​Friends Team лише 4-ий, чемпіони Першої ліги й Третьої ліги, представник Третьої ліги в 1/2 кубку , Підсумки 15-го ігрового тижня R-Cup XV., R-CUP 2019 - 2024. Офіційний сайт

Новина

31 липня

​Friends Team лише 4-ий, чемпіони Першої ліги й Третьої ліги, представник Третьої ліги в 1/2 кубку

31 липня

​Friends Team лише 4-ий, чемпіони Першої ліги й Третьої ліги, представник Третьої ліги в 1/2 кубку

Вища ліга

FC Inter Kyiv 1 – 4 ФК Анреал

FC Inter Kyiv своїм голом на 1-ій хв перевірив навички камбеку ФК Анреал в заключній грі. Хоча та нічого не вирішувала для обох учасників, номінальні гості показали, що хочуть завершити сезон на мажорній ноті. Тому прийняли боротьбу з боку суперника. Вячеслав Вдовика на 5-ій хв зрівняв рахунок. До середини першого тайму «нереальні» почали вести. Дмитро Подколзін вивів уперед, а Вячеслав Ганзевич на 19 хв встановив 3:1. Голкіпер ФК Анреал Дмитро Іванов також прагнув відзначитися, забити дебютний гол у сезоні. Наприкінці матчу вже реалізував свій шанс, встановивши остаточний рахунок у грі.

ФК Фокус 0 – 5 ТП Skvyra Football Team

Friends Team 2 – 2 ATL

Один із головних підсумків у Вищій лізі наприкінці сезону – чемпіон минулого розіграшу в дивізіоні фінішує тільки четвертим. Friends Team втратив очки у грі з ATL, а фініш у трійці лідерів могла принести тільки звитяга. Номінальні гості прекрасно користувалися своїми шансами, а ще – їх голкіпер Андрій Лисюк часто на лінії допомагав продовжити змагатися на рівних із суперником. Зрештою, Лисюк долучився до першого голу команди всередині першого тайму, коли після пасу голкіпера Михайло Денисов відправив м’яча в ближній кут. «Френди» відповіли голом Ярослава Аксьнова, який замкнув атаку з дальнього кута на 17-ій хв. Номінальні господарі ще й вперед вийшли після автоголу, проте ATL готувався й приїхав за очками. Їх колектив здобув після дублю Денисова на 38-ій хв.

Перша ліга

Благора Інвест 2 – 4 LIDCAR

Звітний тур визначив остаточний фініш LIDCAR у сезоні. Свій матч команда виграла, також відбулися ігри за участі сусідів по топу таблиці. Став відомим чемпіон, а учасник, що міг претендувати на другу сходинку, забрав до активу лише 1 матч із двох, відтак LIDCAR після власного успіху над Благора Інвест гарантував собі підсумкове друге місце. До середини другого тайму колектив мав зручні 3:0, але Благора Інвест прийнявся скорочувати різницю, й наприкінці зустрічі максимальна інтрига повернулася, та номінальні гості забили вчетверте й дійшли до звитяги.  

Если Шо 3 – 4 LEFT COAST

Для LEFT COAST звітний тур мав стати немалим викликом навіть із точки зору того, з якими суперниками мала команда зіграти. Если Шо приїхав у повному зборі й дербі з OnlyFans Team – потужні конкуренти в боротьбі за очки чекали, та LEFT COAST виграв обидва матчі. В Если Шо – після фантастичного камбеку з 1:3, в якому найперша заслуга голкіпера Юрія Нестерчука. Окрім роботи в рамці, на один із голів, що привели до камбеку, Нестерчук асистував, а в завершенні матчу забив переможний м’яч.

OnlyFans Team 3 – 5 LEFT COAST

На дербі в LEFT COAST очікувано була особлива мотивація, як і в суперника. Проте OnlyFans Team для цього конкурента був уже недосяжним на третій сходинці, що сильніше рухало номінальних гостей по матчу до звитяги. В тому числі, завдяки дублю Даниїла Сторожика LEFT COAST всередині другого тайму лідирував 4:1. OnlyFans Team пробуджував у собі характер, адже перспектива піднятися сходинкою вище ще не зникнула. На 34-ій хв і 35 хв номінальні господарі скоротили різницю до мінімальної, та слідом прийшов п’ятий гол від суперника.

