Можливі чемпіонства Крила Донбасу й Unknown Sporting, заключні матчі 1/4 фіналу кубку, ​Анонс 15-го ігрового тижня й двох матчів 1/4 фіналу кубку., R-CUP 2019 - 2024. Офіційний сайт

Новина

26 липня

Можливі чемпіонства Крила Донбасу й Unknown Sporting, заключні матчі 1/4 фіналу кубку

26 липня

Можливі чемпіонства Крила Донбасу й Unknown Sporting, заключні матчі 1/4 фіналу кубку

Вища ліга

[WidgetTable="R-CUP XV | Вища Ліга" #1043682]

Таблиця

FC Inter Kyiv – ФК Анреал

FC Inter Kyiv минулими 4-ма набраними очками в двох матчах гарантував собі місце в Вищій лізі на наступний сезон. Подивимося – чи підуть у наступний розіграш троє учасників, які розташувалися нижче, та FC Inter Kyiv зробив від себе майже усе залежне з того, що потрібно було показати на полі. Команда видає фантастичну кінцівку сезону. Перенесе вдалий виступ на заключну гру для себе проти ФК Анреал? «Нереальні» фінішують усередині таблиці й налаштовані наприкінці забрати до свого активу шосту звитягу цього чемпіонату.

ФК Фокус – Skvyra Football Team

ФК Фокус тримався в Вищій лізі, та в другому розіграші тут в умовах ще більшої конкуренції команда фінішує передостанньою, й наступний чемпіонат розпочне в другому за рангом дивізіоні. «Фокусники» завершатимуть цей сезон матчем із Skvyra Football Team, у якого попереду ще 2 гри – це вирішальні для сквирян поєдинки. Вони можуть на фініші обійти кількох інших топів і стати другими в підсумку. Цю мету й в звітній грі переслідуватимуть сквиряни, ідучи до трьох очок.

Friends Team – ATL

Friends Team готується до свого заключного матчу в сезоні. Чемпіон минулого розіграшу Вищої ліги цього чемпіонату може фінішувати поза топ-3, що вирішуватиме як результат заключної гри «френдів», так і успіх або навпаки другої команди в таблиці. Однозначно в ATL вигравати треба, щоб сподівання на трійку лідерів не розтанули вже звітного туру. ATL після повернення в змагання провів безліч топ-матчів. Цього сезону з такими суперниками за очки не чіплявся й «френдам» минулого чемпіонату поступився. Звітна гра – заключна для ATL у поточному розіграші, провести її колектив теж хотів би по-особливому, тому готується брати залікові бали.

Перша ліга

[WidgetTable="R-CUP XV | Перша Ліга" #1043683]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 Крила Донбасу
2 LIDCAR
3 OnlyFans Team
4 FC Meest TEAM
5 LEFT COAST
6 PIN-UP
7 Если Шо
8 Благора Інвест
9 FC Legendary Amateurs
10 FC AppsFlyer
11 UID
12 Developex
13 Сталь
14 FC Profi
15 FC Rabona

Благора Інвест – LIDCAR

Благора Інвест перед своїм заключним матчем зосередився всередині таблиці. Завершуватиме сезон грою з представником топ-3 LIDCAR. Лише одного з учасників, які наразі змагаються між собою за підсумковий фініш у трійці лідерів, Благора Інвест цього сезону обіграв, іншим же трьом колективам поступився. Чи змінить цю тенденцію команда в кращий бік після гри з LIDCAR? Він утримує друге місце, повертатиметься після поразки і ще й чекатиме поразки лідера.

Если Шо – LEFT COAST

Відразу 2 вирішальні для себе матчі проведе LEFT COAST. Той конкурент, якого команда прагне наздогнати, має відрив у 4 очки. Цю різницю треба подолати саме за звітні матчі. Знадобляться й звитяги, й фарт. У першій грі суперником стане сусід по таблиці, та наразі не менш амбітний Если Шо, який свою мотивацію вигравати заключні поєдинки теж має.

