«Апсет» туру в Silver, переконливий лідер Bronze після перших турів та інше, Огляд матчів четвертого туру в Silver i Bronze. , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

28.09.2021

«Апсет» туру в Silver, переконливий лідер Bronze після перших турів та інше

28.09.2021

«Апсет» туру в Silver, переконливий лідер Bronze після перших турів та інше

Silver Divison

Дружба 1 – 4 FC Bilux

Трохи здивувались, якою «безхребетною» виглядала Дружба на тлі злагодженої гри FC Bilux. Олександр Шестерньов відмінно підготував свою команду до матчу. Лише «Білюкс» забивав у поєдинку. Спершу, Шестерньов «зрізав» у власні ворота на 4 хв. Та це лише «підігріло» інтерес колективу. Цюпа зрівняв рахунок на 15 хв, а в другому таймі команда Андрія Дубового й Дмитра Бондаря просто почала «добивати» суперника, який нічого не міг протиставити. Цюпа зробив «дубль», забив Павлюченко, а також Шестерньов вже у чужі ворота. Переконлива звитяга «жовто-чорних» і поки «найгучніша» поразка Дружби в сезоні.

FC SoftServe 4 – 3 ATL

Це найбільша сенсація туру! Команда, якій ми пророкували поразку, гучно та промовиство перемагає. Тренер FC SoftServe Владислав Рибальченко методично «розібрав» ATL, наставник яких спостерігав за грою онлайн. І відсутність Павла Петрова відразу вплинула на результат. Чи можна вважати цю поразку провалом? І так, і ні, бо кожен вирішить для себе сам. «SoftServe» провів прекрасний поєдинок, насамперед, з точки зору командних взаємодій. Кожен гравець відповідав за свою зону і нав’язував боротьбу супернику.

ATL пропустили вже на 2 хв. Здавалось, швидко оговтаються, та навіть у результативного тріо Денисов-Охременко-Костишин нічого не виходило. На 20 хв «отримали» другий гол, забив Жихарєв, який провів шикарний матч, ставши одним із творців успіху колективу Дмитра Василюка. На 24 хв і 33 хв FC SoftServe знову реалізував моменти зусиллями Василюка і Кальника. Але індивідуальна сила й якості, як виявилось, у гравців ATL нікуди не зникали, а просто невчасно «взяли паузу». У хлопців раптово «пішла гра», голи забили Охременко, Костишин й Іванов. Але на більше часу не вистачило, і фортуна справедливо «посміхнулась» FC SoftServe. Бажаємо зберегти цей емоційний «заряд» на всі наступні тури.

AFC Footballers 4 – 8 Rangers

Олег Романчук, нарешті, обрав матч, у якому «повернув» свою результативність. В активі Олега 5 очок по «гол+пас» у грі з «футбольорами». Звичайно, збір команди Олександра Андрусенка ще перед початком поєдинку вказав на одностайного фаворита. Але хочемо відзначити Владислава Лещенка (3+1), який взяв участь у всіх голах команди.

«Рейнджери» не зустрічали особливого супротиву, забивши на початку тайму, всередині і наприкінці. На 24 хв двічі влучно «вистрілив» Лещенко в номінальних «господарів», але Rangers довели справу до переможного кінця, збільшивши перевагу на табло до комфортної. AFC Footballers наступного вікенду зустрінеться з суперником, який «Рейнджерів» вже обіграв, тому чекаємо від колективу оптимального збору.

Smile Development 6 – 3 Denon

Цікаво, хто «робитиме» результат за «Смайл», коли не гратиме Голодніков? Цього вікенду «зелені» вперше перемогли в сезоні, а Голодніков (2+2), все ж приїхавши на гру, став кращим на полі. У першому таймі він асистував Кононенку і Павлюку, також відзначився Кравчишин. М’яч Чічіркози в складі суперника просто став частиною гри. У підсумку, «Смайл» переконливо «забрав» першу половину поєдинку. А згодом в матчі нічого не змінилось, гол до свого активу «записав» Знайда, а Голодніков тепер двічі уже забив. За рахунку 6:1 Denon спромігся на голи Саржевського й Іваницького.

ФК Неизбежность 5 – 1 Liders

Так трапляється, що в кожному турі роль ключового гравця в складі «неминучих» на себе «приміряє» інший виконавець. Так було зі Свідерським і Матюшою. А цього вікенду кращим був Павло Кос. Він із партнерами «взялися до справи» з перших хвилин, адже до середини тайму рахунок був 3:0. У Liders вже не було шансів для успіху, однак гол Шимана «в роздягальню» ще дарував надію. Вона зникла на 24 хв, коли Кос оформив «дубль», а Рудишин довів перевагу до чотирьох забитих м’ячів. ФК Неизбежность продовжує лідирувати в Silver і має гру в запасі, Liders залишається в дивізіоні єдиною командою без набраних очок.

