FC Donbass проти ФК Нова Пошта, чи фінішує третім у Другій лізі NOOSPHERE KYIV, 1/2 й фінал кубку , ​Анонс заключних матчів сезону R-Cup XV., R-CUP 2019 - 2024. Офіційний сайт

Новина

02 серпня

FC Donbass проти ФК Нова Пошта, чи фінішує третім у Другій лізі NOOSPHERE KYIV, 1/2 й фінал кубку

02 серпня

FC Donbass проти ФК Нова Пошта, чи фінішує третім у Другій лізі NOOSPHERE KYIV, 1/2 й фінал кубку

Вища ліга

Skvyra Football Team – НПУ

У першому з двох заключних матчів Вищої ліги цього сезону зустрінуться Skvyra Football Team і НПУ. Сквиряни розраховують на фініш на другій сходинці, тому їм потрібно обіграти суперника, для якого цей поєдинок нічого не вирішує в турнірних перспективах. НПУ фінішує неподалік грандів дивізіону й, можливо, все ж відшукає мотивацію, аби зібратися й вперше в чемпіонаті відібрати очки в одного з топів.   

FC Donbass – ФК Нова Пошта

У наступному матчі зійдуться команди, очна зустріч яких є однією з найбільш очікуваних цього сезону. Одним із сценаріїв розвитку конкуренції в топ-3 дивізіону проглядалася гра між FC Donbass і ФК Нова Пошта, як та, що з’ясує чемпіона Вищої ліги, та FC Donbass оформив достроковий фініш першим, тоді як ФК Нова Пошта ще в пошуках свого підсумкового місця в таблиці. Обидві команди не поступалися в сезоні. Для одного з учасників звітна гра нічого не вирішує, та попереду один із нещодавніх конкурентів, тому FC Donbass знову збиратиметься й запасся мотивацією домінувати над черговим топовим суперником. ФК Нова Пошта змагається за фініш на другій сходинці. Прикрасити свою пройдену дистанцію колективу хотілося б звитягою над FC Donbass.

Перша ліга

FC Rabona – UID

FC Rabona завершуватиме поточний чемпіонат матчем із UID. Яка б із команд не одержала 3 очки, фінішує на тій же сходинці, на якій перебуває наразі. UID програв двічі поспіль і прийде до фінішу одинадцятим. FC Rabona – лише останній у таблиці, та звітний тур для одного з гравців стане знаковим. Сергій Кукіль досягне відмітки в 300 зіграних матчів у змаганні, тому й партнери хотітимуть допомогти увінчати це досягнення звитягою.

LIDCAR – Если Шо

LIDCAR перед своїм заключним матчем уже оформив фініш на підсумковій другій сходинці в дивізіоні. Куди більше уваги наразі команда приділяє своїм кубковим перспективам, але й у чемпіонаті з Если Шо зіграє. Если Шо підходить до зустрічі з 21-им очком. Стільки мають ще двоє учасників. Подивимося – чи відірветься колектив від них.

Крила Донбасу – FC AppsFlyer

Новоспечений чемпіон Крила Донбасу виграє 8 матчів поспіль. Збільшити тривалу переможну серію є завданням на заключний поєдинок, у якому суперником виступить FC AppsFlyer. Цей колектив свою тривалу ходу без звитяг перервав. Можливо, знайде мотивацію й збереться на гру проти суперника, що приміряє на себе золотий комплект нагород – все таки зі стартом поточного розіграшу FC AppsFlyer і сам видавав звитяги з чемпіонським настроєм.

Друга ліга

Райффайзен Банк – Inter Cars Ukraine

Ключовий матч у сезоні проводитиме Райффайзен Банк. Команді потрібна лише звитяга над восьмим у таблиці Inter Cars Ukraine, аби гарантувати собі можливість надалі виступати в дивізіоні. Конкурент у цьому контексті також гратиме, тому лише через 3 набрані очки Райффайзен Банк здобуде право залишитися в Другій лізі. Inter Cars Ukraine теж налаштовується на фініш із звитягою, яка б дозволила піднятися сходинкою вище.

NOOSPHERE KYIV – FC MAXIMUS

Інший матч є не менш важливим для обох його учасників. NOOSPHERE KYIV готується до переможного спринту для фінішу на третьому місці. Влаштує команду тільки звитяга над FC MAXIMUS, якому максимальний результат також конче необхідний. FC MAXIMUS має обіграти NOOSPHERE KYIV і сподіватися на нічию чи поразку Райффайзен Банк. При такому розкладі надалі виступатиме в дивізіоні.

Третя ліга

ЧА-ЧА-РАЗ – Буревій

Заключний матч сезону в Третій лізі – очна гра між ЧА-ЧА-РАЗ і Буревій. ЧА-ЧА-РАЗ змагатиметься за те, аби завершити цей чемпіонат звитягою. Шанс на фініш у топ-3 команда втратила після минулої поразки. Суперник по звітному матчу Буревій гарантовано в трійці лідерів, але є також перспектива піднятися на друге підсумкове місце. Задля цього необхідно здобути максимальний результат в грі з ЧА-ЧА-РАЗ, чого Буревій не вдавалося в трьох минулих очних зустрічах.

1/2 фіналу Кубку R-Cup XV

LEFT COAST – AppStudio

Першими за вихід у фінал посперечаються представники Першої ліги й Другої ліги відповідно LEFT COAST і AppStudio. Троє з чотирьох учасників, які дібралися до півфіналу, в своїх дивізіонах боролися за найвищі місця за винятком AppStudio. Та в кубку команда виключно виграє. Сергій Чеберяк допомагає проходити дистанцію й наразі є найрезультативнішим гравцем кубкового формату. На нього, зокрема, й на всі інші свої підсилення колектив розраховуватиме в матчі з LEFT COAST, який у Першій лізі фінішував за крок від третього місця, проте за інший комплект нагород, чемпіонство в кубку, команда ще змагається й готується вигравати.

LIDCAR – FC BEER WAY

LIDCAR налаштовується на півфінал, як на один із найважливіших своїх матчів у сезоні. Виступ у Першій лізі приніс срібний комплект нагород, але від кубку LIDCAR хоче більшого. Суперником виступить учасник із Третьої ліги FC BEER WAY. Команда довела в чвертьфіналі, що різниця в дивізіонах далеко не завжди проявляється на полі. Так і FC BEER WAY в 1/4 пройшов представника другого за рангом дивізіону. Налаштовує себе, що півфінал – це ще не все, чого можна досягти в кубку.

Пресслужба R-Cup