R-Cup Grass VIII Divisions: підсумки ігрового дня неділі, Огляд матчів 1-го туру чемпіонату Grass VIII Divisions. , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

03.02.2022

R-Cup Grass VIII Divisions: підсумки ігрового дня неділі

03.02.2022

R-Cup Grass VIII Divisions: підсумки ігрового дня неділі

Platinum Division

Alser.ua 1 – 2 SimStore-Fiskars

SimStore-Fiskars зустрів серйозний опір з боку команди Сергія Гмирка. Alser.ua відкрив рахунок на 2 хв – відзначився Пупков. Ілля забив уже свій 6-ий м’яч у 4-ох матчах. Номінальні «господарі» вийшли в лідери, але не зуміли дотиснути суперника хоча б ще одним голом. Всередині першого тайму Плешаков відновив паритет.

По перерві клас окремих виконавців у стані «помаранчево-чорних» дався взнаки, і вони вирвали 3 очки. Дюжов відзначився переможним голом на 28 хв.

Енергетик 2 – 3 СКІФ

СКІФ забив на 4 хв зусиллями Потапова, і згодом команда вже могла діяти, певною мірою, по рахунку. Колісніченко і Нестеров своїми голами по перерві поставили «енергетиків» у вкрай скрутне становище. Тим не менше, якимось дивовижним чином підопічні Олександра Стребкова відіграли 2 голи наприкінці зустрічі. Інтрига повернулась, але тривала вже 39 хв. СКІФ втримав переможний результат.

DREAM TEAM CAMEROON 5 – 4 FC BILUX

Команди видали шалений матч, який став окрасою ігрового дня в Grass VIII Divisions. Jean Romaric забив уже на 1 хв, Michael Ewang подвоїв перевагу на 14 хв. Втім, «жовто-чорні» примудрилися відігратися до перерви – Цюпа зробив дубль упродовж хвилини.

Моложавий на 25 хв вивів FC BILUX уперед, а «закамбечити» вдалося вже супернику. 4:3 – «Білюкс» поступався, йшла 40 хв гри, аж раптом голкіпер колективу Крючков зрівняв рахунок. Але ще не встигли вболівальники в чаті відсвяткувати гол як Jean Romaric забив п’ятий гол DREAM TEAM CAMEROON.  

Gold Division

Developex 3 – 1 AFC Footballers

Developex стартував у дивізіоні з перемоги. Автором єдиного голу в першому таймі став Коршунов у стані номінальних «господарів». Та вже на 21 хв Зражевський подвоїв перевагу. AFC Footballers відіграв 1 м’яч на 34 хв – Лобанов вдало втік «на побачення» з голкіпером. Та це не стало плацдармом для «камбеку». Developex відповів точним ударом все того ж Коршунова вже за 2 хв.

Міжнародний Фінансовий Аудит 3 – 5 Дніпро-04

Холоднокровність Дніпра-04 не дозволила знітитися після пропущеного м’яча. Міжнародний Фінансовий Аудит вийшов у лідери на 14 хв – відзначився Кісляк. Та вже за хвилину Холодков зрівняв рахунок, а Журавський до перерви вивів «Дніпро» у лідери своїм точним ударом.

По перерві Синявський і Марченко збільшили перевагу до трьох м’ячів. Тим не менше, МФА все ще перебував у грі – про це свідчили голи Пугача й Костянтина Гусєва. Підопічні Олександра Шестерньова були близькими до «камбеку», але Синявський оформив дубль на 39 хв. Дніпро-04 набрав 3 очки у першому ж матчі в дивізіоні.

Silver Division

Adidas 0 – 4 Нікофлекс

Хет-трик граючого тренера Нікофлекса Олександра Уса приніс колективу впевнену перемогу. Олександр Ус – цінний гравець і хороший тренер для кожної команди, яку представляє в R-Cup. Коли Олександр на полі, гра проходить динамічніше, №10 регулярно відзначається результативними діями. У трьох матчах Grass VIII за Нікофлекс він набрав 6 балів по гол+пас.

Андрій Максюта вивів номінальних «гостей» на гру з капітанською пов’язкою і увінчав це забитим голом на 31 хв.

Bronze Division

Лестер 4 – 5 FC Rabona

Віталій Куянов дебютував за FC Rabona в драматичному матчі з Лестером. Куянов увінчав дебют забитим голом на 13 хв, ще за 4 хв прикрий автогол воротаря Лестера Соколова подвоїв перевагу номінальних «гостей».

Втім, хлопці ринулись виправляти становище в другому таймі. Огорилко відіграв 1 м’яч на 25 хв, але «Рабона» відповіла двома точними ударами. Та суперник вдруге спробував повернутись у гру. Лестер приголомшив FC Rabona, відновивши паритет упродовж двох хвилин. Матч ішов до логічного завершення, аж поки Циганок не приніс жадану перемогу FC Rabona на 40 хв.

Yellow Black 2 – 1 FC Valkyrie

Команди обійшлися без зайвих «урочистостей» і все вирішили до середини першого тайму. Криворук вивів FC Valkyrie в лідери на 5 хв. Це був дебютний гол для Андрія за «Валькірію». Однак вже за хвилину Yellow Black зрівняв рахунок – голом відзначився Котельников. Ще за 3 хв Пузік забив переможний м’яч за «жовто-чорних».

Iron Division

DNIPRO-M 6 – 2 Internazionale Kyiv

«Дніпряни» приїхали на гру в бойовому складі. Збір DNIPRO-M на фоні кадрових проблем «міжнародників» не залишав їм фактично жодних шансів на успіх. Тож DNIPRO-M неквапливо йшов до перемоги, але до перерви хлопцям довелось відіграватись. Хоча це не викликало труднощів – на гол Liam Halse «прилетіла» швидка відповідь від Дмитра Коверги.

Приходько вивів «дніпрян» уперед на 24 хв, але Internazionale Kyiv відігрався зусиллями Diallo Mohammed. Згодом підопічні Сергія Кукіля діяли інтенсивніше, й Приходько оформив дубль. По одному м’ячу в активі Тижнова, Максима Коверги, та Владислава Ткаченка, а Куянов зробив хет-трик із асистів.

Пресслужба R-Cup