Анонс 8-го ігрового тижня, ​Анонс 8-го ігрового тижня., R-CUP 2019 - 2024. Офіційний сайт

Новина

04 жовтня

Анонс 8-го ігрового тижня

04 жовтня

Анонс 8-го ігрового тижня

Вища ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Вища ліга" #1043976]

Таблиця

FC Donbass – OnlyFans Team

FC Donbass із першою поразкою в пасиві від конкурента підходить до наступного матчу. Перспектива звітного ігрового тижня – наблизитися до другої сходинки на відстань одного залікового балу і ще й мати матч у запасі на тлі MLP Co. Та досягти цієї перспективи можливо лише через звитягу над учасником, який замикає таблицю, OnlyFans Team.

ФК Нова Пошта – Крила Донбасу

Перебування ФК Нова Пошта всередині таблиці, майже програна конкуренція іншим претендентам на перше місце, як одна з сенсацій цього чемпіонату. Проте команда показуватиме, що достатньо мотивації ще для звитяг, зокрема в матчах із учасниками, які знаходяться нижче. Одним із таких колективів є Крила Донбасу, та третя з кінця турнірного становища команда налаштовується дати бій.

ФК Анреал – Tech United

Після яскравої нічиєї зі сквирянами ФК Анреал налаштований не просто продовжувати безпрограшну серію, а додавати до неї другу звитягу в сезоні. Цього результату «нереальні» досягатимуть в матчі з Tech United, який наразі навіть випереджає «нереальних» за кількістю очок. «Технарів» зараз чекають, здебільшого, топ-протистояння й завдання колективу – не залишитися з тими ж шістьома заліковими балами після завершення турнірної ходи.

ATL – Skvyra Football Team

За останній місяць ATL уже зустрівся з половиною представників топ-4 дивізіону й наразі цієї конкуренції не витримує, хоча інші дві звитяги між протистояннями з топами команда здобула. На черзі – наступний топ-суперник, все ще лідер турнірного становища Skvyra Football Team. Минула нічия дещо похитнула положення, проте сквиряни до зустрічі підходять із цілковитою впевненістю в тому, що знову повернуться на переможний шлях.

Friends Team – LIDCAR

Гра між Friends Team і LIDCAR закриватиме програму ігрового тижня в Вищій лізі. Передчуваємо, що LIDCAR у якомусь матчі проти представника топ-4 дивізіону досягне певної сенсації – завзята й високо мотиваційна команда в Андрія Ардашнікова, яка не побоялася діючого чемпіона, мало не відібрала в нього очок. Friends Team наздогнав за кількістю залікових балів конкурента, що йде третім. Команда в потрібному топ-4, проте й бажання бути вище за принципових суперників також присутнє.   

Перша ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Перша ліга" #1043977]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 PERUN
2 Если Шо
3 LEFT COAST
4 NOOSPHERE KYIV
5 PIN-UP
6 UID
7 FC Meest TEAM
8 FC Legendary Amateurs
9 FC AppsFlyer
10 ФК Фокус
11 FC Goldmine
12 Харків 1654
13 Благора Інвест
14 Fanat
15 ФК Вишгород

FC AppsFlyer – NOOSPHERE KYIV

FC AppsFlyer за останні два матчі не дав одному учаснику піднятися в топ-3, а також відібрав очки вже в представника трійки лідерів. Але й сама команда не виграє тричі поспіль й знаходиться всередині таблиці. Та може й звідти діставати суперників, які зараз у боротьбі за найвищі місця. До таких долучився NOOSPHERE KYIV. Від третьої сходинки команда відстає на одне очко, та без звитяги й тут важко буде втриматися.

Харків 1654 – PIN-UP

Харків 1654 дав бій лідеру таблиці, старанням заслужив на заліковий бал, але перша команда дивізіону забила вп’яте й забрала максимальний результат. До матчу з PIN-UP харків’яни готуються з таким же настроєм, аби цього разу не лише суперник почивав на лаврах після гри. Та PIN-UP, як представнику дивізіону, що конкурує за топ-3, не можна втрачати очок, враховуючи також і те, що колектив зіграв більше матчів, ніж сусіди по турнірному становищу.

ФК Вишгород – Благора Інвест

Учасники з самих низин таблиці ФК Вишгород і Благора Інвест зустрічатимуться між собою. Один із колективів, що гратиме в звітному матчі, Благора Інвест, у минулому поєдинку набрав очки, відібравши їх у другої команди турнірного становища. Тим самим, Благора Інвест перервав серію з чотирьох поразок поспіль.

