Підсумки заключного туру відбіркового етапу Grass VIII, Підбиваємо підсумки заключного відбіркового туру R-Cup Grass VIII., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

03.02.2022

Підсумки заключного туру відбіркового етапу Grass VIII

03.02.2022

Підсумки заключного туру відбіркового етапу Grass VIII

GROUP A

Інтеркарс 2 – 3 LIDERS

LIDERS одержав першу перемогу в турнірі. Звитяга над Інтеркарс дозволила команді Артема Шимана вийти в Bronzе. Інтеркарс, поступившись по додатковим показникам, відправився в Iron Division.

Але відкривали рахунок номінальні «господарі» на 2 хв зусиллями Каменчука. Суперник зрівняв ближче до середини тайму після голу Момотенка. У другому таймі Інтеркарс реалізував ще один момент. Здавалося, гра йде до логічного завершення, але LIDERS раптово піймав шалений кураж. Момотенко оформив дубль і знову зрівняв рахунок, а переможний м’яч для «лідерів» це прикрий автогол Мельника на 40 хв.

GROUP В

ФК Кварцит 1 – 2 Dynamo Vidradnyi

Колективи змагались за вихід у Silver, відтак і гра була непоступливою з обох боків. Автогол Силенка на 29 хв вивів «Динамо» в лідери, ще за хвилину Кунцевіч подвоїв рахунок на користь номінальних «гостей». Не минуло знову й хвилини як одна з команд забила. Цього разу Логвиненко відіграв 1 м’яч. Такий рахунок протримався на табло до фінального свистка.

Dynamo Vidradnyi впевнено захистив своє право грати в «Сріблі», а ФК Кварцит відправився в Iron.   

GROUP С

Denon 2 – 6 SPARTA

SPARTA вирішила долю матчу на свою користь до 14 хв. Саме в цей проміжок часу команда Олександра Закалашнюка забила цілих 5 м’ячів. Зокрема, Кірпіч зумів оформити хет-трик, а Підлипний – дубль. Стовба зробив рахунок 6:0 на 24 хв.

Denon окреслив свою участь у грі двома голами наприкінці поєдинку. М’ячі до свого активу записали Чичиркоза й капітан Владислав Бондзік.

GROUP Е

IrisHotels & Vins show 4 – 2 RDS

Iris Vins завершив свої виступи в групі ще однією перемогою. Хоча перший тайм звітного протистояння лідера або ж фаворита не окреслив. Номінальні «господарі» повели в рахунку після голу Апришка на 12 хв, однак RDS спромігся відігратися на 18 хв зусиллями Крваченка.

У другій половині гри Iris Vins дотиснув. Печорин, Покорук і Гуторка забили по голу на короткому часовому відрізку з 28 хв по 33 хв. Протиставити таку ж результативність суперник не зумів. Лише Пенгрин скоротив відставання на 35 хв, встановивши остаточний рахунок на табло.

AZ-41 3 – 4 Зелені Леви

Відразу 3 команди набрали по 6 очок після відбіркового етапу, розділивши друге-четверте місця. Хоч і AZ-41 програв «левам», по додатковим показникам колектив Андрія Нестеренка випередив конкурентів і вийшов у Gold.

А звітне протистояння вийшло багатим на емоції, бо команди влаштували справжню гольову «перестрілку». Але після фінального свистка, як це часто буває, в першу чергу згадуємо головного героя матчу. Ним став автор хет-трику Ярослав Олійник із Зелені Леви. Незважаючи на яскраву перемогу в заключному турі, «леви» гратимуть у Bronze.

GROUP F

FC SoftServe 2 – 0 3й Тайм

Гра за перше місце в групі не виправдала очікувань, адже номінальні «гості» приїхали далеко неоптимальним складом. А суперник вочевидь не витрачав зайвих сил. Тим не менше, FC SoftServe забивав свої голи наприкінці зустрічі. Жихарєв, відзначившись голом й віддавши асист, знову зробив результат.

SC Favorit 12 – 2 FC Kyiv

Пента-трик, потрапляння в символічну збірну туру й розгромна перемога над суперником – таким видався дебют Андрія Боровського за SC Favorit. Боровський забив 5 м’ячів і віддав 3 асисти, але виділимо ще Сергієнка, який відзначився тричі. Схоже, саме ці виконавці поведуть за собою команду у турнірному шляху Bronze Division.

GROUP G

KAPELOU 10 – 0 ФК «Дорцентр»

KAPELOU приєднався до команд Gold Division. Розгром ФК «Дорцентр» у заключному турі відбіркового етапу увінчався «перфоменсом» Михайла Сидорка, який оформив 4+1 по гол+пас. Сидорко увійшов у «шорт-лист» кращих гравців, а також потрапив до символічної збірної туру. Хороший плацдарм для майбутніх звершень, але всю свою міць KAPELOU повинен показати в дивізіоні.

