newage. дрімав, але прокинувся, захоплюючі історії FC BILUX і FC Meest, скандальний PERUN, П’ятий відбірковий тур R-Cup Grass: 3й Тайм готується до «штурму» Platinum Division, Developex спробував свої сили проти FC Sofiya City, драматичні історії матчів за участю FC BILUX і FC Meest тощо., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

26.01.2022

newage. дрімав, але прокинувся, захоплюючі історії FC BILUX і FC Meest, скандальний PERUN

26.01.2022

newage. дрімав, але прокинувся, захоплюючі історії FC BILUX і FC Meest, скандальний PERUN

GROUP A

Alser.ua 3 – 1 Інтеркарс

Alser.ua провів важкий матч. Перший тайм звітного протистояння не виявив сильнішого – на гол Пупкова номінальні «гості» відповіли точним ударом Каменчука. Команда Сергія Гмирка дотиснула Інтеркарс по перерві. Спершу, капітан вивів свій колектив у лідери на 21 хв, а всередині другого тайму Пупков оформив переможний дубль. Виділимо голкіпера Alser.ua, який здійснив немало сейвів. Той же Каменчук кілька разів намагався дошкулити стражу воріт своїми ударами, але той відіграв надійно.

Міжнародний Фінансовий Аудит 2 – 2 Smile Development

Smile Development шокував МФА, відкривши рахунок на 4 хв зусиллями Павлюка. Номінальні «гості» втримували перевагу до заключних хвилин і претендували на перемогу. А от МФА, ідучи на фінальний штурм, все ж дотиснув суперника. Грачов зрівняв на 36 хв, ще за 2 хв хлопці вийшли вперед після голу Бондзика. Та вже в одній із наступних атак Турманідзе відновив паритет. Нічия – найсправедливіший результат для такого вольового матчу.

GROUP B

Нове Життя 2 – 5 SimStore-Fiskars

Боротьба, опір «андердога», але підсумкова звитяга фаворита – матч пройшов за класичним сценарієм.

Болочев із Нове Життя забив у власні ворота на 12 хв – фактично цей епізод став ключовим, адже згодом гравці SimStore-Fiskars впевнено долали оборонні редути суперника і ще 4 рази засмутили воротаря.

Романенко подвоїв перевагу на 25 хв, ще за 5 хв Плешаков збільшив розрив до трьох м’ячів.

Нове Життя за рахунку 0-3 на табло наважився на «вилазку», і вона пройшла успішно. Коваленко оформив дубль упродовж хвилини. Розв’язка настала на 37 хв, коли Ічанський зробив рахунок 4-2, а Плешаков на 40 хв ще й забив свій другий м’яч.

ФК Кварцит 1 – 9 HELL ENERGY

Розгромна перемога HELL ENERGY увінчалася гольовим «перфомансом» Степана Кошки. №9 забив 6 м’ячів і віддав гольовий пас. По одному м’ячу забили Дальченко й Шевченко, Приходько, окрім того, що забив, відзначився двома асистами.

«Енергетики» вийшли до другого по силі дивізіону. Певно, хлопці будуть головними фаворитами, але зимовий R-Cup зібрав вдосталь колективів, які лише й чекають можливості заявити про себе у великому матчі.

GROUP C

ФК БІЛГОРОД 4 – 1 Denon

Володимир Скиба, лідер і головна рушійна сила ФК БІЛГОРОД, у цьому турі приніс команді першу перемогу в R-Cup. Скиба зробив хет-трик, а також віддав асист на Вишнівського. Висока результативність у грі посприяла тому, що Володимир увійшов у «шорт-лист» кращих гравців.

Denon грав однією п’ятіркою, подекуди, створюючи моменти біля чужих воріт. Втім, команда Владислава Бондзіка забила тільки раз – відзначився капітан на 20 хв.

Developex 1 – 5 FC Sofiya City

Один із центральних матчів туру закінчився перемогою FC Sofiya City. Developex не стримав натиску зі старту – «Софія» забила двічі до 7 хв завдяки голам Шевчука й Ласкавого. Олексій Шевчук оформив дубль по перерві, та суперник відповів своїм точним ударом на цей м’яч. За Developex забив капітан Євген Шульга. Тривалий час у другому таймі номінальні «гості» загравали п’ятого польового, однак суперник витримав позиційний тиск і ще двічі піймав на помилках. У підсумку – голи до свого активу записали також Голота й Олексюк.  

GROUP D

Yellow Black 14 – 3 Internazionale Kyiv

Олександр Пузік із Yellow Black видав шалені цифри в неділю. Пузік оформив 6+1 по гол+пас, а капітани команд визнали цей «перфоменс» кращим у турі! Відзначимо також Гудза, який оформив пента-трик. Сумарно дует Гудз-Пузік організував 13 голів у ворота «міжнародників».

