Перші репетиції Фіналу чотирьох, заключні й принципові протистояння 1/16 фіналу кубка, ​Анонс 9-го ігрового тижня., R-CUP 2019 - 2024. Офіційний сайт

Новина

11 жовтня

Перші репетиції Фіналу чотирьох, заключні й принципові протистояння 1/16 фіналу кубка

11 жовтня

Перші репетиції Фіналу чотирьох, заключні й принципові протистояння 1/16 фіналу кубка

Вища ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Вища ліга" #1043976]

Таблиця

Крила Донбасу – ФК Анреал

Важливі очки в меті піднятися з трійки аутсайдерів і не опуститися туди розіграють Крила Донбасу і ФК Анреал. До очного матчу команди підходять, здобуваючи результат в останніх поєдинках. Крила Донбасу вигравали в «технарів», відбирали бали в ФК Нова Пошта. Безпрограшна серія «нереальних» ще триваліша. Окрім нічиїх проти лідера та сусіда по таблиці, колектив має в активі звитягу також над аутсайдером дивізіону.

OnlyFans Team – FC Inter Kyiv

Команди, що наймають останнє й передостаннє місця також зійдуться між собою. Для OnlyFans Team і FC Inter Kyiv очне протистояння є одним із найважливіших, адже переможець зможе обійти в таблиці або ж відірватися. Так, говоримо про збереження за собою місця в Вищій лізі, проте обидва колективи мають таку мету й обом звітного ігрового тижня необхідна звитяга.

LIDCAR – ФК Нова Пошта

Після трьох мінімальних поразок, але й однієї звитяги між прикрими невдачами LIDCAR готується навіть замахнутися на максимальний результат у грі з ФК Нова Пошта. Один із грандів Вищої ліги зразка минулого сезону поточний чемпіонат уже дограє, не зачепившись за топ-4. Суперники, які минулого сезону були б «андердогами» в очному поєдинку, наразі в цьому вбачають плюс на свою користь.

MLP Co – Friends Team

Настав час перших репетицій Фіналу чотирьох? Схоже, так, бо звітного ігрового тижня очні матчі проведуть учасники, які незабаром розігруватимуть між собою чемпіонство. Перше з таких двох протистоянь  – MLP Co проти Friends Team. Одні успішно захищають проміжну другу сходинку, а інші відстають від неї на заліковий бал. Friends Team обіграв MLP Co у двох минулих чемпіонатах, однак не виключаємо повторення сценарію на кшталт того, що спостерігали в матчі підопічних Романа Бакума проти чинного чемпіона. «Френди» цього сезону ще не здобували гучної звитяги. Звітний суперник – те, що їм потрібно. MLP Co ж плете інтриги довкола відкритого питання – чи здолає за два матчі двох бувалих тріумфаторів Вищої ліги?  

Skvyra Football Team – FC Donbass

Другий центральний матч у дивізіоні – протистояння лідера таблиці Skvyra Football Team з діючим чемпіоном, третім у турнірному становищі FC Donbass. Сквиряни мають деякі рахунки з цим суперником, однак провину за поразку минулого сезону точно ні на кого не перекладають. Не реалізували купу моментів, а FC Donbass свої шанси використав. 3:0, як підсумок на користь підопічних Євгена Саківського, та з ними звітного ігрового тижня Skvyra Football Team має намір поквитатися й взяти реванш.

Tech United – ATL

Матч між Tech United і ATL закриватиме програму протистоянь у Вищій лізі звітного ігрового тижня. Певні, що чекає не менш гаряче протистояння, ніж за участю лідерів таблиці. Дві міцні команди зійдуться між собою за те, аби як мінімум закріпитися всередині турнірного становища й менше думати про результати суперників, які знаходяться нижче. Суперництво «технарів» і ATL у Вищій лізі містить у собі один поєдинок, у якому звитягу минулого сезону одержували біло-сині.

