Підсумки 9-го ігрового тижня, ​Підсумки 9-го ігрового тижня., R-CUP 2019 - 2024. Офіційний сайт

Новина

17 жовтня

Підсумки 9-го ігрового тижня

17 жовтня

Підсумки 9-го ігрового тижня

Вища ліга

Крила Донбасу 2 – 6 ФК Анреал

Багате на інтригу протистояння спостерігали між Крила Донбасу й ФК Анреал особливо в першому таймі, коли, однаково заряджені здобути результат команди виривалися вперед, чинили камбек. Номінальні господарі відкрили рахунок на 2-ій хв – Ельдар Шульга забрав м’яча на чужій половині поля й відкрив рахунок. Однак до середини першої половини «нереальні» схилили шальки терезів на свою користь дублем Олексія Лісового, втім суперник зрівняв рахунок до перерви. В другій половині ФК Анреал уже нічого не дозволив супернику, відриваючися з кожним наступним голом, але, звісно, Крила Донбасу з цим не мирилися. Вони боролися, та навколо гри витала напруга, яка вилилася в вилучення гравців обох колективів наприкінці.     

OnlyFans Team 1 – 5 FC Inter Kyiv

FC Inter Kyiv записав до активу першу звитягу в сезоні, яка дозволила відірватися від останнього місця, а зустрічалася команда саме з аутсайдером OnlyFans Team. Перший тайм приніс лише один гол, коли номінальні гості повели, а вже по ходу другої половини вони забили вдосталь для задоволення мети виграти вперше цього чемпіонату. Олег Єгоров зробив 3 результативні дії в складі FC Inter Kyiv.

LIDCAR 0 – 6 ФК Нова Пошта

ФК Нова Пошта ще в гонці й команда до останнього змагатиметься за омріяний топ-4. Хоча й у цьому прагненні команда далеко не одна, та теоретичні шанси залишаються. Всі наступні матчі треба вигравати й чекати осічок не лише четвертих «френдів», а й сусідів по таблиці. Поки залишаються теоретичні шанси й деякі топи поступаються, ФК Нова Пошта звітного ігрового тижня здолав LIDCAR із комфортною перевагою, та не можна пройти повз бажання, з яким номінальні господарі прагнули змінити ситуацію на табло в другому таймі. Після першого суперник лідирував 1:0, а планам LIDCAR завадив голкіпер Сергій Тимошенко. Партнери ж реалізували свої наступні моменти. Андрій Потапов оформив дублі з голів і асистів.

MLP Co 4 – 3 Friends Team

У першому з двох центральних матчів дивізіону звітного ігрового тижня MLP Co одержав другу поспіль звитягу над конкурентом, який приміряв золоті нагороди. Проте успіхи в іграх і з такими суперниками MLP Co колекціонує й пишається подібними результатами. Номінальні господарі створили подвійну перевагу, та клас Friends Team дозволяє вирулювати з таких ситуацій. «Френди» відігралися, доклавши зусиль, однак і свої сили на полі залишив суперник, коли в кінцівці пішов забивати вирішальні голи. Олексій Шилов і Станіслав Жеріков оформили по гол+пас у складі MLP Co. Знову відзначаємо Жерікова. Наразі він веде колектив до мети. «Френди» зменшили відрив із 2:4 після дублю Дмитра Бровка, та фінальний свисток зафіксував другу поразку команди протягом сезону.

Skvyra Football Team 1 – 5 FC Donbass

Реваншу не відбулося. FC Donbass із рішучим настроєм знову домінувати над конкурентами увійшов у гру проти сквирян і пожинав плоди на 5-ій хв після забитого голу Іваном Гребенюком. Ще за хвилину Євгеній Саківський подвоїв рахунок. Суперники відквитали один м’яч, однак на дистанції зустрічі FC Donbass не приймав жодного розвитку подій, окрім як нарощення переваги й ще більше наближення перспективи очолити турнірне положення. Гребенюк по ходу другого тайму відзначився дублем за номінальних гостей.

