MLP Co зіграє з фаворитом Вищої ліги, реванш за кубок і знову не без топ-матчу з Третьої ліги, Анонс 9-го ігрового тижня й двох матчів 1/16 фіналу кубку., R-CUP 2019 - 2024. Офіційний сайт

Новина

14 червня

MLP Co зіграє з фаворитом Вищої ліги, реванш за кубок і знову не без топ-матчу з Третьої ліги

14 червня

MLP Co зіграє з фаворитом Вищої ліги, реванш за кубок і знову не без топ-матчу з Третьої ліги

Вища ліга

[WidgetTable="R-CUP XV | Вища Ліга" #1043682]

Таблиця

AFC Atletico Kyiv – Атлант Буд

AFC Atletico Kyiv переслідує серія з чотирьох поразок поспіль. До аутсайдерів відстань становить всього 2 очки, та «матрацники» точно не збираються ще нижче опускатися. Тому й не опускатимуть рук і робитимуть все від себе залежне, щоб перервати серію. Серед тих аутсайдерів зосередився, зокрема, Атлант Буд. Проміжне положення в колективів зовсім невисоке, та враховуємо також, що обидва є професіоналами високого рівня, тому від очної гри відповідні очікування.

ФК Фокус – ФК Анреал

Ще одним цікавим протистоянням учасників із нижньої частини таблиці є пара ФК Фокус – ФК Анреал. У звітній зустрічі «фокусники» й «нереальні» зустрінуться в своєму особливому дербі. У Вищій лізі вони завжди вболівають один за одного, ділять роздягальню в третіх таймах, однак ще й доведеться з’ясувати сильнішого в очному матчі.

Fanat – Skvyra Football Team

Учасник із останньої сходинки Fanat зустрінеться з ще одним із тих колективів, які запаслися претендентськими амбіціями. Skvyra Football Team виходитиме на поле з одним завданням – вигравати вп’яте поспіль, а, можливо, й підніматися вище таблицею за умови осічок конкурентів. Хто може припуститися осічки – подивимося далі.

ФК Нова Пошта – НПУ

ФК Нова Пошта втримує першу сходинку з відривом в одне очко від другого місця. Команда має ще й ще далі простилати свій переможний шлях. У звітній зустрічі за це доведеться боротися з одним із переслідувачів топ-3. Різниця між НПУ й першою сходинку становить лише 2 залікові бали. НПУ розвивав чотириматчеву переможну серію, щоб зараз вийти на поле проти лідера й підвести підсумок свого успішного відрізку.

FC Donbass – MLP Co

FC Donbass знову візьме участь у центральній грі туру в Вищій лізі. На зміну «френдам», яких нещодавно FC Donbass уже здолав, приходить MLP Co. Вже який сезон для нього нічого не змінюється – завдання одне й теж змагатися за топ-3, та постійно з’являється хтось, на кшталт, суперника по звітній зустрічі й позбавляє MLP Co всіх надбань. У поточному розіграші цей колектив розкривається як чи не найголовніший конкурент фаворитів дивізіону. Ділить із FC Donbass друге-третє місця.

ATL – Tech United

ATL відстав від конкурентів, тих учасників, які в своєму топ-6, певно, й з’ясовуватимуть остаточне положення трійки лідерів. Однак і вся друга половина сезону попереду. ATL не збавлятиме в обертах обігнати когось із тих, хто вище. Та наразі зосередиться на сусіді по таблиці, бо з ним же й грати. Tech United іде слідом у турнірному становищі, маючи на 2 очки менше. Минулого туру «технарі» обіграли «матрацників» і зберігають цей переможний настрій перед матчем із ATL.

FC Inter Kyiv – Friends Team

Дербі команд, які виступають під орудою Олександра Андрєєва, відбудеться звітного туру. Для FC Inter Kyiv настає момент, аби проявити себе в грі з таким суперником, отримати досвід, однак минулий був не дуже приємним, коли Friends Team забив 8 голів. Але в цьому й полягає шлях становлення, тому після тієї гри учасники зробили спільне фото й, мабуть, побажали також один одному успішних виступів. FC Inter Kyiv зустрінеться з суперником, може, й трохи розлюченим, бо все ж прямому конкуренту «френди» поступилися й відстають від топу дивізіону на 3 очки.

