R-Cup Grass VIII: представляємо поєдинки 5-го відбіркового туру, Анонсуємо матчі 5-го туру відбіркового етапу R-Cup Grass VIII., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

21.01.2022

R-Cup Grass VIII: представляємо поєдинки 5-го відбіркового туру

21.01.2022

R-Cup Grass VIII: представляємо поєдинки 5-го відбіркового туру

GROUP A

Alser.ua – Інтеркарс

Інтеркарс спробує здивувати одного з лідерів групи – перемога над «Смайлом» додала впевненості. Однак Alser.ua продовжує вести боротьбу за вихід у Platinum. Команда Сергія Гмирка випереджає МФА по додатковим показникам. Втрачати очки й поступатись лідерством – неприпустимий сценарій розвитку подій для Alser.ua.

Міжнародний Фінансовий Аудит – Smile Development

МФА повинен перемагати з якомога розгромнішим рахунком або ж сподіватися, що Alser.ua втратить очки. Тільки такий сценарій розвитку подій принесе команді Дмитра Шуста лідерство в групі. Але враховуємо, що практично кожен колектив на груповий етап ставить ті завдання, які потім під силу буде виконати в дивізіоні.

GROUP B

Нове Життя – SimStore-Fiskars

Команда Олега Романенка на відмінно виконала завдання виходу з групи. Platinum вже чекає на SimStore-Fiskars. Тож у матчі, який для одних не має жодного турнірного значення, ще більше уваги акцентуємо на супернику. Чи до снаги колективу Романа Ковтуненка в грі «скувати» грізного фаворита?

ФК Кварцит – HELL ENERGY

Матч із «енергетиками» – ще одне випробування для ФК Кварцит. Команді, яка бореться, кожна гра дається важко, а попереду чекає найважливіше протистояння з «динамівцями».

Яка ж основна інтрига звітного поєдинку? Якщо ФК Кварцит здолає HELL ENERGY, то відкриє перед собою перспективу зайняти друге місце в групі. Наскільки це реально чи потрібно не замріюватись та довіритися реаліям?

GROUP С

ФК БІЛГОРОД – Denon

ФК БІЛГОРОД спробує зачепитися за Bronze в цьому матчі. Певна річ, команді необхідно перемагати. Ми знайдемо інтригу в протистоянні по ходу гри.

Denon – більш досвідчений колектив у R-Cup. Команда має налагоджені схеми гри, але суперник може здивувати. Однак, якщо капітан Denon Владислав Бондзік cкличе такий же склад, як і на поєдинок з «Софією» – номінальні «гості» будуть явними фаворитами.

DevelopexFC Sofiya City

Developex є одним із найяскравіших учасників турніру прямо зараз. Протистояння колективу Євгена Шульги з FC Sofiya City чекаємо вже кілька турів. Нарешті, час Х для обох команд. Забили 59 забитих м’ячів у сумі, пропустили тільки 5 – шалені цифри. Це не просто поєдинок за лідерство у групі, це справжня перевірка багатообіцяючого Developex матчем із могутнім «Атлантом» R-Cup Grass.

GROUP D

Internazionale Kyiv – Yellow Black

Обидві команди поки не набрали жодного залікового балу. А Internazionale Kyiv минулого вікенду пропустив 24 м’ячі у двох матчах. Переконані, що Yellow Black повинен брати 3 очки й закріпитись на четвертому місці.

Adidas Internazionale Kyiv

Перемога над Yellow Black практично гарантувала Adidas потрапляння в Silver. Цієї неділі команда Антона Чайки отримає шанс продовжити переможну серію до двох матчів. У суперниках – «міжнародники», які все ще намагатимуться виправитись за невдачі в минулому турі.

AFC Footballers – DREAM TEAM CAMEROON-237

Головне протистояння групи D між її лідерами. DREAM TEAM CAMEROON вражає своїм бажанням вийти у найвищий дивізіон і змагатися з найсильнішими. AFC Footballers показав стабільність, вигравши тричі поспіль у відбірковому етапі. Чи до снаги команді Олександра Андрусенка «загасити» запал DREAM TEAM CAMEROON?  

GROUP Е

Зелені Леви – ФК «Стара Боярка»

Учасники звітного протистояння посперечаються за друге місце, адже AZ-41 пропускає цей тур. Відзначимо, що для «Боярки» гра стане заключною в групі, тому необхідно витискати максимум. Зелені Леви не зможуть розраховувати на свого капітана Івана Пижука, який отримав пряму червону картку в матчі з Iris Vins.

GROUP F

FC Kyiv – FC SoftServe

FC SoftServe зазіхне на перше місце в групі? Є всі підстави, аби висувати таке припущення. До того ж, FC Kyiv переживає зараз не найкращий період. У якій формі перебуває команда і, які цілі ставить перед собою прямо зараз – відповіді на ці та інші питання знайдете в прямій трансляції звітного поєдинку. 

3й Тайм – FC Kyiv

3й Тайм цього вікенду зіграє 2 матчі. Ми продублюємо фразу з минулого анонсу – хороша можливість відразу «спіймати двох зайців». У першому для себе поєдинку хлопці переграли SC Favorit, а зараз перед командою з’являються перспективи стати лідерами групи F.