Перша ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Перша ліга" #1043977]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 PERUN
2 NOOSPHERE KYIV
3 PIN-UP
4 Если Шо
5 UID
6 FC Meest TEAM
7 LEFT COAST
8 FC Goldmine
9 FC Legendary Amateurs
10 FC AppsFlyer
11 ФК Фокус
12 Благора Інвест
13 Fanat
14 Харків 1654
15 ФК Вишгород

PERUN – FC AppsFlyer

Лідер дивізіону PERUN із першою поразкою в пасиві підходить до свого наступного матчу, в якому зустрінеться з серйозним викликом в обличчі FC AppsFlyer, який готується припіднести ще один сюрприз першій команді таблиці. В претендентів на топ-3 FC AppsFlyer цього сезону відбирав очки. Можливо, вдасться посприяти переслідувачам PERUN скоротити до нього розрив.

Єслі Шо – ФК Вишгород

Єслі Шо йде серед головних переслідувачів лідера. Не лише в матчі з ним команда зазнала невдачі, а також зіграла внічию з одним із аутсайдерів і наразі має стільки ж очок, скільки ще троє учасників. Тому буде обачним в наступному поєдинку, в якому суперником виступить інший колектив із низин таблиці ФК Вишгород. Наразі він замикає турнірне становище й від передостанньої сходинки відстає на 5 балів.

LEFT COAST – FC Legendary Amateurs

LEFT COAST на свій наступний матч виходитиме з метою повернутися в велику гонку за топ-3 після двох ігор, у яких набрав лише одне очко. Конкуренти випереджають на один-два бали. Претендентам тісно всімох розігрувати між собою проміжних два місця вслід за лідером, однак такою картина буде до завершення чемпіонату. FC Legendary Amateurs поступився двічі поспіль. Наступна поразка може остаточно відкріпити «аматорс» із великої претендентської гонки.

UID – Харків 1654

UID за останні 5 матчів поступився лише раз одному з конкурентів, а з учасниками з нижньої частини таблиці команда наразі справляється. З ними справна здобуває максимальний результат, але внести деякі корективи в ходу цього суперника готується Харків 1654. Переслідує мету затриматися в Першій лізі. Напротивагу іншим колективам із такою ж метою харків’яни мають набирати бали.

PIN-UP – Fanat

PIN-UP зосередився серед учасників, які впродовж наступних матчів між собою розігруватимуть вакантні друге-третє місця, проте й без сумнівів до лідерства теж вони прагнуть, хоча поки воно впевнено втримується фаворитом. Тому, зокрема, й PIN-UP концентрується на боротьбі за топ-3. Наступний суперник – Fanat, зробивший головний апсет минулого ігрового тижня. Чи готовий здобути очки в другій грі поспіль?

Благора Інвест – ФК Фокус

Благора Інвест йде без поразок упродовж двох ігрових тижнів. Після минулої своєї звитяги наздогнав у таблиці ФК Фокус. У обох наразі по 7 очок. Благора Інвест ділить із «фокусниками» дванадцяте-одинадцяте місця, та збирається підніматися вище, не втрачаючи набраного темпу. ФК Фокус спустився майже до трійки аутсайдерів. Чи додасть це мотивації тріумфувати в грі? 7 матчів поспіль колектив не виграє.

NOOSPHERE KYIV – FC Goldmine

Покращення результатів після стартових невдач підняли NOOSPHERE KYIV до статусу одного з претендентів на найвищі місця. Зараз необхідно демонструвати свою перевагу над конкурентами на дистанції й більший рівень витривалості. З повним баком її до зустрічі підходить FC Goldmine. Здається, зараз амбіції команди пов’язані з конкуренцією в таблиці значно вище восьмої сходинки.