Internazionale Kyiv переживає відчутні проблеми зі збором на матчі. Сподіваємося, що ключові гравці повернуться до складу на поєдинки чемпіонату.

Adidas 11 – 2 Internazionale Kyiv

Adidas завоював путівку до Silver Division. У неділю колектив Антона Чайки розгромив «міжнародників». Найрезультативнішим був Козін, який оформив хет-трик і віддав 2 асисти. Відразу четверо партнерів Козіна по команді набрали по 3 бали по гол+пас: Куць, Тальнишних (2+1), Сиролєт (1+2), Маринич (3+0).

AFC Footballers 1 – 3 DREAM TEAM CAMEROON-237

AFC Footballers, незважаючи на поразку, вийшов у Gold Division – другий по силі дивізіон у R-Cup. Що стосується звітного протистояння, для «футбольорів» воно було багатообіцяючим. Принаймні, старт зустрічі, коли Лобанов відкрив рахунок на 4 хв. Втім, суперник щоразу демонстрував свої амбіції вийти в Platinum. DREAM TEAM CAMEROON підтвердив це ще раз, блискуче зреагувавши на пропущений м’яч. Alain Gaetan забезпечив лідерство номінальним «гостям» ще до перерви. Спочатку асистував на гол Jean Romaric, а на 17 хв забив і сам. По перерві Alain Gaetan реалізував ще 1 момент біля воріт Кременецького.

Голкіпер «футбольорів» Кременецький став кращим гравцем свої команди. Втім, його сейвів було недостатньо, аби поборотися хоча б за нічию.

GROUP Е

Зелені Леви 0 – 2 ФК «Стара Боярка»

Чекали більшого від «левів» у цьому матчі. Водночас ФК «Стара Боярка» провів ще один непоганий поєдинок, потроху нарощуючи м’язи перед стартом у дивізіоні. Андрій Погорілий оформив гол+пас у грі. Погорілий асистував Мицу на 13 хв, а на 40 хв забив і сам.

GROUP F

FC Kyiv 1 – 2 FC SoftServe

FC Kyiv щосили чіплявся за результат. Команда Вадима Скиценка відкрила рахунок на 16 хв – відзначився Wassim Ayyadi після асисту капітана.

Номінальні «господарі» вели з мінімальним рахунком після першого тайму, та згодом у складі FC SoftServe відбулася ключова заміна – тренер Владислав Рибальченко зайняв місце у воротах замість Сергія Гусенка. Рибальченко розігрував атаки в якості п’ятого польового, а попереду створював загрозу Жихарєв. Зрештою, Анатолій віддав гольовий пас на Кальника, а на 40 хв сам забив переможний м’яч. У заключному турі відбіркового етапу FC SoftServe боротиметься за перше місце в групі з 3й Тайм.   

Нікофлекс 1 – 4 3й Тайм

3й Тайм проводить блискучий відбірковий етап, а Валентин Прокопчук веде команду до першого місця в групі. Прокопчук забив двічі у ворота Нікофлекс (один із голів став переможним), а також віддав гольовий пас на Короткоручка. Саме на цей м’яч номінальні «господарі» відповіли точним ударом Мирошниченка. Втім, вже за хвилину вищезгаданий Прокопчук вивів 3й Тайм у лідери. Остаточний рахунок на табло, до речі, встановив Розка на 31 хв.

3й Тайм 8 – 5 FC Kyiv

Другий матч за участю 3й Тайм був більш результативним. Колектив Олександра Михайлошина показав хорошу реалізацію своїх нагод.

Литвиненко відкрив рахунок на 2 хв, невдовзі Прокопчук подвоїв перевагу. Сикалов із FC Kyiv відіграв 1 м’яч на 7 хв, та ближче до перерви Вітюк і Литвин зробили рахунок 4-1. Сикалов продовжував загрожувати воротам 3й Тайм і знову забив на 20 хв.

Денисов скоротив перевагу до мінімальної на 25 хв – прокинулась інтрига. Але жевріла інтрига недовго, бо все той же Денисов за 6 хв забив у власні ворота.

3й Тайм на куражі забив ще тричі, а Вітюк оформив свій перший хет-трик за команду. Тому голи Германа й Потапова лише скоротили фінальний розрив між командами. Потапов ще й отримав другу жовту на 39 хв.

GROUP G

KAPELOU 0 – 1 FC BILUX

Цього туру в групі G відбулось 2 драматичних поєдинки з неймовірними кінцівками. KAPELOU і FC BILUX розіграли між собою перше місце. Єдиний і переможний м’яч для «Білюкса» забив граючий тренер Олександр Шестерньов. Це було дивовижно! 40 хв гри, шалена напруга, №14 наздогнав м’яч на лівому фланзі і потужно пробив у ближній верхній кут воріт Очеретяного.

