Чи наздожене Кошка Шевчука в гонці бомбардирів Platinum? «Гра в кальмара» у Silver Division, Анонс заключного ігрового дня R-Сup Grass VII., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

10.12.2021

Чи наздожене Кошка Шевчука в гонці бомбардирів Platinum? «Гра в кальмара» у Silver Division

10.12.2021

Чи наздожене Кошка Шевчука в гонці бомбардирів Platinum? «Гра в кальмара» у Silver Division

Platinum Division

HELL ENERGY – RDS

HELL ENERGY здобуде срібні нагороди за підсумком осінніх змагань у Platinum. Головний бомбардир «енергетиків» Степан Кошка, до речі, має теоретичні шанси стати одним із двох кращих «снайперів» дивізіону. Задля цього Кошка повинен забити щонайменше 6 м’ячів. Така цифра в R-Cup Степану не підкорялась, але раніше він забивав 5 у ворота Эверласт.

Silver Division

Yellow Black – ФК Кварцит

«Жовто-чорні» програли, хоч і нав’язали серйозну боротьбу чемпіону в минулому турі. Але цього замало, бо для збереження «прописки» у Silver команді Дмитра Бондаря необхідно набирати очки. Що ж, останній шанс випаде в цьому турі – Yellow Black зіграє 2 матчі.

ФК Кварцит поступився бронзовими нагородами FC Rabona. Чи вистачить мотивації колективу Олексія Фесенка показати максимум у своїй заключній грі?

Smile Development – Yellow Black

Yellow Black матиме кілька хвилин на перепочинок між першим та другим матчем. Афіша звітного протистояння інтригує, тож на полі палатимуть пристрасті.

«Смайл» потроху набирає форму і на свій заключний поєдинок в осінньому турнірі вийде з рекордом 3-2 в останніх п’яти матчах. Перемога над Дружба в минулому турі обнадіює капітана Юрія Момота, але першу частину кампанії Smile Development все ж провалив.

ATL – Denon

Окрасити чемпіонство заключною перемогою в Silver – саме таку ціль переслідуватиме ATL у матчі з Denon. Яка інтрига ховається за назвами команд? Передостанній Denon збирається «гримнути дверима» перш, ніж опуститися в Bronze? А, можливо, Владислав Бондзик зуміє зібрати найсильніший склад на це протистояння? Втім, капітан точно не зможе розраховувати на Іваницького, який відбуває дискваліфікацію.

LIDERS – Дружба

Дружба, як мінімум, підніметься на шосту сходинку, якщо переможе LIDERS. Колектив Романа Буряка є безумовним фаворитом, але згадайте, як хлопці «обпеклися» в минулому турі. Цікава думка капітана: наскільки він задоволений результатами своєї команди в поточних змаганнях?

LIDERS знаходить у собі сили й мотивацію, аби дограти цей сезон. «Кістяк» із трьох-чотирьох гравців завжди приїжджає на ігри, а питання підсилення завжди лишається відкритим.

ФК Неизбежность – AFC Footballers

ФК Неизбежность лише раз втрачав очки в останніх чотирьох матчах (нічия з FC Rabona). На це зважають «футбольори», але тут відразу ремарка: команда Олександра Андрусенка перед стартовим свистком знатиме результати двох поєдинків Yellow Black. Наразі саме «жовто-чорні» є прямим конкурентом AFC Footballers у боротьбі за «виживання».

Пресслужба R-Cup