UID 2 – 4 OnlyFans Team

OnlyFans Team також проводив 2 матчі й звитяга над UID в підсумку стала тією, що на фініші привела команду до підсумкового третього місця. Номінальні господарі повели, та суперник блискуче зреагував – єдиний камбек із трьох, до яких OnlyFans Team прибігав звітного ігрового тижня, камбек, що вдався, приніс медалі. На 15-ій хв лідер у матчі змінився, й зараз лідер вів у 2 голи. Зі стартом другої половини Роман Чумаченко закріпив рахунок на користь OnlyFans Team.  

Крила Донбасу 6 – 2 FC Rabona

Крила Донбасу мають гру попереду, та ще до неї команда оформила чемпіонство в Першій лізі, вигравши ввосьме поспіль. На колектив, що замикає таблицю FC Rabona, мали сподівання стосовно того, що він зробить звітний матч справжньою перевіркою чемпіонських амбіцій, однак не склалося. Номінальні гості грали без замін і в такому положенні щось запропонувати супернику в майже найкращому зборі вважалося нереальним. Крила Донбасу забили 2 швидкі м’ячі, та Євген Фесюра на 5-ій хв відіграв 1 гол. Ельдар Шульга не зупинився й перед перервою оформив дубль. Така ж результативність Дмитра Єпіфанцева в другій половині закріпила Крила Донбасу лідером у цій парі.  

FC AppsFlyer 6 – 3 FC Legendary Amateurs

FC AppsFlyer у матчі з FC Legendary Amateurs перервав свою шестиматчеву серію з поразок. В одного з лідерів FC AppsFlyer Юрія Малєя проглядалася перспектива стати найкращим бомбардиром дивізіону, тож, саме він повів колектив до звитяги, разом із цим відриваючись у заліку страйкерів від Михайла Ясінського. Зрештою, голи Малєя, а саме, покер і звитягу принесли, і звання найкращого бомбардира.

Сталь 1 – 5 FC Profi

FC Profi не дозволив Сталь перетворити в реальність перспективу залишитися в Першій лізі на наступний сезон. Супернику потрібна була тільки звитяга, та FC Profi керувався мотиваціями завершити чемпіонат на переможній серії й, нарешті, вперше обіграти суперника Сталь. Постать Олександра Баннікова розкрилася, як лідера номінальних гостей. В першому таймі подвійну перевагу їм приніс дубль Сергія Долгого, а вже в другій половині після результативних дій Баннікова FC Profi досяг комфортної переваги.   

Developex 3 – 5 FC Meest TEAM

FC Meest TEAM виграв свій заключний матч і завершив сезон у пів кроці від третьої команди дивізіону, відставши від неї лише на очко. «Містяни» прийшли до фінішу п’ятими, та мету на сезон навряд можна описати тією, що була досягнута. Колектив постав одним із топів, однак у  турнірному становищі таким місцем поступився. Developex серйозно налаштувався на цього суперника й двічі приголомшив всередині першого тайму. Номінальні гості оговталися в другій половині й забрали 3 очки через камбек. Ігор Осташевський і Ярослав Філюк відзначилися дублями.

Друга ліга

AFC Footballers 3 – 4 Харків 1654

Харків 1654 в матчі з AFC Footballers здобув срібний комплект нагород за підсумком чемпіонату. Всередині першого тайму Євген Сірко вивів харків’ян уперед після реалізованого пенальті, та автогол голкіпера встановив паритет на 15-ій хв. На ній же Сірко оформив дубль, а від «футбольорів» відповіді знову довго не довелося чекати. Вони ж і повели на 26-ій хв, та з 33-ої Антон Хлобистін підтвердив статус одного з лідерів харків’ян. Гол+пас Хлобистіна принесли номінальним гостям камбек і друге місце в дивізіоні.

