Анонс 4-го туру #Grass VIII Divisions, Представляємо матчі Platinum, Gold, Silver, Bronze та Iron Divisions у рамках 4-го туру #Grass VIII., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

18.02.2022

Анонс 4-го туру #Grass VIII Divisions

18.02.2022

Анонс 4-го туру #Grass VIII Divisions

Platinum Division

Енергетик – Alser.ua

Енергетик дошкулив FC Sofiya City в минулому турі. Тепер команда повинна набирати обертів і вперше перемагати в дивізіоні. Цієї суботи суперником «енергетиків» стане Alser.ua, який твердо налаштований брати очки в цій зустрічі й ніяк по-іншому.

SimStore-Fiskars – FC SoftServe

Так, SimStore-Fiskars програв СКІФу минулого вікенду, але не варто драматизувати результат цієї зустрічі. Ми віддали належне переможцям, а тепер чекаємо повернення «помаранчево-чорних» на тропу перемог. FC SoftServe зустріне суперника в оборонних порядках. Але чи до снаги команді Дмитра Василюка впоратися з шаленим натиском?  

IrisHotels & Vins show – Rangers 2.0

Такому протистоянню можна пророкувати як «апсет» бувалої команди, так і тріумф досвіду над амбіціями. IrisHotels & Vins show не так давно «обпікся» в матчі з Вікторією – дуже схожим за манерою і силою суперником з Rangers. З іншого боку, та ж Вікторія стала кривдником Rangers у минулому турі. Чи втихомирить Iris Vins неслухняних «рейнджерів»?

Вікторія – FC BILUX

Вікторія зустріне спротив ще одного досвідченого суперника в R-Cup. Як відзначив президент FC BILUX Дмитро Бондарь у нещодавньому інтерв’ю організаторам турніру, завдання його команди – максимально зіпсувати настрій старожилам Platinum. Хе-хе, Вікторія до них ще явно не належить, але результати колективу змушують говорити про нього як про серйозну одиницю в дивізіоні. Пересвідчимося в цьому завтра?

PERUN – FC Sofiya City

Історія протистоянь, зіткнення амбіцій та конфлікт інтересів – все, за що ми любимо Platinum, вбере в себе звітне протистояння. Лише от PERUN у дивізіоні ще жодного разу не переміг (поразка Rangers, нічия з ATL). FC Sofiya City оступився в матчі з Енергетиком. Ця нічия не дозволила наздогнати двох лідерів, які ще не втрачали очок. Тому «Софія» налаштована якомога швидше змінити баланс сил, адже незвично бачити на вершині палких новачків турніру. Особливо незвично капітану Володимиру Гаврилуці, який уже звик щосезону підіймати над головою кубок чемпіона.

ATL – DREAM TEAM CAMEROON-237

Такі команди як «Cameroon» заважають ATL крокувати до вершини. Але це Platinum і всі минулі тріумфи меркнуть перед золотом найвищого дивізіону. «Біло-синім» цього туру випала честь випробовувати міцний горішок турніру – DREAM TEAM CAMEROON. Чи насправді новачки змагань можуть завдати збитків топ-суперникам?

Gold Division

3й Тайм – MAXteam

Поразка 3й Тайм у матчі з МФА наразі особливо не впливає на турнірне становище, та ця невдача може стати попереджувальним «сигналом» до наступних протистоянь зі схожими суперниками.

MAXteam і не в оптимальному складі здатен перемогти будь-кого в дивізіоні. Колектив важко переоцінити, але чи вдалося нам це – покаже звітне протистояння.   

Дружба – ФК Фокус

Дружба забила 7 м’ячів у ворота MAXteam, але й цього було не достатньо для позитивного результату. За 2 матчі Дружба «напропускала» найбільше голів серед усіх учасників турніру – 19. ФК Фокус відвідав майстер-клас по Gold Division минулого туру. «Екскурсоводом» виступив СМК. Але ж цього суперника до снаги здолати чи ви за іншу думку й результат, Романе?

