R-Cup Futsal: анонс матчів І Ліги (5-ий тур) і ІІ Ліги (6-ий тур), Анонс матчів ліг R-Cup Futsal ІІ. , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

11.02.2022

R-Cup Futsal: анонс матчів І Ліги (5-ий тур) і ІІ Ліги (6-ий тур)

11.02.2022

R-Cup Futsal: анонс матчів І Ліги (5-ий тур) і ІІ Ліги (6-ий тур)

І Ліга

New Life – COOKER

New Life доведеться втримувати третю сходинку в поєдинку з COOKER. Обидві команди довели, що гідні потрапляння в топ-3, а екватор змагань не за горами. І Ліга вибаглива до турнірного розташування учасників – відстань від лідера до четвертого місця становить якихось 3 очки. Тож не виключаємо, що розстановка сил у лізі зміниться після чергового туру.

ФК «ЕНЕРГІЯ» (ЧАБАНИ) – Binotel

Сергій Киричок із «Енергії» вестиме колектив до четвертої перемоги в І Лізі. «Енергетики» не збираються відпускати MBZ на «чисте» перше місце, як мінімум, до їх очного протистояння в другому колі.

Binotel наразі пасе задніх у турнірній таблиці, знаходячись на передостанній сходинці. Позаду команди лише Крила Донбасу, який, до речі, зазнав нищівної поразки в грі з підопічними Олександра Амеліна 1:11.

NOOSPHERE KYIV – MBZ

MBZ повертається в Futsal II протистоянням з NOOSPHERE KYIV, який намагається вирішити головну та єдину головоломку – як спинити несамовитого суперника. Невисоке турнірне положення й серія без перемог у трьох останніх матчах фактично не залишають шансів номінальним «господарям».

ІІ Ліга

Євразія – Duzain-Fasad

Лідер ІІ Ліги протистоятиме одному з аутсайдерів, але Євразія готує сюрприз фавориту. Одного разу, до речі, хлопцям це вдалося, коли обіграли ДКС України 2:0. Ця перемога є наразі єдиною для Євразії. Чому б не відібрати очки в головного лідера змагань?

FC Myshelovka – ДКС України

FC Myshelovka брав паузу в 1 тур і тепер готовий продовжити боротьбу в ІІ Лізі. Звітне протистояння частково відповість на досить цікаве питання: коли між топ-3, топ-4 й іншими командами утвориться «прірва»? Капітан FC Myshelovka Антон Погорілько знає, де шукати відповіді.

МФК Парма – FC Vtoris+

FC Vtoris+ в останніх трьох матчах втратив 8 очок, але команда все ще знаходиться в топ-3. МФК Парма в разі перемоги не посуне підопічних Олександра Шестерньова, але максимально до них наблизиться. Що ж, гра, напевно, здивує, чекаємо стартового свистка.

Пресслужба R-Cup