Мінімальна перемога New Life, розгром Duzain-Fasad – огляд #Futsal II, R-Cup підбиває підсумки ігрового дня в #Futsal II., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

16.02.2022

Мінімальна перемога New Life, розгром Duzain-Fasad – огляд #Futsal II

16.02.2022

Мінімальна перемога New Life, розгром Duzain-Fasad – огляд #Futsal II

І Ліга

New Life 1 – 0 COOKER

Гра з одним забитим голом, але динаміка й насиченість звітного протистояння легко може скласти конкуренцію всім іншим. COOKER протиставив неоптимальний склад New Life, який приїхав практично з трьома четвірками. Андрій Мельник віддав черговий асист, після якого Максим Тодоров забив єдиний гол у матчі на 12 хв. Таким чином, команда Дмитра Петренка збільшила розрив від COOKER до чотирьох очок. Відрив колективів із топ-3 від переслідувачів потроху збільшується. Чи вдасться комусь змінити турнірний розклад у наступних турах?    

ФК «ЕНЕРГІЯ» (ЧАБАНИ) 5 – 1 Binotel

«Енергетики» досягли позитивного результату, чого й чекали від команди. Підопічні Олександра Амеліна розібралися з Binotel, а сам тренер налаштований заволодіти «престолом» MBZ. Капітан «Енергії» Сергій Киричок знову був одним із кращих на майданчику. Киричок віддав 2 асисти, а Дмитро Потапенко двічі забив. Значний вклад у перемогу також зробив Сергій Омельяненко (1+1). Ще 1 із м’ячів забив Ігор Михно.

У складі Binotel єдиним голом відзначився Андрій Волошенко на 38 хв.

NOOSPHERE KYIV 1 – 4 MBZ

NOOSPHERE KYIV створив гідну конкуренцію одному з лідерів. Команда Володимира Войсовича гідно справлялася з тиском і навіть могла виходити уперед. Однак Олег Захарчук забив у власні ворота всередині першого тайму. Втім, уже за хвилину Войсович відновив паритет. Номінальні «господарі» награли на цей гол, та згодом у складі MBZ на майданчику з’явився Микола Бойко, який допоміг партнерам зламати опір NOOSPHERE KYIV.

У другому таймі MBZ забив тричі й дотиснув суперника завдяки голам Колесника, Бойка й Шевчука.  

ІІ Ліга

Євразія 8 – 0 Duzain-Fasad

Євразія створила, напевно, головну сенсацію туру в двох лігах. Номінальні «господарі» майстерно переграли лідера ІІ Ліги й справна реалізували свої моменти. У складі переможців є 2 головних герої: Олег Трускало і голкіпер Іван Єрменко. Трускало напрочуд вдало виступив у ролі «диспетчера» й віддав 4 асисти. Воротар Єременко зберіг ворота «сухими», здійснив безліч сейвів та ще й забив прекрасний м’яч. Окрім цього, відразу троє їх партнерів по команді оформили дублі із голів.

Duzain-Fasad після цієї поразки вже не є одноосібним лідером турнірної таблиці.

FC Myshelovka 4 – 7 ДКС України

ДКС України – той колектив, який наздогнав «дизайнерів» у турнірній таблиці після перемоги над FC Myshelovka. Хоча перший тайм склався не на користь номінальних «гостей». Так, Пульцин відкрив рахунок на 7 хв, але суперник швидко зрівняв і ще й забив у роздягальню.

Після перерви ДКС України докорінно змінив хід матчу. 3 пропущені м’ячі за 3 хв змусили FC Myshelovka загравати п’ятого польового. В такій формації команда Антона Погорілька пропустила ще тричі. FC Myshelovka забив свої 2 голи лише наприкінці гри.

Андрій Веселовський і Андрій Пульцин з ДКС України на двох набрали 6 результативних дій. Веселовський також увійшов у «шорт-лист» кращих гравців туру. По одному голу забили Гончаров і Шестаков.

МФК Парма 6 – 2 FC Vtoris+

МФК Парма переміг, тепер колектив перебуває на відстані одного очка від топ-3.

Двоє гравців із «Парми» не залишили FC Vtoris+ жодних шансів на успіх. Іван Кузнєцов та Олег Пасічник надихали партнерів і шокували суперників. Кузнєцов і Пасічник удвох забили всі м’ячі номінальних «господарів».

FC Vtoris+ задовольнився голами Максима Котляра та Богдана Степаненка. Підопічні Олександра Шестерньова завершили перше коло на серії з трьох поразок поспіль. Чи є реальні шанси в команди боротися за високі місця в другому колі змагань?

Пресслужба R-Cup