«Сухі» перемоги захопили Gold, голкіпер вийшов у поле і став MVP – підсумки 2-го туру #Grass, Вікторія вирвала перемогу над Iris Vins. МФА «всуху» переграв Developex. Зелені Леви розгорнули кампанію в Bronze. Огляд 2-го туру #Grass VIII. , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

10.02.2022

«Сухі» перемоги захопили Gold, голкіпер вийшов у поле і став MVP – підсумки 2-го туру #Grass

10.02.2022

«Сухі» перемоги захопили Gold, голкіпер вийшов у поле і став MVP – підсумки 2-го туру #Grass

Platinum Division

FC Sofiya City 9 – 2 СКІФ

FC Sofiya City вже в першому матчі «відсіяв» одного з сильних суперників. Команда Володимира Гаврилуци рахунком на табло натякнула конкурентам, що про золото «Платини» не варто замріюватися. СКІФ нав’язав боротьбу у першому таймі. Хоч і Гаврилуца відкрив рахунок на 2 хв, згодом голи Кочетова й Матвійчука поставили під сумнів лідерство «Софії». Однак лише на кілька хвилин, адже до перерви знову Гаврилуца й також Олексюк зробили рахунок 3:2.

Піймавши кураж, номінальні «господарі» забили 6 м’ячів у другій половині гри. Окрім того, що забив, Бойко відзначився п’ятьма асистами, Вильчинський зробив 2+2 по гол+пас, Гаврилуца оформив хет-трик, Ласкавий – дубль.

Вікторія 2 – 1 IrisHotels & Vins show

Вікторія на відмінно справилася з досвідченим представником найвищого дивізіону. Хоча перший тайм, спершу, проходив не на користь номінальних «господарів». Миславський з IrisHotels & Vins show відкрив рахунок на 14 хв. Вікторія не розгубилася й відігралася до свистка на перерву завдяки голу Мельника.

Особливого драматизму грі додає пізній м’яч, який став переможним для Вікторії. Відзначився Кацапенко на 39 хв і уже за лічені секунди відсвяткував із партнерами перший тріумф команди в найвищому дивізіоні.

Rangers 2.0 3 – 2 PERUN

Голкіпер Пушкар, а також №10 Романчук – супергерої матчу з PERUN. Дует стража воріт й головного бомбардира принесли Rangers 3 очки минулої суботи. Частість сейвів Пушкаря переходила всі межі, а Романчук в атаці справна реалізовував моменти. Олег Романчук оформив дубль, забивши по голу в кожному з таймів, але переможний м’яч в активі Айрапетова. Микита відзначився на 36 хв. Незважаючи на 0:2, а згодом і 0:3 на табло, PERUN створював натиск біля чужих воріт. Головна причина невдачі – нефарт і непробивний вищезгаданий Пушкар. Номінальні «гості» дотиснули лише наприкінці гри. Сибиряков оформив дубль впродовж хвилини, та футбольна фортуна вже радо посміхалася «рейнджерам», які й відсвяткували перемогу.

FC SoftServe 0 – 1 ATL

ATL провів дуже неоднозначний матч: так, команда перемогла, але й при цьому сильно «відскочила». FC SoftServe вийшов на поле готовим «випалювати» кожен метр поля, аби перемогти. Підопічні Владислава Рибальченка мали безліч нагод, аби виходити уперед, однак не вистачало останнього точного удару. І, коли гра, здавалося, наближається до нічийного результату, Денисов із ATL спрямував м’яч повз голкіпера Гусенка, який до того не раз рятував команду.

Із таким бажанням і холоднокровним тренером у полі FC SoftServe неодмінно здивує, а от «біло-синіх» чекаємо наступного вікенду мотивованими й голодними до нових звершень.

DREAM TEAM CAMEROON-237 5 – 2 Енергетик

Енергетик не вражає на старті чемпіонату. Поразка «Cameroon» стала для команди другою поспіль невдачею в дивізіоні. Хоча старт звітного матчу мав би збадьорити колектив Олександра Желіби – Нагорний красиво поцілив прямим ударом зі штрафного на 9 хв.

Однак по перерві ситуація змінилася, й DREAM TEAM CAMEROON зламав опір суперника. Команда Deco Enow забила 4 м’ячі впродовж десяти хвилин. Голи забили Michael, Gaetan, Borel і сам капітан. Кузьоний відіграв 1 м’яч, але «Cameroon» на куражі оформив ще одне взяття воріт – Borel зробив дубль.

