Підсумки 3-го туру #Grass VIII Divisions, Підбиваємо підсумки 3-го туру змагань у дивізіонах Grass VIII., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

16.02.2022

Підсумки 3-го туру #Grass VIII Divisions

16.02.2022

Підсумки 3-го туру #Grass VIII Divisions

Platinum Division

Alser.ua 4 – 2 FC BILUX

Alser.ua довів свою перевагу над суперником у кожному з таймів. Пупков відкрив рахунок на 7 хв. Номінальні «господарі» подвоїли перевагу на 22 хв зусиллями Степанюка. Але «Білюкс» відповів точним ударом Варченка ближче до середини другого тайму. Втім, нестримний Пупков із Alser.ua оформив дубль ще за 5 хв. За хвилину до фінального свистка Скорик забив у власні ворота – 3:2, інтрига повернулася в гру. Проте вже в одній з наступних атак Кривко встановив остаточний рахунок на табло, який ознаменував першу перемогу Alser.ua в дивізіоні.

IrisHotels & Vins show 5 – 0 FC SoftServe

Iris Vins легко ламав опір суперника. Хлопці забезпечили собі перемогу ще до перерви завдяки голам Апришка, чия реалізація в суботу була на високому рівні. Євген підтвердив свій високий клас як гравця, принісши перемогу команді в черговий раз. Апришко оформив покер до 23 хв. Ще 1 із голів забив Чирка.

ATL 3 – 3 PERUN

Бойовий настрій ATL помітили всі учасники процесу – від вболівальників до організаторів турніру. «Біло-сині» вщент «розбирали» суперника більшість ігрового часу, однак у топ-матчі завжди є чимала ймовірність топ-розв’язки.

Горовенко, Коваль і Денисов – кожен з цієї трійки забив по голу до 25 хв. ATL залишив усі сили на полі, забиваючи ці м’ячі, але як щодо втримати переможний результат? PERUN, програючи 0:3, примудрився відігратися. Сибиряков у другому турі поспіль відзначився результативними діями. Сергій спершу, асистував Янковському, згодом і сам забив, але вирішального удару наніс суперник – Костишин відзначився автоголом на 37 хв.

Rangers 2.0 4 – 5 Вікторія

Найвищий дивізіон ряснів драматичними протистояннями цього вікенду. Ще один «перфоменс» влаштували Rangers і Вікторія.

Rangers провів поганий перший тайм і суперник двічі засмутив голкіпера Пушкаря – голами відзначилися Мельник і Джуган. Старт другої половини гри – домінація Вікторії та гол Дударя. Але мрійливі гравці номінальних «гостей» як впевнено наростили перевагу, так же її втратили. Rangers за наступні 8 хв став антиподом себе самого в таймі №1 – «перевтілення», якому б позаздрив навіть Ґреґор Замза. Голи Олега Романчука, Фещенка й дубль Палабаша майже підписали вирок, не вистачало лише печатки Фортуни. Але весь футбольний Пантеон відмовився прийняти нових героїв. Епос дійшов до розв’язки.

Ляшенко відновив паритет на 33 хв, а Дударь оформив переможний дубль на 38 хв. Вікторія одягнула лавровий вінок уже вдруге поспіль в дивізіоні.

Енергетик 3 – 3 FC Sofiya City

Енергетик – перша команда, яка зупинила переможну серію FC Sofiya City, що тривала з кінця осені минулого року.

Номінальні «господарі» відкрили рахунок після голу Лавриненка на 11 хв, однак вже за кілька секунд Ласкавий зрівняв. Бойко вивів FC Sofiya City у лідери на 15 хв, однак Енергетик відновив паритет до перерви зусиллями Желіби.

У другому таймі нас чекала драматична розв’язка. Бойко оформив дубль на 40 хв, але останнє слово було за суперником. Семенюк замкнув прострільний пас капітана Желіби, принісши нічию Енергетику за 2 секунди до фінального свистка.   

SimStore-Fiskars 3 – 5 СКІФ

СКІФ наніс SimStore-Fiskars першої поразки в Grass VIII. Голкіпер номінальних «гостей» Фурсенко відкрив рахунок на 7 хв, а Колісініченко подвоїв перевагу на 18 хв.

Старт другого тайму увінчався «камбеком» SimStore-Fiskars – голами відзначилися Плешаков і воротар Румянцев. Втім, вже за хвилину СКІФ знову вийшов у лідери, ба більше, команда розвинула перевагу до трьох м’ячів. Примітно, що Колісніченко вже оформив хет-трик із асистів, ще й сам при цьому забив на 34 хв. «Помаранчево-чорні» відіграли 1 м’яч на 38 хв, однак це не вплинуло на кінцеву перемогу СКІФа.

