Підсумки заключного ігрового дня в R-Cup Grass (осінь 2021), Підбиваємо підсумки заключних матчів у R-Cup Grass VII Season., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

15.12.2021

Підсумки заключного ігрового дня в R-Cup Grass (осінь 2021)

15.12.2021

Підсумки заключного ігрового дня в R-Cup Grass (осінь 2021)

Platinum Division

HELL ENERGY 5 – 3 RDS

RDS героїчно пручались і провели, можливо, свій найкращий матч в осінньому чемпіонаті. Тим не менше, перипетії першого тайму натякали на інше – розгром номінальних «гостей». Остапчук, Либа і Шевченко забезпечили перевагу «енергетикам» у 3 м’ячі до 16 хв. Однак до перерви суперник відіграв 1 м’яч – відзначився Вдовиченков.

У другій половині зустрічі HELL ENERGY забили вчетверте – гол в активі Ванкевича. RDS по перерві нав’язали настільки конкурентну боротьбу, що другий тайм завершився внічию. Заморняк і Авдієнко забивали за RDS, але Ванкевич зробив дубль на 37 хв.

За підсумком осінніх змагань, HELL ENERGY здобув срібні нагороди в Platinum Division.

Silver Division

Yellow Black 1 – 3 ФК Кварцит

ФК Кварцит обіграв «жовто-чорних» і залишився на четвертій позиції. Команда Олексія Фесенка в заключних турах прогавила бронзові нагороди, але осінній турнір хлопці завершили на «мажорній» ноті.

У грі з Yellow Black ФК Кварцит виглядав рішучим та мотивованим. Ще до 12 хв колектив забив тричі зусиллями Логвиненка й Куцюка. Владислав Куцюк оформив дубль, продемонструвавши свої найсильніші сторони: самовіддачу й фізичні кондиції.  

Yellow Black мав чимало нагод в другому таймі, але обмежився голом Марченка на 30 хв.

Smile Development 1 – 3 Yellow Black

У наступному матчі «жовто-чорні» перемогли, і, як виявилося згодом, це була їх найважливіша й доленосна звитяга в осінньому чемпіонаті.

Smile Development не дорахувався кількох провідних виконавців: Знайди, Голоднікова тощо. Хто ж відповідав за креатив у атаці? Найактивнішим біля чужих воріт був Максим Павлюк. Він же відкрив рахунок на 4 хв.

У стані суперника теж була значна кадрова втрата: у другому матчі поспіль ворота захищав Владислав Усик, а він є кращим бомбардиром Yellow Black. Тим не менше, партнери створили вдосталь моментів, аби здобути 3 очки. Володимир Гудз зрівняв рахунок на 6 хв, Пузік забив на 8 хв, а по перерві Гудз оформив переможний дубль.

ATL 11 – 2 Denon

Denon чинив опір на старті поєдинку. На швидкий гол Коваля номінальні «гості» відповіли точним ударом Саржевського на 5хв. Але чемпіон не квапився і забив до перерви ще одного разу зусиллями Нагорняка.

А в другому таймі «біло-сині» розтрощили суперника. Найрезультативнішим у складі ATL став Сергій Іванов, який набрав 5 очок по гол+пас. 4 бали набрали Нагорняк і Коваль, дублі з голів у активі Денисова, Ващука, Біля.

Denon у другій половині гри забив на 35 хв – відзначився Краснянський після асисту Чичиркози.

LIDERS 4 – 6 Дружба

LIDERS жадали відразу прибрати ініціативу під власний контроль. Як результат – голи Пономаренка й Кириченка до середини першого тайму.

Але Дружба дотиснула ближче до перерви. Спочатку Сушко відіграв 1 м’яч, а згодом Сідлецький зрівняв рахунок.

У другій половині гри Сушко оформив дубль – Дружба попереду. І знову цим хлопцям вдалося здійснити камбек. Та вже за хвилину на табло – паритет після голу Кириченка.

Сусь вивів уперед номінальних «гостей» вдруге на 27 хв. А згодом Кириченко з LIDERS залишив свою команду в меншості. Суперник цим скористався і забив ще двічі. Гандикап у 3 м’ячі «лідери» не відіграли. Лише капітан Артем Шиман відзначився на 40 хв.  

ФК Неизбежность 2 – 3 AFC Footballers

Драматичний двобій – «футбольори» здійснили камбек і вирвали перемогу за 1 хв до фінального свистка.

ФК Неизбежность повів у рахунку на 14 хв після голу Осіюка. Ще за хвилину Омельченко подвоїв перевагу. Згодом суперник перехопив ініціативу і весь другий тайм тиснув на ворота Стрюка. «Неминучі» відбивались усіма силами, але на 39 хв не встояли. Спершу, Лобанов відіграв 1 м’яч. Це настільки додало впевненості, що на куражі хлопців було вже не спинити. Цибенко зрівняв рахунок, а Кульматицький приніс перемогу в одній з останніх атак.

Пресслужба R-Cup