FC BILUX здобув путівку в Platinum, а KAPELOU в наступному турі достатньо навіть нічиєї, аби вийти в Gold Division.

FC Meest 6 – 5 FC Valkyrie

Віталій Потапенко з FC Valkyrie започаткував цікаву традицію – кожне своє повернення на поле супроводжувати результативним «перфоменсом». Так і було в грі з FC Meest, однак, на жаль для номінальних «гостей», голи Потапенка забезпечили «камбек», а перемога була за суперником.

У першому таймі команди обмінялися забитими голами. Автогол Доценка і м’яч Ковтуна, як відповідь на 2 взяття воріт від Потапенка.

Ще до середини другої половини гри Нехаєнко, Прозоров і Жох декласували «Валькірію», проте колектив Богдана Редчука відігрався якимось магічним способом. Капітан забив 1 із цих важливих м’ячів, а Віталій Потапенко, зрештою, оформив покер. Кураж FC Valkyrie припинився, коли Курач отримав пряму червону картку.

Сергій Ковтун – герой FC Meest. Ковтун забив переможний гол на 40 хв.

GROUP Н

Вікторія 9 – 4 FC Rabona

Провальний старт зустрічі від номінальних «гостей» ознаменував їх третю поразку в групі. Джуган з Вікторії до 3 хв уже оформив 3+1 по гол+пас. Але результативність Іллі – не єдиний результативний «перфоменс» у звітному протистоянні.

Циганок відіграв 1 м’яч для FC Rabona на 6 хв, проте у відповідь хлопці отримали ще 3 голи до перерви. Циганок забив знову на 21 хв, тим не менше, Вікторія продовжувала громити суперника. Кірпань та Василенко ще й на 26 хв заробили по червоній картці. Втім, перемога вже б не вислизнула від Вікторії. Кривенко набрав 5 очок по гол+пас, а Дударь взяв участь у шести м’ячах Вікторії. За FC Rabona на 30 і 40 хв відповідно забивали Іванов і Кукіль.

МФК «Рваний Кед» 2 – 5 MAXteam

MAXteam завдяки цій перемозі обійшов «Рваний Кед» у турнірній таблиці групи Н. Команда Максима Макєєва, програючи після першого тайму, забила 4 «сухі» м’ячі по перерві.

До того ж, номінальні «гості» ще й відкрили рахунок зусиллями Мельниченка. Щоправда, суперник відігрався за хвилину – відзначився Юшков. Він же оформив дубль на 20 хв – підопічні Олександра Андрєєва вийшли в лідери.

Як зазначили вище, MAXteam приголомшив МФК «Рваний Кед» по перерві. Мельниченко зробив хет-трик, а Омельяненко – дубль.

GROUP I

FC Meadcult 7 – 2 UNITY

Підопічні Олександра Шимківа захопили ініціативу зі стартових хвилин і забили тричі до перерви. На 8 хв Коломієць у стані номінальних «гостей» отримав пряму червону картку, тож команда Івана Нечепи залишилася з однією заміною фактично на весь матч.

Дублі Белелі й Плотніцького, голи Пителя, Фуфаєва забезпечили «Мідкульту» комфортні 6-0 на табло. Під «завісу» гри UNITY забив свої м’ячі зусиллями Дацюка й Нечепи (2 асисти в активі Халаберди). А Петренко на 40 забив сьомий гол FC Meadcult, тим самим, встановивши остаточний рахунок у поєдинку.

GROUP J

СКІФ 14 – 6 New Star

6 пропущених м’ячів не засмутили СКІФ, бо максимальних швидкостей від команди цей матч не потребував. Тим не менше, віддаємо належне New Star, який по ходу гри примудрився відігратися з 1-4. Бенавідез забив тричі, по одному м’ячу до свого активу записали Гомез, Лема й Байрон Чікаіза. У складі переможців виділимо Кочетова. Сергій відзначився п’ятьма голами, ще тричі асистував партнерам. Результативним поєдинок видався також для Жили. Євген зробив пента-трик із асистів і двічі забив.

GROUP К

Tech United 1 – 3 Young Business Club

Tech United чинив серйозний опір, але, стомлені від втрат очок, «янги» в цьому матчі, нарешті, перемогли. В складі переможців виділимо двох гравців: Антона Борсука й голкіпера Володимира Драгана. Борсук оформив дубль, який приніс 3 очки, а Драган зробив немало сейвів і, до того ж, став автором гольового пасу.

