Збірна коміків України, хто стане справжнім рейнджером, похід Hell Energy за другим титулом Gold , FC Sofiya City vs СКІФ у Platinum. Небувалі випробування для бувалих «фокусників». Build Life відсіє одного конкурента на старті? EdridMadrid дебютує в R-Cup. Анонс #Grass VIII., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

04.02.2022

Збірна коміків України, хто стане справжнім рейнджером, похід Hell Energy за другим титулом Gold

04.02.2022

Збірна коміків України, хто стане справжнім рейнджером, похід Hell Energy за другим титулом Gold

Platinum Division

FC Sofiya City – СКІФ

Це Platinum і FC Sofiya City зустрічатиме опір у кожному матчі. Але й водночас колектив Володимира Гаврилуци залишається «монолітом» змагань, незважаючи на високу конкуренцію, яка чекає в дивізіоні.

Відразу 4 гравці СКІФа грали проти «Софії» за Soborna Team-2 у славному чемпіонському поєдинку від 4 липня минулого року. Серед цих виконавців – Колісніченко, Потапов, Нестеров, голкіпер Дем’яненко. Тож в яку із команд звітного протистояння увійде чемпіонський дух?

Вікторія – IrisHotels & Vins show

Молода Вікторія вийшла до найвищого дивізіону, де панують досвідчені майстри R-Cup. Майстри звикли до гегемонії та, якщо й з’ясовують, хто сильніший, то лише між собою. Чи завадить Вікторія планам досвідчених колективів? Один із таких – IrisHotels & Vins show. Iris Vins показав, що пороху для звитяг над молодими, амбітними командами, хоч греблю гати. Згадайте їх матч першого кола осінніх змагань проти FC Sokol («камбек» з 1:2 і перемога 6:2).

Rangers 2.0 – PERUN

PERUN складає екзаменаційний лист для рекрутів, які хочуть стати рейнджерами.

Протистояння такого гатунку й перемога в них – одна з найвищих турнірних «точок» R-Cup. PERUN не програє 11 матчів поспіль. Rangers протиставить цьому переконливий відбірковий етап і серію з 5-ти поєдинків без поразок. Статус команди Ігоря Каплунова може стати непід’ємним тягарем для Rangers. Тож зривати спини чи безболісно капітулювати?               

FC SoftServe ATL

FC SoftServe – жертва «сліпого» жеребу чи конкурентний учасник найвищого дивізіону? Відповідь на це питання захована в результатах матчів підопічних Владислава Рибальченка в Platinum.

У «біло-синіх» залишився осад після поразки FC SoftServe 3:4. Цей поєдинок відбувся 25 вересня минулого року. Тим не менше, Platinum не пробачає втрати очок, тому ATL має подвійну мотивацію напередодні гри.

DREAM TEAM CAMEROON-237 – Енергетик

Deco Enoh, капітан DREAM TEAM CAMEROON, сподівається, що цієї неділі збір команди на гру потішить більше, ніж минулого вікенду. Не менше надій Deco плекає на повернення воротаря Nsi. Без штатного голкіпера ворота виглядають слабким місцем колективу – матч із «Білюксом» це показав.

«Та навіть хай на гру приїде сама збірна Камеруну, яка вчора зупинилася за крок до фіналу КАН», – ось що відповідає Енергетик. Сповнені мотивації, підопічні Олександра Стребкова прийдуть у неділю за першими 3-ма очками.

Gold Division

Міжнародний Фінансовий Аудит – Developex

МФА без перемог у трьох матчах поспіль. Тим не менше, двох звитяг у групі вистачило, щоб вийти в Gold, а от у дивізіоні старт не вдався. Команда Дмитра Шуста поступилася «Дніпру» 3:5.

Підопічні Олександра Уса одержали важку перемогу минулого вікенду над «футбольорами». При цьому, забий суперник хоча б ще 1 із моментів, хтозна як би розвивалася гра. Звітне протистояння подарує також «дуель» тренерів – Олександра Шестерньова й Олександра Уса. Хто краще підготує  підопічних до поєдинку й забере 3 очки – дізнаємося в суботу.

3й Тайм – AZ-41

AZ-41 у січні розпочав своє становлення як тренерська команда на чолі з Андрієм Нікітіним. Колектив під керівництвом Нікітіна уже провів 2 матчі, 1 із них виграв, а от минулого вікенду поступився «левам». Поразка не позначилася на дивізіонних «апетитах», але потрібно повертатися на переможний шлях.

3й Тайм частенько грає з AZ-41, однак в останніх 2-ох матчах хлопці з Борщагівки програють «AZ». Чи стане субота, 5 лютого тим днем, коли 3й Тайм відновить паритет в очних протистояннях із цим суперником?

