SimStore-Fiskars «відскочив»!? «Обплетена» вилученнями, але переможна Вікторія, непідкорені «пороги», Alser.ua і МФА – лідери групи А, SimStore-Fiskars втримав перемогу над «динамівцями», ФК «Стара Боярка» нарощує м’язи, FC BILUX вперше грає внічию, FC Rabona вперше перемагає, Дніпро-04 видає матч туру, воротарі Лестера й ФКА зберігають нічию. , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

12.01.2022

SimStore-Fiskars «відскочив»!? «Обплетена» вилученнями, але переможна Вікторія, непідкорені «пороги»

12.01.2022

SimStore-Fiskars «відскочив»!? «Обплетена» вилученнями, але переможна Вікторія, непідкорені «пороги»

GROUP A

Alser.ua 13 – 4 LIDERS

Alser.ua впевнено крокує групою А, перемагаючи вдруге поспіль. Цієї суботи команда нанесла 13 точних ударів по воротах LIDERS. Віктор Сидоренко став найрезультативнішим гравцем поєдинку, набравши 5 балів по гол+пас. Згодом саме Віктор увійшов у шорт-лист кращих гравців туру.

LIDERS розпочинав гру вчотирьох. Приблизно в середині першого тайму з’явилось бажане підсилення, проте на табло вже був розрив у кілька м’ячів. У складі номінальних «гостей» гол і 2 асисти оформив Ігор Петрушевський.

Інтеркарс 1 – 6 Міжнародний Фінансовий Аудит

МФА продовжує гонитву за Alser.ua і теж набирає максимум очок після двох зіграних матчів. Очевидно, долю першої сходинки ці колективи вирішуватимуть в очному поєдинку. МФА наразі має дещо скромнішу різницю забитих і пропущених мячів: +7 проти +11 в Alser.ua.

Антон Гусєв продовжує відзначатись результативними діями за МФА. Гусєв забив двічі у ворота Інтеркарс, гол і 2 асисти в активі Максима Грачова. По одному голу забили Іванов, Шуст і Шестерньов.

Group B

Dynamo Vidradnyi 2 – 3 SimStore-Fiskars

«Динамівці» проявили характер і були близькими, аби відібрати очки у фаворита, який діяв з боку сили на старті матчу. SimStore-Fiskars підходив до гри в неоптимальному складі, але до 6 хв хлопці забили тричі. Відзначимо капітана Олега Романенка, який зробив дубль із асистів. Що ж, це був пік, якого номінальні «гості» швидко досягли, а згодом ледь усе не втратили. Досвідчений колектив втрачав сили, а прудконогий суперник потроху захоплював ініціативу. Це спричинило 2 взяття воріт Ігоря Рум’янцева. В обох епізодах за «Динамо» забивав Євген Сідляренко. 

GROUP C

Denon 1 – 9 Developex

Developex не залишив шансів ще одному супернику. Непереливки було Denon, який протиставив лише 1 гол від Чичиркози на 11 хв. A Developex знову був результативним: дублі з голів у активі Бегуса, Митника й Уса. Кириченко, Драпей і Зражеввський забили по одному м’ячу. Ближче до завершення гри номінальні «гості» знову награвали п’ятого польового. Невже відчувають небезпеку в наступному турі?

GROUP E

ФК «Стара Боярка» 4 – 6 AZ-41

Чи заслужив ФК «Стара Боярка» на поразку? Очевидно, що десь побутують думки про нічию, як справедливий кінцевий результат. З нашого боку, це фінальне твердження? Ні.

Номінальні гості здивували ще в першому таймі. Спершу, відігрались із 0-2, забили втретє, пропустили, але знайшли в собі сили забити четвертий м’яч – сценарій, який «віддає» драматизмом, хоча ще все попереду.

AZ-41 по перерві здійснив камбек за 8 хвилин! Найкращим гравцем поєдинку став Євгеній Шендрик, який своєю грою «затьмарив» і Нестеренка, і Романчука. Більше того, Шендрик віддав асист на п’ятий гол, а згодом забив і шостий – м’ячі, що ознаменували тріумф.