FC Goldmine 4 – 5 Райффайзен Банк

Супер-матч спостерігали між чемпіоном дивізіону FC Goldmine і колективом, який змагається за Другу лігу, Райффайзен Банк. Ще й один із гравців цієї команди Денис Зінченко може стати найкращим бомбардиром – відразу 2 інтриги навколо Райффайзен Банк, хоч і він представляє лише нижню частину таблиці. Проте потрібна була звитяга, й її було здобуто в результативній грі. Микола Поляков проводить яскраву другу половину сезону. Вів за собою FC Goldmine, забивши перші 2 голи в матчі. На цьому не зупинився, та й суперник відповів камбеком із 0:2. З середини другої половини вже Райффайзен Банк запропонував супернику роль наздоганяючого. Денис Зінченко оформив фантастичний пента-трик у другому таймі, приніс для номінальних гостей 3 очки.

FC Leaders 0 – 7 Альфа

Альфа завершив сезон звитягою. До топу дивізіону – пів кроку, та саме цього мінімуму на фініші команді не вистачило. Чемпіонат вдалося завершити результативною й «сухою» звитягою. Олександр Попов і Артем Зуєв у складі Альфа оформили по 3 результативні дії.

FC MAXIMUS 0 – 1 Nunu-KyivGastroBar

Nunu-KyivGastroBar і FC MAXIMUS проводили ключовий для себе матч, маючи завдання зберегти за собою місце в дивізіоні на наступний сезон. Максимальний результат необхідний був обом командам, і за нього колективи дійсно боролися, даючи з очної зустрічі напруги, коли рахунок залишався не відкритим до заключної хвилини. Чудову нагоду вийти вперед отримали номінальні гості всередині другого тайму, та Владислав Удовін не забив пенальті. Перед фінальною сиреною звитягу приніс партнер Андрій Дяченко, добивши м’яча в ворота.

Inter Cars Ukraine 3 – 5 NOOSPHERE KYIV

Із дербі переможцем вийшов NOOSPHERE KYIV. Із Inter Cars Ukraine цей учасник з’ясовував – хто ж у своїй заключній грі претендуватиме на фініш на третій сходинці. Щоб зберегти цю перспективу, обом потрібно було виграти. Валерій Директоренко в складі номінальних господарів вийшов грати проти інших підопічних. Inter Cars Ukraine набув потрійної переваги на відрізку з 15-ої по 17-ту хв, але в суперника були гравці, які допомогли вийти з такого скрутного становища. Ще й камбеку посприяли 2 автоголи. По ходу другої половини NOOSPHERE KYIV задомінував і виборов можливість в наступній грі посперечатися за підсумковий топ-3. Артем Марчук оформив дубль і зберігає шанси наздогнати лідера бомбардирської гонки.

FC BILUX 0 – 4 Славутич

Славутич завершив сезон звитягою першою за 7 матчів, але в заключній своїй грі сезону команда знову, нарешті, відчула переможний настрій. Іван Ровний розпочав і завершив шлях номінальних гостей до трьох очок. Оформив дубль. Відкрив рахунок на 9 хв. Біля середини другого тайму партнери збільшили відрив до трьох м’ячів. Ровний провів 4-ий гол Славутич на 35-ій хв.  

AppStudio 2 – 4 ФК Акули

ФК Акули зі звитягою в своєму заключному матчі сезону. Капітан Юрій П’яскорський після травми повернувся з дублем, завдяки якому номінальні гості набули подвійної переваги по ходу першого тайму. Та й по ходу другого «акули» її розвивали, на що суперник відповів ближче до завершення гри двічі. AppStudio поступився, та навіть у разі звитяг двох сусідів по таблиці теоретично збереже за собою місце в дивізіоні.        

Третя ліга

ФК Легіон 2 – 2 Old Friends

Old Friends боровся за можливість продовжити змагатися в дивізіоні. Колективу потрібна була звитяга над «легіонерами». Звітна гра завершилася внічию. «Старі друзі» повели на 14-ій хв після голу Вячеслава Кириєнка, та ФК Легіон зрівняв перед перервою зусиллями Ярослава Решетняка. По ходу гри номінальні гості мали шанси, щоб наблизитися до потрібного результату, проте при виході віч-на-віч, зокрема, Олександр Павленко не забив.   

