Огляд 2-го туру групового етапу R-Cup Grass VIII, Підбиваємо підсумки другого туру відбіркового етапу. , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

30.12.2021

Огляд 2-го туру групового етапу R-Cup Grass VIII

30.12.2021

Огляд 2-го туру групового етапу R-Cup Grass VIII

GROUP A

LIDERS 0 – 3 Smile Development

Номінальні «господарі» доволі довго нав’язували боротьбу і «Смайлу» ніяк не вдавалося вийти вперед. Лише по перерві суперник капітулював – Кравчишин оформив дубль. А красивий м’яч воротаря Ігоря Прінца на 36 хв ознаменував впевнену перемогу Smile Development.

GROUP B

SimStore-Fiskars 5 – 4 HELL ENERGY

SimStore-Fiskars vs HELL ENERGY або ж Артур Колесніков vs HELL ENERGY. Весь перший тайм Артур Колесніков «знищував» оборонні редути суперника. Номінальні господарі пропустили першими, та не розгубились. Колесніков зрівняв рахунок, асистував Шевченку і оформив дубль із голів – все це до 17 хв.

По перерві «енергетики» не змогли відігратись. Скорочуючи розрив до одного м’яча, колектив Дмитра Гавяка неодмінно пропускав знову. У підсумку, дубль Плешакова в другому таймі дозволив SimStore-Fiskars святкувати мінімальну перемогу 5-4.

Dynamo Vidradnyi 4 – 2 Нове Життя

«Динамівці» зламали опір суперника, зрівняли рахунок і святкували заслужену перемогу. Хлопці не розгубилися після пропущеного м’яча на 12 хв, коли за Нове Життя відзначився Воєвуцький. Дерипапа зрівняв до перерви, а в другому таймі номінальні «господарі» розвинули перевагу зусиллями Кононова та Сідляренка. Та ми відзначимо Олексія Дерипапу, який зробив дубль на 29 хв. Його м’яч став переможним, а Воєвуцький із Нове Життя теж забив двічі, але на кінцевий рахунок цей гол не мав ніякого впливу.

GROUP C

SPARTA 7 – 2 ФК БІЛГОРОД

Михайло Кірпіч зі «Спарти» оформив 3+2 по гол+пас і забезпечив комфортну перемогу своїй команді. Результативність №7 підтримали, забивши свої м’ячі, Глущак, Підлипний і двічі Стовба. ФК Білгород у двох матчах пропустив уже сумарно 21 гол. Команді Дениса Мнишенка залишається ретельно працювати над своєю грою.

GROUP D

Adidas 2 – 3 AFC Footballers

«Футбольори» вигравали 3-0, а суперник ще не прокинувся. У першому таймі за колектив Олександра Андрусенка відзначились Козловець і Цибенко, автогол у пасиві Позника.

У другій половині гри Adidas ввімкнув морально-вольові, жадаючи відігратись. Спершу, забив Бондаренко на 28 хв, а вже за 4 хв Савинський із «футбольорів» отримав другу жовту картку. На тлі вилучення в складі суперників Adidas відіграв ще 1 м’яч, але дотиснути AFC Footballers, бодай ще раз, не вдалось.

Yellow Black 2 – 3 DREAM TEAM CAMEROON-237

DREAM TEAM CAMEROON створив комфортну перевагу ще в першому таймі. Лідирували в 2 голи, і саме цей розрив згодом «жовто-чорним» не покорився. У складі переможців відзначимо Гаетана, який зробив дубль до свистка на перерву. Зі стартом другої половини гри Усик відіграв 1 м’яч, але номінальні «гості» забили знову. Жан Ромарік відзначився третім голом своєї команди на 27 хв. Минуло ще 10 хв і голкіпер «жовто-чорних» Бондарь скоротив розрив до мінімального.

GROUP E

ФК «Стара Боярка» 5 – 0 RDS

Артур Кулініч зробив покер і подарував першу перемогу «Боярці» в новому для себе змаганні. Результативна, «суха» звитяга додала впевненості колективу Сулеймана Рамазанова, цікаво буде поглянути на їх подальшу боротьбу з «левами» та AZ-41.