Дружба – СМК

Яким чином Дружба розставляє пріоритети перед стартом у Gold? Тут зібралося чимало команд, які відноситимуть Дружбу до другого ешелону дивізіону. Принаймні, результати матчів натякатимуть на це. Колектив Романа Буряка зіткнеться з чималим тиском. СМК – міцний представник Gold, але чи дозволить кадрова ситуація в команді вирішувати високі турнірні завдання?

HELL ENERGY – AFC Footballers

HELL ENERGY прямо зараз є головним фаворитом дивізіону. Поразка SimStore-Fiskars відправила команду підкорювати Gold. Наприкінці 2020 року HELL ENERGY вже тріумфував у «Золоті» – так розпочався шлях колективу до чисельних медалей Platinum та індивідуальних нагород.

AFC Footballers зіткнеться з силою, що не шкодує «андердогів». Які шанси в команди Олександра Андрусенка, бодай, нав’язати боротьбу?

KAPELOU MAXteam

Обидві команди перед стартом свого шляху в дивізіоні перебувають серед когорти колективів, від яких чекаємо боротьби за високі місця. Але з кожним туром таких команд ставатиме все менше, доки не виокремиться фінальний топ-3 Gold Division. Але KAPELOU і MAXteam, спершу, готуються витримати конкуренцію з боку один одного в очному поєдинку.

ФК Фокус – Дніпро-04

Зчинити ґвалт у «Золоті» – головне турнірне завдання ФК Фокус. Хлопцям це вдалося в групі, але попереду ще довший шлях із безліччю випробувань і сюрпризів.

Дніпро-04 вже тріумфував у дивізіоні. Минулого вікенду команда Миколи Вакули обіграла МФА 5:3. Яким «козиром» у рукаві Дніпро-04 здивує бувалих «фокусників»?

Silver Division

Adidas – ФКА

Adidas наразі провів більше програних «дуелей», ніж тріумфальних. «Суха» поразка Нікофлексу збільшила напругу, а «струм» направлений на команду Антона Чайки. ФКА в суботу має намір посилити тиск на Adidas за невдалі результати. Яким чином? Перемогою в звітному поєдинку.

SPARTA Smile Development

SPARTA в групі виграла ті 2 матчі, в яких від команди чекали тільки перемоги. «Смайл» відчайдушно боровся за вихід у Silver і досяг мети. Впевнений старт у дивізіоні – колективи ставлять перед собою таке завдання, але нам цікаво дізнатися також про їх пріоритети.

ФК «Стара Боярка» – ФК Неизбежность

Судячи з підбору учасників, Silver хоче здивувати. ФК «Стара Боярка» й ФК Неизбежность наразі – «темні конячки» дивізіону, проте комусь із них доведеться робити хід конем уже цієї неділі.

Build Life – Dynamo Vidradnyi

Центральний матч дивізіону між командами, які явно претендуватимуть на високі місця. Досвідчений тренер Євген Задорожний вестиме Build Life до нагород, але Dynamo Vidradnyi, провівши непоганий відбірковий етап, теж збирається зазіхнути на строкаті медалі.

UNITY – МФК «Рваний Кед»

UNITY та МФК «Рваний Кед» повинні зміцніти в Silver. Підопічні Олександра Андрєєва, певно, спробують свої сили друге в гонитві за нагородами, але «авансів» команді не видаємо. UNITY ж спочатку має довести, що перебування команди в дивізіоні неможливо оскаржити. Тож який «вирок» винесе Андрєєв і ко або ж суперник успішно «апелюватиме»?

FC YUZHBOR FC Meest

FC Meest програв у групі лише одного разу, проте успіхи «Білюкса» і перемога KAPELOU в заключному турі відбіркового етапу відправили колектив Сергія Голованя в Silver. Хлопцям годі й засмучуватись, бо в дивізіоні вдосталь непростих суперників. Один із них – FC YUZHBOR, який восени ледь не увійшов у топ-3 Gold. Хороше реноме, але мало втіхи перед стартом у дивізіоні. Виправдань не чекаємо, а от перемогою FC YUZHBOR, бодай, себе задовольнить.

Bronze Division

ФК Легіон – Лестер

ФК Легіон стартуватиме в дивізіоні, і ми чекаємо від хлопців боротьби за високі місця. Та разом із цим не забуваємо, що конкуренція буде шаленою. Прямо зараз приблизно 70% команд-учасниць Bronze можуть претендувати на пістряві медалі, і Лестер – теж один із таких колективів.