Перша ліга

[WidgetTable="R-CUP XV | Перша Ліга" #1043683]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 Крила Донбасу
2 FC AppsFlyer
3 LIDCAR
4 FC Meest TEAM
5 LEFT COAST
6 OnlyFans Team
7 Благора Інвест
8 PIN-UP
9 FC Legendary Amateurs
10 Developex
11 Если Шо
12 Сталь
13 FC Profi
14 UID
15 FC Rabona

FC Meest TEAM – LEFT COAST

Спір між FC Meest TEAM, LEFT COAST і ще одним учасником, можливо, вирішиться звітного туру. Цей спір полягає в тому, що 3 команди між собою ділять третю сходинку. З трьох лише LEFT COAST зіграв на матч більше. FC Meest TEAM є одним із конкурентів, про яких зараз говоримо. Тож, в звітній зустрічі гратимуть претенденти на найвищі місця. Те, що в них порівну очок, лише додає інтриги.

FC AppsFlyer – OnlyFans Team

Навіть більше, ніж яскрава вивіска – гра між FC AppsFlyer і OnlyFans Team. Чому такі великі очікування? По-перше, FC AppsFlyer додав інтриги в боротьбу за перше місце тим, що двічі поспіль поступився і йде другим, а OnlyFans Team не відмовився від амбіцій потрапити в топ-3, тож,  обидва учасники звітної гри мають високі амбіції, й ці амбіції зіткнуться між собою. По-друге, нещодавно команди грали між собою в 1/16 фіналу кубку, й OnlyFans Team вибив переможця минулого кубкового розіграшу FC AppsFlyer.

FC Legendary Amateurs – LIDCAR

FC Legendary Amateurs ставатиме на шляху завдання, що перед собою має LIDCAR. Учасник із нижньої частини таблиці «аматорс», який за місяць встиг розвинути переможну серію, перервати її, вилетіти з кубку, іноді, вмикає в налаштуваннях режим «на максимум» і видає топові матчі проти ледрів. Чи повторить цей трюк колектив із LIDCAR? Він розраховує на осічки трьох сусідів по таблиці за звітний тур і це можливо, проте й свій матч також необхідно виграти LIDCAR.

FC Profi – FC Rabona

FC Profi майже безпробудно дрімає в низинах таблиці. В поодиноких випадках команда й видає результат, коли відбирає очки в претендента на топ-3 чи обігрує представника середини турнірного становища. Звітного туру змагатиметься з сусідом по таблиці, який взагалі після першого туру не набирає залікових балів. Однак FC Rabona точно знає, кого обіграє цього сезону, можливо, навіть та звитяга буде єдиною. З цим суперником матч ще не настав.

Developex – PIN-UP

PIN-UP пробудився від тривалої серії без набраних очок, серії, що тривала 3 матчі. Минулого туру команда повернулася з результативним виступом проти Сталь, якій забила 8 голів. Додала собі настрою для того, щоб зробити наступний крок вгору таблицею. Проте й невдачі поки ніхто не відміняє, й саме суперник Developex обійде PIN-UP, якщо одерже звитягу. Минулого сезону PIN-UP виграв у цього суперника, забивши переможний гол у кінцівці матчу.

Сталь – UID

Сталь за один матч минулого туру, в якому зустрічалася з PIN-UP, встигла й видати конкурентний перший тайм, і розсипатися в другому, коли суперник забив вдосталь, щоб відірватися. За цей результат Сталь виправлятиметься. Між нею й UID у таблиці знаходиться лише одна команда, тож учасники звітної гри є такими собі сусідами по нещастю, сусідами по низинах турнірного становища.

Крила Донбасу – Благора Інвест

Лідер таблиці Крила Донбасу зустрінеться з представником середини турнірного становища Благора Інвест. Однак зараз, може, саме цей суперник буде небезпечним для Крила Донбасу, бо форму для такої зустрічі з лідером Благора Інвест як раз набрав через 2 поспіль звитяги. «Крила» на 3 очки випереджають найближчого сусіда, ще підтискають кілька конкурентів із третьої-п’ятої сходинок. У другій половині сезону колектив взагалі частіше зустрічатиметься з учасниками з низин.

