Протистояння лідерів Третьої ліги, черговий матч у кубку між чемпіонами минулих його розіграшів, ​Анонс 10-го ігрового тижня., R-CUP 2019 - 2024. Офіційний сайт

Новина

18 жовтня

Протистояння лідерів Третьої ліги, черговий матч у кубку між чемпіонами минулих його розіграшів

18 жовтня

Протистояння лідерів Третьої ліги, черговий матч у кубку між чемпіонами минулих його розіграшів

Вища ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Вища ліга" #1043976]

Таблиця

FC Inter Kyiv – Skvyra Football Team

FC Inter Kyiv до наступного матчу підходить із довгоочікуваною звитягою в активі. Однак і наступний суперник команди явно не налаштований на спір за залікові бали. Один із претендентів на чемпіонство   Skvyra Football Team виходитиме, щоб здобути звитягу, як фаворит. До того ж, і минулу поразку помаранчево-чорному конкуренту наразі потрібно закрити максимальним результатом.

FC Donbass – Tech United

FC Donbass до старту Фіналу чотирьох досяг перспективи обійти двох конкурентів, які знаходяться вище в таблиці. Команда з матчем у запасі наразі має всі шанси підійти до вирішальних поєдинків за чемпіонство першою. Без сумнівів, що в матчі проти середняка таблиці «технарів» FC Donbass виглядає фаворитом. Завдання Tech United – провести конкурентний двобій і довести самому собі, що здатен втриматися на цій високій хвилі, яку вже давно осідлав звітний суперник.

ФК Нова Пошта – ФК Анреал

Поєдинок між ФК Нова Пошта і ФК Анреал представимо, як один із центральних матчів звітного ігрового тижня в дивізіоні. Обидві команди чіпляються за останні дуже скромні, але шанси зачепитися за четверту сходинку. Колектив, який здобуде максимальний результат у цій парі, закріпить за собою перспективу переслідувати четверте місце, поки теоретичні шанси зберігаються. 

LIDCAR – MLP Co

На якого з трьох учасників дивізіону поставили б звітного ігрового тижня? З тих, хто дійсно може вразити представника топ-4. Вірно, на LIDCAR. У матчі кубку команда неабияк віддалася боротьбі й у грі Вищої ліги не дала очікуваного рівня спротиву, бо всю небезпеку гасив голкіпер суперників, однак LIDCAR відновив сили. MLP Co знає про здатність цього опонента створювати проблеми фаворитам, з чим не може не рахуватися. Отож і поглянемо за третім протистоянням LIDCAR із грандом дивізіону цього сезону. В минулих таких поєдинках фаворити цього суперника обігрували лише з мінімальною різницею.

ATL – Крила Донбасу

ATL є третім учасником дивізіону, що, можливо, сподівається на втілення перспективи, шансів якої стати реальною майже нема. Як і ФК Нова Пошта й «нереальні», ATL поглянув у таблицю й оцінив перебування «френдс». При осічках сусідів по таблиці й за умови, що «френди» не наберуть більше чотирьох очок за всі свої наступні поєдинки, саме біло-сині могли б піднятися в топ-4. Поки є така мала перспектива, колектив віритиме в неї. Свої всі матчі, звісно, теж має вигравати. Наступний суперник – Крила Донбасу. Хоч і в таблиці цей представник Вищої ліги має вдвічі менше очок, нема сумнівів, що в очному матчі колектив також претендуватиме на залікові бали.

Friends Team – OnlyFans Team

Friends Team потрібні один-два ігрові тижні, щоб розвіяти математичні шанси кількох переслідувачів на четверту сходинку. Всі вони гратимуть на три очки й чекатимуть, що «френди» оступляться, проте явно, що такому диву статися незадовго до старту Фіналу чотирьох Friends Team не дозволить, наполягаючи не тільки на тому, що твердо займає четверту сходинку, а й на тому, що є одним із претендентів на чемпіонство. Й до свого матчу колектив підходить фаворитом. OnlyFans Team не приймає останньої сходинки, як підсумку власного виступу в дивізіоні. Тож, і звітного ігрового тижня команда побореться, та, звісно, в ролі «андердога».  

