Вікторія зазнала краху, FC Meadcult зупинив HELL ENERGY, як оговтується ФК Білгород – огляд #Grass, Вікторія зазнала краху в матчі з FC BILUX, ФКА з бажанням і характером, але без результату в грі з Build Life, перша перемога Збірної коміків України – огляд 4-го ігрового тижня #Grass VIII. , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

23.02.2022

Вікторія зазнала краху, FC Meadcult зупинив HELL ENERGY, як оговтується ФК Білгород – огляд #Grass

23.02.2022

Вікторія зазнала краху, FC Meadcult зупинив HELL ENERGY, як оговтується ФК Білгород – огляд #Grass

Platinum Division

Енергетик 3 – 3 Alser.ua

Енергетик не переміг жодного разу в чотирьох матчах і знаходиться серед аутсайдерів дивізіону. Команда вела в рахунку 3:1 у звітній грі, проте Alser.ua продемонстрував характер, вирвав нічию і зберіг свої позиції всередині таблиці.

Енергетик забив у роздягальню – Остафійчук відкрив рахунок на 20 хв. Суперник не вагався і відігрався на старті другого тайму зусиллями Сидоренка. Втім, на 26 хв Старинчук вивів номінальних «господарів» уперед, а ще за 2 хв він же асистував Семенюку. Як вже відзначили, Alser.ua не розгубився й зумів відновити паритет. Спершу, Слюсарчук відіграв 1 м’яч, а Кузьменко зрівняв рахунок на 33 хв.

SimStore-Fiskars 1 – 1 FC SoftServe      

SimStore-Fiskars вийшов на гру проти FC SoftServe однією п’ятіркою. Хлопці терпіли всі 40 хв і вирвали нічию наприкінці матчу.

FC SoftServe відкрив рахунок усередині першого тайму – відзначився капітан Василюк. Номінальні «гості», освіжаючи свою гру замінами, тривалий час намагалися дотиснути суперника. Проте довелося самим виймати м’яч із сітки. Досвідчений Плешаков відновив паритет на 38 хв.

IrisHotels & Vins show 5 – 2 Rangers 2.0

Iris Vins змусив Rangers капітулювати в другому турі поспіль. Ми знову пересвідчилися, що в києво-кременчуцьких «складах» вдосталь пороху, мотивації, загрози для будь-якого суперника. Розка оформив дубль у ворота «рейнджерів» до перерви. Команда Дениса Яковенка рішуче зреагувала в другому таймі – Левківський і Палабаш зрівняли рахунок до 25 хв. Однак наступні 10-15 хв Iris Vins просто не залишив шансів. У цьому відрізку особливо відзначився Миславський, який оформив дубль.

Вікторія 1 – 6 FC BILUX

FC BILUX декласував Вікторію, від якої очікували лідерства після 4-го туру. Проте «жовто-чорні» поставили на вуха весь R-Cup. Спочатку це зробив голкіпер FC BILUX Ільхам Оруджев. Нечасто стаємо свідками настільки самовідданої й водночас ефективної гри на лінії. Оруджев кілька разів «ламався» по ходу гри, але повертався знову і знову, робив сейви, доки на лаві запасних не з’явився Крючков, який замінив Ільхама.

«Білюкс» відкрив рахунок на 3 хв зусиллями Цюпи і сів у глуху оборону. План працював і на перерву пішли за мінімальної переваги номінальних «гостей». Але ніхто не очікував, що Вікторія капітулює згодом. До середини другого тайму Шестерньов оформив дубль і Дударь забив у власні ворота – 4:0 на табло. Мельник відіграв 1 гол для Вікторії на 31 хв, однак суперник тут же відповів голом Дубового, а Бондар поставив крапку на 38 хв – 6:1. 

PERUN 0 – 1 FC Sofiya City

Третє очне протистояння між командами закінчилося мінімальною перемогою FC Sofiya City. Автором єдиного м’яча став Басалкевич, який забив на 20 хв. Номінальні «гості» могли подвоювати перевагу по перерві, проте Мартиненко не реалізував пенальті на 33 хв.

Поразка відкотила PERUN на дно турнірної таблиці. Колектив має лише 1 очко після трьох зіграних матчів, однак не переймайтеся. Впевнені, що зовсім скоро колектив Ігоря Каплунова займе своє місце в топі дивізіону.       

ATL 5 – 2 DREAM TEAM CAMEROON-237

ATL наніс DREAM TEAM CAMEROON першої поразки в семи поєдинках. Так, це перша невдача «CAMEROON» після дебюту в турнірі.

«Біло-сині» домінували впродовж усіх 40 хв. Відзначимо Юрія Нагорняка, який провів один із своїх кращих матчів у R-Cup. 2+1 Юрія значно посприяли цьому важливому тріумфу. Костишин теж потішив вболівальників, оформивши дубль. За «CAMEROON» обидва м’ячі забив Michael. ATL наразі ділить перше-друге місце з FC Sofiya City.

