Шанс «енергетиків» наздогнати MBZ, стурбований Duzain-Fasad, мрії ДКС України вийти на 2 місце, Віктор Беднюк шукає порятунку для Крила Донбасу. «Дизайнери» сподіваються, що конкуренти втратять очки, але й сам Duzain-Fasad повинен перемагати «Шулявку». Анонс #Futsal II., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

04.02.2022

Шанс «енергетиків» наздогнати MBZ, стурбований Duzain-Fasad, мрії ДКС України вийти на 2 місце

04.02.2022

Шанс «енергетиків» наздогнати MBZ, стурбований Duzain-Fasad, мрії ДКС України вийти на 2 місце

І Ліга

Крила Донбасу – ФК «ЕНЕРГІЯ» (ЧАБАНИ)

«Енергетики» мають матч у запасі, якщо порівнювати з «сусідом» New Life, тож цієї неділі в підопічних Олександра Амеліна з’явиться шанс навіть наздогнати MBZ у таблиці. На шляху колективу – Крила Донбасу, який програв усі 3 матчі в І Лізі. Невже шанси «Донбасу» на успіх такі мізерні, враховуючи турнірну мотивацію суперника?

ІІ Ліга

Євразія – МФК Парма

Євразія не так давно вийшов із «підвалин» ІІ Ліги. МФК Парма зіграв поки лише 2 матчі й зазнав двох поразок. Тим не менше, МФК Парма в разі перемоги поверне Євразію на дно таблиці. Перебувати в аутсайдерах не личить жодному з колективів, тому чекаємо в неділю запеклого поєдинку.

Шулявка Юнайтед – Duzain-Fasad

Duzain-Fasad – єдина команда наряду з MBZ, яка ще не втрачала очок у чемпіонаті. «Дизайнери» налаштовані продовжити свою гегемонію в ІІ Лізі, а от «Шулявці» до снаги попсувати нерви супернику. Найкращі бомбардири колективів, Кошіль і Щесюк, забили по 4 м’ячі. Результативність лідерів може стати ключовою деталлю, що приведе до перемоги в звітному протистоянні.

ДКС України – FC Vtoris+

ДКС України відділяє лише 1 заліковий бал від другого місця, на якому осів FC Vtoris+. Беззаперечно, центральний матч ІІ Ліги вбере в себе емоції, боротьбу, забиті голи і «виплесне» цю пекельну суміш на ігровому майданчику. Чекаємо стартового свистка!

Пресслужба R-Cup