Анонс перенесених матчів відбіркового етапу R-Cup Grass VIII, R-Cup представляє перенесені поєдинки другого-п’ятого відбіркових турів Grass VIII., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

28.01.2022

Анонс перенесених матчів відбіркового етапу R-Cup Grass VIII

28.01.2022

Анонс перенесених матчів відбіркового етапу R-Cup Grass VIII

GROUP A

Інтеркарс – LIDERS

Інтеркарс опиниться в Silver у разі, бодай, нічиєї, але разом із цим команда може зайняти останню сходинку, якщо програє LIDERS. Вихід у дивізіон напряму залежить від бажання гравців.

З іншого боку, LIDERS востаннє грав у R-Cup 8 січня. Можливо, пауза пішла на користь, і з новими силами в команду прийдуть нові кадрові рішення?

GROUP В

ФК Кварцит – Dynamo Vidradnyi

Матч за вихід у Silver Division. ФК Кварцит відстоюватиме своє право представляти «Срібло», але команда знаходиться у менш вигідному положенні, ніж суперник. Dynamo Vidradnyi достатньо не програти, тоді ФК Кварцит потрібна тільки перемога.

Обидві команди достойні виступати в Silver, але хто ж займе вакантне місце? Дізнаємось у неділю.

GROUP С

DenonSPARTA

SPARTA підходить до матчу в якості фаворита. Denon, в свою чергу, ще може гримнути дверима в групі. Владислав Бондзік виводитиме свою команду на гру з думками про перемогу. Чи залякає це непохитних «спартанців»? 

GROUP Е

IrisHotels & Vins showRDS

IrisHotels & Vins show достроково забезпечив собі вихід у Platinum ще 15 січня. Певною мірою, гра з RDS є формальністю перед стартом у дивізіоні. Але водночас колектив Олександра Ращупкина прагне до змін, лише от дисципліна гравців, інколи, заважає.

AZ-41 – Зелені Леви

Обом командам теж залишилось узгодити деякі формальності. AZ-41 невдовзі розпочне свій шлях до тріумфу в Gold – саме таке завдання стоїть перед підопічними Андрія Нікітіна.

Зелені Леви вийшли у Bronze і постараються там навести шороху. З нетерпінням чекаємо старту колективів у чемпіонаті, а поки насолодимось їх очним поєдинком у суботу.

GROUP F

FC SoftServe – 3й Тайм

Матч за 1 місце і вихід у Platinum Division. FC SoftServe дисципліновано крокував від матчу до матчу. Як результат – 3 перемоги поспіль і перша сходинка перед заключним поєдинком у групі.

3й Тайм, опираючись на клас і майстерність окремих виконавців, теж тричі переміг. Однак команда Олександра Михайлошина має гіршу різницю забитих і пропущених м’ячів (+10 проти +9). Різниця мінімальна, але FC SoftServe цього достатньо, аби втримати лідерство навіть у разі нічиєї.

SC FavoritFC Kyiv

Команди розіграють між собою путівку в Bronze Division. Відзначимо, що FC Kyiv достатньо нічийного результату, аби вийти у «Бронзу». SC Favorit, поступаючись «киянам» по додатковим показникам, повинен тільки перемагати. Незручне становище SC Favorit додає колективу мотивації. До того ж, хлопці чекають на повернення після травми капітана Олеся Шульженка.

GROUP G

KAPELOU – ФК «Дорцентр»

Цей поєдинок є вирішальним для KAPELOU в контексті боротьби за вихід у Gold. Підопічні Романа Галицького повинні брати очки в матчі з ФК «Дорцентр», тоді як суперник уже призвичаюється до Iron Division. Тим не менше, KAPELOU не чекає легкої гри і налаштований повернутися на переможний шлях після прикрої поразки FC BILUX.

GROUP H

MAXteam – Falcons Youth

MAXteam повинен видати шалену результативність, аби витіснити Вікторію з першого місця. Вікторія впевнено втримує лідерство, адже має перевагу в +10 по різниці забитих і пропущених м’ячів перед конкурентом.

Falcons Youth крокує в Iron, однак цієї суботи команда Владислава Протасенка отримає досвід гри з надпотужним суперником.

GROUP І

FC MeadcultRest

FC Meadcult готується до випробувань у Gold, але перед цим команда ще сама випробує Rest у групі. Rest – аутсайдер «квінтету» І, для колективу Алхаса Тарби цей матч теж не має особливого турнірного значення. У перспективі лише – покращити свою статистику виступів у групі, набравши перші залікові бали.

GROUP J

FC YUZHBOR – New Star

FC YUZHBOR вийшов у Silver, але перед стартом у дивізіоні як належне ще потрібно завершити відбірковий етап. У матчі з New Star буде можливість експериментувати. Найголовніше – не заграватися з цим. У минулому турі New Star забив свої 6 м’ячів, коли теж явний фаворит СКІФ давав вільний простір для «каталонських» атак.

GROUP K

ФК Неизбежность – Tech United

Обидві команди ще мають шанс покращити своє турнірне положення та вийти у вищий дивізіон, аніж той, на який претендують зараз. 3 очки забезпечать ФК Неизбежность вихід у Silver, «технарі» в разі перемоги виступатимуть у Bronze Division.

ФК Фокус – Rangers 2.0

Команди розіграють путівку в Platinum. Респектуємо і ФК Фокус, і Rangers, адже не так давно вони представляли Bronze і Silver відповідно, а зараз уже змагаються за вихід у топ. Це шалений стрибок, колективи перебувають на «горизонті» перемін, прогресу. Але що ж чекає за «обрієм»?  

GROUP L

Build Life – newage.

Build Life зустрінеться з newage., який відібрав очки в Славутича минулого вікенду. newage. навіть має теоретичні шанси зачепитися за Silver, але треба перемагати Build Life і чекати нічиєї або поразки Славутича в грі з СМК.

Славутич – СМК

СМК уже забезпечив собі вихід у Gold. Лише PERUN наразі обіграв команду Євгена Богатирьова, а от Славутич ніяк не може перемогти. Тим не менше, підопічні Антона Лошака ще мають шанси пробитися в «Срібло». Але цьому мають посприяти відразу кілька факторів: поразка Build Life, тріумф самого Славутича над СМК, а також краща різниця забитих і пропущених м’ячів «на виході», ніж у newage. «Та годі вам, це нереально», – скажете ви. Можливо, але давайте, спершу, дочекаємося вихідних.

GROUP М

Дружба – ATL

Відбірковий етап звів принципових суперників в очному протистоянні. ATL уже двічі перемагав Дружбу, але в жодному з цих поєдинків тріумф «біло-синіх» не був легким. Дружба жадає взяти реванш, та головна інтрига матчу зосереджена довкола турнірного положення колективів у групі М. ATL втримує перше місце і випереджає команду Романа Буряка на 3 очки. Лідеру достатньо зіграти внічию, аби вийти в Platinum, тоді як супернику необхідно виключно перемагати.

Пресслужба R-Cup