OnlyFans Team – LEFT COAST

Другим суперником LEFT COAST виступить OnlyFans Team – це вже навіть більше, ніж про поточний розіграш, адже щоразу до очної гри ці колективи підходять, як до дербі. Таких у змаганні вже було 3, а зараз ще й вони зустрінуться, коли обидва претендують на фініш у трійці лідерів. Якщо LEFT COAST одерже звитягу над Если Шо, то наблизиться до OnlyFans Team на відстань одного очка й згодом розгорнеться запальне дербі. Проте OnlyFans Team теж проводитиме 2 гри.

UID – OnlyFans Team

У наступній зустрінеться з UID, чий переможний шлях перервався після поразки передостанній команді таблиці. UID ще й вів 3:0, але примудрився втратити перевагу. Неприємна невдача й її необхідно закрити. OnlyFans Team цією зустріччю завершуватиме свої виступи цього сезону. Задля досягнення власної мети колектив має здобути 6 очок у поєдинках із двома важкими суперниками.  

Крила Донбасу – FC Rabona

Крила Донбасу вийдуть на матч із останнім у таблиці FC Rabona, щоб оформити дострокове чемпіонство в Першій лізі за гру до фінішу. Лише поразка «крил» може перенести чемпіонську інтригу на наступний вікенд. Але й нюанс у тому, що FC Rabona знає про те, що йому до снаги здолати цього суперника. Так було двічі поспіль у Другій лізі. Цей факт тримає величезну інтригу в звітній парі. Крила Донбасу вистачить і нічиєї, щоб забезпечити собі підсумкове перше місце, та якщо поглянути на цю пару команд, як на учасників, що готуються до своєрідного дербі, то очевидно кожен думає лише про звитягу.

FC AppsFlyer – FC Legendary Amateurs

FC Legendary Amateurs провів ще один сезон собі в задоволення, одержав кілька яскравих звитяг, чим зовсім трохи, та нагадав про свій потенціал змагатися за найвищі місця в дивізіоні. Цього чемпіонату фінішує середняком, а в своєму заключному матчі зустрінеться з FC AppsFlyer, який асоціювався з фаворитом гонки на екваторі чемпіонату. Зараз однією сходинкою поступається «аматорс», іде десятим, але в разі звитяги обійде в таблиці звітного суперника.  

Сталь – FC Profi

Наступні 2 матчі пройдуть за участі команд, які змагаються за збереження своїх місць у дивізіоні на наступний чемпіонат. Шанси ще має Сталь, які потрібна звитяга над FC Profi й поразка Developex, щоб, зрештою, опинитися на рятівній дванадцятій сходинці. FC Profi йде сходинкою нижче за Сталь. Попри яскравий камбек і звитягу в минулому матчі, колектив не підніметься вище трійки аутсайдерів. А зі Сталь у FC Profi в змаганні своєрідне дербі – це буде п’ятий очний матч. В усіх попередніх Сталь не поступалася.

Developex – FC Meest TEAM

Аби не дозволити себе обійти Сталь, Developex потрібно відбирати очки в FC Meest TEAM. Для цього необхідно буде видати мало не виступ усього сезону, бо для «містян» теж чимало на кону в звітній грі. FC Meest TEAM проводитиме свій заключний матч у поточному чемпіонаті, претендує на фініш серед трійки лідерів і чекатиме ряду осічок від двох конкурентів.

