Підсумки 8-го ігрового тижня, ​Підсумки 8-го ігрового тижня., R-CUP 2019 - 2024. Офіційний сайт

Новина

10 жовтня

Підсумки 8-го ігрового тижня

10 жовтня

Підсумки 8-го ігрового тижня

Вища ліга

FC Donbass 5 – 1 OnlyFans Team

FC Donbass зберіг за собою підсумкову третю сходинку й наблизився до другого місця на відстань одного залікового балу. В матчі з аутсайдером дивізіону OnlyFans Team у складі діючого чемпіона Вищої ліги хет-триком відзначився Микола Івановський, ефективно замикаючі рішення від партнерів на дальній стійці воріт суперника. Після хет-трику Івановського номінальні господарі мали перевагу в 3 голи. Остаточною перевагу зробив голкіпер Ігор Байдак, встановивши 5:1 на 38-ій хв.

ФК Нова Пошта 1 – 1 Крила Донбасу

ФК Нова Пошта знову зазнав осічки. Цього разу очки в матчі з цим суперником здобули Крила Донбасу, які безсумнівно особливо налаштовувалися на поєдинок, аби показати себе в грі проти нещодавнього топа дивізіону. Й у номінальних гостей вийшло гучно стартувати в матчі. Вони відкрили рахунок на 4-ій хв після красивого асисту Олександра Шестерньова й майстерного завершення в дальній верхній кут від Ельдара Шульги. Та суперник відповів теж красиво. Валерій Бойко на 15-ій хв перехопив розіграш стандарту й, обігруючись із Андрієм Мар’євичем, дійшов до чужих воріт. Мар’євич зрівняв рахунок.

ФК Анреал 1 – 1 Tech United

ФК Анреал витиснув нічию з матчу проти Tech United. Номінальні гості відчайдушно захищали 1:0, здобуті після голу Олексія Зуєва на 6-ій хв. «Нереальні», ймовірно, не лише зрівнювали б і виривались би вперед, однак в рамці «технарів» свою кращу форму, нарешті, показав голкіпер Роман Башаєв. Складалася картина, що навіть на «нуль» такими темпами може зіграти, та на 34-ій хв втрутився автогол партнера Ігоря Степанюка. Втім, цим автоголом ФК Анреал здобув те, на що точно награв.

ATL 2 – 3 Skvyra Football Team

ATL влаштував серйозну перевірку на характер для лідера дивізіону Skvyra Football Team. Номінальні господарі повели на 4-ій хв зусиллями Артема Охріменка, та в грі проти топ-суперника й у темпі, коли навіть погляду не відведеш, важко зберегти таку перевагу. Сквиряни дотиснули в заключні 5 хв першого тайму. Олександр Морозюк зрівняв рахунок, а Ігор Киян вивів Skvyra Football Team уперед. ATL відмовлявся приймати сценарій під диктовку сквирян і видав гол у другій половині. Артем Хацкевич повернув паритет і надії за заліковий бал на 34-ій хв, та в одній із останніх атак номінальні гості забили свій переможний м’яч. Киян зробив переможний дубль.

Friends Team 2 – 1 LIDCAR

Friends Team продовжує переслідувати діючого чемпіона, що йде третім, але всі учасники дивізіону з топ-4, що виступали звітного ігрового тижня, свої матчі виграли, тому в топі таблиці все без змін. Однак і ходу «френдів» LIDCAR прагнув змінити. Представник Вищої ліги, який кусається в таких протистояннях, нагострив зуби на наступного суперника. «Френдс» із матчу забрав мінімальну перевагу завдяки переможному дублю Андрія Огнистого. Суперник переслідував і відігрався з 0:1 зі стартом другого тайму, та Огнистий відзначився вдруге й приніс Friends Team звитягу.

Перша ліга

FC AppsFlyer 2 – 4 NOOSPHERE KYIV

Камбеки супроводжують NOOSPHERE KYIV майже весь сезон. Інколи, камбечать суперники, проте й сам NOOSPHERE KYIV дарує дивізіону таке видовище. FC AppsFlyer у оптимальному зборі приїхав на звітний матч. Двічі виривався вперед до середини другого тайму. Руслан Зубленко оформив на табло 2:1 на 27-ій хв. Після неї й розпочалося видовище. Видовище імені Артема Марчука, який видав щось більше, ніж черговий хет-трик. По-перше, він став переможним для команди. По-друге, кожен із голів Марчука міг би залетіти в топ. У двох атаках відігравав суперників у їх штрафному майданчику. Ще одного разу прекрасно пробив у нижній кут.