Gold Division

Міжнародний Фінансовий Аудит 3 – 1 3й Тайм

МФА приєднався до лідерів дивізіону. 2 звитяги поспіль дозволили команді займати місце серед чотирьох колективів, які наразі набрали найбільше очок. Впевнений і результативний перший тайм дозволив МФА відсвяткувати перемогу у звітному протистоянні.

До 5 хв рахунок вже був 2:0 – відзначилися Гаделія та Грачов. Шаманський потроїв перевагу номінальних «господарів» на 20 хв.

3й Тайм відповів голом Андрія Кондратьєва зі стартом другої половини гри. Але на більше 3й Тайм не спромігся й зазнав першої поразки в дивізіоні.

MAXteam 10 – 7 Дружба

Команди влаштували гольову «перестрілку», а лаври переможця забрав MAXteam. Але на старті гри Дружба захопила ініціативу, впевнено реалізуючи свої моменти. Так ми побачили 2 м’ячі Сушка і гол Павлія до 12 хв. У цьому ігровому відрізку MAXteam відповів лише точним ударом Мельниченка. Та вже з 14 хв ситуація докорінно змінилася: номінальні «господарі» реорганізувалися, відігралися й створили комфортну перевагу, яку втримали до фінального свистка. Дружба забила ще 4 голи, проте задовольнялася роллю наздоганяючих. Тим не менше, шалена результативність колективів подарувала кілька індивідуальних «перфомансів»: Омельяненко набрав 5 балів по гол+пас, Мельниченко оформив покер, Бородавкін – хет-трик. У складі Дружби відзначимо Павлія (2+2 по гол+пас).

AZ-41 3 – 5 FC Meadcult

AZ-41 уже здивував абсолютно кожного – 3 поразки поспіль наштовхують на думки про ігрову стагнацію команди. 2 швидкі м’ячі «мідкультівців» загнали суперника в скрутне становище. Всередині першого тайму AZ-41 відіграв 1 гол.

По перерві FC Meadcult майстерно дотиснув номінальних «господарів». Маховський, Бахнін і Курілов забили упродовж 3-ох хв. AZ-41 спробував підвестися, проте 1:5 на табло – майже глухий нокаут. Однак хлопці боролися до фінального свистка й реалізували 2 моменти наприкінці поєдинку.

MVP матчу – Юрій Петренко з FC Meadcult. Стабільна гра й висока результативність (1+3 по гол+пас) забезпечили вже не перше потрапляння Юрія в «шорт-лист» кращих гравців туру.

Дніпро-04 4 – 0 AFC Footballers

Дніпро-04 гідно зустрів поразку ФК Фокус і цього туру впевнено реабілітувався. Вадим Синявський – один із кращих гравців і лідер команди Миколи Вакули. Синявський взяв участь у трьох голах в звітному поєдинку, чим підкреслив свою важливість для колективу. 3:0 до перерви визначили подальший хід матчу. У другому таймі Синявський оформив дубль, але також відзначимо Стеценка, який забив швидкий гол на старті матчу.

СМК 6 – 1 ФК Фокус

СМК загасив запал «фокусників», для яких міць представника Gold виявилася надвипробуванням. Гра була емоційною, проте СМК, на відміну від суперника, справна реалізовував свої нагоди. Гудз і Моргушко оформили по дублю, в другому турі поспіль забив Колесник. Автогол воротаря ФК Фокус Лендича теж допоміг номінальним «господарям». За ФК Фокус єдиний м’яч забив Морозов на 38 хв.

KAPELOU 3 – 1 Developex

Позитивний результат звітної гри був особливо важливим для обох команд, адже історія протистоянь колективів зародилася ще в іншому змаганні. KAPELOU тріумфував цієї неділі в наднапруженому матчі. KAPELOU і Developex «відчули» на собі жовті картки, ушкодження, але присмак перемоги залишився лише в номінальних «господарів». У складі переможців відзначимо Силака, який оформив дубль, але переможний м’яч в активі Лисняка на 38 хв. А вилучення Тесленка в другому таймі ніяк не позначилося на результаті.  

Developex задовольнився голом престижу Щелбикіна на 40 хв. Тим не менше, не можемо оминути самовідданість голкіпера команди Кириченка. Кілька разів у матчі він зазнавав ушкоджень, та щоразу підводився і робив неймовірні сейви.

Silver Division

ФК Неизбежность 9 – 0 Dynamo Vidradnyi

ФК Неизбежность розгромив суперника, здобувши другу поспіль перемогу в дивізіоні. Голкіпер Григорій Стрюк провів «сухий» матч, а в атаці партнери справна перетворювали моменти на голи. Примітно, що кожен із 9-ти універсалів відзначився забитим м’ячем або асистом.

