MLP Co виграв у FC Donbass, драматичне дербі NOOSPHERE KYIV і Fanat – підсумки 7-го ігрового тижня, ​Підсумки 7-го ігрового тижня., R-CUP 2019 - 2024. Офіційний сайт

Новина

03 жовтня

MLP Co виграв у FC Donbass, драматичне дербі NOOSPHERE KYIV і Fanat – підсумки 7-го ігрового тижня

03 жовтня

MLP Co виграв у FC Donbass, драматичне дербі NOOSPHERE KYIV і Fanat – підсумки 7-го ігрового тижня

Вища ліга

Tech United 2 – 4 Крила Донбасу

Крила Донбасу двічі відривалися від суперника Tech United по ходу першого тайму. На продуктивність номінальних гостей «технарі» відповідали своїми голами. Вдруге зрівняли на 33-ій хв після голу Ігоря Степанюка з гострого кута в верхній. Однак завершальні хвилини були за номінальними гостями. Крила Донбасу з 36-ої набули остаточної переваги, двома асистами в складі команди в цьому матчі відзначився Олександр Шестерньов.  

LIDCAR 3 – 0 FC Inter Kyiv

LIDCAR одержав другу звитягу цього сезону й покращив своє положення всередині таблиці. Один із аутсайдерів турнірного становища FC Inter Kyiv також налаштовувався на здобуття очок, однак пропустив на 2 хв – у складі суперника прекрасний гол зі штрафного провів Кирило Варванський. Дотиснули номінальні господарі вже в другій половині другого тайму забитими м’ячами Олександра Трубіцина й Данила Ткаченка.

Skvyra Football Team 6 – 6 ФК Анреал

Феєрія Skvyra Football Team і ФК Анреал завершилася результативною нічиєю 6:6. «Нереальні» з двома замінами не просто дали бій лідеру таблиці, а й могли здобувати максимальний результат, якби не пропустили наприкінці гри й реалізували момент на сьомий м’яч, який мав Олексій Лісовий теж у завершенні поєдинку. Проте й до середини першого тайму номінальні гості розвинули перевагу в два голи, пропустивши першими. З 1:3 Skvyra Football Team до перерви повернув Ігор Киян, але на другий тайм лідером все одно вийшов ФК Анреал після того як Лісовий встановив 4:3 на 16-ій хв. Олександр Скороход навіть розвинув перевагу, «нереальні» знову мали гандикап. Настала середина другої половини. Сквиряни видали результативний відрізок всередині другого тайму й зробили свій другий камбек у матчі. Та, як і після першого, ФК Анреал відповів голом. В’ячеслав Вдовика оформив красивий гол у верхній кут після розіграшу стандарту на 36-ій хв. Розв’язка настала за 3 хв – Киян обіграв голкіпера й відправив м’яча в дальній верхній. Skvyra Football Team видобув заліковий бал і не дозволив себе змістити з першого місця.

Friends Team 5 – 3 ФК Нова Пошта

Friends Team залишив ФК Нова Пошта середняком таблиці. Номінальні господарі накинулися на суперника й забили два швидкі голи. Рахунок був 2:0 на 3-ій хв. Проте дійшли до моменту, коли ФК Нова Пошта здійснив камбек, хоча швидкі голи суперника мало не натякали, що матч взагалі може розвиватися в одні ворота. З 10-ої по 11-ту хв ФК Нова Пошта відновив паритет. Виділимо ривок Андрія Потапова крізь кількох суперників на другий м’яч. Потапов асистував Андрію Пашку. Та в «френдс» на авансцену вийшов Руслан Савенко зі своїм дублем до перерви. Таким чином, Friends Team повернув собі той же гандикап, із якого стартував у зустрічі. На 32-ій хв Андрій Огнистий теж зробив дубль за «френдів». Ще додав до свого активу асист.