FC BEER WAY 3 – 2 FC SICH Kyiv

FC BEER WAY мав виграти свій заключний матч у сезоні задля фінішу в топ-3. Та FC SICH Kyiv налаштувався на цю гру, знаючи, що суперник віддаватиме всього себе на полі. Тому, щоб приголомшити його, номінальні гості мали видати такий же рівень. Їх бомбардир Дмитро Анишко оформив дубль у першому таймі. FC SICH Kyiv лідирував 2:0, але гра мала велике значення для суперника. Він закамбечив. Євгеній Розка асистував на голи, після яких FC BEER WAY зрівняв рахунок і вирвав 3 очки.

ФК Гора 2 – 3 СК Софіївський

СК Софіївський завершив сезон на восьмій сходинці. В заключному матчі команда перервала серію без звитяг із трьох матчів, обігравши ФК Гора, який фінішував слідом. Результативні дії Євгенія Литвина допомогли номінальним гостям двічі виходити вперед. Павло Власюк на 30-ій хв зробив рахунок 3:1. Другий м’яч ФК Гора на 32-ій хв провів Михайло Харачура.   

Нове Життя 3 – 6 Unknown Sporting

Unknown Sporting у своєму заключному матчі оформив чемпіонство в Третій лізі. Команда підійшла до сезону з кількома серйозними підсиленнями, які відіграли ключову роль у здобутті першого місця. Троє гравців, що поповнили колектив, Олександр Карбула, Гліб Корсунов і Володимир Плюта стали найкращими бомбардирами US у чемпіонаті. Можливо, хтось із них також позмагається за одну з індивідуальних нагород за підсумком сезону. В матчі з Нове Життя номінальні гості на перших хвилинах розпочали фінальний чемпіонський ривок. Лідирували з комфортною перевагою, а в складі суперника свої м’ячі забивав Віталій Макаренко, будучи одним із претендентів на звання найкращого бомбардира дивізіону. Макаренко оформив дубль, вирвався вперед в заліку, та лише до матчу за участі конкурента.

Denon 1 – 1 FC Vauriens

Denon і FC Vauriens розділили очки. За результат змагалися в конкурентній боротьбі. Номінальних господарів немало виручав голкіпер Євгеній Лантратов – це воротар учасника з нижньої частини таблиці, та при цьому Євген серед кращих стражів дивізіону цього чемпіонату. FC Vauriens повів на 7-ій хв зусиллями Всеволода Сидоренка, та на більше не реалізував. Denon зрівняв рахунок на 30 хв після голу Віталія Краснянського.

ЧА-ЧА-РАЗ 2 – 3 Nexus

Nexus обіграв ЧА-ЧА-РАЗ і позбавив цього учасника шансів у наступному своєму матчі змагатися за підсумковий топ-3. Окрім того, що команда здобула звитягу, ще й один із гравців Роман Магда виборов звання найкращого бомбардира дивізіону. Мав забити хоча б одного разу, щоб уже випередити конкурента, проте пішов далі й остаточно повернув собі одноосібне лідерство в гонці бомбардирів.

1/4 фіналу Кубку R-Cup XV

OnlyFans Team 4 – 5 FC BEER WAY

FC BEER WAY – єдиний представник Третьої ліги, який дійшов до 1/2 фіналу кубку. Навіть зі своїми підсиленнями команда на папері не переважала суперника, представника Першої ліги OnlyFans Team, однак на полі й підсилення допомогли, хоча куди більша заслуга колективу, як єдиного механізму, що поставив мету пройти в півфінал. FC BEER WAY немало здивував тим, що розвивав свою перевагу й лідирував 5:1 всередині другого тайму. Суперник – колектив не без характеру, та задалеко від себе лідера в матчі відпустили номінальні господарі, відтак і поступилися можливістю вийти в 1/2.

KARCHER-Binotel 1 – 4 AppStudio  

AppStudio з Сергієм Чеберяком у складі оформив вихід в 1/2 фіналу, обігравши KARCHER-Binotel. У розіграші Другої ліги команда не хапала зірок із неба й фінішує неподалік аутсайдерів, але зі своїм кістяком і топ-підсиленнями до снаги позмагатися за кубок цього сезону. Чеберяк допоміг розвинути проміжні 4:0 до 25-ої хв, асистуючи на кожен гол, зокрема, на хет-трик Дмитра Суворова. В складі суперника забитим м’ячем відзначився Олександр Дубишевський.

Пресслужба R-Cup