Перша ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Перша ліга" #1043977]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 PERUN
2 PIN-UP
3 Если Шо
4 NOOSPHERE KYIV
5 UID
6 FC Meest TEAM
7 FC Legendary Amateurs
8 LEFT COAST
9 FC Goldmine
10 Благора Інвест
11 FC AppsFlyer
12 ФК Фокус
13 Харків 1654
14 Fanat
15 ФК Вишгород

Харків 1654 – Благора Інвест

Харків’яни поступилися в трьох матчах поспіль суперникам, які змагаються за найвищі місця. Звітного ігрового тижня налаштовуються на максимальний результат проти опонента, який також знаходиться в низинах таблиці. Проте Благора Інвест іде на серії з двох звитяг і готовий додати до активу ще одні три очки.

FC Goldmine – PERUN

FC Goldmine в минулому своєму матчі випробував нерви одного з претендентів на топ-3. Поступився й поразка залишила певний осад. Як протистоятиме лідеру таблиці PERUN? Підійде до гри з впевненістю, що до снаги відібрати очки в першої команди турнірного становища.

FC Legendary Amateurs – NOOSPHERE KYIV

FC Legendary Amateurs в задоволення проводить черговий сезон у Першій лізі й не пасе задніх. Більша частина наступних матчів – протистояння з суперниками, які змагаються за топ-3 дивізіону. «Аматорс» успіхи з такими опонентами, можливо б, вивели на новий рівень конкуренції. Конкуренти NOOSPHERE KYIV обертів не збавляють. Як показав минулий ігровий тиждень, всі однаково націлені на кінцеву мету й можуть синхронно вигравати. NOOSPHERE KYIV потрібно й надалі підтримувати такий темп.

FC AppsFlyer – PIN-UP

У FC AppsFlyer попереду суперник, із яким рівень конкуренції команди знову залежатиме від збору на гру. PIN-UP змагається серед лідерів таблиці. Як і конкурентам, PIN-UP необхідно підтримувати переможну ходу, бо наразі хода топів дивізіону складається так, що наступна звитяга втримає в топі, а осічка може відкинути відразу ж на п’яте місце.

FC Meest TEAM – LEFT COAST

Є конкуренти, в порівнянні з якими FC Meest TEAM провів на два-три матчі менше. Конкуренти ще й як рахуються з цим переслідувачем, адже його ідеальна хода для інших означала б те, що доведеться поступитися, зокрема, другою чи третьою сходинками. Проте й серйозний виклик попереду в FC Meest TEAM. LEFT COAST відстав і від нього, і від інших претендентів, не вигравши жодного разу в останніх трьох поєдинках. Невідомо – чи колектив надолужить втрачене, чи задовольниться значно меншим.

Fanat – UID

Передостанній у таблиці Fanat приймає наступний топ-виклик. Звитяга над лідером дивізіону залишається одним із двох надбань команди на дистанції, чого замало бодай для того, щоб втриматися в Першій лізі. UID виборює собі місце в топі в неймовірно тісній конкуренції. Попереду ще ігри з лідером, із прямим конкурентом тощо, тому звітний поєдинок для UID – не той, коли можна роздавати очки.

ФК Фокус – Єслі Шо  

ФК Фокус спустився майже до трійки аутсайдерів дивізіону. Та й навіть звідси перевірку влаштувати для одного з претендентів на найвищі місця команді до снаги. Аби тільки після всіх минулих невдач самі «фокусники» ще вірили в те, що мають мотивацію гідно виступити проти топа. Єслі Шо крокує до фінішу не нижче трійки лідерів, однак і за сприятливих обставин колектив розраховує ще позмагатися з лідером на дистанції.

Друга ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Друга ліга" #1043978]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC BILUX
2 AppStudio
3 Unknown Sporting
4 Альфа
5 FC Agents
6 Inter Cars Ukraine
7 ФК Сокіл
8 Nunu-KyivGastroBar
9 Сталь
10 FC Profi
11 NoName-KonteynerBar
12 FC BEER WAY
13 AFC Footballers
14 ФК Акули
15 FC Rabona

ФК Акули – Альфа

ФК Акули потрібні очки, щоб вибиратися з передостанньої сходинки. Їх команда намагатиметься здобути в матчі з Альфа, який до звітної зустрічі підходить із власною конкретною метою. Минула поразка відкинула «вовків» за межі топ-3, та туди Альфа прагнутиме повернутися звітного ігрового тижня.  