MLP Co 6 – 4 FC Donbass

MLP Co оформив одну з найбільших сенсацій, але й водночас звитяга над діючим чемпіоном Вищої ліги є саме тим, чого команда прагне. Обіграла фаворита гонки? Значить рухається в вірному напрямку й матиме ще більше впевненості. Та розпочинали матч номінальні господарі з думками про камбек. FC Donbass до 10-ої двічі виривався вперед. MLP Co реалізовував моменти в відповідь, не даючи супернику змоги відірватися на комфортну відстань. А зі стартом другого тайму після красивого голу Станіслава Жерікова MLP Co повів 3:2. Сергій Чеберяк виправив становище FC Donbass, але з ключовим дублем на авансцену вийшов Владислав Барановський, який добре скористався своїми моментами. Барановський встановив 5:3, до трьох м’ячі різницю збільшив Віталій Василиненко на 34-ій хв. Навіть із цього положення FC Donbass міг вийти, досягти камбеку, та вже суперник вказав на намір тримати переможний рахунок. Номінальні гості не забили пенальті при 6:3. Голкіпер MLP Co Денис Ніколаєв відбив шестиметровий удар від Дмитра Баранника. FC Donbass таки провів четвертий м’яч зусиллями Олексія Проскуріна. Той зробив дубль, але для фінального імпульсу до камбеку як раз не вистачило м’яча, який FC Donbass міг організувати з пенальті.    

OnlyFans Team 3 – 4 ATL

ATL розташувався першим після представників топ-4 дивізіону після звитяги над OnlyFans Team. Два швидкі м’ячі закріпили за номінальними гостями роль лідера в цій парі, хоч і суперник кілька разів заперечував те, що ATL здобуде три очки. Всередині першого тайму OnlyFans Team відіграв один гол, але Ренат Мірошніков заспокоїв ATL, забивши в відповідь. За подібним сценарієм команди пішли другою половиною. OnlyFans Team знову забив, а ходу суперника до максимального результату заспокоїв той же Мірошніков, оформивши дубль.

Перша ліга

LEFT COAST 2 – 2 FC AppsFlyer

LEFT COAST втратив залікові бали, та наразі втримався на третій сходинці. FC AppsFlyer повів після голу Євгенія Мацьовитого на 18-ій хв. Антон Гусєв відновив паритет всередині другого тайму, проте заробив до свого пасиву видалення за 2 хв після того як відзначився. Ще за хвилину відбувся автогол Миколи Петруся, й FC AppsFlyer знову почав лідирувати. Нічию номінальним господарям приніс Давид Гаделія наприкінці матчу, забивши красивий гол у верхній кут.

PERUN 5 – 4 Харків 1654

PERUN продовжив свою переможну ходу в важкому матчі проти Харків 1654, в якому «андердог» наздоганяв номінальних господарів весь другий тайм. Розпочали харків’яни з того, що відкрили рахунок на 4-ій хв, та PERUN підсумував свій перший тайм камбеком. У другій половині PERUN тричі виривався вперед. Харків 1654 тримав високий рівень конкуренції, та від суперника прийшов переможний гол наприкінці. Переможний м’яч забив Валентин Лось. Євгеній Курочка в складі PERUN відзначився дублем. У складі харків’ян по 3 результативні дії зробили Євген Сірко й Рустам Абдурахімов.

Благора Інвест 4 – 4 Єслі Шо

Учасник із низин таблиці Благора Інвест відібрав очки в другої команди таблиці Єслі Шо. Номінальні гості двічі виривалися вперед до перерви, та з 25-ої хв Благора Інвест видав 2 м’ячі й змусив суперника відіграватися. Дубль, що приніс заліковий бал у складі Єслі Шо оформив Степан Кошка, зрівнявши рахунок із 2:3 й 3:4. По 2 результативні дії в складі Благора Інвест зробили Ігор Гордієнко й Євгеній Ващук.