FC Meadcult – HELL ENERGY

«Енергетики» останніми тижнями прицільно спостерігають за дивізіоном і просто обурені – ряд колективів мають намір зазіхнути на чемпіонство. Тож HELL ENERGY готується зіпсувати настрій суперникам, а також нагадати їм – хто є головним фаворитом Gold. Першим у черзі розташувався FC Meadcult, але чи дійсно команда має такі високі цілі?

СМК – Дніпро-04

СМК і Дніпро-04 зустрінуться в очному поєдинку, результат якого виокремить лідера дивізіону після четвертого туру. Так, відразу кілька конкурентів зіграли на 1-2 матчі менше, але це не зменшує важливості тріумфу. Перша сходинка навіть на початку змагань – завжди солідно і, до того ж, мотивація втримувати лідерство ніколи не буде зайвою.

Silver Division

SPARTA – ФК «Стара Боярка»

Обидва колективи ще не перемагали в дивізіоні, але готуються, нарешті, ввімкнути турбо-режим цієї неділі. Капітани команд приводять до ладу педаль газу. Тож чий «болід» фінішує переможцем?

FC Meest – UNITY

Ще одне протистояння між командами, які не пізнали смаку перемог у дивізіоні. З апетитом все гаразд, але найсмачніші страви поки куштують конкуренти. FC Meest і UNITY не проти приєднатись, але колективам, які хоча б одного разу досі не тріумфували, вхід заборонено.

Adidas – ФК Неизбежность

ФК Неизбежность збирає перемоги одна за одною в дивізіоні, а от Adidas поки зібрав мізерний урожай. Причина – нестача людської сили й техніки. Дійсно, Adidas ніяк не приїде на гру оптимальним складом, до того ж, є труднощі з позицією голкіпера. Хіба реально нав’язувати боротьбу конкурентам у таких умовах?

ФКА – Build Life

Build Life от-от відірветься від суперників? Подивимося на результат «будівельників» у грі з ФКА, а також звернемо увагу на прямих конкурентів. Визнаймо, що їм доведеться показати свій максимум, аби зупинити підопічних Євгена Задорожного на шляху до титулу.

 МФК «Рваний Кед» – FC YUZHBOR

Центральний матч дивізіону? Обидві команди здобули по 2 перемоги поспіль на старті змагань, але комусь доведеться поступитися місцем. Капітани Смоголь і Павлюк – хлопці заряджені та енергійні, які не потребують «пільг» від суперників. Навпаки, кожен із них намагатиметься власною рукою виписати «талон» на «животіння» в хвостовій частині Gold.

Dynamo Vidradnyi – Smile Development

Smile Development на характері проводить старт змагань у дивізіоні. Характер приніс уже 2 перемоги поспіль. На черзі – протистояння з Dynamo Vidradnyi, який зазнав двох нищівних поразок, але від фаворитів Silver. Хоча й самих «динамівців» вважали теж фаворитами дивізіону «на папері».  

Bronze Division

US – LIDERS

По 2 поразки поспіль мають наразі учасники звітного протистояння. US і LIDERS нав’язували боротьбу в кожному програному матчі, та тепер настав час з’ясувати переможця в очному поєдинку.

Лестер – Нове Життя

Команди знаходяться всередині таблиці, а свої минулі матчі і Лестер, і Нове Життя виграли. Проте бачимо вже зараз, що втиснутись у боротьбу за високі місця їм буде дуже важко, враховуючи форму й турнірну ходу конкурентів.

Зелені Леви – ФК Білгород

Зелені Леви мають хорошу нагоду, аби спробувати вкоренитися в топі дивізіону. Команда на це заслуговує, але й ФК Білгород награв на перші очки в чемпіонаті. Чи вдасться ФК Білгород не просто нав’язати боротьбу, а й, нарешті, зачепитися за результат?