FC Legendary Amateurs – FC Meest TEAM

FC Legendary Amateurs і FC Meest TEAM минулого чемпіонату влаштували результативне видовище, забивши 14 голів на двох. Переможцем вийшов FC Meest TEAM і наразі звитяга дуже потрібна команді. Вона мала два поспіль шанси піднятися в топ-3, та грає внічию. «Аматорс» є тим суперником, який ділить у таблиці сьоме-восьме місця з FC Meest Team. FC Legendary Amateurs зараз також зберігає непогані перспективи в подальшому нав’язувати конкуренцію іншим претендентам.

FC Goldmine – LEFT COAST

FC Goldmine в двох останніх матчах непогано проявляє себе, затримуючи тих учасників, які могли б опинитися в трійці лідерів. Однак через невдачі в іграх із FC Goldmine ті змушені відкласти свій злет турнірним становищем. Зараз уже суперником виступить третя команда турнірного становища LEFT COAST, який не може дозволити собі другої осічки поспіль. Лише не заліковий бал LEFT COAST випереджає найближчого переслідувача.

ФК Фокус – UID

ФК Фокус ніяк не покине сходинок нижньої частини таблиці. Цікаво – чи вже остаточно «фокусники» віддали боротьбу за найвищі місця в руки інших учасників, а самі ж змагатимуться нижче. Попри невдачі одна за одною, цей представник дивізіону залишається небезпечним суперником для будь кого. UID не є виключенням. Команда має шанси бути вище ніж проміжне положення, яке спостерігаємо наразі. Тепер необхідно перспективи підкріпити результатом.

Fanat – PERUN

Передостання команда таблиці Fanat зустрінеться з PERUN. Положення Fanat автоматично наділяє його роллю «андердога», та очікуємо що сам колектив відкидатиме цю роль і побореться з PERUN, останні шість суперників якого виходили ні з чим із очних протистоянь.  

Друга ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Друга ліга" #1043978]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC BILUX
2 FC Agents
3 Unknown Sporting
4 AppStudio
5 Альфа
6 ФК Сокіл
7 NoName-KonteynerBar
8 FC BEER WAY
9 Inter Cars Ukraine
10 Nunu-KyivGastroBar
11 ФК Акули
12 Сталь
13 FC Profi
14 AFC Footballers
15 FC Rabona

FC BEER WAY – AppStudio

FC BEER WAY зупинився на восьмій сходинці після минулої поразки, хоча розвивав нетривалу, та все ж безпрограшну серію. Сподіваємося, що зі звітного ігрового тижня колективу буде до снаги знову демонструвати такі результати. Стрибнути доведеться високо, бо суперником стане AppStudio, сповнений мотивації повернути собі місце серед трійки лідерів. Наразі AppStudio від третьої сходинки відстає на заліковий бал.

Nunu-KyivGastroBar – Сталь

Nunu-KyivGastroBar вдруге поспіль зустрінеться з суперником, із яким має рівну кількість залікових балів і ділить місця неподалік трійки аутсайдерів. Із «акулами» зіграв унічию. Наступний візаві – Сталь. У своєму минулому матчі Сталь дала бій представнику топ-3 US і втратила нічию, пропустивши гол за 10 с до завершення поєдинку.

Unknown Sporting – Альфа

Unknown Sporting і Альфа зустрінуться між собою в центральному матчі Другої ліги звітного ігрового тижня. US перервав свою двоматчеву серію без звитяг і після минулого успіху піднявся на третю сходинку. Альфа зараз ділить четверте-п’яте місця, команда пропускала минулий ігровий тиждень, тож, успіхи конкурентів дещо змістили колектив нижче таблицею. Тепер Альфа повертатиме собі сходинку в топ-3, а для цього необхідно обіграти Unknown Sporting.

FC BILUX – AFC Footballers

Лідер дивізіону FC BILUX за завдання має продовжити серію зі звитяг до семи матчів поспіль. Наразі лідерство команди жоден із конкурентів не піддав сумнівам. Подивимося – що запропонує  AFC Footballers. Те, що «футбольори» передостанні в таблиці, не означає того, що вони не створять проблем такому супернику. Можливо, переконаємося в цьому. Звітна гра стане сьомою очною між колективами в змаганні.

Inter Cars Ukraine – ФК Акули

Inter Cars Ukraine йде на хорошій двоматчевій переможній серії й виблискує характером на тлі суперників. Результати наразі приходять до Inter Cars Ukraine, лідери якого в формі й стабільно відзначаються голами й асистами. ФК Акули має стільки ж залікових балів, скільки й звітний суперник. «Акули» не поступаються в останніх двох матчах, тож, постають рівним претендентом на залікові бали.

FC Profi – NoName-KonteynerBar

Третій із кінця таблиці FC Profi спробує зупинити порив NoName-KonteynerBar вище таблицею, туди, ближче до претендентів. Такі перспективи дійсно виднітимуться, якщо NoName-KonteynerBar продовжить вигравати. Наразі поклав початок минулою звитягою, коли здолав іншого аутсайдера дивізіону.