Друга ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Друга ліга" #1043978]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC BILUX
2 AppStudio
3 Альфа
4 FC Agents
5 Unknown Sporting
6 ФК Сокіл
7 Inter Cars Ukraine
8 FC Profi
9 NoName-KonteynerBar
10 Nunu-KyivGastroBar
11 Сталь
12 FC BEER WAY
13 ФК Акули
14 AFC Footballers
15 FC Rabona

FC BILUX – FC Agents

Відкриватиме програму протистоянь у Другій лізі відразу ж її центральний матч звітного ігрового тижня. FC Agents зазіхне на семиматчеву серію зі звитяг FC BILUX. Одні з трьох головних конкурентів лідера «агенти» протистоятимуть тривалому «він-стріку» першої команди таблиці. Очікуємо знову заряджений FC Agents, який говорить про наміри стати першим і наразі це йому не заважає. FC BILUX спокійно й на досвіді проходить дистанцією. Від своєї ходи, безумовно, заряджається, та бажання тріумфувати найбільш красномовно демонструє результатами останні 1,5 місяці.  

Inter Cars Ukraine – NoName-KonteynerBar

3 звитяги поспіль підняли Inter Cars Ukraine на сьому сходинку. Команда рушить далі й спробує нав’язати конкуренцію учасникам, які змагаються за найвищі місця? Inter Cars Ukraine вийде на поле, щоб перейти на новий рівень конкуренції. Суперником звітного ігрового тижня виступить NoName-KonteynerBar. Він має на одне очко менше й двічі поспіль обігрує цього суперника.

Nunu-KyivGastroBar – ФК Сокіл

Nunu-KyivGastroBar не виграє в трьох матчах, але й у них не залишається без очок. Така хода наразі розмежувала в таблиці команду з трьома аутсайдерами, хоч і цей розрив невеликий. ФК Сокіл теж встановив певну межу – між учасниками, що змагаються за найвищі місця й, зокрема, середняками. До яких представників дивізіону віднесемо «соколів»?

Альфа – Сталь

Альфа націлений на шосту звитягу поспіль. За підсумками звітного ігрового тижня може і відірватися від мінімум одного з конкурентів «агентів», і разом із ними скоротити відставання від лідера. Будь-який із цих сценаріїв зіграє на користь Альфа, та за умови, що й свій матч колектив виграє. Зустрінеться зі Сталь, який попередні 3 поєдинки претендентам на найвищі місця програв.

Unknown Sporting – ФК Акули

Unknown Sporting через осічки інших претендентів може повернутися до трійки лідерів. Наразі команда з поразкою в пасиві конкуренту підходить до наступного матчу. Чекатиме усмішки фортуни в контексті ігор інших топів дивізіону, а сам же US протистоятиме третьому з кінця турнірного становища ФК Акули.

FC Rabona – AFC Footballers

Остання й передостання команди таблиці FC Rabona й AFC Footballers розіграють між собою другу звитягу до активу цього сезону. Проте обидва колективи точно не опускатимуть руки й ще змагатимуться за покращення свого турнірного положення. Щоб обійти учасників, які вище, звісно потрібно показати спочатку перевагу над іншим аутсайдером.

FC Profi – AppStudio

Після минулої звитяги FC Profi піднявся відразу на восьму сходинку, та до небезпечного тринадцятого місця відстань становить лише два очки. Тому FC Profi не дивиться в таблицю, а думає про набуття чергових балів. У звітній грі протистоятиме одному з топів дивізіону AppStudio, який працює над покращенням свого положення. Очікуючи осічки конкурентів, AppStudio налаштовується лише на звитягу.

Третя ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Третя ліга" #1043979]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 DNIPRO-M
2 Авангард Київ
3 Славутич
4 ФК "Гора-Powerkit"
5 FC MAXIMUS
6 FC Leaders
7 ЧА-ЧА-РАЗ
8 ФК Легіон
9 FC SICH Kyiv
10 Denon
11 СК "Софіївський"
12 THE DVIZH
13 Nexus
14 Old Friends
15 Дружба

Дружба – ЧА-ЧА-РАЗ

Дружба продовжує крокувати останньою, та в прагненні залишитися в дивізіоні від команди будь-якої миті можна чекати безпрограшної серії, яка вирішить завдання. Так було минулого сезону. Тому суперники до гри з Дружба підходять хоч і фаворитами, проте без недооцінки. ЧА-ЧА-РАЗ не випав із гонки за топ-3, став другим колективом, який зміг відібрати очки в лідера. Тим не менше, в другій половині сезону на дистанції доведеться обійти мінімум чотирьох конкурентів.

