ФК Кварцит виграє Iron? ATL між молотом і ковадлом PERUN, 2 місії «левів» – анонс 3-го туру #Grass, Alser.ua й FC BILUX влаштують тест-драйв «Платини», містер Уілфорд надихає «фокусників», куди дрейф приведе Dynamo Vidradnyi – анонс 3-го туру #Grass VIII., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

11.02.2022

ФК Кварцит виграє Iron? ATL між молотом і ковадлом PERUN, 2 місії «левів» – анонс 3-го туру #Grass

11.02.2022

ФК Кварцит виграє Iron? ATL між молотом і ковадлом PERUN, 2 місії «левів» – анонс 3-го туру #Grass

Platinum Division

Alser.ua – FC BILUX

Alser.ua i FC BILUX, певною мірою, вже здивували, що опинилися в найвищому дивізіоні. Минулі поєдинки програли з мінімальною перевагою суперників, але, тим не менше, обидві команди ставлять ціль «стрибнути» і закріпитись якомога вище. Це об’єднує колективи, але в суботу на полі хлопці робитимуть різницю.

IrisHotels & Vins showFC SoftServe

Миславський з Iris Vins не забив «точку» Вікторії (цей гол міг принести перемогу), відтак суперник покарав і забив свій переможний м’яч на останніх хвилинах гри. FC SoftServe провів достойний матч із ATL, однак фортуна не посміхнулася колективу Дмитра Василюка – хлопці теж програли. Учасники звітного протистояння в прямому сенсі ображені навіть на самих себе за невдачі минулого вікенду. Час для виправлення помилок настав.  

ATLPERUN

Одне з центральних протистоянь дивізіону. Напередодні гри виникає питання: чи зустрічали молоді виконавці ATL (Іванов, Біль, Ващук тощо) в R-Cup такий «сплав» фізики й швидкості? Не впевнені, але Rangers минулого туру наглядно переграв PERUN. Команда Ігоря Каплунова прагне реабілітуватися за цю невдачу. Схоже, між молотом і ковадлом ризикує опинитися біло-синій колектив.

Rangers 2.0 – Вікторія

Гра, в якій запанують швидкість та індивідуальна майстерність виконавців. Завжди є чим здивувати, але команди навряд чи щось змінюватимуть у грі, яка вивела в найвищий дивізіон і дозволяє тут перемагати сильних суперників. Гарячі голови гравців прагнуть забити красивий гол, ефектно обіграти опонента. Що ж, акценти розставили, тепер чекаємо стартового свистка.

Енергетик – FC Sofiya City

Раз у тиждень FC Sofiya City виходить на полювання невибагливо поживитися суперником, який сам прийшов до лап «звіра». Команда Володимира Гаврилуци минулого тижня розібралася зі СКІФ. На черзі Енергетик? 

SimStore-Fiskars – СКІФ

Обидві команди добре знайомі одна одній, але в неділю всі думки будуть про гру й кінцевий результат. SimStore-Fiskars не є безперечним фаворитом поєдинку. Колектив Олега Романенка здобув важку перемогу над Alser.ua в своєму минулому матчі. СКІФ проводив хороший перший тайм проти «Софії», але раптово все пішло шкереберть за переможного рахунку 2:1 наприкінці першого тайму. Очне протистояння старих знайомих: люб’язність і посмішки чи піт з обличчя й боротьба?

Gold Division

Міжнародний Фінансовий Аудит – 3й Тайм

МФА так шокував Developex, що той не забив хоча б 1 гол у відповідь. Цієї суботи колектив Дмитра Шуста зустрічатиме 3й Тайм, але з зворотнім квитком для команди з Борщагівки. Водночас 3й Тайм вийде на тропу з гаслом «Шляху назад нема». Ось таке от гаряче протистояння чекає на нас завтра.

MAXteam – Дружба

Дружба продовжить програвати? Хоча й MAXteam зазнав невдачі минулого вікенду, але команда Максима Макєєва наразі має більш потужний арсенал для перемог у таких матчах. Втім, Дружба звикла дивувати, а статус «андердога» додає колективу більшої мотивації досягати позитивного результату.

AZ-41 – FC MeadCult

Цієї суботи AZ-41 зіграє FC MeadCult, який набрав непогану форму й перемагає в трьох матчах поспіль. Чи не ідеальні умови для команди Андрія Нестеренка, щоб показати хорошу гру й тріумфувати вперше за три тури?