Харків 1654 1 – 4 PIN-UP

PIN-UP розвиває триматчеву безпрограшну серію й за старання отримує перебування серед лідерів дивізіону. З чотирма конкурентами після звітної звитяги PIN-UP ділить у таблиці друге-п’яте місця. Від харків’ян номінальні гості відірвалися на 5-ій хв. Наприкінці першого тайму Родіон Українець подвоїв перевагу, а на 25-ій хв зробив дубль. PIN-UP збільшував гандикап. Суперник відзначився своїм єдиним голом уже за 0:4 на табло.

ФК Вишгород 0 – 5 Благора Інвест

Благора Інвест обіграв сусіда по низинах таблиці ФК Вишгород. Лідерство номінальним гостям голом на 5-ій хв приніс Антон Котляр. Ближче до завершення першого тайму Юрій Петренко подвоїв перевагу. В другій половині він також записав до свого активу асист. Суперник дав би інтриги, та в рамці Благора Інвест хороший матч провів голкіпер Микола Поліщук, не давши тій інтризі відбутися.

FC Legendary Amateurs 2 – 7 FC Meest TEAM

FC Meest TEAM після двох нічиїх поспіль видав результат, із яким гальмував у попередніх матчах. Впевнені 7:2 над FC Legendary Amateurs наблизили команду на відстань одного очка до лідерів. У порівнянні з деякими з них FC Meest TEAM має кращі перспективи, якщо триматиме переможний хід. FC Legendary Amateurs змусив суперника відіграватися з 0:1, та вже після першого тайму номінальні гості повернули хід матчу на свою користь із перевагою в два голи. Закріпилися в ролі лідера зі стартом другої половини. В складі FC Meest TEAM у грі по дублю зробили Олександр Нехаєнко й Володимир Заверуха.

FC Goldmine 6 – 3 LEFT COAST

У двох своїх останніх матчах FC Goldmine набирає очки в матчах із суперниками, які змагаються за топ-3 таблиці. Після нічиєї з «містянами» FC Goldmine обіграв LEFT COAST. Нерви та емоції згущувалися довкола гри, та «голдмайни» проявили наполегливість у своїй меті тріумфувати. У другому таймі закамбечили з 1:2. LEFT COAST при 2:3 ще не відпустив суперника, відігрався. Заключні 5 хв номінальні господарі перетворили в свій переможний спринт, забивши ще тричі. Денис Зінченко оформив хет-трик за FC Goldmine.

ФК Фокус 0 – 2 UID

UID після другої звитяги поспіль зосередився серед чотирьох учасників, які ділять друге-п’яте місця. На папері рівного й небезпечного суперника ФК Фокус UID обіграв, не пропустивши жодного разу. Ще один переконливий виступ у рамці голкіпера Івана Колесника, хист партнерів і граючого тренера Олександра Уса принесли вже третю «суху» звитягу цього сезону. Ус оформив переможний дубль, однак без надійної гри позаду, зокрема, від голкіпера Колесника гра могла б містити й інший контекст.

Fanat 4 – 1 PERUN

Найбільшу сенсацію ігрового тижня зробив Fanat, обігравши лідера таблиці PERUN. Майбутній автор звітної звитяги до гри підходив одним із аутсайдерів дивізіону й навіть 3 очки особливо не підняли Fanat у турнірному становищі, проте звитягу, звісно, команда одержала особливу. На 3-ій хв номінальні господарі не забили пенальті. Здалося, втратили одну з небагатьох реальних нагод вийти вперед, але на 12-ій хв Віталій Потапенко вивів у лідери. Юрій Сірий зрівняв рахунок на 26-ій хв. Заключні 5 хв гри – переможний час Fanat, коли Вардан Мгламян реабілітувався за не забитий пенальті, а Потапенко оформив хет-трик.