Ще 1 із м’ячів за Young Business Club забив Пословський, який і відкрив рахунок на 2 хв. Однак «технарі» зрівняли всередині першого тайму зусиллями Вахрушева. Та згодом вищезгаданий дует Драган-Борсук зробив різницю на полі й подарував першу та єдину звитягу «янгам» у групі.

Young Business Club 1 – 3 Rangers 2.0

Rangers розпочав гру з думками про третю звитягу поспіль. Ярослав Краснопольський відкрив рахунок на 6 хв, а в одній з наступних атак Кирил Краснопольський подвоїв перевагу, яка стала б  відчутнішою, та Ярослав не реалізував дабл-пенальті на 14 хв.

Young Business Club не міг ігнорувати таке нахабство з боку суперника. Мотивований переможним дублем у минулому для «янгів» матчі, Борсук відіграв 1 гол на 25 хв. Але суперник не піддався шоку, і всередині другої половини гри Айрапетов відзначився переможним м’ячем за Rangers.

ФК Неизбежность 4 – 4 ФК Фокус

Цей матч – одна з окрас туру. 2 непоступливі команди на полі «посіяли» хаос і влаштували гольову «перестрілку».

ФК Фокус повів у рахунку на 8 хв, але «неминучі» відразу ж відігрались, а ще хвилину – вийшли уперед. «Фокусники» зрівняли до перерви, а на 25 хв знову лідирували. Всі 3 голи за ФК Фокус забив Рудешко.

Проте підопічним Романа Галицького вдався все той же «трюк» – зрівняти і забити ще. Минула хвилина – і на табло Забродський відновив паритет.

ФК Неизбежность у цій грі забивав зусиллями Курачика, Осіюка, Рудишина й Швеця. Колектив досі не здобув жодної перемоги в групі. ФК Фокус, незважаючи на нічию, може очолити турнірну таблицю після заключної гри. На шляху в команди стоятиме Rangers уже найближчого вікенду.

GROUP L

PERUN 4 – 1 Build Life

PERUN завершив відбірковий етап зі 100% перемог. Матч із Build Life увінчався не лише звитягою, а й прикрим, недисциплінованим  і нечемним вибриком одного з гравців у другому таймі.

PERUN відкрив рахунок на 19 хв зусиллями Косьмини. Пізній пропущений м’яч перед перервою змушував «будівельників» в другому таймі докласти всіх зусиль, аби оперативно відігратися. Втім, на 22 хв матчу Максим Нечай отримав пряму червону картку – №5 збив Сергія Харабару неподалік центрального кола. Один із рефері пішов дивитися VAR, після чого арбітри ще й вилучили самого Сергія. Те, що трапилося згодом – частина «антиісторії». Не розкриваємо загалу всіх деталей інциденту, оскільки епізод залишився в запису поєдинку.

Гра продовжилася після суперечок. Build Life зрівняв рахунок після голу Шаманова – локальний успіх підопічних Євгена Задорожного. Косьмина вивів уперед номінальних «господарів», оформивши дубль на 32 хв. Ще за 5 хв капітан Ігор Каплунов забив переможний гол. А м’яч Хусаінова на 38 хв закріпив успіх PERUN у цьому протистоянні.

Славутич 5 – 5 newage.

Славутич сенсаційно втратив очки. Невтішний результат для команди Ігоря Кузнєцова, але водночас ми побачили реалізацію найвищої проби від Самійлика. Євгеній забив усі 5 м’ячів Славутича.

До 8 хв номінальні «господарі» лідирували 3-0. Суперник відповів голом Антоненка, але Славутич швидко забив вчетверте. Кінцівка першого тайму перетворилась у бенефіс Антоненка з newage. Його хет-трик до перерви повернув хлопців у гру!

Абрамчук зрівняв рахунок на 24 хв, але Славутич знову вийшов уперед. А ми пам’ятаємо, хто відзначався, вірно? Однак всі надії на перемогу зникли перед фінальним свистком, коли Товщик відновив паритет.

Нічийний результат у грі не завадив Євгенію Самійлику увійти в символічну збірну, а також у «шорт-лист» кращих гравців туру.

GROUP М

ATL 4 – 0 ФКА

ATL за крок від Platinum Division. У матчі з ФКА «біло-сині» забивали двічі в кожному з таймів. Денисов відкрив рахунок на 6 хв, а на 15 хв Баленко подвоїв перевагу. Перов із ФКА отримав другу жовту картку наприкінці першої половини гри.

Відтак, по перерві «аристократи», втративши одного з ключових виконавців, фактично були приречені на поразку. ATL довершив успіх, забивши ще 2 голи зусиллями Ващука й Костишина.

Пресслужба R-Cup