FC Rabona 1 – 6 ФК Кварцит

А до 7 хв матчу здавалось, що «Рабона» продовжить тиск і заб’є ще. Василенко відкрив рахунок на 6 хв. Це був «кінець» для FC Rabona в матчі. Силенко «відновив паритет», а Нечепа вивів «Кварцит» уперед. У другому таймі Нечепа й Силенко забили ще по одному голу, а згодом і Куцюк відзначивсь своїм першим м’ячем у сезоні. Це викликало у Владислава зайву «хвилю» емоцій і, після фолу на Фесюрі, №23 у складі ФК Кварцит активно жестикулював на адресу Євгена. Які наслідки? Пряма червона (3+3) для тренера «Рабони» Сергія Кукіля й жовта Фесюрі. Куцюк «гірчишника» не отримав, для декого (не з FC Rabona) це лишається загадкою. А на 40 хв Мусієнко забив останній гол в матчі. ФК Кварцит зберігає шанси, аби піднятись на першу сходинку при двох матчах у запасі.

МФК Рваний Кед 0 – 3 Yellow Black

«Рваний Кед», подекуди, нав’язував боротьбу, але навіть для нічиєї цього б не вистачило. Тим більше, для здобуття очок потрібно більше забивати. Тренер точно присвятить цьому аспекту більше часу. А команда Дмитра Бондаря впевнено виглядала протягом матчу і реалізувала свою перевагу в 3 забиті м’ячі. Голкіпер здіснив кілька сейвів, але загальна картина і перемога нікуди б не «втекли» від Yellow Black в будь-якому разі.

Bronze Division

Sporting Kyiv 2 – 8 Tech United

Tech United провели найспокійнішу гру, як описав її згодом капітан Іван Кияниця. Команді вдавалось забивати красиві м’ячі, проводити швидкі й ефективні комбінації, а найголовніше — реалізовувати моменти. Опанасенко, П’ясецький, Вахрушев брали на себе ініціативу і «вирішували» конкретні ігрові епізоди, але хочемо відзначити «дубль» Юрченка і гол Кияниці.

«Португальці» у цій грі «видавали» непогані комбінації на початку зустрічі, але з 8 хв суперник повністю «поглинув» розбалансовану команду без лідерів на полі.

Unknown FC 5 – 4 FC Valkyrie

Ви полюбляєте, іноді, погойдатись і згадати дитинство? Хоч і в цьому матчі гравці дитинства не згадували, але регулярно «гойдались» і тішили забитими м’ячами. На автогол Приступи Unknown відповіли за хвилину зусиллями Власенка. У середині тайму «Валькірія» знову забила (відзначивсь Бережний), але суперник до перерви зумів не лише відігратись, а й вперше «вийти уперед».

FC Valkyrie забила «у відповідь» лише на 26 хв, та це була лише кульмінація. Розв’язка почалась із голу Фурсенка і «відповіддю» від Майданюка. «Ставив крапку» у матчі Григорій Приступа, який залишається незамінним гравцем Unknown FC. Показово, що така яскрава звитяга стала для колективу першою у дивізіоні.

Нове Життя 4 – 4 Славутич

Як і очікували, команди подарували інтригуючу та інтенсивну гру. Колективи послідовно домінували в кожному з таймів. Ми вже писали про «апгрейд» Нового Життя, але навіть і так у 2:0 над Славутичем в середині першого тайму важко було повірити. Хоча й Славутич швидко один м’яч відіграв, «помаранчево-чорні» до перерви встигли забити ще. Після свистка «на перерву» на табло — 3:1.

А от в таймі №2 гра «віддзеркалилась». Команда Ігоря Кузнєцова забила тричі, на що супротивник «відповів» лише раз. Кращим гравцем поєдинку став голкіпер номінальних «господарів» Олександр Клюй, який не лише сейвив, а й віддав дві гольові на партнерів. У Славутича кращим був Панасюк(2+1), чиї результативні дії могли навіть принести перемогу команді, але в суботу ця пара переможця не виявила.

New Star 3 – 6 ФК Сейм Путивль

Суперники дозволяють «Сейму» перемагати, а команда лише вдячна за таку «турботу». Але New Star просто виглядали слабшими, ніж команда Артема Мокренка. Хоча вдалось тричі забити у ворота Хані Маарефі — Бенавідез продемонсрував шикарне «гольове чуття» й вміння завершати в «один дотик.» Рівень ФК Сейм Путивль вищий, тому хлопці просто «перебили» суперника і забили вдвічі більше. Найрезультативнішим у складі переможця став Ігор Малюк (1+2). А в чотирьох матчах він уже 5 забив і стільки ж віддав. Можливо, ще й побореться за звання кращого гравця Bronze за підсумком сезону?  

Internazionale Kyiv 1 – 4 FC IPnet

Арбітри показали в цьому матчі цілих 7 жовтих карток. «Гірчишники» Олексія Фесенка (FC IPnet), взагалі, призвели до вилучення. Боротьби і розмов чимало, а інтрига «зникла» до середини другого тайму. Особливо помітні постійні апеляція тренера «міжнародників». Але ще одна поразка Internazionale Kyiv ніяк не позначається на їх бажанні грати і прогресувати. FC IPnet у дивізіоні мають зовсім інші завдання, тому кінцевий рахунок не є несподіванкою. Іван Нечепа зробив «дубль», відзначились також Солодкий і Самусь. У скла     ді «Інтера» пенальті, що став голом «престижу», реалізував Liam Halse.

Пресслужба R-Cup

Огляд матчів четвертого туру Platinum Division i Gold Division