ять матчів поспіль перемагає SimStore-Fiskars, а SKY KYIV взагалі здобув вже вісім перемог одна за одною. «Небесні» випереджають своїх опонентів на два залікові бали і якщо переможуть, то стануть не досяжними для суперника. Так, безумовно, ще є Perun, який в останньому турі зустрінеться саме з «небесними» і якщо переможе своїх опонентів та здобуде три залікові бали в матчі проти AZ-41, то цілком може закінчити сезон першим. Це, звичайно, теорія, але «небесні» апріорі перебувають в більш вигідній ситуації. Ця команда забила найбільше в лізі (51) і пропустила найменше (17), тому все вирішить матч.

AZ-41, який має всього 8 зіграних матчів, теоретично може закінчити сезон в ТОП-6, особливо, якщо матчі, що залишилися команда проведе так само, як в минулому турі здолала СКІФ (6:2). Не знаємо, що там з’їв Нестеренко перед минулим матчем, коли оформив покер, але хотілося, аби він і надалі демонстрував таку ж гру. У VBA в останніх трьох турах були матчі з лідерами, тому не дивно, що команда програла тричі поспіль. З AZ-41 буде легше, але недооцінювати суперника не можна!

BetonEnergo, який зіграє з Rejo, на нашу думку, є одним з найперспективніших колективів цього дивізіону на майбутнє. Команда нестабільно провела сезон, але за грою дуже сподобалася. Матч проти Rejo буде черговим випробуванням, адже цей колектив, який деякий лідирував в турнірній таблиці, зараз перебуває поза медальною трійкою. Звичайно, хлопці хочуть посісти бодай третю позицію, а враховуючи феноменальну форму Розки, Миславського і Апришка (24 голи на трьох), «будівельникам» буде дуже важко захистити свої ворота.

Trident - Hell Energy – битва аутсайдерів, але це ні в якому разі не образа до команд. Це констатація факту і, більше того, ми впевнені, що ця гра буде вкрай цікавою. Враховуючи проблеми обох команд в захисті (75 пропущених на двох). Також нагадаємо, що в останній раз ці команди вигравали ще на початку лютого, тому будуть максимально мотивовані, аби перервати цю серію. Trident, до речі, має дві гри в запасі, то ж в разі перемоги матиме прекрасні шанси, щоб завершити сезон в першій десятці.

Після гри з AZ-41, VBA зіграє проти колективу СКІФ. «Скіфи» точно будуть розлючені самі на себе за неочікувану і розгромну поразку від AZ-41 (2:6). Більше того, невдала серія «скіфів» триває вже три матчі поспіль, в яких команда тричі програла. СКІФу потрібно робити висновки, адже 19 пропущених в трьох останніх матчах – це забагато. VBA, враховуючи доволі високий середній вік команди, буде важко зіграти два матчі за вікенд, але також буде класним досвідом для колективу.

MBZ може продовжити свою переможну серію в матчі проти ФК Легіон, яка наразі становить дві перемоги поспіль. Легіон, в свою чергу, як ви прекрасно знаєте, програв 9 матчів з 9, пропустив 46 голів (найгірший результат в лізі) та забив лише 16 голів в сезоні. Звичайно, це шанс для Іващика і Кучерука поповнити свій бомбардирський запас, проте у футболі іноді буває місце диву.  

Gold Division

FC Energo - YBC

ФК Атлетик - Duzain-Fasad

ФК Неизбежность - Adidas

Радар ВС - Smile Development

FC Svyatosh - Smile Development 

SC Favorit - Энергетик

Якби FC Energo зустрічався з «бізнесменами» після третього туру, ми б очевидно сказали, що саме YBC фаворит гри (на той момент у хлопців три перемоги поспіль, а у «енергетиків» лише два залікових бали). Однак зараз «бізнесмени» виграли лише раз в останніх 5 матчах, тому, нам здається, перебувають не у найкращому психологічному стані. «Енергетики» в минулому турі дали справжній бій Радару (5:8), тому легкої прогулянки для суперника не буде точно.

Якщо Атлетик має двох яскравих лідерів, а саме Коваля і Приходька, то «дизайнери» все ж таки виглядають більш цілісно, як команда. Проблема команди в тому, що деякі гравці, як наприклад, Косяков, Гавриленко чи Русін, які точно могли б додати колективу свіжості попереду, вкрай рідко бувають на матчах. З іншого боку «дизайнери» пропустили всього 26 голів, що є не багато на тлі інших показників суперників. У Атлетіка це точно проблемна зона, адже команда в цьому сезоні пропустила вже 47 голів – найгірший результат в лізі.

