Екватор R-Cup Futsal II: огляд матчів, R-Cup підбиває підсумки ігрового дня #Futsal II. , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

23.02.2022

Екватор R-Cup Futsal II: огляд матчів

23.02.2022

Екватор R-Cup Futsal II: огляд матчів

І Ліга

ФК «ЕНЕРГІЯ» (ЧАБАНИ) 6 – 1 Крила Донбасу

Результативність «Енергії» в першому колі вражає – більше шести забитих голів в середньому за матч. Ці цифри підопічні Олександра Амеліна показали і в грі з Крила Донбасу. Тренер забив м’яч і віддав асист, однак головною силою в атаці стало тріо ППП (Пазініч-Петренко-Потапенко). Петренко й Потапенко оформили дублі з голів, а Пазініч віддав 2 асисти. Крила Донбасу забив єдиний свій м’яч на 23 хв зусиллями Чурилова.

MBZ 4 – 0 New Life

Поразка відділила New Life на 6 очок від лідерів, але очевидно, що команда намагатиметься нав’язати боротьбу в другому колі.

MBZ здобув п’яту перемогу поспіль, а пропустив колектив менше голів, ніж зіграв поєдинків. Блискуча статистика, враховуючи те, що кожен суперник прагне забити якнайбільше м’ячів у ворота фаворита. New Life не був виключенням, але MBZ став занадто міцним випробуванням. Шевчук, зробивши 2+1 по гол+пас, став кращим гравцем поєдинку. Вельчинський та Іващик забили по одному голу, закріпивши успіх номінальних «господарів».

NOOSPHERE KYIV 2 – 3 COOKER

Капітан NOOSPHERE KYIV Войсович оформив дубль у ворота COOKER, але результативності Володимира виявилося недостатньо для хоча б нічийного результату. Хоча номінальні «господарі» вийшли вперед на 9 хв. Однак суперник швидко зрівняв і перевернув хід матчу на свою користь до свистка на перерву. Горгола, Помазанов та Ігнатов відзначилися голами упродовж трьох хвилин. NOOSPHERE KYIV відіграв 1 м’яч по перерві. У другій частині змагань колективи чекає ще одне коло випробувань. Чи до снаги гідно пройти всі турнірні перипетії?

ІІ Ліга

Євразія 3 – 4 FC Vtoris+

FC Vtoris+ вберіг за собою третю сходинку. Проте цього разу причина – не чимала різниця в залікових балах чи осічки конкурентів. Навпаки, підопічні Олександра Шестерньова тріумфували над одним із них.

Костянтин Пугач провів результативний матч, взявши участь у всіх голах команди (2+2 по гол+пас). Дублі Пугача дозволили номінальним «гостям» лідирувати в 4 голи до 33 хв. Згодом ледь не трапився крах. Євразія зібралася силами та відіграла 3 м’ячі за лічені хвилини. Розв’язка шокувала, проте FC Vtoris+ втримав переможний рахунок.

Duzain-Fasad 2 – 2 МФК Парма

Duzain-Fasad зіграв внічию, але й 1 заліковий бал дозволив команді закінчити перше коло на першому місці. Сергій Заверюха вів «дизайнерів» за собою. Сергій забив у роздягальню і оформив дубль на старті другого тайму. Проте турнірні цілі змушували гравців «Парми» віддаватися грі, боротися за очки, чіплятися за результат.

Дует Кузнєцов-Пасічник вдруге поспіль забезпечив його. Так, це не перемога як було в матчі з FC Vtoris+, але ж до кінця звітного протистояння залишалося 3 хв. За цей часовий проміжок Кузнєцов і Пасічник забили і асистували один одному.

Пресслужба R-Cup