Друга ліга

[WidgetTable="R-CUP XV | Друга Ліга" #1043684]

Таблиця

Згідно п.п. 5.7 Регламенту Турнірів R-Cup.
# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC Goldmine
2 Харків 1654
3 AFC Footballers
4 NoName-KonteynerBar
5 Альфа
6 NOOSPHERE KYIV
7 Inter Cars Ukraine
8 FC BILUX
9 AppStudio
10 FC Leaders
11 ФК Акули
12 Nunu-KyivGastroBar
13 FC MAXIMUS
14 Райффайзен Банк
15 Славутич

AFC Footballers – Харків 1654

Матч між AFC Footballers і Харків 1654 відкриватимуть програму протистоянь у Другій лізі – центральна гра звітного туру в дивізіоні. Переможець цієї пари гарантує собі фініш на другій сходинці й стане недосяжним для конкурентів. Обидві команди йдуть на чотириматчевих переможних серіях. AFC Footballers і Харків 1654 втретє зустрінуться між собою. Двічі поспіль переможцем із минулих очних зустрічей виходили харків’яни.

FC Goldmine – Райффайзен Банк

Чемпіон Другої ліги FC Goldmine проводитиме заключний матч перед своїм стартом у другому за рангом дивізіоні. Завдання на гру з Райффайзен Банк – завершити сезон семиматчевою переможною серією. Райффайзен Банк змагається за продовження своїх виступів у дивізіоні. Попереду ще 2 матчі й в умовах конкуренції з іншими учасниками потрібно набирати очки.

FC Leaders – Альфа

Альфа перед своїм матчем бажатиме звитяги «футбольорам», щоб у разі свого успіху в матчі з FC Leaders опинитися на проміжній третій сходинці. Й це не одна осічка, якої потрібно дочекатися Альфа задля свого фінішу в трійці лідерів. Однак FC Leaders налаштовується на те, аби завершити сезон із трьома очками й перервати триматчеву безвиграшну серію.

FC MAXIMUS – Nunu-KyivGastroBar

Свій очний важливий матч проведуть команди, які боряться за збереження за собою місця в дивізіоні. FC MAXIMUS у порівнянні з Nunu-KyivGastroBar має гру в запасі, проте це точно не розслабляє команду, бо не тільки вона ще проводитиме 2 матчі. Nunu-KyivGastroBar у заключній грі сезону потрібні 3 очки і ще й ряд осічок від трьох сусідів по таблиці.

Inter Cars Ukraine – NOOSPHERE KYIV

Гра між Inter Cars Ukraine і NOOSPHERE KYIV – не просто дербі підопічних Валерія Директоренка. Обидві команди наразі мають шанс зачепитися за підсумковий топ-3, та кожній на фініші потрібно ще 2 звитяги поспіль. Inter Cars Ukraine і NOOSPHERE KYIV наразі теж розвивають переможні серії. Їх виступи в останніх матчах надають Другій лізі шаленої інтриги в заключних турах.

FC BILUX – Славутич

FC BILUX завершить сезон матчем із Славутич. Вшосте зіграють між собою в змаганні. Поточний розіграш проводять у різних частинах таблиці. Славутич у разі продовження своєї ходи стартуватиме в Третій лізі. FC BILUX протягом турнірної дистанції наближався до мети змагатися за топ-3, та зараз іде на серії з двох поразок поспіль. У жодному з минулих матчів FC BILUX не поступався Славутич, одного разу колективи зіграли внічию.

AppStudio – ФК Акули

Найкращий підсумок сезону для AppStudio й ФК Акули – звитяга в заключному матчі. Обидві команди знаходяться в нижній частині таблиці, й більш некомфортно почувають себе «акули». Мають на одне очко менше, ніж AppStudio. В разі успіхів кількох сусідів по таблиці й своєї поразки ФК Акули може опинитися в трійці аутсайдерів.

Третя ліга 

[WidgetTable="R-CUP XV | Третя Ліга" #1043685]

Таблиця

Згідно п.п. 5.7 Регламенту Турнірів R-Cup (три гри).
# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 Unknown Sporting
2 Буревій
3 FC BEER WAY
4 ЧА-ЧА-РАЗ
5 FC SICH Kyiv
6 Nexus
7 ФК Легіон
8 СК "Софіївський"
9 ФК "Гора"
10 НИКОС
11 Дружба
12 Denon
13 Old Friends
14 Нове Життя
15 FC Vauriens
ФК Легіон – Old Friends

ФК Легіон перед своїм заключним матчем у сезоні йде сьомим і у разі звитяги над Old Friends й осічок двох учасників, що йдуть вище, зможе фінішувати п’ятим. «Старим друзям» у звітній грі потрібна лише звитяга, щоб забезпечити собі фініш вище трійки аутсайдерів. Минулого сезону «легіонери» з цієї пари виходили переможцями.