Нікофлекс – 3й Тайм

Нікофлекс повинен тільки перемагати, бо суперники все дужче «підтискають». Це заключна гра для Нікофлекс у групі, аби реабілітуватись за поразку FC SoftServe ще є 40 хв. Але на шляху – 3й Тайм. Полюбляємо стейки, тож чекаємо «соковитого» протистояння.

GROUP G

KAPELOUFC BILUX

Матч за перше місце в групі G. KAPELOU впевнено крокує до своєї мети, не пропустивши ще жодного м’яча у власні ворота. Чи припинить цю «суху» серію FC BILUX? «Жовто-чорним» потрібна тільки перемога, щоб втримати першу сходинку. Підопічні Олександра Шестерньова боронитимуть лідерство, але натиск суперника буде шаленим.  

FC MeestFC Valkyrie

FC Meest дотиснув ФК «Дорцентр» по перерві й святкував впевнену перемогу минулого вікенду. FC Valkyrie водночас не вдалося нав’язати конкурентної боротьби KAPELOU. Втім, команда Богдана Редчука не робить із поразки трагедії. Навпаки, цієї неділі хлопці рішуче налаштовані здобути свою другу перемогу в групі G. 

GROUP H

Вікторія – FC Rabona

FC Rabona до снаги нанести першої поразки лідеру своєї групи? Вікторія заслужено очолює «квінтет» Н. Протистояння з «рабонівцями» стане заключним випробуванням перед стартом змагань у дивізіонах. У свою чергу, підопічні Сергія Кукіля ще можуть змінити розстановку сил у групі. Залишаємо місце для емоцій, неочікуваного результату, а колективам побажаємо насиченої гри.

МФК «Рваний Кед» – MAXteam

МФК «Рваний Кед» має непогані шанси вийти в один із найвищих дивізіонів, але задля цього потрібно перемагати MAXteam. Це важке завдання, однак минулі тріумфи підопічних Олександра Андрєєва все ще говорять самі за себе.   

GROUP I

FC Meadcult – UNITY

UNITY заслуговує на вихід у Gold? У цьому переконаємось або ж навпаки після фінального свистка матчу проти FC Meadcult. Підопічні Олександра Шимківа мають досвід виступу в «Золоті» – суперник про це добре знає і прагне не лише спробувати свої сили, а й, нарешті, реалізувати мету.

GROUP J

СКІФ – New Star

СКІФ завершить свої виступи в групі протистоянням із New Star – аутсайдером «квінтету» J. Олексій Потапов входить у топ-10 найрезультативніших гравців відбіркового етапу. Потапов наразі набрав 8 балів по гол+пас. Чому б йому разом із партнерами не покращити індивідуальну статистику цієї суботи?

GROUP K

Tech United – Young Business Club

«Технарі» готуються до запеклої гри, адже «янги», перебуваючи на передостанній сходинці, жадають якнайшвидше покращити своє турнірне положення. Група К шалено випробує обидві команди, але якій із них до снаги вийти з крутого піке цієї суботи?

Young Business ClubRangers 2.0

Rangers веде боротьбу за першу сходинку з ФК Фокус. Лідерство команди Дениса Яковенка – цілком виправдане й заслужене, але хлопці поки ще не проходили такої «перевірки» досвідом, яка чекає в суботу. Шлях до найвищого дивізіону потребує не лише самовіддачі й дисципліни, а й стабільних результатів. Young Business Club – ідеальний суперник, в матчі з яким необхідно буде показати свою стабільність і зрілість.

ФК Фокус – ФК Неизбежность

ФК Фокус готовий підтвердити свої цілі в групі третьою перемогою поспіль. Міцний, непоступливий суперник – усе як полюбляєте, хлопці з ФК Фокус. Бажанню команди немає меж. Але й «неминучі» мають додаткову мотивацію – все ще чекаємо «пояснень» від колективу Володимира Рудишина за поразку в минулому турі.

GROUP L

PERUNBuild Life

Build Life – єдиний колектив у групі L, який ще може зупинити PERUN. Підопічні Євгена Задорожного з кожним матчем набирають форму. PERUN у цій грі достатньо нічийного результату, аби забезпечити собі вихід у Platinum. Але ми ж з вами знаємо, що хлопці гратимуть з бажанням тріумфувати всьоме поспіль.

Славутич – newage.

2 поразки поспіль не тішать Славутич, хоч і програвали сильним суперникам – PERUN і Build Life. Втім, на свій третій матч у групі підопічні Антона Лошака вийдуть в якості фаворита. Чи все так очевидно в цій парі – дізнаємося в неділю.  

GROUP М

ФКА – ATL

ATL здобув важку перемогу над Лестер, з яким ФКА зіграв унічию 9-го січня. Чи натякає це на те, що опір «аристократів» буде таким же сильним? Думаємо, що так. ФКА й ATL в групі ще не зазнали жодної поразки, але в цьому турі комусь доведеться поступитися.

Пресслужба R-Cup