Нікофлекс 2 – 2 ФКА

ФКА лідирував у 1 м’яч 70% ігрового часу, проте граючий тренер Нікофлекса Олександр Ус ближче до завершення поєдинку знову продемонстрував свій високий клас. Гол і асист Уса вивели номінальних «господарів» у лідери на 40 хв, але якимось неймовірним чином «аристократи» вибороли нічию в наступній атаці після, здавалось би, переможного м’яча Уса. Грищенко своїм точним ударом приніс ФКА нічию.

Adidas 1 – 8 Build Life

«Будівельники» переконливо розпочали свої виступи в дивізіоні. 2 перемоги із загальним рахунком 13:2 дозволяють підопічним Євгена Задорожного наразі очолювати турнірну таблицю. Це повністю відповідає амбіціям колективу.

Після гри з Adidas настрій поліпшився майже в кожного виконавця, адже перемога увінчалася мінімум одною результативною дією практично кожного гравця.

Smile Development 4 – 3 UNITY

Smile Development лідирував 4:0, допоки не в’язався у «пригоду», яка б могла вартувати перемоги. Це важкувато для сприйняття.

Павлюк відкрив рахунок 16 хв, він же оформив дубль по перерві як і Кузнєцов. Юрій Кузнєцов забив четвертий гол «Смайла» на 38 хв. А на заключній хвилині гри розпочалися містичні «ігрища». UNITY знадобилося менше хвилини, щоб зменшити розрив на табло до мінімального – відзначилися Моісеєв і двічі Нечепа. Втім, протягом наступних секунд «Смайл» все ж втримав перевагу й здобув другу поспіль звитягу в дивізіоні. 

FC YUZHBOR 5 – 3 SPARTA

FC YUZHBOR повів у рахунку на 5 хв зусиллями Колесника. Проте суперник зрівняв рахунок у середині першого тайму. Рахунок тримався нічийним, допоки Соломахін не забив у роздягальню важливий другий гол номінальних «господарів».

У другому таймі FC YUZHBOR розвинув перевагу до 3 м’ячів – відзначилися Павлюк і Спірочкін. SPARTA не опустила руки й забила двічі (дубль Акопяна). Однак нестримний Соломахін встановив остаточний рахунок на табло на 34 хв.

МФК «Рваний Кед» 3 – 2 FC Meest

Виконання тренерських настанов, тотальна самовіддача гравців – це те, чим прославився «Рваний Кед» у неділю. Підопічні Олександра Андрєєва протистояли FC Meest одним складом, без замін, в той час як суперник мав 2 повноцінні четвірки.

FC Meest вийшов у лідери вже на 1 хв зусиллями Антоненка. Проте Березін прийняв виклик і відповів своїм точним ударом за хвилину.

Зі стартом другої половини гри номінальні «гості» знову повели в рахунку – відзначився Нехаєнко. Втім, МФК «Рваний Кед» дивовижним чином знайшов сили відігратися, вийти вперед  і втримати перемогу, яку приніс Нагребецький, оформивши дубль.

Bronze Division

Нове Життя 4 – 3 ФК Білгород

Дубль Макаренка забезпечив подвійну перевагу номінальним «господарям» до 16 хв. Але вже за хвилину Скиба відіграв 1 м’яч для ФК Білгород.

ФК Білгород завзято розпочав другий тайм і забив ще двічі – відзначилися Пилипенко та Блейчик. Примітно, що обом асистував Скиба. Та більш досвідчений суперник не втратив концентрації. Нове Життя ударно провів кінцівку матчу та виборов перемогу. Магамєдов, а згодом і Коваленко принесли бажану звитягу колективу Романа Ковтуненка.

Славутич 3 – 2 LIDERS

Івашко зробив переможний дубль, а Славутич переміг. У грі також відзначився Масан зі Славутича, але це той випадок, коли виступ виконавця міг зіграти на користь супернику. Масан забив у чужі ворота на 15 хв і у власні на 23 хв. Ще за 3 хв отримав пряму червону картку.

LIDERS відіграв 1 м’яч за рахунку 1:3 зусиллями Яковенка. Але цей гол не став початком «камбеку», підопічні Антона Лошака святкувала підсумкову другу поспіль звитягу в дивізіоні.

Yellow Black 1 – 0 ФК Легіон

Yellow Black уже вдруге поспіль тріумфував у дивізіоні. Єдиний і переможний м’яч забив Чоня на 29 хв. «Жовто-чорні», схоже, дійсно є потужною силою в Bronze, але це ще потрібно буде не раз довести у наступних матчах.

ФК Легіон програв перші 2 поєдинки в «Бронзі». Є думки, що команда Валентина Шевченка повинна боротися за призові місця, але з кожною втратою очок надії на успішний виступ згасатимуть.  