FC Meest TEAM 4 – 4 FC Goldmine

FC Meest TEAM вдруге поспіль втратив очки й знову не скористався шансом піднятися в топ-3 таблиці. Наступним суперником, об якого спіткнулася команда, став FC Goldmine. Колективи завершили матч результативною й драматичною нічиєю, яка вмістила в себе камбек кожного з учасників. Номінальні гості здивували суперника, забивши двічі до середини першого тайму. FC Meest TEAM повернувся з блискавичною реакцією й до перерви розвинув свою перевагу в два м’ячі. Та, заведений стартом зустрічі на здобуття очок FC Goldmine, реанімувався в другій половині. На два голи партнерів, що привели до набуття залікових балів, асистував Антон Воронченко.

PIN-UP 1 – 1 ФК Фокус

PIN-UP звітного ігрового тижня теж мав перспективу піднятися в топ-3 дивізіону, та й цей учасник свій матч зіграв унічию. Суперник ФК Фокус не мав у складі штатного голкіпера. Місце в воротах зайняв польовий гравець Ігор Михно й так трапилося, що в ряді моментів саме Михно виступав тим, впливав на проміжну нічию, виручаючи «фокусників» на останньому рубежі. Номінальні гості повели на 14-ій хв після голу Сергія Гибала. PIN-UP відповів за стільки ж хвилин голом Родіона Українця.

NOOSPHERE KYIV 5 – 4 Fanat

Дербі NOOSPHERE KYIV і Fanat видалося таким, яким ми собі уявляємо саме визначення цього слова. Команди видали результативний матч із інтригою, камбеком, красивими м’ячами й переможним голом наприкінці. NOOSPHERE KYIV провів швидкий гол, а з 13-ої хв по 16-ту хв подвоїв і потроїв перевагу. Давид Дахно зробив на табло 3:0, підправивши м’яча головою в ворота після вкидання голкіпера. Цікаво, що свій третій м’яч Fanat організував подібним чином. Голкіпер вкинув, і Юрій Вихристюк завершив головою, добре підлаштувавшись під м’яч. Номінальні гості встановлювали паритет після 0:3 в ході заключних трьох хвилин першого тайму. На 34-ій хв NOOSPHERE KYIV знову повів, але Вихристюк уже з хет-триком зрівняв наприкінці. Ще більш пізній і свій переможний гол видав суперник. Олександр Каменчук приніс звитягу NOOSPHERE KYIV. У складі номінальних господарів по 2 результативні дії зробили Микита Семенов, Давид Дахно й Артем Марчук.

UID 2 – 1 ФК Вишгород

UID оформлював би більшу різницю на свою користь, але фантастичний матч у рамці воріт ФК Вишгород провів Віктор Олексюк. Сейви Олексюка тримали номінальних гостей у тонусі конкуренції зі звітним суперником. Однак суперник вів 2:0 після голів Юрія Кацарського й Максима Орлова. Орлов подвоїв перевагу ближче до середини другого тайму. Вадим Гребенюк на 37-ій викрутив інтригу на максимум, відігравши один м’яч для ФК Вишгород. UID довів гру до переможного завершення. Завдяки цій звитязі команда піднялася на шосту сходинку.

Друга ліга

AppStudio 1 – 3 FC BILUX

FC BILUX блискуче реалізував свій шанс на 13-ій хв. Номінальні гості повели в матчі з AppStudio, а гол Богдана Цюпи допоміг команді нівелювати атакувальні пориви суперника. Зі стартом другого тайму Олександр Шестерньов подвоїв перевагу, на 33-ій хв Цюпа фактично обезкуражив AppStudio, оформивши дубль. Єдиний м’яч номінальних господарів забив Мирослав Коцаренко на 38-ій хв.

FC Agents 3 – 2 FC BEER WAY

FC Agents після звітного ігрового тижня постав головним переслідувачем лідера таблиці. «Агенти» впоралися зі швидким пропущеним голом і з переможним дублем капітана Дмитра Любименка пройшли цим матчем. Виділимо один із голів Любименка, коли він вразив верхній кут воріт FC BEER WAY, у складі якого дублем відзначився Олександр Надемський.