FC BEER WAY – FC BILUX

Інший учасник із нижньої частини таблиці FC BEER WAY зустрічатиметься з ще одним претендентом на найвищі місця. FC BILUX всерйоз розглядає перспективу фінішувати першим. Всі думки колективу пов’язані лише з першим місцем. Однак до фінішу ще грати й грати, проте й видає FC BILUX відповідні результати.

NoName-KonteynerBar – Nunu-KyivGastroBar

NoName-KonteynerBar затримується в нижній частині таблиці. Одна звитяга в останніх п’яти матчах – і поки команда спостерігає за тим, як сусіди по турнірному становищу підіймаються вище. Один із таких учасників – Nunu-KyivGastroBar. Він не програв у минулих трьох зустрічах, додав сюди одну звитягу й навіть розглядає перспективу рухатися вище восьмого місця .

AFC Footballers – Inter Cars Ukraine

AFC Footballers, підсилений Євгеном Яблоньком, який допомагає робити різницю з першого матчу, оптимістично дивиться в продовження своїх виступів цього сезону. Ще кілька звитяг можуть підняти команду всередину таблиці й там уже «футбольори» закріплюватимуться. Так можна описати плани колективу. А як щодо наступного суперника? Чотири звитяги поспіль зробили з Inter Cars Ukraine майже претендента на найвищі місця. Для цього бракує ще кількох успіхів і кількох осічок тих, хто змагається вище.

ФК Сокіл – Unknown Sporting

ФК Сокіл поставив на паузу наближення моменту, коли міг би наздогнати двох конкурентів. Цим планам здійснитися завадила минула поразка. Пауза буде короткотривалою чи «соколи» змагатимуться всередині турнірного становища – кортить поглянути. Прояснити свої плани ФК Сокіл зможе в очній грі проти третьої команди таблиці Unknown Sporting, якому в черговий раз випадає можливість опинитися серед лідерів дивізіону. Раніше траплялися осічки, що відкидали колектив назад. Наразі US втримається в топі?

FC Agents – FC Profi

FC Agents уже серед тих претендентів, яким переслідувачі дихають у спину, маючи на меті долучитися до боротьби за найвищі місця. Дехто з них на відстані, що менше однієї звитяги, тому розуміємо, до чого може призвести наступна невдача «агентів». Їх наступний суперник – десятий у таблиці FC Profi.

AppStudio – FC Rabona

AppStudio з відривом у два очки тримається другої сходинки. Останні суперники – команди з нижньої частини таблиці. Їх AppStudio обігрує. Наступним опонентом на відрізку сприятливого календаря виступить останній у турнірному становищі FC Rabona. Поглянемо – чи продовжить AppStudio користуватися перевагами сприятливого відрізку для того, аби втримувати друге місце.

Третя ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Третя ліга" #1043979]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 DNIPRO-M
2 Авангард Київ
3 ЧА-ЧА-РАЗ
4 ФК Легіон
5 Славутич
6 FC Leaders
7 ФК "Гора-Powerkit"
8 FC MAXIMUS
9 FC SICH Kyiv
10 Denon
11 Nexus
12 СК "Софіївський"
13 THE DVIZH
14 Old Friends
15 Дружба

FC MAXIMUS – Old Friends

За сходинкою, на якій перебуває, то FC MAXIMUS далекий від трійки лідерів, однак відрив до третього місця становить лише два очки. Тому осічки конкурентів і власні звитяги можуть підняти команду. Тільки от свої виступи необхідно стабілізувати. Говоримо про звитяги, та їх FC MAXIMUS не одержує двічі поспіль. Наступний суперник – Old Friends із передостаннього місця, та минулого ігрового тижня об «старих друзів» уже спіткнувся інший претендент.