Young Business Club 3 – 3 Зелені Леви

Young Business Club відкрив рахунок на 14 хв після автоголу воротаря суперників Миргородського. Але вже за хвилину Зелені Леви відновили паритет – відзначився Науменко.

Ближче до середини другого тайму Чечель вивів «янгів» уперед, однак суперник знову відповів, ще й схиливши шальки терезів на свою користь. Пілянський і Крамаренко забивали на 32 хв і 33 хв відповідно. Реакції «янгів» дочекалися на 38 хв – Іван Штрек точним ударом приніс нічию номінальним «господарям».

SC Favorit 7 – 4 US

Гольову «перестрілку» в дивізіоні забезпечили SC Favorit і US – ще ті затяті «дуелянти». Втім, у першому таймі SC Favorit створив перевагу в 3 м’ячі, яку суперник не осилив по перерві.

US в другому таймі створив більшу конкуренцію, але забити більше не вдалося. Самовідданий хет-трик Приступи лише підкреслив непоступливий характер команди Антона Хомчака.

SC Favorit одержав другу поспіль звитягу в дивізіоні, а в звітному матчі відразу троє гравців відзначилися дублями: Борозенець, Українець і Боровський (2 асисти).       

Iron Division

Rest 5 – 1 RDS

Rest здатен забезпечити гідну конкуренцію в дивізіоні, але команді необхідно якнайшвидше вийти на свій максимум. У грі з RDS хлопці впевнено перемогли. Хлань зробив дубль із голів, Макашов оформив хет-трик із асистів. По одному голу забили Тарба, Гук і Чечель. За RDS єдиний м’яч забив Кузьменко на 40 хв.

FC Kyiv 4 – 5 New Star

FC Kyiv і New Star стали учасниками найрезультативніших баталій у дивізіоні. New Star повів у рахунку на 5 хв після голу Бенавідеза. «Кияни» зрівняли на 16 хв зусиллями Потапова, а на 18 хв ще й вийшли уперед – відзначився Герман. Але «синьо-гранатові» не дали спочинку супернику й відновили паритет перед перервою.

Голкіпер FC Kyiv Ратушний отримав другу жовту на 23 хв. Але хлопці вистояли й забили втретє всередині другого тайму. Тим не менше, будучи без штатного воротаря, номінальні «господарі» тепер були більш скутими в діях. Це відобразилося на грі й результаті. New Star знову відігрався, а згодом вийшов у лідери. Лимар героїчно зрівняв на 40 хв, але в одній з наступних атак Флорес наніс точного удару й приніс перемогу «каталонцям».  

Інтеркарс 6 – 0 newage.

Інтеркарс одержав розгромну перемогу й вперше тріумфував у дивізіоні. Бодак оформив дубль й увійшов до символічної збірної Iron. Ганжа оформив гол+асист, по одному м’ячу в активі Бугри, Каменчука і Нежевенка.

EdritMadrid 0 – 3 Denon

Denon всерйоз налаштований виборювати нагороди в Iron. Команда Владислава Бонздіка дотиснула Збірну коміків України в кожному з таймів. Максим Чичиркоза продовжує вести за собою партнерів. Чичиркоза оформив дубль у ворота EdritMadrid. Сумарно в двох стартових поєдинках у дивізіоні Максим забив уже 5 голів. Ще 1 м’яч за Denon у звітній грі забив Жизневський. А EdritMadrid, тим часом, в другому матчі поспіль не забиває хоча б одного м’яча. 

ФК Кварцит 5 – 1 ФК «Дорцентр»

Перший матч ФК Кварцит у дивізіоні – перемога над ФК «Дорцентр» і 3+1 по гол+пас від мотивованого Івана Нечепи. Ще по голу забили Олександр Богдан і Олександр Силенко. Відзначимо також Вячеслава Мусієнка, який зробив дубль із гольових передач.

Але ФК «Дорцентр» відкрив рахунок у грі на 10 хв зусиллями Дениса Павленка. Втім, другий тайм обернувся нічним кошмаром для номінальних «гостей», ще й голкіпер і капітан команди Михайло Радченко отримав пряму червону картку на 40 хв.

Falcons Youth 1 – 3 Tech United

Впевнений старт у дивізіоні і 2 перемоги поспіль бадьорять «технарів», які готуються підкорити дивізіон. Владислав Андрусенко – головний творець останніх успіхів команди. Андрусенко прямо зараз є одним із найяскравіших гравців Iron.

Falcons Youth, попри «респекти» після тріумфу над Rest, програв у неділю, а єдиний гол колективу забив Кирил Данильченко на 28 хв.

Пресслужба R-Cup