Дніпро-04 – AFC Footballers

Поразка ФК Фокус засмутила капітана Дніпра-04 Миколу Вакулу – обличчя лідера команди видавало сум ще перед фінальним свистком. Турнірний шлях вимагає жертв, але чи стане ця втрата очок найбільшим розпачем?

AFC Footballers протягом останніх тижнів не щастило з календарем, до того ж, і збір колективу дозволяв нав’язати боротьбу, але ніяк не перемогти. «Футбольори» програють у трьох матчах поспіль. Чи вдасться перервати серію з поразок цієї суботи? 

СМК – ФК Фокус

ФК Фокус, як криголам, іде вперед попри заметілі й барикади з льоду. Схоже, команда Віталія Лендича винайшла вічний двигун на зразок того, що містер Уілфорд у «Крізь сніг». СМК пробиватиметься в ешелон еліти. Які випробування чекають команду на шляху?

KAPELOUDevelopex

KAPELOU, відсвяткувавши перемогу над MAXteam, зустріне чергового суперника, яким стане Developex. Безальтернативно програвши МФА, підопічні Олександра Уса ладні влаштувати навіть бунт, лише б повернутися на омріяний переможний шлях. Чи до снаги KAPELOU загасити запал Developex?

Silver Division

ФК Неизбежность – Dynamo Vidradnyi   

ФК Неизбежность виступає дещо стабільніше, ніж «Динамо», та команді все ще бракує перемог. Хоча в останніх двох матчах підопічні Романа Галицького лише тріумфують, в той час як суперники – дрейфують між звитягами й поразками.

Нікофлекс – ФКА

Нікофлекс тріумфував над Adidas 30 січня, а №7 команди Андрій Максюта вже засумував за драматичними протистояннями. Гра з ФКА збадьорить і Максюту, і весь колектив. «Аристократи» виграли лише 1 раз в останніх п’яти поєдинках, а серія з поразок налічує вже 2 матчі поспіль. Невтішна статистика, яку необхідно перервати цієї неділі.

AdidasBuild Life

На Adidas чекає випробування «будівельниками», які міцніють із кожним туром. Adidas потроху теж приходить до оптимальних кондицій: Маринич зробив покер у минулому турі, а Вдовиченко забив 1 із п’яти кращих голів вікенду. Яка команда забере лаври переможця в звітному поєдинку – дізнаємося в неділю.

Smile Development – UNITY

Наскільки UNITY переоцінив свої сили в минулому турі? Команда Івана Нечепи не мала оптимального збору на гру з «Рваним Кедом». Мотивований суперник теж не міг цим похизуватися, але переміг. До гри зі «Смайлом» UNITY підходить більш скромно, а от Smile Development нічиєю з МФА й тріумфом над SPARTA додає оптимізму вболівальникам.

FC YUZHBOR – SPARTA

2 команди, назви яких пишуться великими літерами, зійдуться в очному протистоянні. На кого чекає великий тріумф – Павлюка чи Закалашнюка? Хто має більше амбіцій і здатен підтвердити їх результатом на свою користь? FC YUZHBOR перемагає в трьох матчах поспіль, SPARTA чередує звитяги і невдачі. «Южборівці» виглядають фаворитами, але суперник будь-якої миті може протиставити сильні сторони своїх провідних виконавців – Підлипного, Кірпіча тощо.

МФК «Рваний Кед» – FC Meest

Поразка FC YUZHBOR минулого вікенду не зменшує шансів FC Meest на перемогу цієї неділі. Колектив Сергія Голованя має вдосталь хороших гравців, аби переслідувати високі цілі в дивізіоні.

Двох замін вистачило МФК «Рваний Кед» для звитяги над UNITY. Якою команда постане в грі з FC Meest?

Bronze Division

Нове Життя – ФК БІЛГОРОД

Нове Життя поки задовольняється єдиною нічиєю в Grass VIII, враховуючи відбірковий етап. Віталій Макаренко давно не тішив красивими голами, сейви голкіпера Клюя слугують лише маленькою втіхою для команди. Втрата очок цієї суботи неприпустима.

У той же час головний бомбардир ФК Білгород Володимир Скиба змушений регулярно брати на себе ініціативу й ледь не власними силами здобувати необхідний результат.