Друга ліга

FC BEER WAY 2 – 4 AppStudio

Конкурентним видався перший тайм гри FC BEER WAY і AppStudio. Номінальні гості двічі створювали мінімальну перевагу, та не втримували її довше чотирьох хвилин. Уже в другій половині AppStudio втретє вирвався в лідери. Перевагу не лише зберіг, а й розвинув. Роман Уланов і Єгор Чечеринда забили м’ячі, які зробили для AppStudio різницю в другому таймі.

Nunu-KyivGastroBar 4 – 4 Сталь

Nunu-KyivGastroBar і Сталь видали результативну нічию з постійною роллю проміжного лідера від номінальних господарів по ходу матчу й суперником Сталь, який постійно наздоганяв, однак здобув заліковий бал, зрівнявши наприкінці поєдинку. Автогол Костянтина Кравцова встановив остаточні 4:4. В складі Nunu-KyivGastroBar дубль зробив Дмитро Анишко.

Unknown Sporting 0 – 1 Альфа

Важливу для себе звитягу над одним із конкурентів за топ-3 звітного ігрового тижня одержав Альфа над Unknown Sporting. Після цього успіху команда ділить друге-четверте місця в таблиці, тоді як US спустився на п’яту сходинку й відстає на 2 бали. Відмітимо й першу «суху» звитягу «вовків» у сезоні, які після матчу знову відзначали свого голкіпера Єгора Кунду. Єдиного точного удару в зустрічі завдав Володимир Паскаленко на 28-ій хв.

FC BILUX 3 – 1 AFC Footballers

FC BILUX збільшив показник із звитяг до фантастичних семи поспіль. Звітного ігрового тижня команда обіграла AFC Footballers із низин таблиці. Номінальні господарі досягли підсумкової переваги за перший тайм. Олександр Шестерньов й Ігор Гаврилюк до 9-ї хв оформили проміжні 2:0, на що «футбольори» відповіли голом Вячеслава Стельмаха на тій же 9-ій хв. Та вже на 10-ій хв Дмитро Бондар реалізував свій шанс і встановив 3:1.

Inter Cars Ukraine 4 – 2 ФК Акули

Inter Cars Ukraine продовжує підніматися в таблиці. Третя звитяга поспіль підняла команду в верхню половину турнірного становища. Inter Cars Ukraine обіграв ФК Акули. Дует Директоренків приніс проміжні 2:0 до середини першого тайму. Юрій П’яскорський відіграв один м’яч, однак номінальні господарі миттєво забили втретє. До завершення першого тайму Павло Самарчев видав гол+пас. Inter Cars Ukraine лідирував 4:1. Другий м’яч «акул» забив Максим Кустов.

FC Profi 4 – 0 NoName-KonteynerBar

FC Profi обіграв NoName-KonteynerBar і вже за крок від верхньої половини турнірного становища. Побачимо – чи команда ступить ще вище, а звітного ігрового тижня видала «суху» звитягу над NoName-KonteynerBar. Відмітимо голкіпера Василя Іваненка, а з партнерів – Сергія Долгого й Євгена Ільченка, які на двох зробили 5 результативних дій.

FC Rabona 3 – 5 ФК Сокіл

ФК Сокіл результативно пройшов першим таймом і до середини другого, забивши 4 рази в ворота FC Rabona. Оформити проміжні 4:0 допомогли 2 автоголи номінальних господарів, які все таки відіграли один м’яч на 30-ій хв, та «соколи» відчували наближення звитяги ще дужче після дублю Ельдара Шульги на 35-ій хв. Наприкінці зустрічі FC Rabona відіграв два голи. Голкіпер Сергій Кукіль також відзначився. Команда скоротила підсумкову різницю на табло.

Третя ліга

FC MAXIMUS 2 – 2 FC SICH Kyiv

FC MAXIMUS зазнав осічки й залишився поза топ-3. Номінальні господарі зробили камбек і вирвалися вперед із 0:1. FC SICH Kyiv вивів уперед автогол Артема Хоменка на 10-ій хв. На 18-ій хв Владислав Казістов зрівняв рахунок, а всередині другої половини номінальні господарі повели. FC SICH Kyiv нічию в кінцівці поєдинку приніс Дмитро Анишко.

FC Leaders 3 – 3 Nexus

Нічиєю завершився й наступний матч. Nexus створив проблеми для FC Leaders й реалізував два моменти до 27 хв. Номінальні господарі повернулися з появою на полі Анатолія Веремчука, який посприяв камбеку й лідерству команди двома голами й асистом. Веремчук видав результативний дванадцятихвилинний відрізок, однак суперник здобув нічию. Данило Карачевський приніс Nexus заліковий бал.

