Несамовиті «енергетики» й COOKER, «суха» перемога New Life – огляд ігрового дня R-Cup Futsal II, Поки COOKER і ФК «ЕНЕРГІЯ» (ЧАБАНИ) завищують «планку» очікувань від команд турніру, Крила Донбасу зазнав другої поразки поспіль., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

12.01.2022

Несамовиті «енергетики» й COOKER, «суха» перемога New Life – огляд ігрового дня R-Cup Futsal II

12.01.2022

Несамовиті «енергетики» й COOKER, «суха» перемога New Life – огляд ігрового дня R-Cup Futsal II

I Ліга

COOKER 5 – 7 ФК «ЕНЕРГІЯ» (ЧАБАНИ)

12 забитих м’ячів, 2 «камбеки» по ходу гри – дякуємо командам за шалену результативність й дивовижні емоції.

У першому таймі «камбечили» номінальні «гості», по перерві – COOKER. Головний коментатор R-Cup Futsal Олександр Романчук до стартового свистка пророкував звітному поєдинку знатний «двобій». Що ж, Олександре, твої слова стали пророчими.

COOKER захопив ініціативу й лідирував 2-0 станом на 6 хв. Але суперник швидко відіграв 1 гол, а згодом команди зарядили одна одну енергією, потік якої не зупинявся до фінального свистка. «Енергетики» до перерви ще й вийшли уперед – 2-4 на табло після першого тайму.

COOKER не відступав і зрівняв рахунок всередині другої половини зустрічі – «камбек» №2 у грі. Вирішальні хвилини були за ФК «Енергія» (Чабани). Ці миттєвості увінчалися покером із голів Максимця і чотирма асистами Омельяненка. Ось такий от дует панував у стані переможців! 8 результативних дій на двох!

У номінальних «господарів» виділимо Помазанова, який зробив дубль, але стримати шаленого суперника все ж не зміг ні він, ні партнери.

Багатообіцяюча гра, друга для «енергетиків», перша для COOKER у Вищій лізі. Нумо до перемог у наступних матчах!

Крила Донбасу 0 – 4 New Life

New Life розпочав свій шлях у І Лізі з «сухої» перемоги, та перед матчем такий результат мав би місце в устах небагатьох оптимістів. Так, 0 в графі «голи» у Крила Донбасу трохи дивує й зараз. У цьому величезна заслуга гравців New Life, які справна перетворювали свої моменти на забиті м’ячі.

Євгеній Атаманчук відкрив рахунок на 13 хв, однак на майданчику точилася рівна боротьба.

По перерві номінальні «гості» збільшили перевагу до комфортної – голами відзначились Овчаренко, Мельник і Петренко. Початок турніру для New Life теж назвемо багатообіцяючим, а у високих цілях колективу Дмитра Петренка годі й сумніватись.

Крила Донбасу зазнав другої поразки поспіль. Це старт змагань, аби наверстати втрачене ще вдосталь часу. Обіграти якого суперника «Донбасу» зараз до снаги?

Пресслужба R-Cup