Подвійна перемога «авіаторів», фантастичний камбек від Dnipro-M та зірка, імені Мірко!, Огляд туру, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

09.03.2021

Подвійна перемога «авіаторів», фантастичний камбек від Dnipro-M та зірка, імені Мірко!

09.03.2021

Подвійна перемога «авіаторів», фантастичний камбек від Dnipro-M та зірка, імені Мірко!

Platinum Division

AZ-41 - Trident – 1:1

Rejo - Perun – 1:1

BetonEnergo - SimStore-Fiskars 2:3

SKY KYIV - Скиф – 9:2

SKY KYIV - VBA – 5:0

Звичайно, найбільше усі любителі нашого турніру чекали на матч Rejo – Perun. Гра вийшла максимально напруженою, було забито всього два голи, а розв’язка вийшла максимально драматичною. Перший гол відбувся на початку другого тайму, коли Чірка після удару Сібірякова з правого флангу, зрізав м’яч у власні ворота. А на останній секундах матчу відбулося наступне: Perun мав 5 фолів, а Євген Розка мчав центральною зоною, коли його зачепив гравець суперника. Арбітр зафіксував фол, а сам Євген, ударом з 10-ти метрової позначки, встановив остаточну рівновагу у рахунку – 1:1. Битва за чемпіонство стає ще гарячіше.

І все тому, що SimStore-Fiskars також здобув перемогу. BetonEnergo настільки класно протистояв своїм опонентам, що, здається, точно не заслуговував на поразку. Але саме в цей день, можливо, свою найкращу гру у звітному сезоні провів Мітленко. Костя був усюди. Попереду, в центрі, біля власних воріт. У підсумку він виконав два асисти, а також забив переможний гол на 27-й хвилині матчу, який дозволив його команді скоротити розрив від першої сходинки до одного балу.

Trident приїхав на матч проти AZ-41 без жодної заміни і, здавалося, що навіть перебуваючи у кризі, AZ зможе взяти три очки в цьому матчі. Початок був ураганний. Швець забив вже на першій хвилині матчу у ворота Trident. Що ще потрібно, аби вдало провести гру? Виявляться, що ще потрібно було нейтралізувати Валкового, але цього зробити не вдалося. В середині першого тайму Денис отримав м’яч на лівому фланзі. Зорієнтувався буквально за декілька секунд і точно пробив повз голкіпера. М – майстерність. До кінця гри гравці AZ-41 встигли відзначитися лише 5-ма попередженнями і вилученням Швеця, без якого буде вкрай важко у наступному турі.

Завершувати історію про цей дивізіон будемо командою SKY KYIV. Підопічні Задорожного провели два матчі за день і обидва матчі виграли. «Скіфи», які до звітної зустрічі пропустили 15 голів в 7 матчах, отримали одразу 9 голів в одній грі. Тут, звичайно, була велика проблема в зборі команди, яка мала всього дві заміни. VBA було значно легше, адже цей колектив отримав лише 5 голів у власні ворота. Просто космічний тур провів Семенов, адже на рахунку Олександра одразу 5 голів і два асиста. Фактично половина від усіх вдалих дій команди за два матчі! «Авіатори» відстають від першого місця на два очки, але мають гру у запасі. Оце буде битва за чемпіонство!

Gold Division

FC Energo - SC Favorit – 1:2

IFL - Энергетик – 0:6

Радар ВС - Duzain-Fasad – 4:2

YBC Adidas – 3:3

Пам’ятаєте ті часи, коли Favorit був на самому дні турнірної таблиці? Так от, забудьте! Команда несеться шаленим темпом, здобувши третю перемогу поспіль. Причому «енергетики» змогли забити зусиллями Хоменюка вже на 2-й хвилині матчу, однак гол+пас від Українця на початку другої половини гри змінив усе!  

IFL, нажаль, не може оговтатися від своєї кризи. Команда програла четвертий матч поспіль, але цього разу протистояти Стребкову і Ко було нереально. Ми не випадково згадала Сашка, адже він буквально зробив перемогу для своєї команди, забивши два голи і оформивши два асисти.

Просто шалений матч видали Радар і Duzain-Fasad. 6 голів, хет-трик, дубль і два вилучення. «Дизайнери», у складі яких давав вогню Олександр Русін, майже на рівних протистояли більш мотивованому супернику, який продовжує боротьбу за медалі. Але зусиль одного Сашка, який забив двічі, виявилося недостатньо. А все тому, що втримати іншого Сашка – Мольчиця, було нереально. Він встиг не тільки тричі відзначитися у воротах «дизайнерів», а й ще віддав результативну передачу, взявши участь у всіх голах своєї команди.

