Суботні догравання зимового чемпіонату!, Анонс туру, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

08.04.2021

Суботні догравання зимового чемпіонату!

08.04.2021

Суботні догравання зимового чемпіонату!

Platinum Division

SimStore-Fiskars - AZ-41

VBA - Мир Футбола

В останніх двох турах AZ-41 отримав 13 голів у власні ворота, забивши у відповідь всього двічі. Причому відбулося це в матчах з командами не з ТОП-6. Наразі на цей колектив чекає головне випробування сезону. Зіграти доведеться проти SimStore-Fiskars, який в разі перемоги стає чемпіоном! Ви уявляєте, як буде мотивована ця команда? AZ-41 не позаздриш. Звичайно, в футболі трапляються дива, але, здається, не цього разу.

VBA і Мир Футбола позмагаються за сьому позицію. Наразі у обох команд по 13 залікових балів. Цікаво, що в колективі Мир Футбола до сих пір найкращим бомбардиром команди залишається Богдан Козій, який забив 8 голів, проте не зіграв за свій колектив жодного матчу в 21-му році. У VBA, в свою чергу, завжди молодий, 41-річний Віктор Кравчук продовжує тягнути команди, відзначившись 7 разів в цьому сезоні.

Gold Division

ФК Неизбежность - Трудовые резервы

За великим рахунком цей матч нічого не вирішує: «Трудові» точно будуть другими, не вище, не нижче, а Неизбежность за медалі навіть не боролася. Але навіть в такій ситуації можна знайти якусь інтригу: якщо бомбардир «Резервів» Чуб зможе відзначитися 4 рази, то стане найкращим голеодором ліги (Наразі у нього 16 голів). З іншого боку, Неизбежность в разі перемоги може закінчити сезон на доволі непоганому восьмому місці.

Silver Division

3й Тайм - Falcons Youth

Magnis Income - INTER

Soborna Team-2 - Falcons Youth

FC Bilux - Karcher

Magnis Income - Denon

Рейнджерс - ФК Сейм Путивль

Ну, дивіться: нас очікує матч за чемпіонство саме в останньому турі! Краще не придумаєш! АЛЕ! Перед цим Falcons Youth, який зіграв на один матч менше доведеться пройти випробування 3-м таймом. Наразі цей колектив має одну з найкращих атакуючих ліній в лізі – 48 забитих голів. Проте на відміну від Falcons Youth хлопці пропустили 38 голів, в той час, як суперник вдвічі менше – 17.

А вже потім – матч за чемпіонство. Falcons Youth – Soborna Team – 2. Більш ніж гучна афіша матчу, в якому зійдуться команди, що виграли усі свої матчі. Команди, які на двох забили 139 голів в сезоні. Команди, у складі яких два найкращих бомбардира ліги – Шевчук (29) та Нестеров (23), відповідно. Ви все розумієте самі! Буде бій за чемпіонство!

Також два матчі за вікенд зіграє Magnis Income. Для цієї команди обидва матчі дуже важливі, адже теоретично хлопці можуть закінчити сезон 4-ми. І це навіть при тому, що в останніх двох матчах хлопці програли двом претендентам на чемпіонство. Перший суперник INTER – опонент не простий, проте вкрай нестабільний в цьому сезоні. Бувають такі перемоги, як над FC Rabona, а буває 10 пропущених від Soborna Team-2. Більше того, наразі «журналісти» грають без мотивації, тому це може зіграти на користь Magnis Income.

Другий суперник – Denon. Тут також питань багато. Нещодавно команда, яка перед 10 туром мала в активі лише одну перемогу, буквально декласувала ATL і ФКА, забивши у ворота суперників 13 голів. Та й Макогон з Яловим, які на двох зробили більше 20 результативних дій в сезоні, можуть зробити супернику неприємний сюрприз.

Для Karcher цей матч, як золотий. При позитивних умовах цей колектив може завершити сезон четвертим. Потрібно лише аби програв 3-й Тайм, Magnis Income (двічі не виграти) та Сейм Путивль. Теоретично це можливо, але для початку потрібно здолати FC Bilux, який в минулому турі зіграв, можливо, найкращий матч в сезоні, здолавши колектив Новая Жизнь з рахунком 6:3, тому буде непросто.

В останніх 6 матчах Сейм Путивль виграв 5 разів і лише раз поступився в рівній боротьбі Magnis Income. Власне кажучи, у Рейнджерів все просто: команді просто необхідно дограти сезон і вище 9-ї позиції вони не піднімуться. Останнім часом команду на собі тягне Джуган, який регулярно забиває у ворота своїх опонентів, але якщо на звітний матч проти Сейм Путивль приїде дует Романчук-Мірко, то буде непросто.

Bronze Division

Dnipro-M - Tech United

WOD - Nishcheta

WOD - Дружба

Дружба - Unknown FC

Славутич - ФК Венеция

ФК Фокус - FC Valkyrie

Переходимо до Бронзи. 7 матчів поспіль пограє Tech United, тому останній матч сезону – питання честі. Як би там не було, але сезон краще завершувати на мажорній ноті. Тим паче, що Dnipro-M програв два останніх матчі командам з нижньої частини турнірної таблиці. Більше того, у команди постійна ротація складу, адже всі 11 матчів зіграли лише двоє гравці. Всі інші 10 і менше.

WOD може залишити Sporting Kyiv без бронзи, а FC Young Boys без срібла, якщо виграє обидва своїх матчі. Більше того, за рахунок перемоги в особистій зустрічі проти FC Young Boys, буде достатньо лише трьох балів. Nishcheta точно не буде, як співав Вакарчук, здаватися без бою. В останніх трьох матчах у команди 7 балів і 20 забитих голів. В попередніх 9-ти цей колектив забив всього лише 23.

Другий матч проти Дружби. Дружба - наразі єдина команда в лізі, яка має в своєму активі лише одну перемогу в сезоні, яка відбулася ще у матчі 2-го туру. Після цього лише нічиї і поразки. Що цікаво, Дружба пропустила менше, ніж Young Boys, що перебуває на другій позицій (44 проти 45).

Більше того, цьому колективу доведеться провести два матчі за день і другий проти Unknown FC, у складі якого Сергій Федірець забив 25 з 43 голів свого колективу в сезоні. Проте Сергій через дискваліфікацію не зможе допомогти своїй команді. А якщо Борисков з WOD не заб’є більше 6 голів за два матчі, то саме Сергій стане найкращим бомбардиром ліги.

Ми вже говорили, що якби Славутич грав увесь сезон так, як в останніх 6 матчах (5 перемог і одна поразка), то міг зачепитися за медалі. Венеція, в свою чергу, виграли три останніх матчу з мінімальною перевагою у рахунку. Цікаво, чия вдала серія зможе перерватися у цьому матчі?

ФК Фокус - FC Valkyrie заривають наш матеріал про догравання сезону. Фокус наразі випереджає своїх опонентів рівно на три бали, тому, якщо FC Valkyrie зможе перемогти, то обійде своїх опонентів за особистими зустрічами. Чи зможе забити Потапенко з FC Valkyrie, у якого 16 голів в сезоні? Цікаво ще й тому, що він не забивав всього лише в одному матчі сезону, в яких брав участь.

Пресслужба R-Cup