FC Rabona – Yellow Black

R-Cup знову зведе ці команди в очному протистоянні. Восени FC Rabona переграв Yellow Black у Silver. А в Grass VIII обидва колективи боротимуться за нагороди і шанси їх рівні. Це підтверджує старт «Рабони» й «жовто-чорних» у Bronze – 2 перемоги у двох матчах. Однак з великою ймовірністю чиясь статистика зіпсується після фінального свистка.     

Славутич – ФК Легіон

Доки сусіди по турнірній таблиці протистоятимуть один одному, Славутич зіграє з ФК Легіон, для якого цей матч – шанс нагадати суперникам про свою міць. «Легіонери» програли обидва поєдинки в дивізіоні, а ми чекаємо від хлопців зовсім інших результатів.

FC Valkyrie – SC Favorit

SC Favorit виграє двічі поспіль і перетворюється на загрозу в дивізіоні. Але FC Valkyrie, яка полюбляє дивувати, видаючи, інколи, шалені матчі, теж сподівається на позитивний результат. Лише от програли хлопці вже 2 поєдинки. Надри Bronze – похмурі, глибокі й прохолодні. Не хотіли б, щоб команда Богдана Редчука заполонила «болота».

Iron Division

Tech United – Rest

Tech United видав багатообіцяючі перші 2 матчі в дивізіоні, підтверджуючи свої амбіції перемогами. Проте не поспішаємо приписувати команду до фаворитів. Ми чекаємо їх очних протистоянь з конкурентами. Чи є одним із таких Rest? Можливо. Колектив Алхаса Тарби не проти зайняти місце «технарів» цієї суботи.

FC Kyiv EdritMadrid

FC Kyiv втратив залікові бали в минулому турі за кілька секунд до фінального свистка – хто ж знав, що Флорес із New Star майстерно закине за «комірець» Скиценку з центрального кола? Капітан «киян», мабуть, знову займе місце у воротах, так як Богдан Ратушний відбуватиме дискваліфікацію.

EdritMadrid тренується і тішить фанів люб’язністю й відкритістю після матчів, але коли прийде результат?

Denon – DNIPRO-M

Центральний матч дивізіону. Чи не є закиди «дніпрян» про нагороди занадто голослівними? Хлопці підтвердять слова тренера й установку президента результатом? Цього можна вимагати від колективу саме в матчі з Denon (хоча попереду чекають ще мінімум 2 схожих випробування).

Тож чому Denon? Уперше з червня 2021 року в Інстаграмі команди з’явився відповідний допис, підкріплений фактами й результатом. «Denon бере курс на «comeback». Після двох турів ділимо перше-третє місця в дивізіоні з нулем пропущених голів», – колектив Владислава Бондзіка налаштований прибрати суперників зі шляху. У перших матчах Чичиркоза показує відмінну результативність, а голкіпер Башаєв у Iron – непробивна «стіна». Хлопці зустрінуть суперника на барикадах, а «дніпряни» споруджують штурмові башти. Наступ очолять: Куянов, Василенко і Приходько.  

Інтеркарс – ФК Кварцит

ФК Кварцит вийшов на шлях другої перемоги поспіль у дивізіоні. Похід буде тривалим, хлопці повернуться зі щитом або ж на щиті. Перемога з усмішкою вабить колективи, та для одного з них звитяга засяє лиш «усміхом примар з-поза хмар».

New Star – Falcons Youth

Дивуйтесь або ж ні, але New Star наразі набирає максимум очок після двох зіграних матчів. Falcons Youth хотів би мати схожу статистику і частково задовольнить свої потреби, якщо обіграє «синьо-гранатових».

RDS – newage.

Важливе протистояння, результат якого принесе одній з команд першу перемогу в дивізіоні. Бажання тріумфувати можна порівняти лише з ковтком води в пустелі. Поки RDS і newage. ніяк не знайдуть колодязь, який надасть цілющу силу й дозволить розправити крила.

Пресслужба R-Cup