Таку ж боєздатну «Боярку» хочемо бачити впродовж усієї зими. А прямо зараз хлопцям до снаги обіграти «левів» у заключному для себе матчі в групі?

GROUP G

FC BILUX 4 – 4 FC Meest

FC BILUX вперше за три матчі втратив очки у групі G. Більше того, підопічні Олександра Шестерньова перебували в хвилині від поразки, але хлопці зрівняли рахунок на 40 хв.

FC Meest забив швидкий гол на старті поєдинку, що додало рішучості команді Сергія Голованя. Відзначився сам капітан, який у суботу святкував свій день народження. Щоправда, «жовто-чорні» швидко відігрались, а всередині першого тайму вийшли в лідери після голу Богдана Цюпи. Суперник кинувся відіграватись, і на 16 хв Антон Антоненко відновив паритет на табло.

Колективи обмінювалися забитими м’ячами і в другому таймі. На гол Олександра Нехаєнка знайшлась «відповідь» в Олександра Шестерньова. Номінальні «гості» демонстрували рішучість, і відзначився Роман Марьюшкін. А героєм «Білюкса» став Сергій Моторний, який, оформивши дубль, вирвав нічию для своєї команди.

ФК «Дорцентр» 0 – 3 FC Valkyrie

Він дає настанови й допомагає не лише на тренуваннях – Олександр Кульша в суботу оформив переможний дубль у ворота ФК «Дорцентр. Дубль Кульши ознаменував першу перемогу FC Valkyrie у групі. 1 із м’ячів також в активі капітана Богдана Редчука, чия безгольова серія налічувала 12 матчів перед цим поєдинком.

Ці хлопці знайшли свої моменти, але голкіпер й лідер ФК «Дорцентр» Михайло Радченко у грі діяв на куражі. Михайло здійснив безліч порятунків, однак суперник, якщо б не забив, навряд чи пробачив би собі таку втрату залікових балів.

GROUP H

Вікторія 5 – 1 МФК Рваний Кед

Усі голи датовані другим таймом, а до перерви колективи задовольнялися чисельними «гірчишниками» й двома вилученнями. Жигалюк із «Рваного Кеда» отримав 2 жовті й пішов відпочивати на 11 хв. Капітан суперників Джуган теж отримав 2 «попередження» і був видалений на 20 хв.

Номінальні «гості» відкрили рахунок на 21 хв зусиллями Юшкова, але Вікторія відповіла згодом п’ятьма голами! Олег Кацапенко оформив дубль і став MVP матчу, але виділимо голкіпера переможців Дмитра Фараджа. Окрім безлічі сейвів, Дмитро забив гол і віддав асист. Перед фінальним свистком Вікторію спіткало ще одне видалення – 2 жовті до свого пасиву записав Михалийчук.

Falcons Youth 3 – 6 FC Rabona

FC Rabona вперше переміг у групі, Кукіль вдруге опинився в нокдауні, Василенко оформив черговий хет-трик, а 1 із його голів став переможним – цей поєдинок насичений на перипетії. Насолода для «рабонівця», а для Falcons Youth неприємна поразка. Команда Владислава Протасенка тричі зрівнювала рахунок, однак досвідчений суперник дотиснув впродовж 5 хв по перерві. Цьому значно посприяв голкіпер і граючий тренер «Рабони» Сергій Кукіль, чий рейд чужою половиною поля шокував номінальних «господарів». Кукіль забив на 31 хв, згодом Василенко й Іванов своїми голами збільшили перевагу до комфортної.

Group I

Unity 5 – 3 Rest

Капітан Rest Алхас Тарба влаштував сольний «перфоменс» по перерві, що надихнуло партнерів, але за підсумком 40 хв сильнішим був Unity. Команда Івана Нечепи забила тричі до перерви, а згодом настав час Алхаса. Він відіграв 2 м’ячі, тож заміна голкіпера (Морозов→ Тарба) зіграла на користь, однак фінального штурму організувати не вдалось. Андрій Дацюк із Unity на 38 хв і 40 хв опинився у потрібному місці і в потрібний час. У підсумку, Дацюк оформив переможний дубль.