Tech United 1 – 3 ATL

ATL прагне рости з кожною звитягою, хай і всередині таблиці, проте відзначаємо, що й середняки, й аутсайдери грають із максимальною мотивацією вигризати кожен заліковий бал, що дуже подобається в усіх учасниках дивізіону, які не змагаються за найвищі місця. Після успіху ATL над «технарями» загомоніла перспектива про сходинки вище, та ніхто не повірить мінімум у те, що «френди» наберуть чотири очки або менше за чотири гри. Та й ATL далі необхідно вигравати. З Tech United номінальні гості повели на 3-ій хв зусиллями Олексія Коваля, який точно пробив низом у дальній кут. Шалений м’яч влетів у відповідь на 16-ій хв. Відновив паритет Ігор Степанюк, приклавшись з-за меж штрафного майданчика. ATL повернув перевагу Євген Миколаюк на 26-ій хв, а третій м’яч колективу провів Артем Вербенко ще за 9 хв.   

Перша ліга

PERUN 7 – 2 FC AppsFlyer

PERUN виграв всьоме цього сезону й залишається головним претендентом на чемпіонство. Звітного ігрового тижня здолав FC AppsFlyer, який приїхав із малим збором. Суперник представив ще й і підсилення Владислава Єфименка, який у першій же грі оформив хет-трик, а також двічі асистував партнерам. «Андердог» FC AppsFlyer забив перед перервою за рахунку 0:3. PERUN продовжив відриватися в другому таймі. Євгеній Курочка зробив 3 результативні дії.

Єслі Шо 5 – 0 ФК Вишгород

Один із головних конкурентів лідера Єслі Шо також виграв. Свою звитягу команда одержала над учасником, який замикає турнірне становище, ФК Вишгород. Номінальні господарі свій шлях до трьох очок розпочали з двох забитих м’ячів Костянтина Федотова до середини першого тайму. А в заключні хвилини зустрічі Єслі Шо остаточно дотиснув суперника. Під завісу поєдинку Федотов відзначився втретє.

LEFT COAST 0 – 2 FC Legendary Amateurs

FC Legendary Amateurs відкинув LEFT COAST ще нижче в таблиці. Після третього матчу без звитяги той ризикує провести заключну частину чемпіонату не в конкуренції за найвищі місця. Номінальні господарі звітного ігрового тижня зіткнулися з нефартом біля чужих воріт, а потім уже й суперник чимало ударів приймав на себе. З таким розвитком дій матч дійшов до заключних хвилин, у ході яких «аматорс» відзначився двічі. Голами відзначилися Андрій Скупейко й Євгеній Розка.

UID 2 – 0 Харків 1654

UID синхронно з усіма конкурентами виграв. Звитяга над харків’янами видалася нервовою, бо дотиснути їх вийшло тільки наприкінці матчу. Результат принесли голи Івана Агафонова й Владислава Мирошниченка. Чотири з п’яти перемог UID – матчі «на нуль». У цьому впізнаваний почерк команди цього сезону, проте конкуренції не стає менше, а, отже, потрібно буде більше звитяг.

PIN-UP 7 – 2 Fanat

PIN-UP здолав опір Fanat. Маючи мінімальну перевагу зі стартом другого тайму 2:1, номінальні господарі почали збільшувати різницю, та суперник тримав конкуренцію в грі. На третій гол PIN-UP Fanat відповів тим, що зменшив гандикап зусиллями Віталія Потапенка на 29-ій хв. Проте вже за хвилину PIN-UP відзначився вчетверте. Після цього голу видав результативний відрізок, який і встановив остаточний рахунок. Родіон Українець і Дмитро Пиляк зробили по 3 результативні дії за PIN-UP.

Благора Інвест 4 – 3 ФК Фокус

Благора Інвест одержав другу звитягу поспіль. В грі з ФК Фокус переможний перфоменс для команди видав Костянтин Кравцов. Його дубль до перерви сприяв камбеку з 0:1, виходу в лідери, та автогол голкіпера Миколи Поліщука повернув на табло паритет. При 2:2 Кравцов відзначився двома результативними передачами. Рахунок став 4:2 на 37-ій хв. ФК Фокус зменшив різницю, та підсумковий успіх був за Благора Інвест.

NOOSPHERE KYIV 4 – 3 FC Goldmine

Перевага в кілька голів, яка ледь не розтанула, повернення в гру з 0:3, заготовлений розіграш із п’ятим польовим, що міг принести заліковий бал – насиченим видався матч NOOSPHERE KYIV і FC Goldmine. Номінальні господарі володіли перевагою в 3 голи – Владислав Кандубін двічі до перерви й Давид Дахно на 24-ій хв зробили різницю на табло, проте в подальший хід подій увірвався суперник. Артем Ситнік і Сергій Бєлкін перевернули наступні очікування від поєдинку з 25-ої по 27-му хв. Артем Марчук і NOOSPHERE KYIV зреагували, та й третій гол FC Goldmine провів. Бєлкін забив свій другий м’яч у грі. При 4:3 на табло за кілька секунд до завершення поєдинку номінальні гості заробили стандарт. Під час тайм-ауту підготували його й у кілька передач вивели Ситніка на завершення на дальній стійці, але той не дістав м’яча.