Матч між Неизбежностью та колективом Adidas точно може претендувати на статус найбільш непередбачуваного. Неизбежность в цьому сезоні лише Енерегику програла без шансів. Всі інші поразки з мінімальним рахунком, а також в активі команди багато нічийних результатів. Останнє місце для команди Галицького точно не підходить, але маємо те, що маємо. Adidas в останньому турі взагалі отримав «тєхнарь», тому зрозуміти, як команда буде збиратися на звітний матч вкрай важко. Та й, враховуючи 1 бал в останніх 5 матчах, хлопці точно не будуть фаворитами цієї гри.

Для Радара цей матч стане останнім в сезоні і лише перемога над «будівельниками» дозволить теоретично (від слова абсолютно) розраховувати на місце вище третього. Але доля тут точно не в руках хлопців. Їх опоненти, яких ми намагалися хвалити і підбадьорювати протягом сезону, в останніх трьох матчах тричі програли. Ви зараз здивуєтеся, але цій команді не вистачає… «командності». Не може все триматися на Голоднікові і Кононенко, які в цьому сезоні виступають дуже результативно. Потрібна допомога усіх!

Власне кажучи, у другому матчі за вікенд «будівельники» спробують переграти FC Svyatosh. Колектив точно з характером, особливо, якщо пригадувати вольові перемоги в матчах проти «бізнесменів» та IFL (виграли, відіграючись тричі по ходу гри). Враховуючи той факт, що «будівельники» будуть трішки втомленими, можна справедливо назвати фаворитом матчу саме FC Svyatosh.

Для Енергетика все просто: пан або пропав. Хлопцям просто необхідно перемагати «фаворитів» і сподіватися, що «Трудові Резерви» втратять очки у двох матчах, що залишилися. «Фаворити», до речі, після трьох перемог поспіль, трішки збавили оберти, програвши в останніх двох турах, але враховуючи той факт, що у складі цієї команди відзначалися результативними діями одразу 13 гравців, можна зробити висновок, що небезпеку можна чекати фактично від кожного.

Silver Division

Karcher - Falcons Youth

ФК Сейм Путивль - Новая Жизнь

Soborna Team-2 - Magnis Income

INTER - FC Rabona

Рейнджерс - 3й Тайм

ФКА - FC Bilux

ATL - Denon

Розпочнемо з того, що Karcher очікує випробування доведеться зіграти проти другого головного претенденту на золото - Falcons Youth. Проти «соборної» вийшло не дуже – 2:5. Наразі суперник точно не слабший, а ще й до того ж, має найкращий захист в лізі (всього 12 пропущених). З іншого боку, якщо Кіряков (2+1 в останньому турі) і компанія заграють так само потужно, як проти колективу 3-й Тайм в минулому турі, то шанси на позивний результат, безумовно, будуть.

Новая Жизнь – супер непередбачуваний колектив. Забити у ворота Рейнджерів та Denon 14 голів за два матчі – будь-ласка. Програти три гри поспіль і отримати у свої ворота 14 голів – легко! Тому передбачити, як ця команда зіграє проти Сейм Путивль дуже важко. Цікавий факт полягає в тому, що останні 4 матчі ФК Сейм Путивль завершилися з однаковим рахунком 4:3. За цей час команда встигла тричі перемогти і один раз програла.

Однозначно центральним матчем у цьому турі Срібного дивізіону буде протистояння між Soborna Team-2 і Magnis Income. Чи зможуть гравці «соборної» зупинити того, кого, здається, неможливо зупинити. Звичайно, ми ведемо мову про Дмитра Баселкевича з 25-ма результативними діями в сезоні. З іншого боку, на кожного Баселкевича знайдеться свій Нестеров, який також має 25 результативних дій в чемпіонаті. Наостанок зазначимо, що Magnis Income пропускає в два рази більше голів, ніж їх майбутні опоненти, тому над цим компонентом гравцям Magnis Income потрібно добряче попрацювати.

Ми вже говорили, що FC Rabona не помічає команди, які знаходяться нижче, ніж ТОП-5, впевнено їх перемагаючи. Чи буде так у випадку з колективом  INTER? Ця команда має достатньо кваліфікованих виконавців, але в цьому сезоні виступає ну дуже нестабільно.  Прекрасно, що є забивний Горелик, якому допомагають Назаренко і Каландарішвілі! Але інші де? Без допомоги усієї команди діла не буде. FC Rabona в цьому плані виглядає переконливіше, адже хлопці мають, як мінімум, 5-ть виконавців високого класу. Більше того, FC Rabona забила вдвічі більше голів (Майже) аніж їх опоненти.  