Gold Division

Міжнародний Фінансовий Аудит 4 – 0 Developex

МФА цією перемогою остаточно заплутав усіх учасників й вболівальників. Неможливо спрогнозувати й виокремити хоча б кілька колективів, які очолять боротьбу за нагороди. Прямо зараз такий список може налічувати до десяти команд, чому б ні?

МФА увінчав свою перевагу голами по перерві. Граючий тренер Шестерньов подав приклад підопічним на 24 хв – 1:0. Ще за 2 хв переможний «челендж» підтримав капітан Шуст, а Гусєв та Іванов розвинули успіх номінальних «господарів» ближче до завершення гри.

3й Тайм 2 – 0 AZ-41

Непоступлива, швидка, рішуча команда – 3й Тайм повертає нас у часи, коли ці риси й яскраві перемоги були візитівкою колективу з Борщагівки.

AZ-41 не мав шансів проти такого суперника. Команда Андрія Нестеренка «віддала» цей матч у надії, що повернеться сильнішою в наступному турі. Тим не менше, «AZ» зазнав уже другої поразки поспіль. Голи Вітюка й Андрія Кондратьєва спричини цю невдачу.

Дружба 3 – 9 СМК

Дружба виграла перший тайм, а по перерві опинилася в «нокауті», від якого вже не отямилася.

Старт гри увінчався автоголом Воловікова. В’ячеслав виправився, зрівнявши рахунок на 18 хв, а ще за хвилину Сушко вивів Дружбу в лідери.

СМК наніс контрудару в другому таймі. До 26 хв – на табло 4:2 на користь СМК. Дружба повернулася в гру голом Сушка, та суперник уже закріпився на «ворожій» території та впроваджував там своє «правління». Це вилилося в ще 5 м’ячів від номінальних «гостей» до фінального свистка. У підсумку – Козяр оформив хет-трик, Моргушко й Колесник зробили по дублю, 1 гол забив Верховецький.

Голкіпер Дружби Валерій Муха отримав другу жовту на 40 хв. Арбітри розцінили поведінку Мухи як агресивну, що й зафіксовано в протоколі матчу.

HELL ENERGY 3 – 0 AFC Footballers

«Енергетики» розпочали свій шлях до тріумфу в дивізіоні з перемоги над AFC Footballers. Лідерами команди на полі були Гавяк і Шевченко, та ми виділимо Владислава. Шевченко оформив гол+пас і претендував на потрапляння в «шорт-лист» кращих гравців туру. Дмитро Гавяк відзначився двома асистами.

«Футбольори» не витримали конкуренції зі статусним суперником, але капітан Олександр Андрусенко, певно, розставляє пріоритети, тож ми ще поглянемо на команду в більш рівному матчі.   

KAPELOU 2 – 0 MAXteam

Нервовість та емоції, подекуди, затьмарювали гру. Над полем витали химерні й купчасті хмарі з емоцій, але одна з команд уникнула шторму. KAPELOU забив 2 «сухі» м’ячі по перерві. Силак, відкривши рахунок, забив свій перший гол у турнірі. Переможним голом відзначився Сидорко на 40 хв.

ФК Фокус 5 – 1 Дніпро-04

ФК Фокус оминув пороги «Дніпра» та ще й завдав поразки місцевій команді. При чому, рахунок було відкрито лише на 29 хв – голом відзначився Борисов. Кураж охопив стан «фокусників», ніби серіали Netflix. Гибало подвоїв перевагу на 31 хв, ще за 3 хв Бабаєв закріпив успіх. Клоченок із «Дніпра» записав до свого пасиву автогол, а Вакула забив у чужі ворота. Втім, Забродський із ФК Фокус встановив остаточний рахунок на табло хвилиною пізніше.   

Silver Division

Adidas 5 – 1 ФКА

Ігор Маринич із Adidas видав «перфоменс», який увібрав у себе 4 голи і підсумкову звитягу над ФКА. Маринич також увійшов у «шорт-лист» кращих гравців туру. Ще 1 із голів за Adidas забив Вдовиченко на 1 хв. «Аристократи» відповіли лише голом Пономаренка на 29 хв.

