Драматичні двобої Platinum, розіграш срібних і бронзових медалей Gold, непоступливість команд Silver, Анонс 13-го туру R-Cup Grass. , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

26.11.2021

Драматичні двобої Platinum, розіграш срібних і бронзових медалей Gold, непоступливість команд Silver

26.11.2021

Драматичні двобої Platinum, розіграш срібних і бронзових медалей Gold, непоступливість команд Silver

Platinum Division

PERUN – IrisHotels & Vins show

Iris Vins в своїх заключних двох матчах в осінньому турнірі відстоюватиме друге місце – це першочергове завдання для команди Сергія Покорука. Iris Vins випереджає суперника на 1 очко. Нагадаємо, що для PERUN ця гра стане фінальною в дивізіоні. Звичайно, лише перемога влаштує колектив Ігоря Каплунова, адже для амбіційної команди призові місця в Platinum – понад усе. Та навіть 3 залікові бали ще не гарантуватимуть PERUN місця у топ-3 – чимало залежить і від майбутніх результатів HELL ENERGY, і від ще однієї гри Iris Vins, яку хлопці приберегли в «запасі».

FC SOKOL (Клавдієве) – HELL ENERGY

У першому колі «соколи» провели відчайдушний матч проти HELL Energy. Пригадуєте? Команда Івана Власюка вела в рахунку, та суперник відігрався, а злощасний автогол Маринича приніс перемогу «Хел».

У стані «соколів» панує відповідна мотивація й жага до реваншу. Вище п’ятого місця їм не піднятись, але чому б не полоскотати нерви представнику топ-3, коли той бореться за призові місця?

Hell Energy подарували очки левовій частині команд у дивізіоні за останні 1,5 місяці (нічиї з Grace, PERUN, поразка Iris Vins тощо). Тим не менше, хлопці не здали позицій у турнірному становищі. Як щодо перемоги цього вікенду, пане Дмитре?

RDSFC Sofiya City

FC Sofiya City зіграє з аутсайдером, але перемога саме в цій грі максимально наблизить колектив до золотих нагород. Найближчі переслідувачі чекають на програш «Софії», аби згодом, можливо, зачепитись за першу сходинку. Але знайдіть такого оптиміста, об’єктивно шанси RDS вкрай примарні. Лише Пенгрін продовжує забивати за команду Олександра Ращупкіна. 4 м’ячі в 6-ти зустрічах. Іншими словами, 1.5 голи за матч – показник рівня лідера бомбардирської гонки Хусаїнова.

Gold Division

Матадор Русанівка – СМК

Матадор Русанівка втратив шанси поборотись за перше місце після поразки «янгам». Команда Вадима Скиценка зробила необхідні висновки, бо треба рухатись далі і в заключному матчі втримати срібні нагороди. З FC YUZHBOR, який перебуває на 3-ій сходинці, їх розділяє 2 очки. Тож «Матадор» розраховує тільки на перемогу в грі з СМК, адже раніше підопічні Владислава Рибальченка зазнали поразки в очному поєдинку з «Южбором».

СМК минулого вікенду зіграли внічию з FC Profi. В деяких ігрових відрізках СМК демонстрували техніку й реалізовували свої моменти (як от гол Моргушка), а в інших епізодах провалювались в обороні й пропускали прикрі м’ячі. Чи знайдуть баланс у цьому турі?

FC YUZHBORAZ-41

Вище відзначили, що «Южбор» здобуде срібні нагороди, якщо обіграє AZ-41, a Матадор Русанівка зіграє внічию/програє СМК. Це найсприятливіші умови для команди Павла Павлюка. В будь-якому випадку хлопці повинні лише перемагати, а, які позиції займуть колективи, справедливо розсудить футбольна Феміда.

Але давайте не будемо романтизувати фініш FC YUZHBOR. Навпаки, погляньмо на їх реалії в дивізіоні: в останніх трьох матчах жодної перемоги, включаючи 2 сумнівні нічиї. А суперник, AZ-41, вже на 4-му місці. Олег Романчук робив хет-трики у двох минулих поєдинках. До речі, цікаво буде поглянути на протистояння двох найкращих бомбардирів дивізіону – Соломахіна (13 м’ячів) та Романчука (10 голів).

Young Business Club – Нікофлекс

Чемпіони проведуть заключну гру в дивізіоні. Можливо, в цьому матчі тренер Євген Задорожний дасть можливість проявити себе виконавцям, які грали не так часто.

Нікофлекс проведе ще цілих 3 поєдинки. Позмагатись на рівних з чемпіоном – прекрасна можливість розвіяти неприємний осад після невдалих виступів. Зокрема, прикра нічия з «дизайнерами», які зрівняли рахунок наприкінці зустрічі. Нікофлекс наразі здобув лише одну перемогу, але хлопці явно не планують провалювати кінцівку чемпіонату.

FC Profi – ФК Легіон

Обидві команди однаково провалили фініш і старт чемпіонату відповідно. FC Profi розпочали осінній турнір із яскравих перемог та виглядали одними з претендентів на нагороди. Але травми ключових виконавців і поганий збір перетворили їх з фаворитів у середню команду дивізіону.

«Легіонери» ж, навпаки, провели жахливу першу половину змагань, а згодом після хороших трансферів здобули 3 важливі звитяги і захистили себе від вильоту в Silver.

Очна гра між ними матиме локальне значення. ФК Легіон у разі перемоги підніметься на шосту сходинку, а «Профі» спробують наздогнати FC MeadCult i AZ-41. 

