Анонс матчів R-Cup Futsal ІІ, У І Лізі панують двоє лідерів, а NOOSPHERE KYIV і COOKER змагаються за четверте місце. ІІ Ліга більш вибаглива. Є імовірність, що незабаром тут встановиться тріумвірат., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

18.02.2022

Анонс матчів R-Cup Futsal ІІ

18.02.2022

Анонс матчів R-Cup Futsal ІІ

І Ліга

ФК «ЕНЕРГІЯ» (ЧАБАНИ) – Крила Донбасу

Судячи з турнірного положення, звітна гра обіцяє «енергетикам» чергові 3 очки. Але не забуваємо, що Крила Донбасу в оптимальному складі – загроза для кожного суперника. Лише от кадрами команда Віктора Беднюка не може похизуватися в Futsal II.

MBZ – New Life

New Life попіклувався, аби зберегти за собою третю сходинку в І Лізі після першого кола змагань. Найближчий переслідувач відстає на 4 очки, та реалізувати себе в поєдинку з таким суперником як MBZ варте сил і нервів.

NOOSPHERE KYIV COOKER

NOOSPHERE KYIV фінішує четвертим за підсумками першого кола, якщо обіграє COOKER. Матч із MBZ показав, що в другій частині турнірних змагань команда Володимира Войсовича має намір вклинитися в боротьбу за топ-3. Такі ж цілі переслідує COOKER, але в очному поєдинку комусь із колективів доведеться поступитися.  

ІІ Ліга

Євразія – FC Vtoris+

Ми остаточно потонули в турнірних інтригах ІІ Ліги після минулого туру. Євразія будує плацдарм для боротьби за нагороди в другому колі. Насувається «повінь», наскільки міцним буде цей плацдарм?

FC Vtoris+ ще втримує третє місце, проте «греблю» прорвало. Порахувати збитки легко – 11 втрачених очок із дванадцяти в останніх чотирьох матчах. Який матеріал обере команда, аби «залатати дірки»?

Duzain-Fasad – МФК Парма

МФК Парма разом із Євразією спричинили галас у ІІ Лізі перед завершенням першого кола. Duzain-Fasad у будь-якому випадку залишиться в топ-3 до старту другої частини змагань. Але позиції команди вже не виглядають невразливими, бо «Парма», якщо виграє 2 наступних матчі, наздожене «дизайнерів» у таблиці.

Пресслужба R-Cup