Gold Division

3й Тайм 7 – 4 MAXteam

3й Тайм у результативному матчі тріумфував над MAXteam. 1+3 Прокопчука, як чергове підтвердження високої результативності й індивідуальної майстерності. Відзначимо також хет-трик Кардіяна. 3й Тайм мав значно кращий збір на гру та скористався цим.

MAXteam в неоптимальному складі всі 40 хв перебував у ролі наздоганяючих. Мельниченко знову був кращим на полі у складі номінальних «гостей», але його зусиль і двох забитих м’ячів було не достатньо, аби розраховувати хоча б на нічию.

Дружба 6 – 6 ФК Фокус

Ці колективи влаштували гольову епопею. Гравці Дружби – герої того футбольного епосу, який розповідає про «камбеки» і славить характер учасників змагань. Команда Романа Буряка відігралася з 2:6 за 8 хв. ФК Фокус мав лише одну заміну й підсів у другому таймі. Тим не менше, кожен із тріо Гибало-Рудешко-Кучер оформив по дублю. Хлопці, здавалось би, закріпили успіх, забивши на старті другої половини гри. 2:6 на табло – тривожний сигнал для Дружби, та команда не розгубилася. Дублі Сушка й Березовського, голи Білоцерковця, Буряка принесли номінальним «господарям» героїчну нічию.

FC Meadcult 3 – 3 HELL ENERGY

FC Meadcult вистояв під натиском «енергетиків», а слова про те, що HELL ENERGY – фаворит, підопічні Олександра Шимківа перетворили на сумнівний міф зі стартовим свистком. FC Meadcult відкрив рахунок на 7 хв після голу Пителя. Та вже за хвилину HELL ENERGY відігрався зусиллями Беспалого, а точний удар Солодилова на 14 хв вивів «номінальних» гостей у лідери. На обидва м’ячі асисти віддав Приходько.

«Мідкульт» зрівняв рахунок по перерві – відзначився Педич. Гол Сергія так надихнув Сокотунова, що той зробив рахунок 3:2 уже за хвилину. Втім, суперник відповів голом Приходька на 27 хв. Нічия не входила в плани HELL ENERGY, тепер команда буде пильнішою, бо, схоже, сюрпризи підстерігатимуть в кожному турі.     

СМК 1 – 6 Дніпро-04

Дніпро-04 – лідер дивізіону після четвертого туру. Звітна гра показала – який запал і націленість на результат демонструє команда Миколи Вакули, коли мова йде про перше місце.

Вадим Синявський не вперше вразив індивідуальними якостями й результативністю. Синявський оформив 3+1 і ввійшов у «шорт-лист» кращих гравців туру. Воробей оформив важливий дубль, який розпочав шлях «Дніпра» до перемоги. 1 із м’ячів в активі Холодкова.

СМК на все це відповів лише голом Аделаджи на 10 хв.

Silver Division

SPARTA 2 – 10 ФК «Стара Боярка»

ФК «Стара Боярка» розгромив SPARTA. Владислав Духлій оформив 4+1 і увійшов у «шорт-лист» кращих гравців туру. Вергелес і Миц набрали по 4 бали по гол+пас, трьома результативними діями відзначилися Кулініч і Лімар. У складі SPARTA голи забивали Ліщенко й Стовба.       

FC Meest 2 – 6 UNITY

UNITY здобув першу перемогу в дивізіоні, а серію з поразок FC Meest продовжив до трьох матчів поспіль.

UNITY відкрив рахунок ближче до завершення першого тайму точним ударом Бондарчука, а 20 хв гри увінчалася ще двома забитими голами: Нехаєнко зрівняв, але Моісеєв примудрився вивести номінальних «гостей» в лідери.

Нехаєнко оформив дубль на 25 хв – знову паритет! Однак зусиль лише №10 не достатньо. Капітан UNITY Іван Нечепа прийнявся знову вражати рішучістю й результативністю. Нечепа з середини другого тайму взяв участь у всіх голах свого колективу, а це хет-трик і асист на Дацюка.

Adidas 0 – 4 ФК Неизбежность

«Суха» перемога ФК Неизбежность не вперше продемонструвала ефективність «ростеру» голкіперів: Ткач, Стрюк, а в цьому турі Очеретяний забезпечують надійність на останньому рубежі.

Швидкий гол Осіюка допоміг «неминучим» розставити пріоритети. Свідерський і Швець згодом оформили по гол+пас, ще одним голом відзначився Харук. 

ФКА 2 – 3 Build Life

Характер ФКА у цій грі заслужив на винагороду, але «будівельники» були іншої думки.