ЧА-ЧА-РАЗ – СК Софіївський

ЧА-ЧА-РАЗ уже втримує третю сходинку. Невдачі кількох конкурентів минулого ігрового тижня сприяли тому, що команда опинилася в топ-3. До нього ЧА-ЧА-РАЗ дійшов і через звитяги, й через нічиї, та наразі втриматися в топі точно буде не легше. Попереду чимало принципових поєдинків. Із них гра з СК Софіївський, учасником, із нижньої частини таблиці, як той матч, у якому звитягу одержати ніби як буде легше, та звітний суперник відкидає роль «андердога» й вийде на поле за заліковими балами.

Denon – Дружба

Триматчева переможна хода Denon зупинилася після минулої зустрічі з другою командою таблиці. Проте Denon налаштований повертати собі переможну ходу в матчі проти Дружба. Для обох звітний поєдинок виглядає, як принциповий. До сьомого протистояння з більшою кількістю очних звитяг підходить Denon, однак наразі останній колектив турнірного становища Дружба вигравав минулого сезону.

FC SICH Kyiv – Nexus

Станом на середину сезону FC SICH Kyiv відстав від третього місця на п’ять очок – різниця, яку можна подолати на дистанції. Проте навряд обійде цілих шість учасників, які наразі між FC SICH Kyiv і третьою сходинкою. Реальною метою виглядає покроково рухатися вперед із набраними очками. Наступний суперник – Nexus, якому мало минулої звитяги над одним із претендентів. Nexus налаштовується розвинути переможну серію.

ФК Легіон – Славутич

Минулому супернику ФК Легіон була записана технічна поразка. «Легіонери» після цих трьох очок значно піднялися в таблиці й наразі ділять третє-четверте місця. Тепер метою є довести конкурентам, що здатні тут нав’язувати боротьбу. Лише звитяги триматимуть так же високо. Проте й звітний суперник – учасник, який розраховує на топ-3. Славутич налаштовується повертатися в топ.

FC Leaders – THE DVIZH

FC Leaders проскочив повз третю сходинку, втративши очки в останніх двох матчах. Бали, здобуті в поєдинках, що завершилися внічию, тримають серед претендентів, але й всім зрозуміло, що тісна конкуренція здатна постійно видавати різні варіації в трійці лідерів. THE DVIZH стане серйозним суперником для намірів FC Leaders перервати безвиграшну серію.

DNIPRO-M – Авангард Київ

Звітний ігровий тиждень у дивізіоні закриватиме поєдинок між лідерами турнірного становища DNIPRO-M і Авангард Київ. DNIPRO-M видає переможну серію з семи матчів. Наразі хода цього учасника видається такою, що лише найближчому конкуренту до снаги зупинити її. Авангард Київ нещодавно сам лідирував, але нічия з ЧА-ЧА-РАЗ і успіхи DNIPRO-M посунули на друге місце. Втім, три очки в звітній грі повернуть Авангард Київ на вершину. Цьому колективу особливо треба виграти, бо DNIPRO-M ще має матч у запасі.

1/8 фіналу Кубка R-Cup XVI

ЧА-ЧА-РАЗ – AFC Footballers

Всі підопічні Олександра Кульши, які пройшли до 1/8 фіналу кубка, проведуть свої матчі на цій стадії звітного ігрового тижня. Першим за право йти далі позмагається ЧА-ЧА-РАЗ із Третьої ліги в поєдинку з AFC Footballers, який у Другій лізі налаштований оптимістично на те, аби підійматися з низин таблиці. В кожному розіграші цього формату учасники віддаються на повну, що помітно неозброєним оком. Тому те, що ЧА-ЧА-РАЗ і AFC Footballers змагаються в різних дивізіонах і фаворит пари відомий сприймається лише як положення команд відносно одна одної. Кубок завжди підносить сюрпризи.

Tech United – FC AppsFlyer

Наступна пара команд вирізняється з поміж іншим тим, що між собою зустрінуться чемпіони минулих розіграшів кубку. Tech United і FC AppsFlyer відчували емоції найбільшого тріумфу в цьому форматі, та мету доходити до пізніх стадій ставитиме лише один. Приємно, що кубок підносить і такі протистояння між чемпіонами. Минулого ігрового тижня вже побачили одне з них, у якому діючий володар трофею LIDCAR пройшов далі в драматичному й напруженому поєдинку. Не сумніваємось, що й звітний подарує такі емоції.

Пресслужба R-Cup