AZ-41 3 – 4 IrisHotels & Vins show

Драматичний поєдинок, в якому один із гравців влаштував видатний «перфоменс». Але почнімо спочатку. Номінальні «господарі» до перерви виглядали впевнено й переконливо – дубль Романчука, гол Нестеренка. Суперник, в свою чергу, обмежився голом Розки на 10 хв.

А згодом ми побачили лютий «перфоменс» від №8 у складі Iris Vins. Євген Апришко до асисту на Розку додав хет-трик із голів. Євген реалізував пенальті на 24 хв, зрівняв рахунок на 35 хв. Момент Х настав на 40 хв після перегляду VAR. Рефері вказав на «точку», а Євген Апришко вміло реалізував. 

GROUP F

SC Favorit 0 – 2 Нікофлекс

Нікофлекс святкував другу перемогу поспіль у групі F. Цього вікенду команда Владислава Мірошниченка переграла SC Favorit, а першу, останню і, взагалі, будь-яку «скрипку» в поєдинку зіграв Єгор Масюк. Єгор оформив дубль! Таким чином, Нікофлекс закріпився в лідерах свого «квінтету», SC Favorit, програвши двічі, перебуває на останній сходинці.

GROUP G

FC Valkyrie 3 – 4 FC BILUX

«Жовто-чорні» вийшли вперед всередині першого тайму зусиллями Передерія, однак Кульша досить швидко зрівняв рахунок. «Валькірія» не втримала нічийного результату, бодай, до перерви – Цюпа і Передерій (дубль) зробили рахунок 1-3 на табло.

Гриценко відіграв 1 м’яч на старті другого тайму, але «Білюкс» знову забив у відповідь. Переможним голом відзначився Шестерньов. Граючий тренер FC Valkyrie Олександр Кульша забив вдруге на 35 хв, встановивши остаточний рахунок у зустрічі.

GROUP H

МФК «Рваний Кед» 5 – 1 Falcons Youth

Falcons Youth програв у першому матчі після повернення. Міцний представник Silver МФК Рваний Кед впевнено переграв колектив Андрія Горовенка. При чому, «Рваний Кед» забивав і в свої, і в чужі ворота. Автогол у пасиві Алтухова, а в володіннях Філатова «розписались» двічі Жигалюк і Нагребецький, а також Смоголь. Дубль із асистів оформив Березін. 

FC Rabona 4 – 5 MAXteam

Граючий тренер FC Rabona Сергій Кукіль високо оцінив майстерність гравців MAXteam після фінального свистка. Номінальні гості програвали 1-3, двічі відігравались по ходу матчу. Відзначимо також, що вони й відкрили рахунок завдяки голу Колотуши на 10 хв.

Олексій Бондарь із «Рабони», зробивши покер, влаштував своє передноворічне дійство на полі! Лише перемогою цей перфоманс «не увінчався». Голами за MAXteam відзначились Максимець і Мельниченко, переможний м’яч забив капітан Макєєв, а Колотуша оформив 2+1 по гол+пас.  

GROUP I

Rest 1 – 2 US

US здобув першу перемогу в зимовому турнірі, Rest зазнав другої поразки поспіль.

Команда-переможець забила по одному голу в кожному з таймів. Максим Мельник забив на 14 хв, Григорій Приступа відзначився на 30 хв.

Rest героїчно пручався та прагнув відігратися. Відзначимо наполегливість колективу Алхаса Тарби. Хлопці протистояли одним складом супернику, який привіз на гру кілька четвірок. Зрештою, Rest провів єдиний свій гол у звітному протистоянні на 16 хв зусиллями Івана Хланя.

Енергетик 5 – 0 FC MeadCult

Енергетик здобув другу розгромну перемогу. При цьому, колектив Олександра Желіби не пропустив ще жодного м’яча. Саме капітана «енергетиків» відзначаємо за підсумком протистояння з FC MeadCult. Олександр Желіба оформив 2+1 по гол+пас. По одному забитому голу в активі Кузьоного, Рибачика та Стребкова.