Друга ліга

FC BILUX 3 – 1 FC Agents

Казка FC BILUX триває. Восьма поспіль звитяга команди забезпечує наразі комфортне лідерство, а звітний ігровий тиждень приніс 3 очки в матчі з конкурентом за найвищі місця FC Agents. Номінальні господарі відігравалися з 0:1 після автоголу Ігоря Гаврилюка на 3-ій хв. Паритет було встановлено на 32-ій хв, а в кінцівці матчу Гаврилюк оформив переможні гол+пас.

Inter Cars Ukraine 3 – 2 NoName-KonteynerBar

Камбеки звітного ігрового тижня відбулися й у наступних матчах Другої ліги. Inter Cars Ukraine вийшов на поєдинок із NoName-KonteynerBar без граючого тренера Валерія Директоренка. Суперник відзначився двічі до перерви. З 18-ої по 20-ту хв Олексій Гарасюта зробив дубль, але номінальні господарі проявили характер. Всередині другого тайму Павло Самарчев відіграв один м’яч, а Директоренко-молодший, Ярослав видав переможний дубль.

Nunu-KyivGastroBar 2 – 1 ФК Сокіл

ФК Сокіл повів у грі з Nunu-KyivGastroBar на 15-ій хв. Андрій Гордійчук відкрив рахунок, однак у другому таймі вже прокинувся суперник. Дмитро Анишко відновив паритет із асисту Миколи Ємельянова. Ще за 12 хв уже Ємельянов провів переможний м’яч для Nunu-KyivGastroBar. Завдяки цій звитязі команда піднялася всередину турнірного становища.  

Альфа 1 – 2 Сталь

Сталь також піднялася всередину таблиці, та в своєму матчі команда обіграла одного з претендентів на найвищі місця Альфа. При чому, 3 очки номінальні гості здобули останнім ударом у грі. Дебютант Сталь Ростислав Метелиця відкрив рахунок на 26-ій хв. За 2 хв Олег Третиніченко зрівняв. У ході останньої атаки в матчі Артур Чоня завдав точного удару й приніс звитягу номінальним гостям.

Unknown Sporting 6 – 4 ФК Акули

Після поразок двох конкурентів Unknown Sporting особливо важливо було забрати 3 очки в своєму матчі, аби піднятися на третю сходинку. ФК Акули зробив підсумкову перевагу суперника не такою комфортною, та відбулося це, коли US лідирував 6:2 й вже підтвердив свої амбіції на повернення в топ-3 таблиці. До середини першого тайму номінальні господарі забили двічі. Ярослав Бондаренко потроїв перевагу. «Акули» двічі зменшували різницю до двох голів. Фінальний ривок до звитяги US зробив всередині другої половини. Віктор Шевченко відзначився трьома результативними діями.   

FC Rabona 0 – 8 AFC Footballers

У грі аутсайдерів дивізіону результативну звитягу одержав AFC Footballers. Підсилившись Євгеном Яблоньком, «футбольори» організували вісім м’ячів у ворота суперника. Сам Яблонько оформив хет-трик. Один із голів вийшов особливо майстерним, коли, хитнувши суперника, влучив у дальній нижній кут. Вячеслав Стельмах оформив по 2 голи й асисти в складі AFC Footballers.  

FC Profi 2 – 4 AppStudio

AppStudio – другий із претендентів на найвищі місця, окрім лідера, який скористався поразками Альфа й «агентів» і відірвався від них у таблиці. Потрібно було, звісно, виграти свій матч у суперника FC Profi. Номінальні гості не просто залишили рахунок невідкритим після не забитого пенальті Мирославом Коцаренком на 15-ій хв. За 4 хв ще й FC Profi повів зусиллями Руслана Вільчінського. В наступній атаці Віталій Лимар зрівняв рахунок. Зі стартом другої половини  AppStudio постав уже твердо налаштованим не допусити помарки й відірватися. До середини другого тайму мав перевагу в 3 м’ячі. Лимар оформив гол+пас у матчі.  