Автогол Пономаренка вивів Build Life уперед на 10 хв. «Аристократи» продемонстрували небувалий характер, зрівняли й вийшли в лідери (відзначалися Ісмакаєв і Пономаренко), однак Build Life зумів відновити паритет до свистка на перерву.

У другому таймі Build Life реалізував ще 1 момент. Автором переможного м’яча став Костушевич на 24 хв.

МФК «Рваний Кед» 3 – 5 FC YUZHBOR              

FC YUZHBOR – серед трьох лідерів дивізіону. Команда Павла Павлюка одержала третю звитягу поспіль, заявляючи про свої наміри підкорити Silver.

Тим не менше, початок звітного матчу був за МФК «Рваний Кед» – Жигалюк відкрив рахунок на 5 хв. FC YUZHBOR міг зрівняти на 14 хв, однак Невинський не реалізував удар із «точки». «Рваний Кед» зосереджено бив у ціль і Романов подвоїв перевагу на 20 хв.

Номінальні «гості» оговтались ближче до середини другого тайму: Мелешко, Воловіков і Солодчук забезпечили «камбек» і лідерство, яке трималося до 37 хв, доки Юшков не зрівняв. Однак останнє слово було за суперником, який відповів ще двома точними ударами Мелешка й Тора.

Dynamo Vidradnyi 4 – 3 Smile Development

Dynamo Vidradnyi подав признаки життя у матчі зі Smile Development. «Смайл» забив швидкий гол зусиллями Кудлая, на що суперник відповів перед перервою точним ударом Одинця.

Шевченко вивів «Динамо» уперед на 24 хв. Ще за хвилину Косогор закріпив успіх, а Одинець, оформивши дубль, зробив рахунок 4:1 усередині другого тайму. Smile Development кинувся відіграватися й забив двічі. Хлопці могли відновити паритет на 40 хв, але Знайда не реалізував удар із «точки».

Після фінального свистка зчинився галас, який спровокував Одинець із Dynamo Vidradnyi. У підсумку – Антон побачив перед собою червоне світло.

Bronze Division

US 3 – 1 LIDERS

Для US ця перемога стала першою в дивізіоні. Команда Антона Хомчака контролювала суперника в першому таймі й забила двічі до перерви – відзначилися Приступа й Бондаренко. Спроби LIDERS переламати хід зустрічі вилилися в м’яч Яковенка на 23 хв. Втім, дотиснути не вдалося, а крапку в протистоянні поставив Долотін своїм точним ударом на 40 хв.

Лестер 6 – 2 Нове Життя

Повернення капітана Лестера Дрангоя до складу команди увінчалося трьома забитими м’ячами. До перерви капітан відзначився одного разу, а також партнери посприяли комфортній перевазі номінальних «господарів» 3:0.

Дрангой розвинув успіх Лестера до чотирьох голів на 22 хв. Коваленко відіграв 1 м’яч для Нового Життя на 25 хв, а всередині другого тайму Магамєдов підвів «помаранчево-чорних», отримавши другу жовту картку. Лестер продовжив забивати – 6:1 до 38 хв. Коваленко оформив дубль перед фінальним свистком, але на тріумфі суперника це взяття воріт не відбилося. 

Зелені Леви 1 – 6 ФК Білгород

ФК Білгород приголомшив «левів» зі стартом гри – Скиба відкрив рахунок на 3 хв. Ігнатенко і Блейчик потроїли перевагу номінальних «гостей» до 14 хв. Суперник відповів голом Малюти, але це не зупинило ФК Білгород – Ігнатенко зробив дубль до перерви.

У другому таймі номінальні «господарі» розвинули успіх. Скиба оформив дубль, ще 1 із м’ячів забив Лисюченко. Володимир Скиба набрав уже 7 балів по гол+пас у трьох матчах в дивізіоні.

FC Rabona 2 – 3 Yellow Black

Yellow Black зупинив FC Rabona. Припустимо, що позитивний результат цієї гри був особливо важливим для граючого тренера «Рабони» Сергія Кукіля. Його підопічні відкрили рахунок уже на 1 хв – відзначився Бондарь, але суперник відігрався в наступній атаці. «Жовто-чорні» дотиснули наприкінці першого тайму зусиллями Шульги.

Василенко відновив паритет на 23 хв. Розв’язка настала всередині другого тайму після голу Усика. Yellow Black вирвався в статус одного з лідерів дивізіону після 4-го ігрового тижня.

Славутич 1 – 1 ФК Легіон

Голкіпер ФК Легіон Максим Тивоненко провів прекрасний матч, регулярно стаючи на заваді Славутичу вирвати 3 очки. Відзначимо також стража воріт номінальних «господарів» Ігоря Буца, який теж не раз відводив загрозу.