Нажаль, принаймні нам так здається, «бізнесмени» випали з гонитви за чемпіонство. Команда наразі третя і має на одну та дві гри більше порівняно з командами, що розташувалися на першій та другій сходинці. А таку підніжку цей колектив отримав від «спортсменів», яких ми почали поступово списувати в цьому сезоні. Козін (який оформив дубль) і Ко на рівних протистояли «бізнесменам», які двічі виходили вперед у звітному матчі, але пропустили на останніх секундах і втратили додаткові два бали!

Silver Division

FC Bilux - Soborna Team-2 – 1:5

ФКА - Рейнджерс – 4:6

Falcons Youth - FC Rabona – 6:1

ATL - INTER – 3:3

ФКА - Новая Жизнь – 4:1

Denon - Karcher – 3:3

Відверто сенсаційних результатів у Срібному дивізіоні не було, проте декілька матчів все ж таки змогли здивувати. В першу чергу, мова йде про INTER, який став першою командою в лізі, з якою ATL зміг взяти залікові бали! Коли Куплевацький забив гол на третій хвилині матчу, здавалося, що все зрозуміло. Але потім, якось синхронно і дуже неочікуванно, увімкнулись у гру Нестерчук і Баликін. Ці футболісти мовчали майже увесь сезон, а тут провели свої найрезультативніші матчі. Перший – оформив дубль за 8 хвилин, а другий записав на свій рахунок гол+пас! Ми, звичайно, віддамо належне «журналістам, які зусиллями Горелика (дубль) змогли врятуватися від поразки, але гравцям ATL аплодуємо стоячи! Так тримати!

Soborna Team-2 доволі прогнозовано здобула восьму перемогу поспіль! В грі проти Bilux питання, щодо переможця матчу було вирішено ще у першому таймі, який завершився з рахунком 3:0. З іншого боку, Bilux провів відносно непогану гру. В тому сенсі, що якби команда грала так проти більш рівних опонентів, то точно не займала б передостанню сходинку. Відзначимо дубль Нестерова, який вийшов на 4 позицію в гонці бомбардирів ліги (13 голів), а також два голи від Таловського, які стали для нього дебютними в цьому сезоні.

Аристократам довелося зіграти два матчі за вікенд. Якщо в першому матчі проти Рейнджерів їм точно не вистачало дискваліфікованого Гарасюти і надійного захисту, адже Мірко забив у ворота цієї команди одразу чотири голи. Взагалі Леонід – це головне відкриття турніру. Людина провела два матчі за команду, в яких синхронно забивала по 4 голи у ворота своїх опонентів! Тут можна тільки аплодувати. За рахунок такого гравця Рейнджери можуть поборотися за місце в ТОП-5!

З колективом Новая Жизнь гра склалася більш вдало, принаймні з точки зору рахунку. Новая Жизнь підходила до цього матчу у відмінному настрої, адже команда виграла три матчі поспіль. Проте взяти бодай один бал з Аристократами не вдалося. ФКА дуже допоміг Гарасюта, який повернувся після дискваліфікації і оформив гол+пас. Тим не менш, Аристократи заробили нову дискваліфікацію, адже червону картку отримав Ростислав Скляр!

Falcons Youth продовжує йти чемпіонським графіком, здобувши 7 перемогу поспіль. Ця звитяга була вкрай важливою, адже гра була проти одного з головних конкурентів в битві за медалі -  FC Rabona. Як не намагалися номінальні гості дати бій своїм опонентам, проте індивідуальна майстерність вирішує усе. Овчинніков і Шевчук синхронно заробили 2+1, а Гупало – 1+2. Фактично троє гравців Falcons Youth зробили гру для своєї команди. З нетерпінням чекаємо на бій цієї команди проти Soborna Team-2.

В останньому матчі про який піде мова ми не можемо зрозуміти наступне: чи то Denon поступово виходить з кризи? Чи то Karcher у цю кризу тільки поглиблюється? Кіряков забив швидкий гол для номінальних гостей, але буквально за сім хвилин Denon змінив усе, відзначившись у воротах тричі ще у першому таймі! Після такого нокдауну не кожна команда зможе прийти до тями і, до речі, здавалося, що Karcher не зможе оговтатися. Але ризик і бажання на останніх хвилинах гри дозволили Петльованому і Марченко забити по голу, які врятували для Karcher нічию!