Славутич – LIDERS

Шалена конкуренція в дивізіоні змушує Славутич дужче готуватися до матчів, однак поки календар приймає сторону команди Ігоря Кузнєцова. У перших турах Славутич протистоїть суперникам, яким буде важко здивувати фаворитів.

LIDERS прийняв виклик і обіграв Інтеркарс, зайнявши місце в «Бронзі». Щоправда після цього колектив Артема Шимана вже поступився SC Favorit.

Yellow Black – ФК Легіон

Yellow Black і ФК Легіон входять у топ-6 команд дивізіону за версією тренера FC Rabona Сергія Кукіля. Та чи дійсно варто остерігатися цих колективів? Yellow Black стартував із перемоги, заклавши фундамент для наступних звитяг. ФК Легіон, у свою чергу, збирає по одній цеглині десь на околицях дивізіону. «Легіонери» хотіли б звести міцну споруду на верхівці, як символ своєї сили, але поки – це сюжет їх ідеального сну. Нумо сни перетворювати на дійсність, хлопці!

Young Business Club – Зелені Леви

«Леви» повинні зайняти наступну нішу в дивізіоні – перевіряти кожного суперника на міцність і при цьому вирішувати турнірні завдання. Покладаємо 2 місії на команду, але чи не пригальмують хлопці вже в неділю? «Янги» прийшли за медалями, а ти, супернику, не смій ставати на шляху.  

SC Favorit – US

US буде найважчим суперником з-поміж тих, яких SC Favorit обіграв у Grass VIII. Команда ретельно тренується, а бажанню гравців тріумфувати немає меж. Це не може не симпатизувати, але Unknown-Sporting засумував за перемогами. У грі з Young Business Club колектив Антона Хомчака міг розраховувати на нічию, та фактор голкіпера «янгів» лише продовжив серію з невдач для US.

Iron Division

RestRDS

Rest покращив свій збір на матчі, але, наприклад, у минулому турі це ніяк не відобразилося на результаті – «суха» поразка Falcons Youth 0:3. Втім, команда Алхаса Тарби ще матиме шанси на успіх. Один із них – матч з RDS, який цієї суботи, до речі, проведе свій перший поєдинок у дивізіоні.

FC KyivNew Star

Перемога над EdritMadrid потішила New Star, але впродовж турнірної дистанції чекаємо від колективу ще більше звитяг. FC Kyiv, незважаючи на величезні кадрові труднощі, цієї суботи повинен здобувати 3 очки. Капітан Вадим Скиценко вже вигравав медалі в R-Cup у більш високому дивізіоні – це додає наснаги лідеру «киян» у часи випробувань для його команди.  

Інтеркарс – newage.

newage. потроху додає в прогресі. Павло Абрамчук, Андрій Антоненко, Владислав Ус готові брати на себе ініціативу й приносити перемоги команді.

Інтеркарс у першому матчі в дивізіоні програв «технарям» 0:8. Які шанси на успіх цієї суботи?

EdritMadridDenon

EdritMadrid поступився New Star 0:1 у дебютній для себе грі в R-Cup. Втім, Артем Дамницький та Ігор Ласточкін наголосили, що хлопці налаштовані рішуче та з задоволенням прийняли виклик виступати в турнірі.

Denon видав переконливий матч проти FC Kyiv. Двоє гравців команди, Максим Чичиркоза й голкіпер Роман Башаєв, увійшли до символічної збірної дивізіону. Башаєв також став автором кращого сейву минулого туру. Чи зуміють хлопці повторити цей успіх у неділю?

ФК Кварцит – ФК «Дорцентр»

ФК Кварцит виглядає головним претендентом на перше місце прямо зараз, але є кілька колективів, які не проти нав’язати боротьбу. Чи належить до них ФК «Дорцентр»? У цьому не певні, бо на команду чекає тривалий шлях до прогресу.

Falcons YouthTech United

Минулий тур ознаменувався впевненими перемогами обох команд, ба більше, коли мова йде про колективи, що в змозі боротися за топ дивізіону, маємо згадати Falcons Youth і «технарів». Успіх «жовто-чорних» великою мірою залежить від виступів Юрія Квашука. Чи гратиме він на регулярній основі? Перспективи Tech United наразі теж досить хиткі, бо одна розгромна звитяга фактично втратить свій сенс, якщо Кияниця і ко не переможуть Falcons.

Пресслужба R-Cup