Енергетик 4 – 2 US

US дав бій фавориту та лідеру групи І. Номінальні «гості» довго шукали свій момент. Забили на 25 хв зусиллями Гутника, але цьому передував гол «у роздягальню» від Остафійчука. Рівний рахунок протримався менше хвилини – Кульша вивів Енергетик у лідери. Остафійчук оформив дубль на 30 хв, але невтомний Гутник знову забив. Однак сценарій швидкої відповіді «енергетики» не відкинули, і Скуратов своїм точним ударом поставив «крапку» в цьому протистоянні.

GROUP G

СКІФ 8 – 3 ФК Легіон

СКІФ після новорічних свят важкувато розпочав гру. Але хлопці отямились після голу у власні ворота – відзначився Астахов на 14 хв. Втім, номінальні «господарі» і зрівняли, і вийшли вперед до перерви. На старті тайму №2 Дурдиєв збільшив перевагу до двох м’ячів, згодом ще 2 голи забив Колісніченко. На 29 хв він вже тішився хет-трику. Сергій Кочетов теж оформив хет-трик, та невгамовний «легіонер» Астахов величезними зусиллями також награв на свої 3 м’ячі.

Дніпро-04 6 5 FC YUZHBOR

Вилучення голкіпера не входило в плани капітана FC YUZHBOR Павла Павлюка. Але номінальні «гості» втратили штатного стража воріт Сиротюка ще до перерви. Місце у воротах зайняв Ігор Хоменко. Здавалось би, він непогано «вжився в роль» воротаря. Та всередині другого тайму, коли Дніпро-04 забивав вирішальні м’ячі, думка, що Сиротюк десь би й потягнув декого не покидала. Ми розпочали із зав’язки, перейшли до кульмінації й розв’язки. Що ж було в експозиції або ж що передувало вилученню Владислава?

Павло Павлюк забив швидкий гол, однак суперники зрівняли за хвилину зусиллями Левченка. Запам’ятайте це прізвище. Невінський вивів «Южбор» у лідери на 9 хв, згодом вилучення Сиротюка і по одній «люб’язності» у вигляді забитих м’ячів. Після першого тайму – 2-3 на табло.

Віталій Марченко із «Дніпра» отримав другу жовту на 23 хв. Ще за 2 хв FC YUZHBOR збільшив перевагу до двох м’ячів. Активна підтримка на трибунах надихала колектив із Борщагівки, але й суперник завзято готував нову «страву» – «камбек» із гірчицею та перцем. Після фінального свистка цей рецепт попрямував «у маси» на західні околиці Києва. А що ж у грі? Пригадайте прізвище, яке радили запам’ятати.

Так, це Василь Левченко! Він оформив покер до 39 хв. Василь додав ще й асист до чотирьох голів – неймовірний виступ №27, який заслуговує нагороди MVP туру. Проте Левченко ще має трьох гідних конкурентів.

GROUP M

ATL 6 – 0 DNIPRO-M

Данило Костишин забив переможний гол у ворота «дніпрян», та лише цим не обмежився. Костишин уже тривалий час виводить ATL із капітанською пов’язкою, тож повинен демонструвати власний приклад партнерам по команді. Йому це вдається, Данило регулярно підкріплює свою важливість високою результативністю. У неділю оформив 3+1 по гол+пас і знову увійшов у шорт-лист кращих гравців туру. Відзначимо також Юрія Нагорняка, який зробив дубль. Ще 1 із м’ячів у активі Максима Горовенка.

Лестер 1 – 1 ФКА

Команди зіграли внічию, а роль головних дійових осіб на себе взяли голкіпери – Олексій Соколов і Олег Романов. Ми побачили б більше голів, але чисельні спроби забити нівелювали стражі воріт.

«Аристократи» повели в рахунку зусиллями Олександра Грищенка на 26 хв. Лестер відігрався за 7 хв після голу Віталія Буйневича. Таким чином, нічийний результат залишив ФКА на першій сходинці групи М. Команда Олега Романова має 5 очок в активі. Лестер, в свою чергу, втратив нагоду вийти на перше місце. Подивимось – як розгортатимуться події в наступних матчах, адже ATL жадає очолити «квінтет».

Пресслужба R-Cup