Друга ліга

[WidgetTable="R-CUP XV | Друга Ліга" #1043684]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 NoName-KonteynerBar
2 FC Goldmine
3 Харків 1654
4 FC Leaders
5 FC BILUX
6 NOOSPHERE KYIV
7 AFC Footballers
8 Альфа
9 Райффайзен Банк
10 ФК Акули
11 AppStudio
12 Inter Cars Ukraine
13 FC MAXIMUS
14 Nunu-KyivGastroBar
15 Славутич

NoName-KonteynerBar – Nunu-KyivGastroBar

Завдяки осічці конкурента NoName-KonteynerBar піднявся на першу сходинку Другої ліги. Від посягань того ж конкурента вперше її захищатиме. Суперником стане передостання команда таблиці Nunu-KyivGastroBar, у якого стало менше успішних виступів, але колектив знову пробуджуватиме в собі характер, щоб відібрати залікові бали в лідера.

Харків 1654 – Альфа

Харків 1654 ще втримує третю сходинку, хоч і залишився без очок минулого туру. Тільки наразі третє проміжне місце доводиться ділити з двома конкурентами. Альфа так само розраховує на топ-3. Середина сезону, а відстань між третім і восьмим місцями становить лише 1 заліковий бал. Яка чудова Друга ліга!

AFC Footballers – NOOSPHERE KYIV

AFC Footballers, NOOSPHERE KYIV і ще один конкурент ділять між собою шосте-восьме місця, але й думають не про проміжне місце, а про власні результати. Проміжні сходинки можуть змінюватися, так як весь сезон між топом і приблизно серединою таблицею мінімальна відстань. Важливий результат очної зустрічі між суперниками, що знаходяться поруч. Минулого сезону AFC Footballers і NOOSPHERE KYIV розділяли очки.

FC BILUX – FC MAXIMUS

FC BILUX перебуває серед трьох учасників, які мають порівну очок і ділять проміжне третє місце. Команда наблизилася до топу, та точно тут не закріпилася. Й невідомо в якому складі гратиме FC BILUX після бійки минулого туру. FC MAXIMUS знаходиться в протилежній частині турнірного становища. Звітну гру проведе без капітана і ключового гравця. Попри це розраховуватиме чіплятися за результат.

AppStudio – Inter Cars Ukraine

AppStudio з Inter Cars Ukraine знаходяться зовсім поруч. Одинадцята й дванадцята команди таблиці відповідно зустрінуться між собою. AppStudio чекає боротьба за збереження місця в дивізіоні. Inter Cars Ukraine розраховує на вищу позицію, бо зіграв менше половини своїх матчів, але й доведеться зустрічатися з претендентами на найвищі місця.

ФК Акули – Райффайзен Банк

ФК Акули трохи вирівняв свою ходу в останніх матчах, коли набрав 4 очки з шести. Проміжне місце в нижній частині таблиці все одно поки належить «акулам», але це той випадок, коли від чогось свого приємно позбутися. Райффайзен Банк іде однією сходинкою вище. Останні звитяги колективу виділяються, того колективу, який тишком-нишком, але задивляється на топ дивізіону, виношуючи свій план.

FC Goldmine – FC Leaders

Турнірне положення наступних учасників говорить, що підійшли до центральної гри туру в Другій лізі. FC Goldmine намагатиметься повернути собі першу сходинку. Зараз змістився на другу після минулої поразки. FC Leaders із тих учасників, хто може змістити FC Goldmine, якщо звітного туру набере максимум очок. Але й є ще конкуренти, готові для такого ж ривка. В будь-якому випадку, що FC Goldmine, що FC Leaders, що їх конкурентам у своїх іграх необхідний максимум, але цей тур принесе зміни в топ дивізіону.