GROUP J

FC YUZHBOR 0 – 5 СКІФ

СКІФ «на класі» вдруге переміг. Команда Сергія Коруняка не залишила жодного шансу «южборівцям» у звітному поєдинку. Олексій Потапов знову влаштував «перфоманс» із результативних дій! 6+2 по гол+пас у двох матчах – статистика, яка виводить Потапова у ряд кращих гравців на старті R-Cup Grass VIII.

ФК Легіон 2 – 7 Дніпро-04

Після невдачі у грі зі СКІФ, цієї неділі Дніпро-04 вийшов тільки перемагати. У підсумку, номінальні «гості» забили 7 голів, на які суперник відповів лише двічі.

Вижим відкрив рахунок на 8 хв, а Левченко й Синявський збільшили перевагу до трьох м’ячів. Суперник спромігся на гол Захарченка до перерви.

Він же відіграв ще 1 м’яч на 27 хв. Інтрига жива? Ні, бо Дніпро-04 навіть і не помітив зусиль «легіонерів», забивши ще 4 рази.

GROUP K

Rangers 2.0 8 – 3 Tech United

«Рейнджери» впевнено стартували в зимовому змаганні. Олег Романчук звично потішив результативністю, забивши тричі, але відзначимо також Кирила Краснопольського. Кирил «назбирав» 2+2 по гол+пас. Здивував Владислав Рябенко, який оформив дубль.

А в складі «технарів» забили Вахрушев, Риженко та Пясецький. Команда Івана Кияниці зазнала вже шостої поразки поспіль.    

GROUP L

СМК 3 – 2 Build Life

СМК сподобався у неділю. Хлопці провели видатну гру проти дебютанта турніру. Але дебютант – далеко не простий, з майстерними виконавцями і досвідченим наставником Євгеном Задорожним.

Щоправда, «будівельники» відкрили рахунок після автоголу Аделаджи на 27 хв. Так, усі перипетії відбувалися після перерви! Козяр зрівняв на 30 хв, Моргушко забив із «точки» на 35 хв. Голкіпер Бондарь відзначився переможним голом на 37 хв. Build Life відповів взяттям воріт від Горового перед фінальним свистком.    

newage. 0 – 4 PERUN

Номінальні «гості» не форсували подій. PERUN розумів, що знайде момент для голу, а от суперник чимало моментів не реалізував. Поки на цьому особливо увагу не акцентуймо, адже колективу Дениса Лук’янова потрібно більше часу для адаптації. Але ми побачили, що Антоненко й Абрамчук охоче беруть на себе ініціативу при атакувальних діях.

PERUN відкрив рахунок на 14 хв зусиллями Пазинича. Сторожук подвоїв перевагу за хвилину, а згодом Харабара оформив переможний дубль. Таким чином, команда Ігоря Каплунова набрала 6 очок і наздогнала СМК.

GROUP M

ФКА 5 – 3 Дружба

Дружба повела в рахунку на 6 хв – відзначився Сідлецький. Проте ФКА швидко зрівняв зусиллями Перова.

На старті другого тайму Муляр вивів Дружбу в лідери, однак суперник знову зрівняв рахунок. А згодом «аристократи» почали домінувати, із кожною хвилиною збільшуючи перевагу на табло. Пономаренко і Перов, який оформив дубль, збільшили розрив до двох голів, Муляр відіграв 1 м’яч, але було запізно. ФКА на куражі забив вп’яте на 37 хв.

Лестер 5 – 2 DNIPRO-M

Лестер тріумфував над «дніпрянами». Дмитро Медведєв оформив хет-трик і віддав гольовий пас. Внесок №11 у цю звитягу неоціненний, відтак Медведєв потрапив у шорт-лист номінантів на звання кращого гравця туру.

«Дніпряни» нічого не вдіяли з «перфоменсом» Медведєва. Приходько та Василенко забили по голу, а Костянтин по перерві взагалі отримав 2 жовті картки. Таким чином, DNIPRO-M без перемог вже у двох матчах.

Пресслужба R-Cup