GROUP Н  

MAXteam 5 – 2 Falcons Youth

MAXteam здобув путівку в Gold Division. Gold зібрав потужні колективи, а інтриги їх очних протистоянь не поступатимуться «Платині».

MAXteam контролював хід звітного поєдинку. Команда вела в рахунку 2:0 до середини першого тайму. Щоправда, Данильченко відіграв 1 м’яч на 13 хв, однак до перерви номінальні «господарі» знову збільшили перевагу до двох голів.

Хлопці закріпили успіх на 27 хв, а Мельниченко вже оформив дубль. Згодом відзначився ще й Ткаченко, а суперник спромігся на гол Дроня на 38 хв.

GROUP І

FC Meadcult 9 – 0 Rest

Rest фактично не контролював суперника ще після першого пропущеного м’яча. Конкуренція трималась, допоки FC Meadcult на 7 хв не вийшов у лідери зусиллями Сокотунова. Петренко подвоїв перевагу на 13 хв, а згодом FC Meadcult впевнено довершив свій успіх. Юрій Петренко набрав 4 бали по гол+пас, Ващук і Плотніцький оформили по хет-трику. Сокотунов і забивав, і віддавав, взявши участь у трьох голах колективу.

GROUP J

FC YUZHBOR 10 – 7 New Star

Голкіпер FC YUZHBOR Владислав Сиротюк гнівався після матчу, що з таким підходом не можна виходити на ігри. FC YUZHBOR недооцінив суперника, а той забив двічі до 5 хв. 75% ігрового часу New Star вів у рахунку, й лише індивідуальна майстерність лідерів номінальних «господарів» забезпечила перемогу. Зокрема, Володимир Соломахін та Олександр Невінський на двох набрали 11 результативних дій. Соломахін також став одним із кращих гравців туру, та величезний вклад у «камбек» із 4:6 вніс Оришкевич, чий дубль всередині другого тайму надломив «каталонців». Рахунок став 8:6, і FC YUZHBOR згодом довершив свій успіх.

У складі New Star виділимо Анді Бенавідеза, який оформив хет-трик. Колектив Алексіса Чікаізи на яскравому прикладі показав, що хлопців не варто недооцінювати, адже вони, хоч і в ролі «андердога», але викладаються на 200% у будь-якому матчі.

GROUP K

ФК Неизбежность 7 – 1 Tech United

Кожен із виконавців «неминучих» вніс свій вклад у перемогу над Tech United. Усі польові гравці відзначилися результативними діями, але виділимо Володимира Рудишина. Рудишин оформив 2+2 по гол+пас та увійшов у «шорт-лист» кращих гравців. А згодом капітани команд в голосуванні визнали Володимира MVP заключного відбіркового туру.

ФК Фокус 2 – 2 Rangers 2.0

Rangers здобув необхідний результат, аби вийти у найвищий дивізіон. Денис Яковенко відкрив рахунок всередині першого тайму. ФК Фокус зрівняв, забивши «в роздягальню». Rangers вдруге вийшов у лідери на 34 хв зусиллями Романа Романчука. Хлопці приводили до ладу оборонний механізм, щоб втримувати перемогу, та наполегливі «фокусники», якими керувала перспектива виходу в Platinum, знову відновили паритет. За ФК Фокус забив Морозов. Втім, нічиєї для «Платини» замало, а рахунок залишився незмінним.

GROUP L

Build Life 4 – 2 newage.

Заключний матч відбіркового етапу вимагав від Build Life рішучих дій по ходу гри. newage. мав намір здивувати, і хлопці відкрили рахунок на 23 хв зусиллями Антоненка. Однак упродовж наступної десятихвилинки «будівельники» не лише відігрались, а й забезпечили собі комфортну перевагу. Горовий зробив дубль, ще по голу в активі Лисюка й Костушевича. Другий гол newage. забив Ус на 40 хв.

Славутич 1 – 3 СМК

Матч проходив за цікавою хронологією подій. Гудз із СМК відкрив рахунок на 4 хв, та в одній з наступних атак Славутич зрівняв. За Славутич забив Андрусенко. Рахунок залишався нічийним до 40 хв. Номінальним «господарям» забракло концентрації на вирішальні хвилини. Тож суперник виявив слабкі місця й забив ще двічі. Гудз оформив дубль, ще 1 із м’ячів в активі Козяра.

GROUP М

Дружба 1 – 7 ATL

ATL розгромив Дружбу ще до перерви. Біль і Костишин оформили по дублю, 1 із голів забив Денисов. У другому таймі Денисов ще двічі насолив супернику. Дружба забила свій єдиний гол після точного удару Сушка на 31 хв.

ATL вийшов у Platinum – що ж, нарешті, дізнаємось справжню силу команди або ж інші колективи відчують на собі міць «біло-синіх».             

Пресслужба R-Cup