Рейнджерс - 3й Тайм – ну це взагалі буде принципова заруба, адже у складі обох команд виступає багато гравців, які раніше грали разом. Причому саме у команді 3-й тайм. Це лише додає вогню цьому протистоянню між командами, які завжди намагаються демонструвати атакуючий футбол. Рекомендуємо переглянути цей матч у прямому етері.

Аристократи знову з дискваліфікаціями. Цього разу хлопці зіграють без свого лідера Гарасюти, який отримав від КДК бан на три матчі. FC Bilux, який перебуває на останньому місці в турнірній таблиці, звичайно, не найстрашніший суперник, проте, згадуючи дві поразки поспіль від ФКА, є думка, що гра буде рівною.

 ATL - Denon – це битва команд з нижньої частини турнірної таблиці, яка обіцяє бути вкрай цікавою. В останньому турі ці команди синхронно перемогли, вони мають схожу різницю забитих і пропущених голів, тому матч обіцяє бути вкрай цікавим.

Bronze Division

WOD - FC Yuzhbor

Tech United - Nishcheta

ФК Венеция - Dnipro-M

Unknown FC - Sporting Kyiv

FC Valkyrie - Young Boys

ФК Фокус - Шулявка Юнайтед

Дружба - Славутич

Ключовий тур для WOD. Тільки перемога у матчі зі, здавалося б, непереможним FC Yuzhbor (але поразка в минулому турі від Славутича сплутала цьому колективу всі карти) залишає WOD шанси на чемпіонство. Але знову ж таки, тут не все буде залежати лише від хлопців. Безумовно, ми також будемо спостерігати за протистоянням Борискова (19+9) і Гненюка (13+5), які можуть стати головними дійовими особами звітного матчу.

Tech United відступати вже нікуди. Команда програла шість матчів поспіль, ризикуючи з такими темпами завершити сезон на останній сходинці. Nishcheta, в свою чергу, яка до минулого туру програла три матчі поспіль, вкрай неочікуванно просто-таки розбила Unknown FC, забивши у ворота опонентів одразу 10 голів! Якщо Кірпань і Горовой, які в минулому турі забили 7 з 10 голів команди, так само зіграють у майбутньому турі, то «технарям» буде непереливки.

«Італійці» в минулому турі показали, що таке характер, двічі відігравшись по ходу гри з Шулявкою, а потім вирвавши перемогу. Звичайно, головним героєм цієї перемоги був Просіхін, який оформив дубль і асист. Dnipro-M, в свою чергу, програв, але знову за участі цієї команди було забито багато голів в одному матчі. Для «дніпрян» дуже важливо, аби обидва лідери їх команди опинилися у грі одночасно. Мова, звичайно, йде про Куянова і Веремія, які на двох в цьому сезоні зробили 28 результативних дій.

Unknown FC мав би реабілітуватися за 10 пропущених голів у минулому турі, проте це зробити буде вкрай важко. «Португальці» ще не вирішили питання з другим місцем, тому хлопці будуть грати на максимумі своїх можливостей. Нагадаємо, що Unknown FC програв три матчі поспіль.

Young Boys може гарантувати собі четверте місце за підсумками сезону і для цього достатньо просто обіграти FC Valkyrie. Враховуючи той факт, що їх опонент посідає лише 12-ту позицію, завдання виглядає цілком реальним. Проте FC Valkyrie в цьому сезоні вже доводив на прикладі Unknown FC і Tech United, що вміє робити неприємні сюрпризи для суперника. Ну а Віталій Потапенко, який забив 14 голів в сезоні, мабуть, розраховує поповнити свій бомбардирський запас.

Під кінець сезону «фокусники» набрали класну форму і, мабуть, тепер сумують, що чемпіонат підходить до завершення. Дві перемоги поспіль і 9 забитих у ворота своїх опонентів (до цього 12 у 8 матчах) – результат дуже пристойний. Тому Шулявка, яка забила майже у двічі більше ніж їх майбутні суперники, повинна дуже обережно грати в обороні.

Після того, як в минулому турі Славутич обіграв  FC Yuzhbor, перервавши непереможну серію команди, яка тривала з першого туру, ми вважаємо, що у Дружби небагато шансів на позитивний результат. Враховуючи той факт, що цей колектив востаннє перемагав ще у другому турі, ситуація точно не стає кращою. Проте, з іншого боку, чому б гучно не грюкнути дверима наприкінці сезону?

Пресслужба Rejo