5 дивізіонів вітають вас і ми починаємо! Анонс матчів чемпіонату Grass VIII (30.01.2022), Ряд колективів стартує в п’яти дивізіонах цієї неділі. R-Cup представляє перші матчі першого туру Grass VIII Divisions., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

28.01.2022

5 дивізіонів вітають вас і ми починаємо! Анонс матчів чемпіонату Grass VIII (30.01.2022)

28.01.2022

5 дивізіонів вітають вас і ми починаємо! Анонс матчів чемпіонату Grass VIII (30.01.2022)

Platinum Division

Alser.ua – SimStore-Fiskars

Alser.ua виборов своє місце під сонцем у Platinum, і тепер настав час для запеклої боротьби. Команда Сергія Гмирка зустрінеться з SimStore-Fiskars – відразу ж серйозне випробування, з першого туру, без зволікань!

DREAM TEAM CAMERRON-237 – FC BILUX

Чи продовжить DREAM TEAM CAMERRON дивувати таким же прагненням до перемоги, підкріпленим результатом на табло? Це з’ясує FC BILUX, який перебуває на шаленому емоційному підйомі після тріумфу над KAPELOU та виходу в найвищий дивізіон.

Енергетик – СКІФ

От ми й дочекалися захоплюючого топ-протистояння в Platinum. Енергетик і СКІФ – ті команди, які, на перший погляд, не є явними фаворитами дивізіону (як, наприклад, FC Sofiya City), але не поспішайте, бо хтось із них точно ввімкнеться в боротьбу за найвищі місця.

Gold Division

Developex – AFC Footballers

Побутує думка, що Developex – команда рівня найвищого дивізіону. Такі компліменти грають на користь колективу Євгена Шульги, але, як кажуть, не все відразу. Новачки нашого турніру потрапили в одну групу з FC Sofiya City, і поступились у вирішальному матчі. Тож чому б спочатку не окріпнути й разом із цим не поборотися за нагороди в Gold?

«Футбольори» потребують оптимального збору, аби претендувати на результат. Хлопці чекають на появу в складі граючого тренера Сергія Цибенка, який приведе до ладу командний механізм і забезпечить максимальну концентрацію на гру.

Міжнародний Фінансовий Аудит – Дніпро-04

Дивізіонні апетити Дніпра-04 зростають напередодні старту чемпіонату. Команда Миколи Вакули органічно впишеться в Gold і вирішуватиме конкретні турнірні завдання. Які саме – хотіли б почути з перших вуст від капітана після фінального свистка гри з МФА.

А тренер МФА Олександр Шестерньов переживає розквіт своєї кар’єри в R-Cup і в ролі тренера, і в ролі гравця. Такий прогрес не може не відбитися на грі команди, тож чекаємо в неділю гарячого поєдинку.   

Silver Division

Adidas – Нікофлекс

Обидві команди провели не найкращий відбірковий етап, але двох звитяг вистачило, аби опинитися в Silver. Гра інтригує тим, що в ній відсутній фаворит.

Adidas виграв 2 останніх поєдинки в групі, Нікофлекс – зазнав двох поразок поспіль. Чи відобразиться це на результаті звітного протистояння в неділю?       

Bronze Division

Лестер – FC Rabona

Як мінімум, одна з цих команд претендуватиме на високі місця в дивізіоні, але, спершу, колективи виявлять переможця в очному протистоянні. Шляхи Лестера й «Рабони» до Bronze були різними, хоч і перемогли у своїх групах тільки раз. Кому посміхнеться примхлива фортуна в неділю?

Yellow Black – FC Valkyrie

FC Valkyrie опинився дивізіоном на ранг вище, ніж у минулому турнірі, що й було найголовнішим завданням колективу за словами його капітана Богдана Редчука. Yellow Black точно забезпечить високу конкуренцію не лише в звітному поєдинку, а й на всій турнірній дистанції. Запрошуємо до перегляду перипетій зимового Bronze разом із нами.

Iron Division

DNIPRO-M – Internazionale Kyiv

Сподіваємося, що нова кампанія відкриє нову віху в розвитку й прогресі «дніпрян» і «міжнародників». DNIPRO-M доводитиме з першого туру, що остання позиція в групі – наслідок тотального нефарту в заключній грі відбіркового етапу з Дружбою. Internazionale Kyiv владнає більшість проблем і покращить свою статистику як тільки на полі з’являться ключові виконавці: Франческо Джаверіні, Жеферсон та інші.

Пресслужба R-Cup