COOKER здолав Binotel і «камбек» New Life – I Ліга. Duzain-Fasad – одноосібний лідер ІІ Ліги , Огляд 4-го туру R-Cup Futsal II., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

03.02.2022

COOKER здолав Binotel і «камбек» New Life – I Ліга. Duzain-Fasad – одноосібний лідер ІІ Ліги

03.02.2022

COOKER здолав Binotel і «камбек» New Life – I Ліга. Duzain-Fasad – одноосібний лідер ІІ Ліги

І Ліга

Binotel 2 5 COOKER

COOKER максимально наблизився до топ-3 І Ліги. Номінальні «гості» повели в рахунку після голу Сидоренка на 14 хв. Binotel відповів зі стартом другого тайму забитим м’ячем Лисюка. Але впродовж наступних чотирьох хвилин підопічні Андрія Кірякова фактично капітулювали після серії результативних атак COOKER. Всередині другого тайму Binotel відіграв 1 гол, та наприкінці гри хлопці знову пропустили. Зрештою, Помазанов оформив хет-трик, а Шевченко взагалі взяв участь у чотирьох голах, набравши 1+3 по гол+пас.

NOOSPHERE KYIV 2 – 3 New Life

New Life здійснив «камбек» і закріпився на другій сходинці. Ми раніше згадували про одного виконавця, як про головну рушійну силу в атаці New Life. Відзначимо ще раз, хоча й сам Андрій Мельник щоразу вражає суперників. Ось і до «камбеку» в матчі з NOOSPHERE KYIV доклав чималих зусиль: забив м’яч і віддав 2 асисти, 1 із яких – на переможний гол Ростовського. У післяматчевому інтерв’ю капітан колективу Дмитро Петренко не міг натішитися грі №12.

NOOSPHERE KYIV лідирував після першого тайму завдяки голам Олійника й Науменка, але впоратися з нестримним Мельником минулої неділі хлопці не зуміли.

ІІ Ліга

Шулявка Юнайтед 1 – 2 ДКС України

Шулявка Юнайтед відкрив рахунок на 2 хв – відзначився Кошіль. Команда Юрія Іванова, граючи вп’ятьох, героїчно тримала оборону, але суперник дотиснув наприкінці першого тайму. За ДКС України забив Копецький. Тим не менше, номінальні «господарі» не знітилися й шукали свого шансу. Але розв’язка для «Шулявки» була сумною. Веселовський на 39 хв приніс перемогу ДКС України.

Євразія 3 – 5 FC Myshelovka

FC Myshelovka покинув «підвалини» турнірної таблиці ІІ Ліги. Перша перемога в чемпіонаті увінчалася «камбеком». Тож як це було?

Євразія швидко відкрила рахунок і так же подвоїла перевагу. До 4 хв за номінальних «господарів» відзначилися Трускало та Якімов. Однак вже за хвилину суперник відіграв 1 м’яч, а до перерви FC Myshelovka забив ще тричі.

У другому таймі Лемеш забив п’ятий гол FC Myshelovka. У складі Євразії Якімов оформив дубль на 38 хв. А Сергій Латиговський із Євразії ще й отримав другу жовту наприкінці гри.

FC Vtoris+ 5 – 6 Duzain-Fasad

Лідери ІІ Ліги, як і подобає, видали шалену міжусобицю. Хоч і розрив між колективами всього в 1 забитий гол, Duzain-Fasad вів у рахунку протягом усіх 40 хв, а FC Vtoris+ намагався відігратись.

«Дизайнери» вийшли вперед на 5 хв зусиллями Бойка. Ще за 3 хв Дроговоз подвоїв перевагу. До кінця першого тайму команди ще обмінялись голами. FC Vtoris+ забив тричі, але суперник все ще лідирував у 1 м’яч.

У другій половині зустрічі мав місце схожий сценарій. Підопічні Олександра Шестерньова відставали лише на крок, та цього виявилось достатньо, аби Duzain-Fasad тріумфував після фінального свистка.

Олександр Косяков і Микола Щесюк із «Дизайна» на двох набрали 6 балів по гол+пас – стільки ж у всіх інших виконавців колективу, враховуючи автогол Заверюхи. У складі FC Vtoris+ дубль із асистів оформив Король, гол+пас зробив Безрук. По одному м’ячу в активі Бистревського, Касьяна й Костянтина Пугача.    

Пресслужба R-Cup