Третя ліга

[WidgetTable="R-CUP XV | Третя Ліга" #1043685]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC BEER WAY
2 Unknown Sporting
3 Буревій
4 ЧА-ЧА-РАЗ
5 ФК Легіон
6 ФК "Гора"
7 Nexus
8 FC SICH Kyiv
9 СК "Софіївський"
10 НИКОС
11 Old Friends
12 Denon
13 Нове Життя
14 Дружба
15 FC Vauriens

Denon – Дружба

Denon у двох останніх матчах встиг обіграти й відібрати очки в двох претендентів на перше місце. Разом із цим команда йде слідом за тими трьома учасниками, які замикають таблицю. Звітного туру з одним із таких Denon зустрінеться. Чи перетворить Дружба матч із цим суперником на той, у якому здобуде свої перші залікові бали?

FC SICH Kyiv – Unknown Sporting

FC SICH Kyiv мав тривалу безвиграшну серію й одна звитяга минулого туру не може повернути команду ближче до топу, тому до нього можливо буде наблизитися через ряд успішних виступів. Звітного туру суперником стане друга команда таблиці Unknown Sporting. Він своє лідерство втратив після минулої поразки, та перше місце можна буде повернути за умови звитяги й сприятливого результату в наступній парі.

FC BEER WAY – Буревій

У наступній парі зустрінуться FC BEER WAY і Буревій, лідер і третя команда турнірного становища відповідно. FC BEER WAY вдруге поспіль зустрінеться з топ-суперником, сусідом по таблиці. Відстоюватиме своє перше місце, на яке піднявся після звитяги над US. Буревій вперше в сезоні втратив очки минулого туру. Задля зміцнення своїх позицій у топ-3 команді потрібен максимальний результат.

FC Vauriens – СК Софіївський

FC Vauriens майже до кожного матчу підходить як андердог. Звітного туру мало що може змінитися, та просто так із цим команда не миритиметься, про що говорить одне з її підсилень, яке побачили в минулій зустрічі. В звітній грати з СК Софіївський, який повертатиметься після поразки й знову думатиме про наближення до топу.

ЧА-ЧА-РАЗ – НІКОС

Цікавим і не тільки з точки зору турнірного розвитку подій виглядає матч між ЧА-ЧА-РАЗ і НІКОС – це буде друга в дивізіоні цього сезону дуель тренерів Кульши й Сисоєва. Нещодавно НІКОС припідніс сюрприз Denon, який сам звик займати нішу незручного суперника. Тепер уже з підопічними з ЧА-ЧА-РАЗ, претендентами на найвищі місця, тренер Кульша йтиме за реваншем.

ФК Легіон – Нове Життя

ФК Легіон цього сезону дещо відривається від середини таблиці, проте сюди зараз ближче, ніж до топу дивізіону. В верхній половині турнірного становища «легіонерам» потрібно закріпитися. Команда робитиме це через матч із третім із кінця таблиці Нове Життя, який наразі стабільно приїздить із малим збором і не виграє в п’яти матчах поспіль.

Nexus – Old Friends

Сьомий у таблиці Nexus, один із тих учасників, який балансує між верхньою половиною таблиці й її серединою, зустрінеться з суперником, який може стати доволі непростим, хоч і не так давно Old Friends поставав звичайним представником низин турнірного становища. Та 2 останні звитяги змінили настрій «старих друзів». На серії зі звитяг вони хочуть продовжити набирати очки в дивізіоні.

1/16 фіналу Кубку R-Cup XV

ЧА-ЧА-РАЗ – Буревій

Протистояння між претендентами на найвищі місця в Третій лізі перенесеться на розіграш кубку. В 1/16 фіналу між собою зустрічатимуться ЧА-ЧА-РАЗ і Буревій. Цікаво, що цього чемпіонату вони ще грали, тому між цими учасниками в сезоні відбудеться дилогія. Проте в кубку вирішить не дистанція, а форма, збір у звітному матчі.

KARCHER-Binotel – Если Шо

KARCHER-Binotel повернеться в змагання. Один із досвідчених учасників минулих сезонів стартуватиме в кубку матчем із представником Першої ліги Если Шо. В дивізіоні не все складається на користь команди, проте в кубковій зустрічі вона не проти постати фаворитом.

Пресслужба R-Cup