ФК Гора-Powerkit 3 – 3 СК Софіївський

ФК Гора-Powerkit відкрив рахунок на 3-ій хв зусиллями Юрія Головка, та СК Софіївський відповів відразу трьома голами. Вперед номінальних гостей вивів і оформив різницю в два м’ячі своїм дублем Валентин Дмитренко зі стартом другого тайму. На 22-ій хв СК Софіївський лідирував 3:1, однак уже на 23-ій хв Михайло Харачура зменшив гандикап, а автогол Євгена Ільченка на 36-ій хв приніс ФК Гора-Powerkit нічию.

DNIPRO-M 2 – 0 Old Friends

DNIPRO-M, вигравши вшосте поспіль, і, дочекавшись осічки лідера таблиці, піднявся на першу сходинку. В грі з Old Friends номінальні господарі зробили різницю зі стартом другого тайму. Віталій Гирявець відкрив рахунок на 22-ій хв, а на 23-ій хв остаточний рахунок у матчі встановив Костянтин Василенко.

ЧА-ЧА-РАЗ 3 – 3 Авангард Київ

Один із претендентів на топ-3 ЧА-ЧА-РАЗ змагався з лідером таблиці Авангард Київ. В емоційному й багатому на голи протистоянні зафіксована результативна нічия. Номінальні гості до 12-ої хв оформили проміжні 2:0 на свою користь, але на характері суперник встановив паритет на 37-ій хв. До завершення гри залишалися лічені хвилини, та вся розв’язка була попереду. Авангард Київ забив втретє після точного удару низом із лівого флангу Нікіти Олексюка. За кілька секунд згодом команда сфолила вп’яте й вшосте. З десяти метрів Сергій Вахрушев забив і приніс ЧА-ЧА-РАЗ нічию.  

ФК Легіон 4 – 2 Дружба

Дружба мала перевагу з проміжними 2:1 після першого тайму гри з ФК Легіон, однак суперник здійснив камбек після ключового для номінальних гостей моменту на 26-ій хв, коли голкіпер Олександр Шекун отримав пряму червону картку. «Легіонери» піймали свій темп, досягли камбеку. Євгеній Ващук відзначився дублем у складі ФК Легіон.

Denon 2 – 1 THE DVIZH

У черговому дербі підопічних Олександра Кульши переможцем вийшов Denon із матчу проти THE DVIZH. Володимир Живага – ключовий гравець Denon на цьому етапі сезону, коли команда розвиває переможну триматчеву серію. THE DVIZH вирвався вперед на 20-ій хв зусиллями Микити Лашка, та гол+пас Живаги з 37-ій хв принесли номінальним господарям 3 очки.

1/16 фіналу Кубка R-Cup XVI

OnlyPrimeFans 0 – 1 PIN-UP

Кубкове протистояння дебютанта змагання OnlyPrimeFans і учасника з Першої ліги PIN-UP тримало в напрузі, бо номінальні гості ніяк не могли організувати результативного підходу до воріт суперника, а той терпляче чекав свого шансу. Та проходу PIN-UP до 1/8 фіналу посприяв автогол Владислава Романюка на 36-ій хв. Рахунок було відкрито, коли потроху вже можна було налаштовуватися на продовження в вигляді серії пенальті.

DNIPRO-M 3 – 7 Nunu-KyivGastroBar

В матчі між учасниками Третьої ліги й Другої ліги сенсації не відбулося. NunuKyivGastroBar, не хапаючи зірок із неба в Другій лізі, обіграв суперника, який є лідером дивізіоном нижче. Наприкінці першого тайму номінальні гості вирвалися вперед, забивши двічі. Вилучення голкіпера DNIPRO-M Романа Халімовського принесло NunuKyivGastroBar можливості відриватися за кількістю голів. На 28-ій хв рахунок став 4:0, але й у цьому становищі DNIPRO-M прибіг до спроби повернутися, відігравши два м’ячі. Проте суперник остаточно позбавив заключні хвилини інтриги. Владислав Удовін зробив 3 результативні дії в складі Nunu-KyivGastroBar.

Пресслужба R-Cup