SPARTA 2 – 3 Smile Development

SPARTA не дотисла, а Smile Development тишком-нишком і відігрався, і забрав перемогу. Хоча номінальні «господарі» створили комфортну перевагу у 2 голи до 7 хв. Втім, Кузнєцов зі «Смайла» швидко відіграв 1 м’яч, а Джус зрівняв рахунок на 13 хв. Багатий на перипетії перший тайм перетворився на боротьбу за результат по перерві. Зрештою, Павлюк забезпечив перемогу «Смайлу» своїм точним ударом на 24 хв.

ФК «Стара Боярка» 1 – 3 ФК Неизбежность

Ще 1 матч, коли боротьба вилилася в забиті голи в другому таймі. «Боярка» не поступалася супернику й вийшла в лідери на 25 хв зусиллями Духлія. Проте вже за 2 хв суперник відігрався завдяки голу Осіюка. Ба більше, «неминучі» повели в рахунку всередині другого тайму зусиллями Коса. Смертельний ще за 3 хв встановив остаточний рахунок на табло.

Build Life 5 – 1 Dynamo Vidradnyi

«Динамівець» Мілевський не забив пенальті на 5 хв – один із ключових епізодів першого тайму. Dynamo Vidradnyi втратив можливість вийти вперед на старті гри, а от суперник свої шанси не проґавив. Андрій Лисюк у складі Build Life влаштував «пеформенс», який згодом набрав більшість капітанських голосів і був визнаний кращим у турі. Лисюк оформив покер у ворота Маарефі. Ще 1 із голів забив Шевченко на 16 хв. За «Динамо» відзначився Чернов на 24 хв.

UNITY 3 – 5 МФК «Рваний Кед»

Сторіс про «порвемо кеди» обурила команду Ярослава Смоголя. Хлопці вийшли доводити інше твердження на полі. Нам залишається лише привітати МФК Рваний Кед з перемогою.

Іван Нечепа з UNITY віддав усі сили на полі, але один в полі не воїн. Нечепа відкрив рахунок всередині першого тайму, але Полонський та Юшков незабаром відповіли двома точними ударами. Втім, Нечепа знову забив – зрівняв рахунок на 20 хв.

Він же оформив хет-трик по перерві. Іван тягнув команду до тріумфу, та суперник припинив ці марні спроби. Алтухов і ще двічі Нагребецький змусили номінальних «господарів» капітулювати до 38 хв.  

FC YUZHBOR 9 – 4 FC Meest

FC YUZHBOR увінчав свій старт у дивізіоні результативною перемогою над FC Meest. Це було переконливо, але «Южбор» чимало пропускає (11 м’ячів у двох матчах). Тим не менше, атакуючий потенціал дозволив обіграти і New Star, i FC Meest. Олександр Тор оформив 2+3 по гол+пас, Соломахін зробив хет-трик, а по одному м’ячу забили: Гненюк, Хоменко, Зарицький, Солодчук.

У складі номінальних «гостей» дублем відзначився Нехаєнко, ще 1 гол забив Жох.

Bronze Division

ФК Легіон 1 – 8 Лестер

Віталій Буйневич зробив неймовірні 3+3 в грі з ФК Легіон. Буйневич заслужено увійшов до списку кращих гравців туру, але й партнери Віталія по команді не залишилися осторонь. Олександр Ткаченко оформив хет-трик, по голу голу забили Мельник і Калінін. «Легіонери» не стримали результативної навали й відповіли лише точним ударом Кузьменка.

ФК Білгород 2 – 6 Славутич

Максим Івашко, зробивши 3+1, значно посприяв перемозі Славутича. Воскресенський, Кихтенко й Самійлик підтримали №10 своїми точними ударами. Щоправда, тренера Славутича Антона Лошака гра підопічних не потішила, проте 3 залікові бали команда відклала до «скарбнички».

ФК Білгород не здивував, і лише Скиба показав стабільну результативність, оформивши дубль.

Нове Життя 3 – 6 Зелені Леви

Зелені Леви знову тріумфували. «Леви» показали командну результативність: Науменко й Войсович оформили по дублю з голів, Знайда й Олійник роздали по 2 асисти. Ще 1 м’яч за «левів» забив Березний.

Винокур, Магамєдов і Макаренко відзначалися в складі номінальних «господарів», але на фоні прогресуючого суперника їх зусилля виявилися марними.