ФК Сокіл 5 – 6 Inter Cars Ukraine

Видовищний матч влаштували ФК Сокіл і Inter Cars Ukraine. Номінальні господарі до 14-ої хв тричі виривалися вперед, однак їх зустрічав суперник своїми голами. Inter Cars Ukraine тричі відповів, але останнє слово в першому таймі було за «соколами», які з 16-ої хв 3:3 на табло перетворили в 5:3 на свою користь. Inter Cars Ukraine повернувся в другій половині з фантастичним камбеком і підсумковою звитягою. Олександр Каменчук провів хет-трик у зустрічі, зрівняв рахунок, а переможний м’яч команди забив Павло Самарчев на 34-ій хв. Всього він зробив 3 результативні дії.

Сталь 1 – 2 Unknown Sporting

Вольову звитягу над Сталь одержав Unknown Sporting. Завдяки цим трьом очкам US повернувся в топ-3 дивізіону після двох осічок. Сталь забила в роздягальню зусиллями Миколи Рудніцького. Всередині другого тайму суперник встановив паритет після автоголу Артура Чоні, а красивий підсумок на табло поставив Олександр Карбула наприкінці матчу. За 10 с до фінальної сирени Карбула з правого флангу вразив дальній верхній кут і приніс US 3 очки.  

AFC Footballers 5 – 1 FC Profi

За матчем, у якому AFC Footballers набрав перший заліковий бал у сезоні, прийшла вже звитяга. Звітного ігрового тижня «футбольори» обіграли іншого аутсайдера таблиці FC Profi. Андрій Мясоєд виступив із хет-триком проти цього суперника. По ходу першого тайму допоміг номінальним господарям комфортно відірватися. Поруч із хет-триком Мясоєда стоїть дубль Олександра Андрусенка.

ФК Акули 1 – 1 Nunu-KyivGastroBar

ФК Акули зустрічався з суперником, із яким мав порівну очок. Команди завершили очний матч унічию, тож, ні «акулам», ні Nunu-KyivGastroBar не вдалося відірватися від трьох аутсайдерів дивізіону. Владислав Удовін із Nunu-KyivGastroBar не перегравав голкіпера суперників у ряді моментів, але на 29-ій хв він все ж відкрив рахунок. «Акули» здобули нічию наприкінці завдяки голу Ігоря Мозгового.

NoName-KonteynerBar 5 – 0 FC Rabona

NoName-KonteynerBar обіграв останню команду таблиці FC Rabona й піднявся всередину турнірного становища, звідки може почати нав’язувати конкуренцію претендентам. Номінальні господарі в цьому матчі перервали свою двоматчеву серію з поразок. Ярослав Аксьонов вивів NoName-KonteynerBar уперед на 11-ій хв. З 14-ої хв по 15-ту хв прийшли ще два голи. В другій половині перевага сягнула вже п’яти м’ячів.

Третя ліга

FC SICH Kyiv 0 – 6 FC Leaders

FC Leaders нагадав, що дві поразки поспіль конкурентам не полишають можливості продовжити змагатися за найвищі місця. Звітного ігрового тижня команда повернулася з важливою звитягою над FC SICH Kyiv. Безгольовий перший тайм перетворився в хіт-парад м’ячів від номінальних гостей зі стартом другого. Вже за комфортної переваги Вячеслав Чуб відзначився хет-триком у складі FC Leaders.  

Old Friends 1 – 7 Denon

Denon виграв вдруге поспіль і покинув трійку аутсайдерів, піднявшись на десяту сходинку. В матчі з Old Friends в складі Denon засяяли відразу кілька гравців: Владислав Бондзік завершив гру з дублем в активі, Роман Куплевацький відзначився трьома результативними діями й забив красивий м’яч, Володимир Живага забив у третій грі поспіль, але цього разу, крім голу, ще тричі асистував партнерам.