ФК Білгород – Славутич    

Славутич – чинний чемпіон Bronze. Кваліфікуватись у вищий дивізіон не вдалося, та колектив готується захищати чемпіонство. Не секрет, що вдруге повторити той же успіх важче, до того ж, ще й конкуренція посилилась.

ФК Білгород спробує свої сили в матчах з приблизно рівними суперниками. На команду чекає виснажливий і довгий шлях, тож побажаємо хлопцям прогресу й перемог у R-Cup.

Нове Життя – Зелені Леви

«Левам» до снаги нав’язати боротьбу найсильнішим командам дивізіону. Чи серед них Нове Життя – будемо дивитися впродовж турнірного шляху. Колектив Романа Ковтуненка живе надіями, що тріумфує в Bronze і помститься головному конкуренту – Славутичу.

Young Business Club – US

Чемпіон Gold уже все довів чи Bronze наразі – найкомфортніший дивізіон для Young Business Club? Довкола команди витає немало питань, які потребують відповіді. Зрештою, найкраща відповідь – перемога й медалі на шиях тріумфаторів, а «янги» не з чуток знають вагу нагород. Тим не менше, US спробує продовжити невдалу серію підопічних Євгена Задорожного, хоч і сам Unknown-Sporting поки переміг у турнірі одного разу.

LIDERS – SC Favorit

Минулий вікенд був особливим для обох команд: LIDERS вперше тріумфував у турнірі, а SC Favorit, знайшовши якісне підсилення в обличчі Андрія Боровського, здобув путівку в «Бронзу». Якому із колективів фортуна посміхнеться цього туру?

FC Rabona – FC Valkyrie

Тренер FC Rabona Сергій Кукіль назвав кілька команд, які, на його думку, змагатимуться за призові місця в Bronze. Але в цьому списку не знайшлося місця FC Valkyrie. Що ж, колектив Богдана Редчука спробує заперечити це твердження найближчої неділі. Стосовно FC Rabona, наставник колективу також припустив, що об’єктивно його команді важко буде на дистанції, та при професійному підході до справи Сергій Кукіль вірить, що його підопічні фінішують на першій сходинці.

Iron Division

Denon – FC Kyiv

Команди влаштують двобій за першу перемогу в Grass VIII. Важко переоцінити важливість цієї звитяги для Denon i FC Kyiv. Тим не менше, капітани колективів Владислав Бондзік і Вадим Скиценко активно шукають рішення. Наприклад, у складі «киян» з’явився Wassim Ayyadi, який минулого вікенду забив 1 із найкрасивіших голів туру.

Tech United – Інтеркарс

Інтеркарс поступився LIDERS 2:3 та опинився в Iron. Але команда продовжить прогресувати і міцніти в матчах з рівними суперниками. «Технарі» ж готуються дати відсіч. Колектив Івана Кияниці може ставити перед собою амбітні цілі, проте й дивізіон радо зіграє злий жарт із тим, хто взяв на себе непосильну ношу.  

EdritMadrid – New Star

Збірна коміків України заявилася в R-Cup і готова дивувати своїми футбольними «скілами». EdritMadrid, як «fashion-назва» команди. Дебютний матч EdritMadrid – протистояння з New Star, у формі якого панують синьо-гранатові, «каталонські» кольори. «Madrid» vs синьо-гранатовий суперник у R-Cup! Мрії збуваються! А зійдуться між собою колективи ранком у неділю.

ФК Кварцит – Internazionale Kyiv

ФК Кварцит після потрапляння в Iron ставить перед собою мету якнайшвидше повернути втрачені позиції та заразом завоювати золоті нагороди дивізіону. Internazionale Kyiv знову підходить до гри в якості «андердога» – не пощастило команді у першому ж турі протистояти одному з головних фаворитів.

Falcons Youth – Rest

Rest минулого вікенду приїхав на черговий матч, нарешті, в оптимальному складі. Невже кадрові труднощі зникають? Сподіваємось на це.

Falcons Youth, гадаємо, опинився в зоні комфорту й повинен гідно виступити цієї зими. А які перспективи відкриються перед командою – дізнаємось упродовж турніру.

DNIPRO-M – ФК «Дорцентр»

«Президент висловив чітку позицію – потрібні медалі. Як тренер, повинен виконати завдання», – тренер DNIPRO-M Сергій Кукіль лаконічно описав цілі його підопічних у дивізіоні. Сергій додав, що Iron зібрав команди різного рівня, проте інтриги додає те, що будь-який «андердог» може здивувати. Мова йде, в першу чергу, про ФК «Дорцентр». Але разом із цим Кукіль наголосив, що DNIPRO-M не має права на помилку. «Фініш поза топ-3 означатиме мій провал у якості тренера», – підсумував наставник.

Пресслужба R-Cup