Матч між FC Vtoris+ i Duzain-Fasad за першу сходинку ІІ Ліги, ймовірність лідерства Шулявки Юнайтед, Представляємо матчі 4-го туру R-Cup Futsal II., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

28.01.2022

Матч між FC Vtoris+ i Duzain-Fasad за першу сходинку ІІ Ліги, ймовірність лідерства Шулявки Юнайтед

28.01.2022

Матч між FC Vtoris+ i Duzain-Fasad за першу сходинку ІІ Ліги, ймовірність лідерства Шулявки Юнайтед

І Ліга

Binotel – COOKER

Як довго Binotel ще перебуватиме в «обіймах» нічийних результатів? Впевнені, що серія з двох нічиїх поспіль припиниться після гри з COOKER, але з яким осадом для підопічних Андрія Кірякова?

NOOSPHERE KYIV – New Life

New Life у своєму Інстаграм охрестив це протистояння як поєдинок за повернення у топ-3. Команда Дмитра Петренка наразі по додатковим показникам поступається третьою сходинкою NOOSPHERE KYIV. Це лише проміжний результат, але, як бачимо, надважливий для учасників змагань у контексті боротьби за найвищі місця.

ІІ Ліга

Шулявка Юнайтед – ДКС України

Перші дві команди ліги зустрінуться в очному поєдинку, і хтось із них точно втратить очки. Тож у Шулявки Юнайтед, який іде третім з’являється хороша можливість покращити своє турнірне положення в топ-3.

ДКС України відстає на 3 залікові бали від «Шулявки» і має нагоду однією перемогою піднятися у топ. Чи до снаги це команді?

Євразія – FC Myshelovka

FC Myshelovka не зупиниться й крокуватиме до своєї першої звитяги. Минулої неділі хлопці відібрали очки в одного з лідерів. Євразія – команда, яка наразі не представляє когорту лідерів, але має амбіції потрапити в топ-3. Перемога над FC Myshelovka стане величезним кроком до головної мети.

FC Vtoris+ – Duzain-Fasad

Цей матч несе в собі чимало інтриги, оскільки лідери розіграють між собою першу сходинку ІІ Ліги після четвертого туру. Або ж, можливо, на перше місце вийде Шулявка Юнайтед? Відповідей чекаємо в неділю, а командам бажаємо вдалої гри та позитивного результату.   

Пресслужба R-Cup