15 матчів – 15 футбольних подарунків під ялинку. Анонс 3-го туру групового етапу #Grass VIII, R-Cup представляє матчі третього туру відбіркового етапу. , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

05.01.2022

15 матчів – 15 футбольних подарунків під ялинку. Анонс 3-го туру групового етапу #Grass VIII

05.01.2022

15 матчів – 15 футбольних подарунків під ялинку. Анонс 3-го туру групового етапу #Grass VIII

GROUP A

Alser.ua – LIDERS

«Лідери» зголодніли до перемог, команда Артема Шимана побореться за результат у наступному матчі – ми тривалий втішали вас і себе схожими словами. Звичайно, вищесказане відповідає дійсності, але їм ніяк не вдається перемогти в R-Cup. 2 поразки поспіль у групі А не наштовхують на оптимістичний прогноз матчу з Alser.ua. Тим не менше, продовжуємо чекати сюрпризу від колективу Артема Шимана.

Alser.ua розпочав свій шлях у змаганні з перемоги над «Смайлом». А протистояння з LIDERS проллє явно більше світла на актуальне питання – на який дивізіон зазіхне команда Сергія Гмирка?  

Інтеркарс – Міжнародний Фінансовий Аудит

Інтеркарс проведе свій перший матч у турнірі. Суперником стане Міжнародний Фінансовий Аудит, який переграв «лідерів» у минулому турі. Антон Гусєв помітно виділяється у складі МФА, та чи буде суперникам непереливки цього разу від гри Антона?

GROUP B

Dynamo Vidradnyi – SimStore-Fiskars

Відзначимо «біло-синіх», які здивували суперника й тріумфували над Нове Життя в минулому турі. Але тепер доведеться дивувати ще більше, бо в суперниках діючий абсолютний чемпіон зими 2020-2021. Чи вистачить заряду Dynamo Vidradnyi, аби розраховувати на 3 очки?

SimStore-Fiskars обіграв «енергетиків» у видовищному матчі – чим не заряд для наступних перемог? Цей матч точно може перетворитись у захопливу драму, чекаємо стартового свистка.  

GROUP C

Denon – Developex

Developex приїде за другою поспіль розгромною перемогою? Можливо, але, спершу, подивимося на готовність Denon протистояти цьому супернику. Команда Владислава Бондзика проведе свій перший матч у зимовому змаганні. Новий сезон – нові завдання, чи не так, Владиславе?

GROUP E

ФК «Стара Боярка» – AZ-41

ФК «Стара Боярка» на куражі «прибрав» зі свого шляху RDS у минулому турі. Артур Кулініч оформив покер, тепер універсал «Боярки» обрав більш важку ціль – AZ-41. Чи зуміє Артур разом із командою шокувати весь R-Cup перемогою в цьому матчі?

AZ-41 перебував у розпачі після поразки Iris Vins. Але новорічні свята настали швидко, тож зараз «на радарі» в капітана – «відбігати» все, що наїли і водночас повернутися на переможну тропу. Спіймають відразу двох зайців?

GROUP G

FC BILUX – FC Meest   

FC BILUX очолює групу G. Чи продовжиться переможна серія «жовто-чорних» після гри з FC Meest? У разі тріумфу – «на горизонті» з’явиться непередбачуваний Gold Division.                 

FC Meest, хоч і програв KAPELOU, запалу не втрачає, бо попереду ще стільки боротьби. Одне знаємо напевно – на «Білюкс» чекає наразі найважчий матч у «квінтеті» G.

ФК «Дорцентр» – FC «Valkyrie»

«Валькірія» тиснутиме на дебютанта з вимогою поставити підпис під протоколом матчу, який засвідчить перемогу команди Богдана Редчука. Та поки все це в уяві капітана, тренера й гравців.

ФК «Дорцентр» ладен піти на поступки, але не ігрові. Колектив Михайла Радченка «радо» зустріне суперника. Тож за ким буде перша перемога в зимовому турнірі?

GROUP H

Вікторія – МФК «Рваний Кед»

«Рваний Кед» має хорошу серію з трьох перемог поспіль. Підопічні Олександра Андрєєва, хоч і джентельмени, але навряд чи підуть на поступки «Вікторії». Та команда Іллі Джугана – цілком самодостатня, аби самій взяти ситуацію під власний контроль упродовж матчу.  

Falcons Youth – FC Rabona

Покер Олексія Бондаря з FC Rabona у ворота MAXteam – це досить успішний особистий «кейс» для самого гравця. Ми відзначали раніше, що Олексій прогресує великими кроками. Залишається цієї суботи «перенести» свою результативність на гру з Falcons Youth.

Команда Андрія Горовенка зазнала краху в поєдинку з МФК «Рваний Кед». Як бути цієї суботи, що протиставити суперникам? Відповіді дізнаємося вже зовсім скоро.         

GROUP I

UNITY – Rest

Невдачі Rest на старті сезону пророкують ще одну поразку? Мабуть, все ж ні. Від цієї гри чекаємо високих швидкостей – обидві команди полюбляють грати стрімголов, демонструючи дриблінг і техніку. Однак, можливо, колективи відійдуть від звичних канонів задля звитяги у звітному протистоянні?

Енергетик – US

Енергетик має комфорту перевагу над US у 3 залікових бали. Здавалося б, 1 поразка все змінить, але сьогодні ми не оптимісти. Команда Олександра Желіби – фаворит. Прийняти це чи відкинути – вибір за Unknown-Sporting.

GROUP J

СКІФ – ФК Легіон

СКІФ розпочав просто шалено: хлопці забили 13 м’ячів і пропустили 4 у двох переможних матчах. А з ФК Легіон цей колектив уже грав і теж тішив результативністю. Навесні минулого року СКІФ «відвантажив» 9 голів у ворота «легіонерів». Їх непоступливість й дива ми бачили восени, а от в минулому турі програли Дніпро-04. Чи завадить ФК Легіон вийти на свій пік лідеру групи J?

Дніпро-04 – FC YUZHBOR

FC YUZHBOR «втиснеться» в боротьбу за Gold Division, якщо переграє Дніпро-04. Та чи до снаги це прямо зараз команді Павла Павлюка – поки сумніваємось. Але сподіваємося, що ці сумніви розвіються після фінального свистка.

А Дніпро-04 «не занурюється» в думки суперників, хлопці згуртовані довкола своєї цілі та чекають стартового свистка. Ми з нетерпінням теж очікуємо цього протистояння, пророкуючи йому видовище.  

GROUP M

ATL – DNIPRO-M

ATL «всуху» громив DNIPRO-M 25 квітня минулого року. Наскільки ймовірна така ж «легка прогулянка» цієї суботи? DNIPRO-M ще жодного разу не переміг у своїй групі, а для «біло-синіх» цей поєдинок стане першим у рамках відбіркового етапу. Тож насолоди від звитяги буде ще більше. «Дніпряни», готуйте «пороги»!  

Лестер – ФКА

«Перфоманса» з минулого туру від Дмитра Медведєва (Лестер) вистачило б на кілька матчів уперед, але груповий етап триває. На черзі – протистояння з ФКА. «Аристократи» обіграли Дружба напередодні Нового року, чи здобудуть хлопці чергові 3 очки у першому ж матчі в новому 2022 році?

Пресслужба R-Cup