Old Friends – FC Leaders

Old Friends є другим явним аутсайдером дивізіону. Третє місце знизу таблиці так би мовити більш конкурентне й туди б зараз дістатися «старим друзям», аби в ширшому середовищі спробувати вирішити завдання піднятися вище тринадцятої сходинки. Наступний суперник команди – FC Leaders, завдання якого пов’язані з топ-3. Від третього місця колектив відстає наразі на одне очко.

Авангард Київ – Denon

Авангард Київ минулого ігрового тижня втратив очки в матчі з підопічними Олександра Кульши й поступився першим місцем у таблиці. Протистояння з командами цього тренера тривають. Наступний суперник – Denon із нижньої частини турнірного становища, та цей суперник виграє тричі поспіль і до звітного поєдинку підходить максимально зарядженим.

Nexus – FC MAXIMUS

Nexus змагається за те, аби вирватися з трійки аутсайдерів. Перед командою є мета, й колектив вийде за цінними заліковими балами. Їх намагатиметься здобути в матчі з п’ятим у таблиці FC MAXIMUS. Йому очок не можна втрачати, враховуючи ту конкуренцію за найвищі місця, яка панує в дивізіоні.

СК Софіївський – ФК Легіон

СК Софіївський відібрав очки в четвертої команди таблиці, проте інші учасники дивізіону, такі ж середняки мають більше залікових балів, тому СК Софіївский спробує їх наздогнати. Зокрема, наблизитися до восьмого в турнірному становищі ФК Легіон, із яким було проведено вже чимало матчів. «Легіонери» наразі частіше поступаються цьому супернику.

THE DVIZH – DNIPRO-M

Матч між THE DVIZH і DNIPRO-M закриватиме програму протистоянь звітного ігрового тижня в дивізіоні. Зустрінуться дванадцята й перша команди таблиці. THE DVIZH має досвід забирати очки в одного з фаворитів Третьої ліги, проте в двох дербі з іншими підопічними свого тренера набрав лише 1 бал. DNIPRO-M розвиває серію з шести звитяг поспіль. Лише очолив турнірне становище й не збирається відразу ж відпускати це лідерство.

1/16 фіналу Кубка R-Cup XVI

Єслі Шо – NOOSPHERE KYIV

Заключні протистояння 1/16 фіналу кубку – прекрасні матчі між представниками найвищих дивізіонів. Спочатку учасника 1/8 між собою з’ясують колективи з Першої ліги Єслі Шо й NOOSPHERE KYIV. Обоє змагаються за найвищі місця в дивізіоні й вважаються його топами. В Першій лізі встигли провести очний поєдинок. У ньому Єслі Шо оформив один із найяскравіших камбеків цього сезону, забивши 4 «сухі» голи в другому таймі, й, вигравши 5:4. Тож, уявляємо напругу, що пануватиме в звітній зустрічі.

LIDCAR – Крила Донбасу

1/16 фіналу також подарує матч між учасниками Вищої ліги LIDCAR і Крила Донбасу. Захоплююче протистояння, що розпочалося з другого за рангом дивізіону поширюється й на кубковий формат. Гра нестиме в собі характер дербі, бо LIDCAR і Крила Донбасу змагалися за найвищі місця Першої ліги, зараз залишають свій слід серед найсильніших і в межах кубкових баталіях їм також є, що протиставити один одному. По-перше, Крила Донбасу є тріумфатором одного з минулих кубків, а LIDCAR – діючий володар цього трофею. В грі Вищої ліги LIDCAR одержав звитягу в серпні. Чергове зіткнення інтересів двох суперників і неймовірна інтрига потішать око в неділю.

Пресслужба R-Cup