Результативний Platinum, «перестрілки» в «Золоті» — огляд матчів 4-го туру Platinum i Gold Divisions, Grace майже вдалось, бо суперник дозволяв, результативний матч «соколів» і Hell Energy, а також поєдинки Gold Division — в анонсі четвертого туру., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

28.09.2021

Результативний Platinum, «перестрілки» в «Золоті» — огляд матчів 4-го туру Platinum i Gold Divisions

28.09.2021

Результативний Platinum, «перестрілки» в «Золоті» — огляд матчів 4-го туру Platinum i Gold Divisions

Platinum Division

FC Sofiya City 7 – 5 Grace

Grace налаштовані були стати тим колективом, який зуміє «зупинити» могутнього суперника. Мотивація «била через край», і Grace забили першими на 8 хв зусиллями Лавренюка. Але справа в тім, що «Софія» явно не була налаштована зупиняти «переможну ходу» цього вікенду. Вже на 10 хв вони відігрались завдяки голу Сергія Чеберяка, а до кінця першого тайму забили ще двічі. Друга половина зустрічі, спершу, проходила, за тим же сценарієм: колектив Володимира Гаврилуци контролював гру й суперника, а також продовжував «штампувати» голи. 5:1, результат було зроблено до 26 хв. Але Grace забили вдруге зусиллями капітана, однак відразу ж «отримали» ще два — хет-трик оформив Сергій Чеберяк. Ближче до завершення матчу суперники забили аж тричі, але на перемогу FC Sofiya City це, звичайно, не вплинуло.

PERUN 11 – 4 RDS

Як і прогнозували, PERUN здобув ще одну легку перемогу. Це матч, в якому всі гравці номінальних «господарів» відзначились результативними діями. Відзначимо також результативне повернення Давиденка (2+2), «щедрість» в асистах Косьмини (1+4) тощо. Загальна картина для PERUN була б ідеальною, якби не видалення Хусаінова. RDS були «приречені» ще до початку матчу у зв’язку із кадровими проблемами — навіть у воротах довелось займати місце універсалу команди.

Hell Energy 5 4 FC Sokol (Клавдієве)

Гра, в якій «соколи» цілком могли розраховувати на перемогу, команда навіть мала перевагу у два м’ячі. Повернення Городецького стало крутим підсиленням. Однак досвіду в R-Cup забракло і Hell «поглинули» Sokol. Початок матчу був однозначно за FC Sokol — голи Жука і Власюка явно провокували на оптимістичні прогнози. До кінця першого тайму вже обидві команди «обмінялись» голами, Hell Energy також відіграли один м’яч. Вже згодом Hell Energy почали «робити різницю». Кошка зрівняв рахунок, але Лисенко знову вивів «соколів» уперед. Та гол Солодилова і автогол Маринича сприяли вольовій перемозі Hell. Ця гра не є найкращою у виконанні команди Дмитра Гавяка, проте результат здобули. З іншого боку, так, FC Sokol (Клавдієве), вдруге поспіль програє. Але рахуємо, що цю гру колектив може записати до свого активу.

Gold Division

Young Business Club 5 – 0 ФК Легіон

«Янги» здобули переконливу перемогу, проте все було не так очевидно до 16 хв. Гол Пословського вніс ясність. Це явно додало впевненості, Young Business Club продовжив «розбирати» суперника в другому таймі. Юрій Пословський «оформив» дубль, ще по голу забили Осіпенко, Бондарь і Борсук. ФК Легіон без штатного голкіпера Тивоненка не «вберіг» свої ворота, тому й в атаці бракувало впевненості. Ця гра проходила, як кажуть, «до першого забитого голу».  

Матадор Русанівка 5 – 6 FC Yuzhbor

Що за матч?! Обидві команди чимало помилялись, що й стало причиною стількох забитих м’ячів. Але, яка напруга та інтрига панувала на полі до останніх секунд! Колективи у ході матчу «знайшли» своїх героїв: Євгенія Чайку (3+1) та Олександра Солодчука (3+0). Активна «перестрілка» розпочалась із 4 хв, коли Yuzhbor двічі забив у ворота Башаєва. «Матадор» забив «у відповідь», але «на перерву» колективи все ж пішли з різницею у два голи.

У другій половині зустрічі «Матадору» ніяк не вдавалось зрівняти рахунок — суперник постійно виходив уперед, реагуючи таким чином на «зближення» до одного м’яча. Переможний гол колектив Павла Павлюка «провів» на 38 хв зусиллями все того ж Солодчука, який заслужено займе місце серед п’ятірки кращих гравців минулого туру.

AZ-41 8 – 2 Duzain-Fasad

AZ назабивали на кілька турів уперед? Звичайно, жартуємо, просто хочемо відзначити реалізацію команди Андрія Нестеренка. Матч із «дизайнерами» обіцяв бути важким, але AZ-41 «загнав» суперника у потрібні для себе «рамки», і вже звідти номінальні «господарі» диктували свої умови гри. Відразу троє гравців оформили по «дублю» (Коссе, Романчук, Швець). По одному голу в активі Нестеренка і Клепки. Duzain-Fasad показав свої найкращі риси із 25 по 32 хв. Колектив ще за рахунку 3:0 загравав голкіпера як 5-го польового. І це дало результат! Воротар Клюй забив двічі, асистував Андрій Жук в обох випадках. Однак AZ швидко адаптувався і повернув собі контроль над грою. Згодом вдалось забити ще 5 м’ячів після обрізок й помилок «дизайнерів» при заграванні 5-го польового.

FC MeadCult 3 – 2 3й Тайм

Друга поспіль поразка 3й Тайм за однаковим сценарієм, з однаковим рахунком і з відсутністю концентрації в першій половині гри. Такі суперники як «Мідкульт», «Матадор» відразу це помічають і «карають». Олександр Дороганов мав ідеальні умови для того, щоб забивати з 11 хв по 21 хв. Дороганов забив тричі! Це голи на будь-який «смак».

Суперник потроху оговтався після трьох «ляпасів». Спершу, гол Олександра Кондратьєва, згодом воротаря Шарова. Але це 40 хв. FC MeadCult втримав переможний рахунок на табло. Вітаємо команду Олександра Плотніцького, а 3й Тайм в наступному турі зіграє з «профаками», де теж буде ризик наступити на ті ж самі «граблі».

FC Profi 8 – 2 Нікофлекс

FC Profi розігрались! Ми точно не очікували такої переваги на табло після фінального свистка матчу з Нікофлексом. Володимир Мойсенко знову додав  балансу грі, і з ним на полі команда мала бадьорі 4:0 після першого тайму. Але перед перервою Володимир травмував руку і на тайм №2 вже не вийшов, бо поїхав робити рентген. Однак партнери «на куражі» продовжили феєрити. Зокрема, Банніков, оформивший «дубль», Шавердашвілі, який забив 3-ій гол за «профаків» у трьох матчах. Нікофлекс «відповів» лише на 39 хв і 40 хв точними ударами Левчука. Не втрачаємо надії, що кращу «версію» команди Владислава Мірошниченка побачимо вже у наступному турі. Але грати проти «Матадора».

Пресслужба R-Cup

Огляд матчів четвертого туру в Silver Division i Bronze Division