FC BEER WAY – FC SICH Kyiv

Претендент на фініш у топ-3 FC BEER WAY зустрінеться з п’ятою командою таблиці FC SICH Kyiv, який не бореться за найвищі місця, та розташувався неподалік із звітним суперником і дасть конкуренції за очки. В разі своєї звитяги FC BEER WAY підніметься на проміжну другу сходинку.

ФК Гора – СК Софіївський

Один із учасників звітного матчу відірветься від іншого в разі своєї звитяги. Наразі ФК Гора й СК Софіївський ділять восьму-дев’яті сходинки. Подивимося – яка з команд одерже звитягу в своєму заключному поєдинку й перерве серію з кількох ігор без звитяг.

Нове Життя – Unknown Sporting

У наступному матчі може з’ясуватися чемпіон Третьої ліги. Нове Життя має зробити практично неможливе, виграти, аби US не став володарем золотих нагород звітного туру. Команда з нижньої частини таблиці ще й змагається за право виступати в дивізіоні наступного сезону. Нове Життя збиратиметься, не щоб не дозволити супернику стати чемпіоном, а, в першу чергу, аби фінішувати вище трійки аутсайдерів. Окрім звитяги над Unknown Sporting необхідна також осічка «старих друзів». Самому ж US для досягнення своєї мети вистачить і нічиєї.

Denon – FC Vauriens

Denon є однією з команд, які між собою вирішують те, яка з них продовжить виступати в дивізіоні. Нічиєї з FC Vauriens достатньо, щоб фінішувати вище трійки аутсайдерів, але Denon вийде за звитягою, хоча й останній у таблиці FC Vauriens без конкуренції зі свого боку цю гру точно не залишить.

ЧА-ЧА-РАЗ – Nexus

ЧА-ЧА-РАЗ наприкінці сезону переслідує топ-3 й зберігає шанси на фініш серед трійки лідерів. У звітній зустрічі зіграє з одним із колективів, який намагається розкрити свій потенціал і стати топом дивізіону. Наприкінці цього сезону Nexus за найвищі місця не бореться, та зустрінеться з черговим претендентом, якому точно нав’яже конкуренцію за 3 очки. ЧА-ЧА-РАЗ потрібна звитяга, щоб вийти на заключний матч, у якому посперечався б за підсумковий топ-3.  

1/4 фіналу Кубку R-Cup XV

OnlyFans Team – FC BEER WAY

OnlyFans Team проводитиме насичений тур у Першій лізі, а також позмагається за вихід у півфінал кубку. Зустрінеться з FC BEER WAY у 1/4 фіналу, командою з Третьої ліги, яка вирішує й своє завдання фінішувати серед лідерів у дивізіоні. В минулому раунді OnlyFans Team пройшов одного з аутсайдерів Третьої ліги, FC BEER WAY через технічну перемогу над суперником вийшов у чвертьфінал.

KARCHER-Binotel – AppStudio  

KARCHER-Binotel – єдина команда з тих, які не змагаються у чемпіонаті, що претендує на вихід у 1\2 фіналу кубку. Міцний колектив зустрінеться з учасником Другої ліги AppStudio та його зірковими підсиленнями. Представників другого за рангом дивізіону й Третьої ліги KARCHER-Binotel проходив у минулих раундах кубку. На черзі – виклик із ще одного дивізіону. AppStudio бачить себе в півфіналі, колектив дійсно володіє механізмами, що здатні вивести далі.

Пресслужба R-Cup