Young Business Club 2 – 1 US

Михайло Мархева успішно дебютував за Young Business Club. Михайло – голкіпер, і в грі з US він був одним із кращих на полі. Пізні голи Найдюка й Чечеля в першому таймі підняли «янгів» на вершину висоти, яку суперник не підкорив. Приступа відіграв 1 м’яч на 38 хв, але цитадель номінальних «господарів» залишилася неприступною до фінального свистка.

LIDERS 2 – 4 SC Favorit

Борозенець і Сергій Захарчук у складі LIDERS забили 2 надважливі м’ячі в роздягальню. По перерві хлопці потроїли перевагу, але LIDERS усе ще шукав нагоди повернутися в гру. Яковенко наніс точного удару на 30 хв, на табло – 1:3. Однак уже за хвилину SC Favorit святкував свій четвертий гол, який забив Власенко. Салецький із LIDERS відзначився на 32 хв, однак на кінцевий результат цей м’яч не вплинув.      

FC Rabona 6 – 0 FC Valkyrie

Віталій Куянов робить різницю на полі за FC Rabona в другому матчі поспіль після дебюту. FC Valkyrie, не запропонувавши супернику нічого, окрім не реалізації своїх моментів, капітулювала 0:6. А Віталій Куянов узяв участь в чотирьох забитих м’ячах. Інших 2 дарування «Рабони» Бондарь і Василенко оформили по дублю, беручи приклад із досвідченішого Куянова.   

Iron Division

Denon 4 – 0 FC Kyiv

Хет-трик Максима Чичиркози приніс омріяну звитягу Denon. Чичиркоза знову брав на себе ініціативу й перетворював моменти в забиті голи. Максим вивів номінальних «господарів» у лідери на 12 хв. Рахунок залишався незмінним більше 20 хв, доки Дмитро Ніякий з FC Kyiv не отримав другу жовту картку. Вже за хвилину Скиценко забив у власні ворота, а на 39 хв і 40 хв Чичиркоза ще двічі засмутив «киян».

Tech United 8 – 0 Інтеркарс

«Перфоменс» Владислава Андрусенка надихнув Tech United на розгромну перемогу. Андрусенко оформив покер, але не забуваймо також і про Дмитра Коваленка, який забив гол і тричі асистував партнерам. Володимир Риженко оформив 1+2, гол і результативний пас в активі Сергія Вахрушева, ще 1 м’яч забив Владислав Пясецький.   

EdritMadrid 0 – 1 New Star

EdritMadrid дебютував із поразки, але хлопці мали непогані моменти особливо до перерви, аби відкривати рахунок. Окремо виділимо голкіпера Івана Колісниченка, який здійснив чимало порятунків. Зокрема, реакція воротаря не дозволила New Star забити в роздягальню, коли Джоел Лео не реалізував пенальті.

Проте в другому таймі синьо-гранатові відчули перевагу і дотисли суперника. Єдиний і переможний м’яч забив Алексіс Чікаіза на 36 хв.

Falcons Youth 3 – 0 Rest

Falcons Youth видав свій кращий матч і відразу переміг. Повернення Юрія Квашука в команду – головна причина успіху? Більшою мірою, так. Квашук, оформивши дубль, вплинув на кінцевий результат, а також додав жовто-чорним необхідного ігрового балансу. Ще один із м’ячів за Falcons Youth забив Протасенко. Rest зазнав чергової поразки. Більше того, команда Алхаса Тарби не може забити у двох поєдинках поспіль.

DNIPRO-M 5 – 1 ФК «Дорцентр»

Навіть після переможного матчу тренер DNIPRO-M Сергій Кукіль наголосив, що фініш поза топ-3 призведе до його тренерського провалу. Однак «дніпряни», маючи оптимальний склад, впевнено стартували в дивізіоні. Ще один дебютант DNIPRO-M, Олександр Волошин, увінчав свою появу на полі хет-триком у ворота ФК «Дорцентр». По голу також забили Максим Коверга й Куянов.

Олександр Протас відзначився голом престижу за ФК «Дорцентр» на 34 хв. Команда Михайла Радченка має чисельну фан-базу, вболівальники з нетерпінням чекають першої перемоги. Сподіваємось, колектив незабаром досягне мети.

Пресслужба R-Cup