Silver Division

FC BILUX – Smile Development

FC BILUX завершить свої виступи в осінньому турнірі матчем зі Smile Development. На якому місці фінішує команда Андрія Дубового – питання відкрите. Перемога над «Смайлом» забезпечить непоганий відрив у 7-8 очок від суперників, які ще зіграють по 3 матчі. Можливо, хтось втрачатиме залікові бали і «жовто-чорні» залишаться на п’ятій сходинці, а, можливо, фінішують всередині таблиці.

Smile Development перебуває серед аутсайдерів і повинен чіплятись за результат в кожній наступній грі (всього їх ще буде 4). Віримо, що колектив Юрія Момота залишиться в Silver, однак левова частка цього успіху залежить від результативності лідерів: Голоднікова, Знайди, Кононенка та інших.

ATL – Smile Development

Команда Юрія Момота зіграє 2 поєдинки в цьому турі. Матч із ATL стане справжнім випробуванням, але чи до снаги його пройти? «Біло-сині» боряться за чемпіонство, для них гра зі «Смайлом» буде такою собі підготовкою до центрального протистояння дивізіону, яке ми побачимо в неділю за участі ATL i Rangers.

Дружба – МФК Рваний Кед

Обидві команди прагнуть зайняти місце «Білюкса» в таблиці, але для цього ще необхідно докласти неймовірних зусиль. Зокрема, здобути 3 очки в цьому турі. До того ж, Дружба і МФК Рваний Кед є «сусідами» по таблиці (сьома та шоста позиції відповідно). Колективи мають на меті закінчити турнір в п’ятірці, але минулі матчі програли. Дружба дозволила створити камбек «неминучим», а підопічні Олександра Андрєєва не забили жодного м’яча «Білюксу», пропустивши тричі.

FC SoftServe – ФК Неизбежность

Поєдинок ще одних «сусідів» по турнірному становищу. Підопічні Владислава Рибальченка випереджають «неминучих» на 1 заліковий бал, але ФК Неизбежность має 2 матчі в «запасі». FC SoftServe працює над удосконаленням своєї гри і наразі хлопці награли на восьму сходинку. «Неминучі» в минулому турі, нарешті, перемогли. Чому б після яскравої звитяги над Дружба не повернутися на переможний шлях?  

LIDERSYellow Black

Колектив Дмитра Бондаря не перемагає в чотирьох останніх матчах і зазнав трьох поразок поспіль. «Футбольори» в минулому турі продовжили крах Yellow Black. Але хлопцям завжди вистачало запалу, треба лише знайти «гніт». Тож чи вдасться «запалити» у грі з LIDERS?

З іншого боку, бажання і характеру LIDERS може бути достатньо для позитивного результату. Їх провідним виконавцям під силу взяти на себе ініціативу та здолати цього суперника.

AFC Footballers – ФК Кварцит

AFC Footballers у минулому турі впевнено перемогли Yellow Black 7-2, при чому поступались по ходу гри. Ми знову переконались, що в оптимальному складі команда Олександра Андрусенка здатна боротись за високі місця, а не просто рятуватись від «вильоту». Хоча теж важливо не переоцінити «футбольорів» у цьому аспекті.

Мотивований ФК Кварцит – ось і перевірка! Нагадаємо, ФК Кварцит відстає від лідера на 3 очки, а кожен наступний матч повинні завершити на свою користь. Чи переважить впевненість фаворита непередбачуваність AFC Footballers?

Rangers 2.0 – ATL

Центральне протистояння дивізіону, в якому зійдуться, певно, найамбітніші колективи Silver. Погляньте на турнірне становище і все зрозумієте! «Рейнджери», здобувши перемогу, як мінімум на тиждень «відсіють» одного з прямих конкурентів на перше місце. ATL в разі перемоги фактично зруйнує всі сподівання Rangers на золоті нагороди. Ця гра могла б стати вирішальною, але є ще 2 претенденти на «корону» і у всіх попереду кілька поєдинків. 

ФК Неизбежность – FC Rabona

ФК Неизбежность проведе ще 1 матч у 13-му турі. Після локального протистояння з FC SoftServe колектив Дмитра Ходаківського випробує FC Rabona, що бореться за вихід у Gold. Відзначимо ще раз: будь-який результат, окрім переможного, створить несприятливі умови для підопічних Сергія Кукіля. Можливо, ми перебільшуємо, і саме «Срібло» змусить хлопців ще ретельніше працювати над своєю грою. Але прямо зараз тренер чекає від своєї команди максимального результату.

Bronze Division 

FC Valkyrie – Tech United

На турнірне положення обох команд результат гри особливо не вплине. У другій частині змагань «Валькірія» видала шалений матч проти ФК Сейм Путивль, а також дуже непоганий перший тайм із ФК Фокус у минулому турі. Наставник колективу Олександр Кульша чітко розуміє, над чим його підопічним потрібно більше працювати. Бажаємо хлопцям таких же яскравих поєдинків, як із «Сеймом» вже в зимовому турнірі.

«Технарі» закріпились на восьмій сходинці, маючи в активі 3 перемоги. Хотіли б бачити від Tech United більшої конкуренції у матчах з такими суперниками як DNIPRO-M, FC IPnet тощо.

FC IPnet – ФК Фокус

FC IPnet перебуває на шостій сходинці. Закінчити нестабільний для себе осінній турнір перемогою над «фокусниками» – той максимум, який наразі може показати команда Івана Нечепи. Чекаємо їх у найкращих кондиціях взимку, бо віримо, що хлопці здатні боротись за чемпіонство в «Бронзі».

ФК Фокус теж нестабільно виступив, але команда страждає то через дискваліфікації важливих гравців, то через травми. Тим не менше, характер колективу варто відзначити.

FC IPnet і ФК Фокус розіграють між собою четверте місце – залюбки спостерігатимемо за цим протистоянням.    

Пресслужба R-Cup