Авангард Київ 7 – 2 ФК Легіон

Лідер таблиці Авангард Київ виграв вп’яте поспіль. Звітного ігрового тижня здолав ФК Легіон із п’ятьма результативними діями Сергія Колєсніка. Лідер команди провів свій найрезультативніший матч цього сезону. В першому таймі допоміг номінальним господарям досягти переваги в чотири м’ячі. Комфортнішою різницю на власну користь Авангард Київ зробив у другому таймі.

Дружба 2 – 4 ФК Гора-Powerkit

ФК Гора-Powerkit обіграв Дружба. Обидві команди зіткнулися з не збором на очний матч. Номінальні господарі взагалі не мали замін, але відкрили рахунок після реалізованого пенальті Дмитром Сушком на 17-ій хв. ФК Гора-Powerkit забив у роздягальною й зрівняв. Зі стартом другої половини Дружба вдруге повела, та з 33-ої хв суперник не лише досяг камбеку, а й вирвав три очки. По 2 результативні дії в складі ФК Гора-Powerkit зробили Михайло Харачура й Віталій Колядич.

СК Софіївський 1 – 3 Славутич

Славутич завдяки звитязі над СК Софіївський піднявся в топ-3 таблиці. Голкіпер номінальних гостей Андрій Варчак асистував на перші два голи команди. Славутич лідирував 2:0 до 37-ої хв. Надії відігратися СК Софіївський повернув Антон Космачевський, однак за 2 хв Іван Панасюк провів третій гол Славутич і встановив у грі остаточний рахунок.

Nexus 6 – 8 DNIPRO-M

DNIPRO-M розвинув переможну серію до п’яти матчів поспіль. По ходу поєдинку з Nexus мав комфортну перевагу в 5 голів, якої досяг всередині другого тайму, та суперник повернув інтригу з 31-ої хв по 33-ту хв. Nexus зробив на табло 4:6, та наступної різниці DNIPRO-M відіграти вже не дозволив. Номінальні гості знову відірвалися, хоч і суперник наприкінці матчу видав ще один результативний відрізок. У складі Nexus п’ятьма результативними діями відзначився Віталій Троїцький. У складі DNIPRO-M по 3 результативні дії зробили Максим Головко й Олександр Приходько.  

THE DVIZH 3 – 3 ЧА-ЧА-РАЗ

Протистояння підопічних Олександра Кульши з THE DVIZH і ЧА-ЧА-РАЗ завершилося нічиєю – бойовий і запальний матч, справжнє дербі влаштували команди. Євген Лоторєв на 2-ій хв вивів ЧА-ЧА-РАЗ уперед, однак уже за хвилину від суперника прийшла відповідь. Майже з центру поля м’яча в ворота відправив Кирило Скоробагатько й зрівняв рахунок. На 13-ій хв уже THE DVIZH вирвався в лідери. ЧА-ЧА-РАЗ до перерви відігрався, а в другому таймі знову претендував на звитягу, та як із 0:1, так і з 2:3 THE DVIZH швидко відігрався.

1/16 фіналу Кубка R-Cup XVI

Royal Credit 2 – 4 UID

UID до звитяги в Першій лізі додав успіх у матчі 1/8 фіналу кубка, в якому зустрічався з Royal Credit. Представник другого за рангом дивізіону обіграв учасника, який раніше змагався в Вищій лізі, й кроки до проходу далі номінальні гості зробили в другому таймі. Royal Credit зменшив різницю на табло при 0:2, та наступні голи суперника на 31-ій хв і 32-ій хв уже стали переможними. По 2 результативні дії в складі UID оформили Іван Агафонов і Максим Орлов.

FC Agents 3 – 1 FC Inter Kyiv

FC Agents стер будь-які межі між дивізіонами в своєму кубковому матчі. «Агенти» в Другій лізі змагаються за найвищі місця, та в 1/8 суперником виступив представник найвищого дивізіону FC Inter Kyiv. Номінальні господарі повели всередині другого тайму. Суперник відновив паритет, але жага до тріумфу піднесла FC Agents до переможних кроків наприкінці матчу. Дубль у складі «агентів» оформив Дмитро Любименко.

Пресслужба R-Cup