Bronze Division

Young Boys - Tech United 7:3

FC Yuzhbor - ФК Венеция – 5:3

Шулявка Юнайтед - Дружба – 5:5

FC Valkyrie - Unknown FC – 5:3

Dnipro-M - WOD – 6:5

ФК Фокус – Славутич – 2:3

Цей дивізіон в минулий вікенд вийшов найрезультативнішим. В кожному матчі забивалося не менше 5 голів, а середній показник взагалі наблизився до цифри 8.

Звичайно, приємно здивував Dnipro-M, який перервав серію з шести матчів без перемог, здолавши WOD, який реально міг нав’язати боротьбу FC Yuzhbor за чемпіонство, але тепер здається, максимум – друга позиція. Взагалі ця гра – це якійсь треш. WOD вигравав 5:1 на 26-й хвилині (Борисков оформив покер) і єдине питання було тільки в тому, скільки пропустять «дніпряни». Але потім… БАЦ! Все змінилося. Дніпро-М забиває чотири за 10 хвилин, а на останній хвилині матчу Жиліховський стає головним героєм своєї команди, реалізувавши вихід сам на сам! ОЦЕ КАМБЕК!

ХТО такий Микола Артамонов і чому цей талант так ретельно приховувався? Микола провів всього лише третій матч в сезоні, але відзначився в ньому трьома голами і двома асистами! Постраждав Tech United, який останнім часом і так виглядав не найкращим чином, адже тепер команда має серію з чотирьох поразок поспіль, проте до такого голеодора хлопці просто не могли підготуватися.

Здається, що FC Yuzhbor провів свій найважчий матч в сезоні, в тому сенсі, що команда була просто не готова до такого супротиву «італійців», які вигравши два матчі поспіль до цього, не хотіли здаватися без бою. Виграючи 3:0 на 17-й хвилині матчу, здавалося, що без розгрому не обійдеться! Проте проти точно був Бойко. Ігор, який до цього провів 6 матчів в сезоні, але не забив жодного голу, забив двічі за 10 хвилин (ще один результативний удар на рахунку Соколенка) і рахунок став 3:3. Здалося, що тепер  FC Yuzhbor просто не зможе дотиснути своїх опонентів, проте на авансцену вийшов Невінський, який забив свій третій гол в матчі, а потім переможну крапку поставив Харсіка – 5:3.

Ще один СУПЕР ГУЧНИЙ КАМБЕК! Звітний дивізіон в минулий вікенд вийшов просто космічним. Шулявка може давати майстер-клас по тому, як втрати фактично залізобетонну перемогу! Вигравати 4:0 перед завершенням першого тайму, пропустити гол «в роздягальну», але потім відновити гадикап на початку другого тайму, а потім… Що сталося потім? Ми, чесно кажучи, не розуміємо! Але хочемо зробити величезний комплімент Дружбі, для якої ця нічия, як перемога! Євген Ільченко – просто король. Гол у першому таймі, ще три у другому. Також додайте сюди гол від Жоха і отримаєте нічию 5:5, яка точно надовго запам’ятається обом командам. Інше питання, що хтось буде радіти, а хтось сумувати.

Так, як Unknown FC може тільки цей колектив. Йти без поразок, а потім БАХ і поразка від Фокуса, що на останньому місці. Добре. Забули, виграли ще два матчі поспіль, а потім знову фіаско від команди, яка перед звітним туром була передостанньою. Дивина якась! Причому Unknown FC двічі виходив вперед у першому таймі, і навіть завершив його перемогою. Але впоратися з дуетом Потапенко – Українець (хет-трик першого і дубль другого) не вдалося. Ці хлопці буквально розірвали захист суперника і здобули другу перемогу для FC Valkyrie в цьому сезоні!

Дебютний матч Станіслава Морозова за Фокус вийшов вдалим. Два голи і однозначно статус одного з найкращих гравців матчу. Інше питання, що команда свого лідера не підтримала, адже Воскресенський, на рахунку якого дубль і Максим Івашко (гол+пас), все ж таки змогли схилити чаші терезів на користь Славутича, який здобув третю перемогу поспіль!

Пресслужба Rejo