Поєдинок видався напруженим, оскільки забитих голів годі було чекати. Втім, «легіонери» повели в рахунку на 37 хв зусиллями Шульги. Примітно, що суперник зрівняв в одній з наступних атак. Команди зіграли внічию: Славутич поки відділився від лідерів, а ФК Легіон набрав перший заліковий бал у дивізіоні.

FC Valkyrie 3 – 4 SC Favorit

Ми стали свідками ще одного драматичного матчу за участю FC Valkyrie, але підсумковий результат прийняв сторону суперника і в грі з FC Meest, і в протистоянні з SC Favorit.

Дубль Пономаренка, м’яч Потапенка – бадьорий початок від FC Valkyrie у звітному поєдинку. Втім, ті ж самі проблеми переслідують підопічних Олександра Кульши. Хлопці шукають іншу тропу, яка б привела до бажаних результатів, однак на кожній з них ті ж самі граблі. SC Favorit здійснив «камбек» і вирвав перемогу з прекрасним дублем Кондрука. Микола Кондрук за підсумком туру ввійшов у «шорт-лист» кращих гравців вікенду.   

Iron Division

Tech United 3 – 1 Rest

Дубль Андрусенка забезпечив подвійну перевагу «технарям» до перерви. На №10 команди Івана Кияниці сконцентруємо увагу, бо 8 результативних дій у трьох матчах у дивізіоні – сигнал для конкурентів, що з Tech United варто бути пильним і обачним.

У другому таймі звітного протистояння Риженко закріпив успіх номінальних «господарів». Лише на 34 хв Гук забив гол престижу за Rest.

FC Kyiv 1 – 3 EdritMadrid 

Перша перемога EdritMadrid у турнірі була гучною та ефектною. Команда Павла Демченка показала характер і довела, що прийшла прогресувати й здобувати результат. Сам капітан взяв участь у всіх голах колективу, а це забитий м’яч і 2 асисти на Межонова й Зирянова, який відкрив рахунок. Примітно, що всі голи команди забивали по перерві.

FC Kyiv зрівняв рахунок на 38 хв, однак від команди Вадима Скиценка чекали трохи більшого. Номінальні «господарі» не впоралися з бажанням, яке запропонував EdritMadrid більш досвідченому супернику.

Denon 3 – 4 DNIPRO-M

Центральний матч дивізіону видався багатим на емоції, проте емоції були дуже «різнобарвними». Сконцентруємося на перипетіях гри.

Після двох жовтих карток, які отримали суперники, Denon повів у рахунку на 4 хв зусиллями  капітана Владислава Бондзіка. Втім, DNIPRO-M швидко зрівняв і вийшов уперед – відзначилися Дмитро Коверга і Куянов.

Віталій Куянов оформив дубль по перерві. Йшла 34 хв гри, напруга зростала. Максимального рівня вона досягла, коли Denon відігрався за 2 хв до фінального свистка. Голи до свого активу записали Іваницький та Чичиркоза. Та бенефіс «дніпрянина» Куянова продовжився. Він віддав свій другий асист у поєдинку, а Василенко забив переможний м’яч. 

Інтеркарс 0 – 6 ФК Кварцит

ФК Кварцит, перемагаючи вдруге поспіль, і, маючи гру в запасі, наближається до лідерів. Не здивуємося перебуванню команди в топі Iron, хлопці доведуть свою перевагу над конкурентами лише тріумфом у дивізіоні.

Інтеркарс не був загрозою для «Кварцита». Куцюк набрав 3 бали по гол+пас у стані номінальних «гостей», дублем відзначився Гриценко, по м’ячу забили Нечепа й Силенко, 2 асисти віддав Махалін.

New Star 3 – 3 Falcons Youth

New Star уперше втратив очки в дивізіоні, але виступ команди на даному етапі неможливо не відзначати.

Бенавідез відкрив рахунок у звітній грі на 3 хв. Falcons Youth миттєво відновив паритет на табло зусиллями капітана Владислава Протасенка. Всередині першого тайму «нові зірки» вдруге вийшли в лідери – відзначився Джоел.

Протасенко оформив дубль на 28 хв, однак за кілька секунд – на табло знову мінімальна перевага «каталонців». Тим не менше, Falcons Youth на характері виборов нічию після точного удару Зажерила на 37 хв.                            

RDS 3 – 1 newage.

RDS був сильнішим за newage., а лідери команди увінчали цю звитягу своїми результативними діями. Вдовиченков відкрив рахунок на 17 хв, але пізній пропущений гол не позначився на впевненості суперника – Антоненко відновив паритет до свистка на перерву.

У другому таймі номінальні «господарі» довершили успіх. Пегрин оформив дубль після двох асистів Шепковського.

Пресслужба R-Cup