FC Rabona – ФК Сокіл

Останній у таблиці FC Rabona майже дійшов до позначки в половину проведених матчів. На тлі минулої ходи дивізіоном зараз команда має кардинально інше положення. Кілька сезонів тому змагався за чемпіонство в Другій лізі, проте й зараз локальних успіхів треба досягати. Наступним суперником виступить шостий у турнірному становищі ФК Сокіл, який всіма силами закриватиме свою минулу поразку.

Третя ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Третя ліга" #1043979]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 Авангард Київ
2 DNIPRO-M
3 Славутич
4 ФК "Гора-Powerkit"
5 FC MAXIMUS
6 FC Leaders
7 ЧА-ЧА-РАЗ
8 FC SICH Kyiv
9 ФК Легіон
10 Denon
11 СК "Софіївський"
12 THE DVIZH
13 Nexus
14 Old Friends
15 Дружба

FC MAXIMUS – FC SICH Kyiv

FC MAXIMUS не виступав минулого ігрового тижня й кілька конкурентів за найвищі місця наразі обійшли команду. Вона це виправлятиме в звітному матчі з восьмим у таблиці FC SICH Kyiv. Конкуренція в дивізіоні дуже щільна, майже половина учасників змагається за топ Третьої ліги, та від них FC SICH Kyiv дещо відстав, програвши два останні поєдинки.

FC Leaders – Nexus

FC Leaders після свого минулого успіху повернувся в гонку за топ, однак Nexus обіцяє зробити все, аби звітний суперник не розвинув переможної серії. Nexus уже серед аутсайдерів дивізіону. Роль команди в Третій лізі раптово змінилася. Конче необхідно рухатися вгору, зберігати за собою місце в дивізіоні. Проте й у Nexus є ще завзяття для того, щоб із FC Leaders влаштувати гаряче протистояння.

ФК Гора-Powerkit – СК Софіївський

ФК Гора-Powerkit піднявся на четверту сходинку й має мотивацію триматися її. Команда станом майже на середину чемпіонату нав’язує конкуренцію за найвищі місця – вже непогане досягнення, та колектив показуватиме, що здатен на більше. Зустрінеться з одинадцятим у таблиці СК Софіївський, але цей суперник вигравав у ФК Гора-Powerkit минулого чемпіонату.

DNIPRO-M – Old Friends

Наразі головний переслідувач лідера таблиці DNIPRO-M ставить за мету виграти вшосте поспіль. Наступний суперник – передостання команда турнірного становища Old Friends. До цього протистояння DNIPRO-M підходить явним фаворитом. Чи мають «старі друзі» реальні шанси здобути очки?   

ЧА-ЧА-РАЗ – Авангард Київ

Центральний матч дивізіону звітного ігрового тижня – протистояння ЧА-ЧА-РАЗ і Авангард Київ. ЧА-ЧА-РАЗ не програє в п’яти матчах поспіль, але наразі цього замало, щоб перебувати серед трійки лідерів, бо кількох очок команда все ж не добрала. Та є шанс на повну заявити про себе в матчі з лідером Авангард Київ. Серія з п’яти звитяг поспіль тримає цього учасника на першій сходинці, та звітному супернику до снаги поставити під сумнів лідерство Авангард Київ.

ФК Легіон – Дружба

ФК Легіон нічого не протиставив першій команді турнірного становища. Триматчева переможна серія «легіонерів» перервалася, та є шанс повернутися. Наступним суперником стане остання команда таблиці Дружба.

Denon – THE DVIZH

І в звітному ігровому тижні відбудеться дербі підопічних Олександра Кульши. THE DVIZH видав результативну нічию з іншою командою свого тренера ЧА-ЧА-РАЗ, а наразі готується виступити проти Denon, який показуватиме, що зараз він дійсно на ходу. Denon випереджає THE DVIZH на одне очко, вигравши два останніх матчі.

1/16 фіналу Кубка R-Cup XVI

OnlyPrimeFans – PIN-UP

Колектив OnlyPrimeFans дебютуватиме в змаганні, проте в його складі є ряд знайомих турніру гравців, які стануть серйозним викликом на шляху PIN-UP до можливого виходу в 1/8 фіналу кубку. На папері рівні претенденти на це зійдуться між собою. Переможець звітної пари в 1/8 зустрінеться з «агентами».

DNIPRO-M – Nunu-KyivGastroBar

Представник Третьої ліги, результати якого наразі говорять про те, що незабаром DNIPRO-M може піднятися дивізіоном вище, в 1/16 зустрінеться з NunuKyivGastroBar, який вчепився в Другу лігу, а в кубку команда постійно бере участь і має в ньому досягнення, що мотивує пройти амбітного учасника, плани якого прописані на кілька дивізіонів уперед.   

Пресслужба R-Cup