Третя ліга

Дружба 0 – 5 ЧА-ЧА-РАЗ

ЧА-ЧА-РАЗ піднявся в топ таблиці, обігравши аутсайдера Дружба. Вже на першій хвилині номінальні гості вирвалися вперед зусиллями Михайла Полторацького. Швидкий м’яч зарядив забивати й до перерви ЧА-ЧА-РАЗ організував ще 3 м’ячі. До зустрічі підходив фаворитом, лідирував 3:0 і в другій половині дещо розслабився, як відзначив головний тренер, однак підсумкова перевага була встановлена голом Володимира Опанасенка на 32-ій хв.   

Old Friends 0 – 0 FC Leaders

Передостанній у таблиці Old Friends звітного ігрового тижня відібрав очки в одного з претендентів на найвищі місця FC Leaders. «Старі друзі» знову постали непоступливими, а їх ворота залишилися недосяжними для суперника, в чому заслуга голкіпера номінальних господарів Анатолія Кириєнка.

Авангард Київ 5 – 1 Denon

Після паритету 1:1, який було встановлено першим таймом, Авангард Київ додав у результативності в другій половині. Нікіта Олексюк забив єдиний гол команди до перерви, проте по ходу гри досяг хет-трику. Denon боровся до перерви, зрівнював із 0:1, однак такого ж гольового різноманіття протиставити супернику згодом не зміг.

Nexus 3 – 2 FC MAXIMUS

Nexus записав до свого активу звитягу над одним із претендентів на підсумковий топ-3 FC MAXIMUS. Команда підсилилися й зібралася на звітний матч. 3 очки над FC MAXIMUS – лише один прояв прагнень Nexus зразка минулих чемпіонатів. Сподіваємося, тепер таких виступів стане більше. FC MAXIMUS виривався вперед на 3-ій хв. Роман Магда зрівняв рахунок із пенальті на 15-ій хв, а всередині другого тайму номінальні господарі повели. Суперник швидко відновив паритет, але й Nexus не знадобилося багато часу, щоб забити переможний гол.

СК Софіївський ТП 0 – 5 ФК Легіон

THE DVIZH 2 – 4 DNIPRO-M

DNIPRO-M продовжує лідирувати, виграючи всьоме поспіль. THE DVIZH підходив до матчу, перебуваючи в іншій частині таблиці, проте очікували, що прохідним суперником для лідера цей колектив не буде. Номінальні гості доводили свою перевагу, відкриваючи рахунок, подвоюючи його. THE DVIZH змусив вболівальників DNIPRO-M понервувати, коли відіграв один м’яч на 37-ій хв. Та команда швидко відповіла, попереджуючи спроби суперника камбечити.

1/16 фіналу Кубка R-Cup XVI

Єслі Шо 1 – 4 NOOSPHERE KYIV

NOOSPHERE KYIV реваншував поразку в матчі Першої ліги. Та невдача 4:5 проти Єслі Шо залишила неприємний слід, однак у кубку команда взяла своє. Олександр Каменчук вивів номінальних гостей уперед на 16-хв. Давид Дахно подвоїв перевагу зі стартом другого тайму. Єслі Шо потроху повертався, та ті ж двоє гравців суперника оформили по дублю. В 1/8 фіналу NOOSPHERE KYIV зіграє з Nunu-KyivGastroBar.

LIDCAR 2 – 1 Крила Донбасу

Більше інтриг і очікувань неможливо було вигадати. Скільки всього підігрівало інтерес до матчу LIDCAR і Крила Донбасу, та команди по-справжньому нагодували видовищем. Кожен колектив підійшов до гри, тримаючи в пам’яті минулі протистояння й очну конкуренцію в кількох дивізіонах. По ходу матчу раз по раз переконувалися в принциповості очного поєдинку. Всередині першого тайму Сергій Либа вивів LIDCAR уперед. Крила Донбасу, поступаючись, атакували з п’ятим польовим. У ході заключних атак Ельдар Шульга завершив голом одну з таких. Однак матч ще не завершився. Номінальні господарі заробили штрафний, коли до фінальної сирени залишалася секунда. Сергій Либа наніс удару, оформив дубль, поки суперники налаштовувалися на розіграш. Дубль Либи вивів LIDCAR до 1/8 фіналу, в якій колектив зустрінеться з Dynamo Vidradnyi.    

Пресслужба R-Cup